Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő jelentkeznek először a (5 db)

Az aktus után mennyi idővel jelentkeznek az első terhességi tünetek? 3napja voltam a párommal, kíváncsi vagyok, ennyi idő után lehet-e hányinger, szédülés, mint tünet? Vagy lehet az együttlét utóhatása is, mivel először voltunk együtt?

Legjobb válasz: Nem bántani akarlak utolsó, de az sem feltétlenül jó, ha feleslegesen reményt keltünk valakiben. Oké, hogy ezt szeretné hallani, de attól még nagyobb lesz a csalódás,ha nem sikerül! Én sem szeretem, amikor valaki azt kérdezi,hogy barnázik, esett a hõje is, de ugye nem fog megjönni. Erre meg írja valaki,hogy nem biztos. Persze, nem biztos, de arra kb. 2% esély van. Ilyenkor azt kellene válaszolni, hogy valószínûleg meg fog jönni, de amíg nem jön, addig van remény! Az meg,hogy valaki megérzi a babát, az nem az,hogy vannak tünetei. Illetve lehet, ha bebeszéli magának. Barátnõm is azt mondta,hogy megérezte már a szeretkezés után, igaza is lett, de fizikális tünetei nem voltak!

Nem bántani akarlak utolsó, de az sem feltétlenül jó, ha feleslegesen reményt keltünk valakiben. Oké, hogy ezt szeretné hallani, de attól még nagyobb lesz a csalódás, ha nem sikerül! Én sem szeretem, amikor valaki azt kérdezi, hogy barnázik, esett a hõje is, de ugye nem fog megjönni. Erre meg írja valaki, hogy nem biztos. Persze, nem biztos, de arra kb. 2% esély van. Ilyenkor azt kellene válaszolni, hogy valószínûleg meg fog jönni, de amíg nem jön, addig van remény! Az meg, hogy valaki megérzi a babát, az nem az, hogy vannak tünetei. Illetve lehet, ha bebeszéli magának. Barátnõm is azt mondta, hogy megérezte már a szeretkezés után, igaza is lett, de fizikális tünetei nem voltak!
Aktus után 3 nappal? Semmit! leghamarabb is 10 nappal utána, de a legtöbb nõ még akkor sem érez semmit. Biztos elronthattad a gyomrodat ha hányingered van.
Az elsõ válaszoló szerintem téved, ugyanis aktus után 3 nappal fizikai képtelenség, hogy a terhesség tüneteket okozzon. Aktus után 3 nappal vagy éppen találkozik a petesejt a hímivarsejttel, vagy már találkozott, és éppen a méh felé lebegnek, amit kb. annyira érezhetsz, mintha a vörösvérsejtjeidet éreznéd áramlani egyesével. Terhes lehetsz, de ezek a tünetek a 3 napja történt aktusból eredõ terhességet nem jelezhetik.
Azért probléma, mert amirõl te írsz, az egyik sem FIZIKAI tünet. Lelkileg érezhetõ, nem is ritkán, de ha aktus után másnap hányingered van, az nem lehet a terhességtõl, érted? Egyszerûen azért nem, mert a fizikai tüneteket a HCG hormon okozza, ami aktuskor még NINCS.
Nem állítom hogy nem lehetséges.... biztos úgy volt ahogy írod. DE A LEGTÖBB NÕ IGENIS NEM ÉREZ TÜNETEKET!!!! SEMMIT ILYENKOR! Miért jó neked ha a kérdezõ a válaszod alapján beleéli magát?? és esetleg csalódik utána egy hatalmasat???
Igen is lehetséges! Anyum is én is már másnap megéreztük! Nem volt tervezett terhesség egyik sem de görcsösen se féltünk hogy mi lesz ha terhesek leszünk! Nem voltam rosszul csak valami olyan furcsa volt... Mondtam is a páromnak hogy tuti terhes vagyok. Azt mondta hülye vagyok. Majd késett.... Vettem egy tesztet. Pozitív lett. Irány a nõgyógyászat, az volt a válasz, hogy a teszt ritkán téved, fõleg ha pozitívat mutat, de az ultrahangra még várni kell, mert 5. 6. hétnél hamarabb nem látszik semmi... kb 3 hetet vártam az ultrahangos papírra. Szóval csak azt akartam írni, hogy néha furcsa de igenis lehetséges!!!!
Hát ha akkor volt az ovulációd is, amikor együtt voltál a pároddal és ezután rá 3 napra érzel ilyeneket, talán lehetséges hogy már érzel szédülést, meg talán hányinger is lehet. De a hányingernek szerintem még lehet túl korai lenne. Elvileg amúgy kb. ovu után 7 nappal kéne érezni valamit, már aki érez...de szerintem ez nem törvényszerû, bármi megtörténhet...
Szia! Utolsó vagyok! Ez az én is ezt mondom! Nem értem a válaszodat miért nekem írtad ezt, miért nem annak aki "megérezte" másnap. Egy véleményen vagyunk!
Kedves Utolsó válaszoló! Igazad van! Csak gondolj bele hogy lehet hogy a te válaszod miatt csalódik a kérdezõ! Úgyhogy igen, probléma hogy leírtad!
Kedves utolsó válaszoló! Én csak azt írtam hogy igenis lehetséges! és a saját esetemet írtam le! Ez most ekkora probléma???
Ja értem már. Félreértettél. Annak szántam az utolsó mondatot aki "megérezte" másnap, csak hülyén írtam le.

A tápszer elfogyasztása után mennyi idővel jelentkezik hasfájás, ha az okozza? (most kapott először pótlásként)

Legjobb válasz: Elvileg olyan 1,5-2óra múlva,de függ a baba emésztési ütemétõl is.

Elvileg olyan 1, 5-2óra múlva, de függ a baba emésztési ütemétõl is.
Nem biztos, hogy a tápszertõl fáj a hasa lehet sok levegõt nyelt.Att is fájhat a hasa.
Én úgy gondolom hogy nem a tápszertõl fáj a hasa. Mivel az tiszta, tele van vitaminnal, meg mindenféle tuti dologgal, nincs benne se káposzta, se karalábé stb.. amitõl fájhat. Inkább sok levegõt nyelhetett, büfiztesd meg többször vagy fektesd a karodba úgy hogy hason legyen, és a feje legyen a könyökhajlatban (alvó tigris póz). Ez szokott segíteni.

Mennyi idő után jelentkeznek először a rosszullétek, ha esetleg teherbeestem?

Legjobb válasz: Leghamarabb a mensi ideje körül, de ha szerencsés vagy, sokkal késõbb! :)

Leghamarabb a mensi ideje körül, de ha szerencsés vagy, sokkal késõbb! :)
Én holnap leszek 8 hetes kismama, és kb két napja kezdõdtek a rosszulléteim! Sok szerencsét! :)
Akkor ha már elég magas a HCG a szervezetedben. Kimutatja olyankor már a teszt is. Hiszen ha nincs elég HCG ahhoz hogy pozitívat mutasson a teszt, akkor ahhoz sincsen elég, hogy tüneteket produkálj!

Terhességnél a hányinger mennyi idő után jelentkezik először?

Legjobb válasz: nekem egyáltalán nem jelentkezett, uh ha nincs, csak örülj neki :)

nekem egyáltalán nem jelentkezett, uh ha nincs, csak örülj neki :)
A kérdező hozzászólása: Nekem van de még 2 hetem van a mensiig. Bár elég stresszes is vagyok mostanában. :(
Amikor egy hónapos terhes voltam, akkor volt elõször hányingerem.
A kérdező hozzászólása: Értem. De azért még várom a válaszokat. :)
Gondolom egyéne válogatja. Nekem hamar jött, szerintem 4 hetesen - de nem volt egyenletes az elsõ trimeszterben sem: voltak napok, amikor semmi és voltak amikor nagyon. Szerencsére csak a nyolcadik-kilencedik hétig tartott! :)
Szia! Nekem az 5-6. hétben volt egy-egy napokon hányingerem, de utána elmúlt. Üdv: 16 hkm.

Ha lefekszem a párommal mennyi idö után derül ki és hogyan jelentkezik, ha terhes vagyok? Védekeztünk "kuppal" amit elöször használtunk és azért bennem van az, h mégis csak becsuszik!

Legjobb válasz: A teszt 2 het utan kimutatja. reggeli elsõ pisilésnél kell elvégezni. amugy a kupnal szoktak még megszakitasos védekezést is alkalmazni. jobb lenne a tabletta.

A teszt 2 het utan kimutatja. reggeli elsõ pisilésnél kell elvégezni. amugy a kupnal szoktak még megszakitasos védekezést is alkalmazni. jobb lenne a tabletta.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a válaszát!!:DJah és betartatottuk 10 percet söt sztem több is volt mert ugy irta h 10 perc után hat és 2 óráig van hatása és nekünk egyikkel sem olt probléma betartottuk :D
"Már bocs, de guminál sokkal megbízhatatlanabb a pharmatex! Kicsit rosszak az értesüléseid válaszadó!" Nos ha valaki nincs tisztaba dolgokkal akkor inkabb hallgason minthogy ilyen hujeseget irjon! En kb 2 eve pharmatex huvelykupot hasznalok, megszakaitasos eyutlettel persze, de nekem s sok mas ismerosomnek is 100%-os vedelmet nyujtot! Sot pe.-kor is hasznaltam meg ugy hogy belem is elvezett a baratom es semmi bajom nem lett tole! Persze ha valaki nem tartja be a hasznalati utasitasban leirtakat akkor persze hogy nem hat a kup. De sok esetben fogamzasgatloknal is teherbe estek, es nalunk is nem egy DUREX ovszer szakad ki.Ugyhogy ahogy az elotem levo is irta hagyjuk azokat a statisztikakat mert a mi szervezetunk nem olyan mint az a 100/1000 noje.
Statisztika ide vagy oda, az adatok semmit nem számítanak akkor, mikor saját szervezetrõl van szó, mert tuti másképp reagál mindenre, mint annak a 100/1000 nõnek, akiket vizsgáltak. Gumi mechanikai védelmet nyújt, kúpok, krémek pedig kémiait. A gumi jobb esetben nem hagyja, hogy hüvelybe jusson a sperma, a kémiai anyagok pedig a bekerülõ spermát elpusztítják. Szétroncsolják a feji részt, így nem tudnak közlekedni, nem lesznek képesek megtermékenyítésre. Ugyanúgy becsúszhat gumi mellett is, mint kúp mellett. Nincs 100%-os védekezési mód, viszont bármiféle védekezés jobb a semminél! ;)
Mi közel másfél évig védekeztünk kúppal, mert nem szedhettem gyógyszert, nekem maximálisan bevált, ettõl függetlenül úgy gondolom becsúszhat baba.
Legközelebb kúp mellett szakítsátok meg!Úgy a legjobb és legbiztonságosabb!
Én is pantentex hüvelykúppal védekeztem 3 éven át. Most 14 hetes terhes vagyok. Nekem becsúszott mellette. Nem riogatni akarok senkit!
hát azt nem tom hogy mennyi idõ után derül ki hogy terhes vagy, de a tünetei általában hányinger szédülés meg ilyesmi amúgy a kúp nem biztonságos miért nem gumivan csaináltátok?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!!Akkor addig hellyezzem ameddig csak birom/birjuk amig elér az ujjam/v a páromé!!köcc
Ugyanolyan biztonságos, mint a gumi. Kúp mellé meg gumi mellé is érdemesebb megszakítani, akkor nagyon-nagyon kicsi a veszély. Elsõ jelek? Menzesz elmaradása annak ellenére, hogy ugyanúgy fáj a hasad, derekad (ha szokott), mint mikor készül megjönni. Aztán vársz, vársz, de mégse jön. Ez a legeslegelsõ jel.
a gumi a legbiztonságosabb DUREX
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!!és a 3madik válasz adonak különösen:$:$!!Patentex Oval hüvelykúp használjuk!!ahogy olvastam sokan megvannak elégedve vele jobban mint a másik fajtával!!
Akkor nincs para! Minnel mejebben tedd fel ez a masik dolog es annal hatasosabb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!