Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő készül (174 db)

Mennyi idő alatt készül el egy csuklóra készített tetoválás?

körülbelül 3 cm széles és 1 cm vastag a bal csuklómra az lesz írva hogy Dad a jobbra meg hogy Mom szép bet?típussal

Legjobb válasz: Nekem ugyan még nincs, de ahogy láttam ez tõled és a tetoválótól is függ. Ha találtál már valakit, akkor kérdezd meg, hogy kb. mennyi idõbe telik. Nem tudom mennyire bírod a fájdalmat, ha izegsz-mozogsz lassabban készül. Szóval sok minden befolyásolja. :)

Nekem ugyan még nincs, de ahogy láttam ez tõled és a tetoválótól is függ. Ha találtál már valakit, akkor kérdezd meg, hogy kb. mennyi idõbe telik. Nem tudom mennyire bírod a fájdalmat, ha izegsz-mozogsz lassabban készül. Szóval sok minden befolyásolja. :)

Ha felengedem a halas és nem használok vízelõkészítõt, mennyi idõ alatt áll be és mennyi idõ után tehetem bele akváriumból a halakat? Kell beszórni kaját ha egy szökõkút van benne? Mennyi idõ után kell részleges vízcsere?

Ha már beállt, a kerti tónál is hetente kell 30% részleges vízcsere?

Legjobb válasz: Ha fe engedted a halast és telidobátad tavigazza akk csak borút kõ mögváni ho essen azt mad a gaz fõvöszi a tavi dzsuvát, beleáni mög beleáhatsz csak a halak mög ne harapjanak. Vizet mög a ború cserél mán ha esik bár van szökökutad az mög köpüli a vizet pisilós lögalább?

Ha fe engedted a halast és telidobátad tavigazza akk csak borút kõ mögváni ho essen azt mad a gaz fõvöszi a tavi dzsuvát, beleáni mög beleáhatsz csak a halak mög ne harapjanak. Vizet mög a ború cserél mán ha esik bár van szökökutad az mög köpüli a vizet pisilós lögalább?
A kérdező hozzászólása: Hát, gratulálok a válaszodhoz!Sajnálom, hogy csak ilyen örömeid vannak az életben!

Ma átlagosan mennyi idő alatt készül el egy személyautó?

Az érdekelne, hogy ma egy teljesen átlagos személyautó, mennyi idő alatt készül el, és ezen összesen hány ember dolgozik? (Csak azok az emberek számítanak, akik ténylegesen részt is vesznek a gyártás folyamatában). És ehhez képest az 1900-as évek elején mennyi idő alatt készült el egy Ford T-modell autó? És egy autóhoz mennyi ember munkája kellett? Sokat segítene, ha egy hozzáértő ezt meg tudná válaszolni, köszönöm.

Legjobb válasz: Ha pl.: az esztergomi Suzuki gyárat vizsgáljuk, évi 180 000 autó körül termelnek, azaz egy óra alatt durván 20 db autó készül el. Wikipedia szerint a kezdeti idõkben 19,5 óra kellett egy darab Ford T-modell elkészítéséhez, de ez rohamosan fejlõdött, és a vége fele már 90 perc is elegendõnek bizonyult a T-modell elkészítéséhez.

Ha pl.: az esztergomi Suzuki gyárat vizsgáljuk, évi 180 000 autó körül termelnek, azaz egy óra alatt durván 20 db autó készül el. Wikipedia szerint a kezdeti idõkben 19, 5 óra kellett egy darab Ford T-modell elkészítéséhez, de ez rohamosan fejlõdött, és a vége fele már 90 perc is elegendõnek bizonyult a T-modell elkészítéséhez.

Mennyibe kerül egy ilyen tetoválás, és mennyi idő alatt készül el?

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m409jm02Aa1qltviko1_400.jpg

Legjobb válasz: Hát egy ilyet maximum 10 000ft-ért tudsz csináltatni és kb másfél óra alatt kész is van! tudtommal nem kell visszamenned utána a tetoválóhoz

Hát egy ilyet maximum 10 000ft-ért tudsz csináltatni és kb másfél óra alatt kész is van! tudtommal nem kell visszamenned utána a tetoválóhoz
egy ilyen miniatûrt megcsinálnak 3-4ezerért, csak egy fekete szín, könnyen kivitelezhetõ megvan 30 perc alatt is
Nincs tetoválásom de szerintem kb 30-40perc és kb 3-5ezer Ft helytõl függõen.
Ez kb 15-20 perc, de maximum! annál több nem. Az ára attól függ ki csinálja, valahol alkalomárat számítanak, valahol pontos méret alapján mondanak árat. De gyakori hogy egy bizonyos összeg alatt (pl 5ezer) nem állnak neki semminek, hiába ilyen kicsi mint ez. Mert neki ugyanúgy el kell használnia egy tût, festétes edénykét stb.stb.
Elsõ válaszoló. Az a másfél óra honnan jött? :D

Mennyi idő alatt készül el a Dm-es fotónaptár?

Hogyan értesítenek, ha kész van?

Legjobb válasz: Szia! Akkor talán azért nem reménytelen a dolog, hogy kész lesz idõben. :) Köszönöm.

A kérdező hozzászólása: Szia! Akkor talán azért nem reménytelen a dolog, hogy kész lesz idõben. :) Köszönöm.
Én múlt hét szombaton adtam le a neten, és talán csütörtökön értesítettek, hogy kész van. Email-en kaptam az értesítést. A honlapjukon volt vmi ismertetõ, hogy talán 10-éig kellett leadni, hogy biztos kész legyen. De szerintem simán megvan 4-5 nap alatt.
Ha neten rendeled, értesítenek, hogy elkészült a termék. Mikor én csináltattam nem volt valamiért összeköttetés, így cd-n adtam le a boltban, fotótasakban. 4 munkanap múlva bementem megnézni, és akkor már készen volt!
Az van a honlapon, hogy dec. 10-ig le kell(ett volna) adni a rendelést, hogy meglegyen karácsonyra. De a Rossmann és a Müller oldalán késõbbi dátum van... Ott még nem késtél le semmirõl.
A kérdező hozzászólása: Nem néztem most a honlapjukat. Most eléggé megijedtem, hogy nem lesz kész, most küldtem el neten. Mondjuk én vagyok a béna, mert már 2 hete elkezdtem, de mindig volt valami, ami miatt nem tudtam befejezni csak most. Azért reménykedem, hogy kész lesz! Köszönöm az infókat.
Szia! Én múlt kedden este/éjjel rendeltem meg a programjukkal. Azt írták, 10 munkanapon belül elkészül. Erre már csütörtökön jött az értesítõ, hogy kész, 1 munkanappal késõbb átvehetem. Holnap megyek érte.
Szia! Az utolsó vagyok. Ma átvettem a naptárt, és gyönyörûûûûû:) Kuponnal meg még olcsóbb is volt. Remélem Neked is idõben kész lesz és csodás ajándék lesz belõle.
A kérdező hozzászólása: Nagyon reménykedem! :)
A kérdező hozzászólása: Képzeljétek, tegnap már el is készült, és nagyon szép lett! Nagyon örülök neki! Kellemes Ünnepeket mindenkinek!

Mennyibe kerül egy telefon függetlenítés, és mennyi idő alatt lesz kész?

Legjobb válasz: 5.000 ft minimum, nem tom mennyi idõ

5.000 ft minimum, nem tom mennyi idõ

Fiúk! Mennyi idő után vagytok újra készek, mennyi idő alatt tudtok mégegyszer eljutni? Ti megérzitek egébként, h a csajnak van orgazmusa is vagy csak úgy mondja?

Legjobb válasz: azelso aktus utan kis csok ez az 10 perc max esetleg 15 es mehet tovabb, de akkor mar huzamosabb ideig. nekem az a tapasztalatom hogy miden lany akar no maskepp elvez, olyankor kifelyezi magat valahogyan latszik, pl kisse osszehuzodik a huvely s aztan mar csak az ackifelyezes, stb viszont nem mindenkinel vevodik eszre, max azon h amelyik fiu tapasztalt ismeri a lanyt, pl nem eleg nedves a puncija szeretkezes kozben, s mikor elelvez akkor hirtelen jo csuszos lessz (lucskos) nekem volt olyan is aki ugy rangatozott h majd leestem rola:) karmolt szoritotta az agy szelet, s miutan megvolt neki elengette es lazabb lett.

azelso aktus utan kis csok ez az 10 perc max esetleg 15 es mehet tovabb, de akkor mar huzamosabb ideig. nekem az a tapasztalatom hogy miden lany akar no maskepp elvez, olyankor kifelyezi magat valahogyan latszik, pl kisse osszehuzodik a huvely s aztan mar csak az ackifelyezes, stb viszont nem mindenkinel vevodik eszre, max azon h amelyik fiu tapasztalt ismeri a lanyt, pl nem eleg nedves a puncija szeretkezes kozben, s mikor elelvez akkor hirtelen jo csuszos lessz (lucskos) nekem volt olyan is aki ugy rangatozott h majd leestem rola:) karmolt szoritotta az agy szelet, s miutan megvolt neki elengette es lazabb lett.
A másodikhoz 10 perc, a harmadikhoz 5, aztán már le sem lankad. Íg elmegy 6-7 menet, de aztán napokig semmi reakció semmire, csak lógni hajlandó a kis dög.

Ha a személyi igazolványom lejár október 13-án, akkor már most augusztusban is lehet intézni az új készítését? Vagy mennyi idővel előtte lehet? Mennyi idő alatt készül el?

Legjobb válasz: Én is késõbb csináltattam meg. Útlevéllel is tudja magát igazolni az ember. Ha jól megy minden, pár nap alatt megvan.

Én is késõbb csináltattam meg. Útlevéllel is tudja magát igazolni az ember. Ha jól megy minden, pár nap alatt megvan.
Szerintem minél hamarabb intézd el, annál jobb. Ráadásul mire sorra kerülsz az okmányirodában...:S Én az állandó lakcímemet szeretném átírni, nem tudom, Te hol laksz, én Pesten, és neten lehet idõpontot kérni, 3 hét múlva sincs idõpont. Talán 2 hét múlva van 1-2, de az is délelõtt, amikor egy átlagember dolgozik, vagy tanul...Szóval én sem tudom, mikor jutok el odáig. :D
Bocsi a kis elírásért, nyilván most a suliban szünidõ van, általánosságban értettem.:)
megcsináltathatod most is
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, amúgy egy kis városban lakok! :) Ment a zöld mindenkinek. :)
Most voltam személyit csináltatni múlt héten. Januárban járt le. Semmi baj nem volt belõle, mert volt jogsim, ami szintén alkalmas személy azonosítására. Elõre foglalt idõpontom volt, kb negyed órát vett el az egész az életembõl. 1500 ft-ot fizettem, azt mondták 20-30 nap, mire kijön.

Útlevél újítás, mennyibe kerül most és mennyi idő alatt lesz kész normál eljárással?

Most csinálnék útlevelet, normál eljárással Budapesten. Most mennyibe kerül? 30 hónap alatt kész lehet? Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: És elõjegyzés nélkül nem érdemes menni? Kaptam idõpontot, május 8-ra. Mondjuk nem sürgõs, de ha csak úgy beesek, akkor nagyon sokat kell várni valószínûleg?

A kérdező hozzászólása: És elõjegyzés nélkül nem érdemes menni? Kaptam idõpontot, május 8-ra. Mondjuk nem sürgõs, de ha csak úgy beesek, akkor nagyon sokat kell várni valószínûleg?
A központi okmányirodában nem kell idõpont. 30 napos a normál határidõ, de nekem 3 hét alatt készült el, sms-ben értesítettek. Sürgõs esetben 1 nap alatt is elkészül, de ahhoz mélyen a zsebbe kell nyúlni. http://www.budapest13.hu/ugyintezes/okmanyiroda/utlevel Itt vannak az árak.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Inkább a kerületemben mennék az Önkormányzatba, nincs kedvem városba beautózni. Ide se kötelezõ az elõjegyzés, de ajánlották, hogy akkor nem kell órákat várni. Ez jobb is így, de csak május 8-ra kaptam idõpontot. Mondjuk bõven elég, ha júniusra készül el. Lehet maximum beugrom egyszer, megnézem hányan vannak elõttem, hátha szerencsém van és nem sokat :-) Köszi a linket is, most már tudom az árakat is! :-)

Hol és hogy tudok igényelni Bp-n útlevelet? Mennyibe kerül kb? Mennyi idő amíg kész?

Legjobb válasz: Okmányirodák. Elkészülési idõ 30 nap, illetve illeték fejében 1, 7 vagy 10 nap alatt is megcsinálják (több10ezer forintokért).

Okmányirodák. Elkészülési idõ 30 nap, illetve illeték fejében 1, 7 vagy 10 nap alatt is megcsinálják (több10ezer forintokért).
A kérdező hozzászólása: és maga az útlevél mennyibe kerûl?
Ha a lustaság fájna... http://www.nyilvantarto.hu/hu/utlevel

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!