Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő készül (185 db)

Fagylaltkeszitögep Van e valakinek, esetleg tapasztalata, hogy melyik fagyigep a legjobb? Melyik marka, mibol keszul a hazikeszitesü fagyi, mennyi ideig keszül?

fagyigep

Legjobb válasz: Nekünk volt egy olcsóbb (talán Hauser vagy hasonló kategória, úgy 8 éve) de nem nagyon vált be. Az volt a lényege hogy a tálat le kellett elõre hûteni. A fagyasztónk elég kicsi és nem is annyira hideg -8 körüli, régen amíg megvolt a hûtõláda abban le lehetett hûteni -18-ra. Utána ha benne van a cucc a motor csak keveri, kb egy óra mire megfagy. Lett belõle egy szûk liternyi fagyi, majd ismét egy egész éjjel fagyaszthattuk a tálat mielõtt újra lehetett volna használni. Nem tudom hogy mindegyik típus ezen az elven mûködik-e vagy van amelyik hût is, ez a konstrukció nekem nem tetszett. (Ami nekem bejött egyébként az a joghurt+fagyasztott gyümölcs+kevés édesítõ összekeverése az aprítóban, nem 100%ig fagyiállagú, de azonnal kész.)

Nekünk volt egy olcsóbb (talán Hauser vagy hasonló kategória, úgy 8 éve) de nem nagyon vált be. Az volt a lényege hogy a tálat le kellett elõre hûteni. A fagyasztónk elég kicsi és nem is annyira hideg -8 körüli, régen amíg megvolt a hûtõláda abban le lehetett hûteni -18-ra. Utána ha benne van a cucc a motor csak keveri, kb egy óra mire megfagy. Lett belõle egy szûk liternyi fagyi, majd ismét egy egész éjjel fagyaszthattuk a tálat mielõtt újra lehetett volna használni. Nem tudom hogy mindegyik típus ezen az elven mûködik-e vagy van amelyik hût is, ez a konstrukció nekem nem tetszett. (Ami nekem bejött egyébként az a joghurt+fagyasztott gyümölcs+kevés édesítõ összekeverése az aprítóban, nem 100%ig fagyiállagú, de azonnal kész.)
Nekünk is ilyen volt, mint az elsõnek, szerintem nem jó semmire. Volt a kertben gyümölcs, amikbõl készíthettem de iszonyat sok idõ és pancs volt vele, plusz a tatály foglalta a helyet a fagyasztóban, aztán mikor költöztünk kiolvadt és ettõl kirepedt, kifolyt belõle valami sav vagy mi és lehetett kidobni.
A kérdező hozzászólása: Hat ezek igen negativ valaszok, pedig mar ereztem a nyari fagyi izet a szamban. Lehet ma azert kicsit jobbak ezek a masinak, lehet a keszitesi elv ugyanaz maradt (tartaly melyhütö) de talan 8 ev alatt csak a fagyigep is valamicsket fejlödött. a Media marktban van ket fajta, de eddig meg senki nem irt rola kommentet hogy be valt - e vagy sem. mindenesetre 2 negativ komment mar van. köszi

Mennyi idő alatt készül el egy csuklóra készített tetoválás?

körülbelül 3 cm széles és 1 cm vastag a bal csuklómra az lesz írva hogy Dad a jobbra meg hogy Mom szép bet?típussal

Legjobb válasz: Nekem ugyan még nincs, de ahogy láttam ez tõled és a tetoválótól is függ. Ha találtál már valakit, akkor kérdezd meg, hogy kb. mennyi idõbe telik. Nem tudom mennyire bírod a fájdalmat, ha izegsz-mozogsz lassabban készül. Szóval sok minden befolyásolja. :)

Nekem ugyan még nincs, de ahogy láttam ez tõled és a tetoválótól is függ. Ha találtál már valakit, akkor kérdezd meg, hogy kb. mennyi idõbe telik. Nem tudom mennyire bírod a fájdalmat, ha izegsz-mozogsz lassabban készül. Szóval sok minden befolyásolja. :)

Karamell kérdéseim:mennyi idõ alatt hül ki fõzés után? újramelegíthetõ, vagy melegen tartható folyamatosan? Meg tud romlani (pl penész) egy idõ után kemény alakban? 14 fokos vízben a kész karamell mennyi idõ alatt olvad szét?

sok tészta szerû gombócot akarnék bevonni,de egyedül vagyok rá,vagy újramelegíteném,vagy folyamatosan melegen tartanám bevonás közben,a másik,hogy ezeket a gombócokat úgy szeretném megalkotni,hogy vízben leoldódjon róluk a karamell,a segítségeteket kérném!

Legjobb válasz: Hogy készíted a karamellt? Mert az összetevõktõl nagyban függ az, hogy mennyi idõ alatt szilárdul meg. Újramelegíteni újralehet, akárhányszor. Szintén az összetevõktõl függ, hogy mennyire romlandó. Hogy mennyi idõ alatt olvad szét a karamell 14 fokos vízben hát arról fogalmam sincs :) Mit készítesz?

Hogy készíted a karamellt? Mert az összetevõktõl nagyban függ az, hogy mennyi idõ alatt szilárdul meg. Újramelegíteni újralehet, akárhányszor. Szintén az összetevõktõl függ, hogy mennyire romlandó. Hogy mennyi idõ alatt olvad szét a karamell 14 fokos vízben hát arról fogalmam sincs :) Mit készítesz?
14 fokos vízben az életében le nem olvad.....
A kérdező hozzászólása: összetevõn még nem gondolkoztam, tanácsokat várom...de a lényeg az lenne, hogy szilárdas legyen és tapadjon, na meg hogy akár olvadjon szét a vizben, ha 30 perc 1 óra után olvadna, az lenne a tökéletes kb. vékony bevonatra gondoltam, talán valami vajkaramella, vagy ilyesmi?glükóz sziruppal láttam hogy készítenek karamell cukorkát, ami formálható, de az nekem nagyon nyúlós, kicsit szilárdabb kellene

Ha felengedem a halas és nem használok vízelõkészítõt, mennyi idõ alatt áll be és mennyi idõ után tehetem bele akváriumból a halakat? Kell beszórni kaját ha egy szökõkút van benne? Mennyi idõ után kell részleges vízcsere?

Ha már beállt, a kerti tónál is hetente kell 30% részleges vízcsere?

Legjobb válasz: Ha fe engedted a halast és telidobátad tavigazza akk csak borút kõ mögváni ho essen azt mad a gaz fõvöszi a tavi dzsuvát, beleáni mög beleáhatsz csak a halak mög ne harapjanak. Vizet mög a ború cserél mán ha esik bár van szökökutad az mög köpüli a vizet pisilós lögalább?

Ha fe engedted a halast és telidobátad tavigazza akk csak borút kõ mögváni ho essen azt mad a gaz fõvöszi a tavi dzsuvát, beleáni mög beleáhatsz csak a halak mög ne harapjanak. Vizet mög a ború cserél mán ha esik bár van szökökutad az mög köpüli a vizet pisilós lögalább?
A kérdező hozzászólása: Hát, gratulálok a válaszodhoz!Sajnálom, hogy csak ilyen örömeid vannak az életben!

Ma átlagosan mennyi idő alatt készül el egy személyautó?

Az érdekelne, hogy ma egy teljesen átlagos személyautó, mennyi idő alatt készül el, és ezen összesen hány ember dolgozik? (Csak azok az emberek számítanak, akik ténylegesen részt is vesznek a gyártás folyamatában). És ehhez képest az 1900-as évek elején mennyi idő alatt készült el egy Ford T-modell autó? És egy autóhoz mennyi ember munkája kellett? Sokat segítene, ha egy hozzáértő ezt meg tudná válaszolni, köszönöm.

Legjobb válasz: Ha pl.: az esztergomi Suzuki gyárat vizsgáljuk, évi 180 000 autó körül termelnek, azaz egy óra alatt durván 20 db autó készül el. Wikipedia szerint a kezdeti idõkben 19,5 óra kellett egy darab Ford T-modell elkészítéséhez, de ez rohamosan fejlõdött, és a vége fele már 90 perc is elegendõnek bizonyult a T-modell elkészítéséhez.

Ha pl.: az esztergomi Suzuki gyárat vizsgáljuk, évi 180 000 autó körül termelnek, azaz egy óra alatt durván 20 db autó készül el. Wikipedia szerint a kezdeti idõkben 19, 5 óra kellett egy darab Ford T-modell elkészítéséhez, de ez rohamosan fejlõdött, és a vége fele már 90 perc is elegendõnek bizonyult a T-modell elkészítéséhez.

Mennyibe kerül egy ilyen tetoválás, és mennyi idő alatt készül el?

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m409jm02Aa1qltviko1_400.jpg

Legjobb válasz: Hát egy ilyet maximum 10 000ft-ért tudsz csináltatni és kb másfél óra alatt kész is van! tudtommal nem kell visszamenned utána a tetoválóhoz

Hát egy ilyet maximum 10 000ft-ért tudsz csináltatni és kb másfél óra alatt kész is van! tudtommal nem kell visszamenned utána a tetoválóhoz
egy ilyen miniatûrt megcsinálnak 3-4ezerért, csak egy fekete szín, könnyen kivitelezhetõ megvan 30 perc alatt is
Nincs tetoválásom de szerintem kb 30-40perc és kb 3-5ezer Ft helytõl függõen.
Ez kb 15-20 perc, de maximum! annál több nem. Az ára attól függ ki csinálja, valahol alkalomárat számítanak, valahol pontos méret alapján mondanak árat. De gyakori hogy egy bizonyos összeg alatt (pl 5ezer) nem állnak neki semminek, hiába ilyen kicsi mint ez. Mert neki ugyanúgy el kell használnia egy tût, festétes edénykét stb.stb.
Elsõ válaszoló. Az a másfél óra honnan jött? :D

Mennyi idő alatt készül el a Dm-es fotónaptár?

Hogyan értesítenek, ha kész van?

Legjobb válasz: Szia! Akkor talán azért nem reménytelen a dolog, hogy kész lesz idõben. :) Köszönöm.

A kérdező hozzászólása: Szia! Akkor talán azért nem reménytelen a dolog, hogy kész lesz idõben. :) Köszönöm.
Én múlt hét szombaton adtam le a neten, és talán csütörtökön értesítettek, hogy kész van. Email-en kaptam az értesítést. A honlapjukon volt vmi ismertetõ, hogy talán 10-éig kellett leadni, hogy biztos kész legyen. De szerintem simán megvan 4-5 nap alatt.
Ha neten rendeled, értesítenek, hogy elkészült a termék. Mikor én csináltattam nem volt valamiért összeköttetés, így cd-n adtam le a boltban, fotótasakban. 4 munkanap múlva bementem megnézni, és akkor már készen volt!
Az van a honlapon, hogy dec. 10-ig le kell(ett volna) adni a rendelést, hogy meglegyen karácsonyra. De a Rossmann és a Müller oldalán késõbbi dátum van... Ott még nem késtél le semmirõl.
A kérdező hozzászólása: Nem néztem most a honlapjukat. Most eléggé megijedtem, hogy nem lesz kész, most küldtem el neten. Mondjuk én vagyok a béna, mert már 2 hete elkezdtem, de mindig volt valami, ami miatt nem tudtam befejezni csak most. Azért reménykedem, hogy kész lesz! Köszönöm az infókat.
Szia! Én múlt kedden este/éjjel rendeltem meg a programjukkal. Azt írták, 10 munkanapon belül elkészül. Erre már csütörtökön jött az értesítõ, hogy kész, 1 munkanappal késõbb átvehetem. Holnap megyek érte.
Szia! Az utolsó vagyok. Ma átvettem a naptárt, és gyönyörûûûûû:) Kuponnal meg még olcsóbb is volt. Remélem Neked is idõben kész lesz és csodás ajándék lesz belõle.
A kérdező hozzászólása: Nagyon reménykedem! :)
A kérdező hozzászólása: Képzeljétek, tegnap már el is készült, és nagyon szép lett! Nagyon örülök neki! Kellemes Ünnepeket mindenkinek!

Mennyibe kerül egy telefon függetlenítés, és mennyi idő alatt lesz kész?

Legjobb válasz: 5.000 ft minimum, nem tom mennyi idõ

5.000 ft minimum, nem tom mennyi idõ

Fiúk! Mennyi idő után vagytok újra készek, mennyi idő alatt tudtok mégegyszer eljutni? Ti megérzitek egébként, h a csajnak van orgazmusa is vagy csak úgy mondja?

Legjobb válasz: azelso aktus utan kis csok ez az 10 perc max esetleg 15 es mehet tovabb, de akkor mar huzamosabb ideig. nekem az a tapasztalatom hogy miden lany akar no maskepp elvez, olyankor kifelyezi magat valahogyan latszik, pl kisse osszehuzodik a huvely s aztan mar csak az ackifelyezes, stb viszont nem mindenkinel vevodik eszre, max azon h amelyik fiu tapasztalt ismeri a lanyt, pl nem eleg nedves a puncija szeretkezes kozben, s mikor elelvez akkor hirtelen jo csuszos lessz (lucskos) nekem volt olyan is aki ugy rangatozott h majd leestem rola:) karmolt szoritotta az agy szelet, s miutan megvolt neki elengette es lazabb lett.

azelso aktus utan kis csok ez az 10 perc max esetleg 15 es mehet tovabb, de akkor mar huzamosabb ideig. nekem az a tapasztalatom hogy miden lany akar no maskepp elvez, olyankor kifelyezi magat valahogyan latszik, pl kisse osszehuzodik a huvely s aztan mar csak az ackifelyezes, stb viszont nem mindenkinel vevodik eszre, max azon h amelyik fiu tapasztalt ismeri a lanyt, pl nem eleg nedves a puncija szeretkezes kozben, s mikor elelvez akkor hirtelen jo csuszos lessz (lucskos) nekem volt olyan is aki ugy rangatozott h majd leestem rola:) karmolt szoritotta az agy szelet, s miutan megvolt neki elengette es lazabb lett.
A másodikhoz 10 perc, a harmadikhoz 5, aztán már le sem lankad. Íg elmegy 6-7 menet, de aztán napokig semmi reakció semmire, csak lógni hajlandó a kis dög.
A kérdező hozzászólása: mármint hogy mennyi idõ kell a kövi részhez.
Na te is el vagy tévedve. Hetente adják le a részt japánban, magyar idõ szerint péntek éjfélkor/szombat hajnalban, amit utána fordítanak angolra, angolról meg magyarra. Egyébként mivel egy hypolt cucc már szombat délután 1órakor fent volt magyar felirattal. Mi az hogy mennyi idõ alatt van kész? Heti egy rész fut, általában gyorsan megcsinálják a feliratot ha erre gondolsz.
A kérdező hozzászólása: én úgy értettem hogy japánban mennyi idõnként
A kérdező hozzászólása: baszzus 1 hét?!
igen, 1 hetet kell várni az új részig. :) de szerintem nagyon megéri. :) ha rövidebb idõnként adnák, egy héten több részt esetleg, akk csak megint beérné a mangát és megint leállna. szóval nincs értelme több részt leadni egy héten. :)
Eddig is heti jött. Minden hetente egyszer jön tehát nem meglepõ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!