Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő jelentkeznek a terhesség első (12 db)

Mennyi idő mulva jelentkeznek a terhesség első jelei? És mik azok?

Nem hiszem, h terhes lennék..de vegyek egy tesztet? mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Teszt: 700-1400ig kb. Attól függ hol veszed, DM-ben, TESCO-ban, Auchanban..stb olcsóbb, patikában drágább, de ott meg is kérdezheted pontosan mit csinálj vele. (bár mindegyikre egyértelmûen rá van írva) Terhességi tüneteket legkorábban a mnsi elõtt 1 héttel vehetsz észre, és abszolút szubjektívek. ilyen pl: állandó pisilhetnék, mindjárt megjön-érzés, hányinger, ólmos fáradtság. Mindenkinél másképp jelentkezik, de az elmaradt mensi egy viszonylag pontos jel már. (más okból is kimaradhat pl: hormonális vagy egyéb betegség) Tesztelni szerintem az elmaradt mensi után érdemes csak, mert elõtte nem biztos, hogy pontosat mér a teszt. Kevés még a hormon a pisiben,és álnegatív eredményt adhat. Sok sikert! Ha bizonytalan vagy mindenképp vegél tesztet, és védekezz ha még nem akarsz babát!

Teszt: 700-1400ig kb. Attól függ hol veszed, DM-ben, TESCO-ban, Auchanban..stb olcsóbb, patikában drágább, de ott meg is kérdezheted pontosan mit csinálj vele. (bár mindegyikre egyértelmûen rá van írva) Terhességi tüneteket legkorábban a mnsi elõtt 1 héttel vehetsz észre, és abszolút szubjektívek. ilyen pl: állandó pisilhetnék, mindjárt megjön-érzés, hányinger, ólmos fáradtság. Mindenkinél másképp jelentkezik, de az elmaradt mensi egy viszonylag pontos jel már. (más okból is kimaradhat pl: hormonális vagy egyéb betegség) Tesztelni szerintem az elmaradt mensi után érdemes csak, mert elõtte nem biztos, hogy pontosat mér a teszt. Kevés még a hormon a pisiben, és álnegatív eredményt adhat. Sok sikert! Ha bizonytalan vagy mindenképp vegél tesztet, és védekezz ha még nem akarsz babát!

Mennyi idő mulva jelentkeznek a terhesség első tűnetei? És mik azok pontosan?

Legjobb válasz: A mensi kimaradása után jelentkeznek elöször! Ez mindenkinél más nem egyforma valaki észre sem veszi:D! Hányással jár, sürün kell pisilni járni stb. Babát szeretnétek?

A mensi kimaradása után jelentkeznek elöször! Ez mindenkinél más nem egyforma valaki észre sem veszi:D! Hányással jár, sürün kell pisilni járni stb. Babát szeretnétek?
Persze a legelso tunet a mensi elmaradasa, mert talan addig figyelembe sem veszed a tobbi arulkodo jelet. Nallam az volt h mar az elmaradt mensi elott nagyon feszult es ezekeny volt a mellem, allando jelleggel pisilni jartam(meg ejszaka is felkeltem 2x 3x)es non stop birtam volna reggeltol estig aludni ....s valahogy hamarabb elfaradtam mindentol, annak ellenere h elegge porog ni szoktam.Hanyingerem nem volt(most sincs)csak valahogy soha semmi nem esett az innyemre vagy epp nem tudtam mit ennek...
A kérdező hozzászólása: Nem nem szeretnék babát! Csak félek, hogy ... :(
Elmarad a mensi, feszül a cici, pisilni kell. nálam csak összesen ennyi volt. ja és az egyébkén ekcémára hajlamos bõröm kipirosodott és viszketni kezdett.
Az elsõ bíztató jel, ha nem jön meg. Nekem menzi elõtt 2 nappal már volt cicifájás, hõemelkedés ami még most is megvan, néha szédülés, feszült a hasam. De mindenki más, van aki egyátalán nem érez semmit, még a 6.hétben sem.
Bocsi, 2szer mentette fel :)
Azért vigyázzatok legközelebb, ha nem akarsz babát, használjatok gumit vagy gyógyszert. Akkor elkerülhetõ a para. Van aki több hónapig vagy évekig nem esik teherbe, van aki az elsõ alkalommal. (mi ahogy nekikezdtünk a babaprojeknek már elsõre sikerült) Van tüneted? Ne aggódj minden rendben lesz! :)
A kérdező hozzászólása: Hát ja ... Valalami olyasmi...Szédülés, hányinger...Most meg várom a mensit ... és ha nem jön meg akkor teszt és nõgyógy! Köszönöm szépen a segítségeket!
7-10 nap.
A kérdező hozzászólása: lehet ez hasi görcs, derékfájás, sûrû vizelési inger?
Lehet már 7-10nap között, rögtön beágyazódás után, de inkább késõbb.(nekem kb.a 6héttõl jelentkezett) Igen a tüneteid utalhatnak akár arra is.
De akár felfázás is lehet. Tesztelj, akkor kiderül, elég kicsi az esély, de semmi sem lehetetlen.

Az aktus után mennyi idő múlva jelentkeznek a terhesség első tünetei?

Legjobb válasz: Mivel nem lehet megallapitani hogy melyik aktustol estel teherbe, erre nemigen lehet valaszolni. Nekem 1,5 hettel azutan hogy meg kellett volna jonnie. Hanytam. De nagyon. 2 honapon keresztul. A melleden kekes szinben latszanak az erek? Mert az az.

Mivel nem lehet megallapitani hogy melyik aktustol estel teherbe, erre nemigen lehet valaszolni. Nekem 1, 5 hettel azutan hogy meg kellett volna jonnie. Hanytam. De nagyon. 2 honapon keresztul. A melleden kekes szinben latszanak az erek? Mert az az.
A kérdező hozzászólása: bnõm másfél hónapja volt együtt utoljára ex pasijával, velem pedig 1 hete, és most hányingere van, szédül, fáradt stb, gyereket nem szeretnénk, terhességi tesztet csináltattunk, de nem mutatott ki semmit, köv. héten még csinálunk
A kérdező hozzászólása: * velem 1 hete volt elõször
jáj, ne legyél buta liba, ennél több eszed van te lány! Gumi, gyógyszer, stb... aztán aktus után menzesz kimaradás... de csak akkor tudsz teherbe esni, ha peteérésed van, ami álltalában 2 menzesz között van, tehát ha 4 hetente (28 naponta) jön meg a havid, 14 napra van peteérésed. +/-2-3 nap. Mi pl. úgy védekeztünk a férjemmel (30 évesek vagyunk...), . hogy peteéréskor vigyáztunk, elõtte 2 nappal nem. Most 39 hetes terhes vagyok :D szóval húzzatok gumit!!!
Ha a barátnõd terhes lett valamelyikõtöktõl azt majd csak dns vizsgálattal lehet kideríteni hogy melyikõtök a befutó.... nagyon kevés a két aktus között eltelt idõ, valójában bármikor teherbe eshetett azon a héten, az orvos is csak saccolni tud majd a fogantatás dátumát illetõen. Sajnálom...
uccsó vagyok, elfelejtettem válaszolni az eredeti kérdésre: az aktus után 10 nappal TALÁN már mutat valamit a teszt, de bizonyosan csak az elmaradt menstruáció utáni napokban lehet tesztelni, mert a hímivarsejtek akár 6-8 napig is "tekeregnek" a petevezetékben, nem biztos hogy az aktus napja egybe esik a megtermékenyítéssel...
Valószínû, hogy az ex pasitól terhes a kislány! Egy hetes terhességnek még nincsenek tünetei. 38km
Várjunk csak! Biztos jól írtad, hogy az expasijával 1, 5 hónapja volt együtt, nem 1, 5 hete? Mert ha már valóban eltelt azóta 1, 5 hónap, és akkor terhes lett, akkor elvben már 1 menszesz kimaradt, és akkor már a tesztnek is ki kéne mutatnia. Ha csak 1, 5 hete, akkor várjátok meg a havit, lehet megjön, de ha késik, akkor teszteljetek megint. 1-2 héttel az aktus után még nincs hányinger, lehet csak vmi vírust kapott el.
Nekünk, ha minden igaz nov. 5-én fogant, a héten vannak elõször tüneteim. (3 hét)

Az együttlét után, ha megfogant a magzat, kb mennyi idõ mulva jelentkeznek a terhesség elsõ tünetei?

Na és mik az elsõ tünetek? Tapasztalatok érdekelnek! Köszi!

Legjobb válasz: - Elnézést, kérem, átadná a helyét? Terhes vagyok. - Tessék. Ön terhes, hölgyem, nem is látszik, mióta? - Jaj, hát még mindig remeg a lábam... :-DD

- Elnézést, kérem, átadná a helyét? Terhes vagyok. - Tessék. Ön terhes, hölgyem, nem is látszik, mióta? - Jaj, hát még mindig remeg a lábam... :-DD
6-7 hét múlva
Hát akkor drukkolok Nektek!!! :D
A kérdező hozzászólása: értem. én nem lehetek terhes, de a szerelmem remélem az lett.... :)
Lehet az zavart meg Kérdezõ, hogy igazából mikor teherbe esel már gyakorlatilag 2 hetes terhes vagy (mensitõl számolva kb 2 hét múlva van ovuláció)...+ 2 hét kimarad a mensi és ezután már van akinél kezdõdnek a tünetek
Mivel a tested még nem teljesen veszi a lapot, úgy csinál, mintha megjönne. Szóval a mensi kimaradásáig nagyjából ugyanazt érzed, mint mikor nem estél teherbe. Aztán érzékeled, hogy nem jött meg, már ekkor lehet tesztelni, esetleg kiderül, jelezheti az is, hogy a mellfeszülés nem múlik el, hanem inkább erõsödik. De konkrét tüneteket én is csak 6-7 hetesen kezdtem érezni, mint például az émelygés, gyakoribb vizelési inger, stb. Amúgy ha méred a hõd, akkor 14 nap emelkedett hõmérséklet után gyanakodhatsz, 20 után örülhetsz.
A kérdező hozzászólása: aranyos vicc. kérlek, válaszokat írjatok, komolyakat. köszi! :D
:D:D:D:D
mensitõl számitott 6-7 hét igen
nekem 6 -7 hetesen volt melfeszülés, aztán 8 héttõl hányinger.
A kérdező hozzászólása: hat héttel késõbb?
A kérdező hozzászólása: remélem sikerül. ez minden vágyam hogy ettõl a lánytól babám legyen. mindegy milyen nemû, csak egyben legyen! :)

Mennyi idő után jelentkeznek a terhesség első jelei? és melyek azok?

Legjobb válasz: "a kilencedik hónap végén egy elég nagy dolgot fogsz kiszarni a hüvelyedbõl, akkor már biztos hogy terhes voltál"...logikus gondolkodással: te akkor egy elég nagy szar vagy....

"a kilencedik hónap végén egy elég nagy dolgot fogsz kiszarni a hüvelyedbõl, akkor már biztos hogy terhes voltál"...logikus gondolkodással: te akkor egy elég nagy szar vagy....
a kilencedik hónap végén egy elég nagy dolgot fogsz kiszarni a hüvelyedbõl, akkor már biztos hogy terhes voltál
utolsónak ! te meg akkora buza vagy hogy apád szart ki a segg jukán egészben análisan termékenyültél meg!
Én az állandó és borzasztó fáradtságra emlékszem meg a pillanatok alatt jövõ-eltûnõ gyengeséggel-remegéssel járó rosszullétrohamokra. Ja és szinte óránként kellett pisilnem még éjjel is... Az elsõ idõben pedig sokszor görcsölt a hasam, mintha meg akarna jönni: paráztam is miatta, de a dokim megnyugtatott, hogy ez mind normális.
Nekem megtermékenyülés után szurkált a hasam.De ez még nagyon az elején, mert ez még az elsõ vérzés kimaradása elõtt volt.
a hányás a 8. héttõl jelentkezik a nõgyógyász mondta :)
vagyis az utolsó elõttinek bocsi! az aki a 9 hónapos baromságával terheli az ember..
A kérdező hozzászólása: a menszesz kimaradásán kiv.
az 5. hónapban már kezd nõni a pocakod
Lehet hányinger szinte azonnal - pár napon belül. De ez nem feltétlenül van. Az viszont biztos, hogy nem jön meg a menstruáció. Ha ez a helyzet, veszel egy terhességi tesztet, és az ha pozitív, akkor az erõs jel... :)
nekem pl a melleim "durrantak be", ez egyébként mindig megvotl mensi elõtt 1-2 nappal, ebbõl tudtam, hogy meg fog jönni. Aztán gyanús volt, hogy már egy hete feszült a mellem, és mégsem jött meg :)

A fogantatás után mennyi idő múlva jelentkeznek a terhesség első tünetei?

Néhány nappal az együttlét után, korai, ha úgy érzem, hogy állapotos vagyok?

Legjobb válasz: A fogantatás után 3-4 héten belül elõfordulhatnak ezek a tünetek: 1. A menstruáció elmaradása 2. Reggeli rosszullét 3. Viszketõ, érzékeny, duzzadt mell 4. Mellbimbó elsötétedõ udvara, apró kiemelkedõ mirigyek a mellbimbó körül 5. Fokozott étvágy

A fogantatás után 3-4 héten belül elõfordulhatnak ezek a tünetek: 1. A menstruáció elmaradása 2. Reggeli rosszullét 3. Viszketõ, érzékeny, duzzadt mell 4. Mellbimbó elsötétedõ udvara, apró kiemelkedõ mirigyek a mellbimbó körül 5. Fokozott étvágy
Valaki már pár nap múlva érzi, de kb 1-2 hónap után. Mellfeszülés már az elejétõl van, valamint szagoktól való undorodás.
szeretnek kisbabat 14en kellene meg joni tud e eben valaki segiteni?

Mik a terhesség első jelei? Miután együtt voltam a barátommal, mennyi idő után jelentkeznek ezek?

Legjobb válasz: az elsõ jele a terhességnek az, hogy kiírjátok ide kérdésnek, hogy idézem: "SEGÍTSÉG TERHES VAGYOK?".

az elsõ jele a terhességnek az, hogy kiírjátok ide kérdésnek, hogy idézem: "SEGÍTSÉG TERHES VAGYOK?".
Minimum 2 hét. Védekeztetek? Szeretnétek a babát?
google a barátod :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm elsõ:) és nem, nem szeretnénk babát. 2-->nincs kedvem "guglizni". És kiváncsi vagyok személyes tapasztalatokra is:)
Ha friss a dolog, akkor 2 hét múlva tesztelj.

Nekem már sajnos volt 2 abortuszom. Az első 2 éve. A 2dik pedig 6 és fél hete. A párrommal a hétvégén nem védekeztünk lehetek terhes? Mennyi idő után jelentkeznek a terhességi tünetek? Mennyire lesz egészséges a babám ha esetleg terhes lennék?

Legjobb válasz: A terhességi tünetek kb 2 héttel az aktus után jelentkezhetnek, mert a fogantatástól a beágyazódásig kb 1-1,5 hét telik el. szóval a várt mensi környékén érezheted. Ha a baba be tud ágyazódni, akkor már jó, hiszen nem régen volt a mûtét, nem tudni mennyire vastagodik meg a méh nyálkahártyája. De ha nem szeretnél babát, mert gondolom így van, tényleg jobb lenne, ha védekeznél! A teherbeesési esélyeidet csökkented az abortuszokkal, s egyszer lehet, hogy még szeretnél babát!

A terhességi tünetek kb 2 héttel az aktus után jelentkezhetnek, mert a fogantatástól a beágyazódásig kb 1-1, 5 hét telik el. szóval a várt mensi környékén érezheted. Ha a baba be tud ágyazódni, akkor már jó, hiszen nem régen volt a mûtét, nem tudni mennyire vastagodik meg a méh nyálkahártyája. De ha nem szeretnél babát, mert gondolom így van, tényleg jobb lenne, ha védekeznél! A teherbeesési esélyeidet csökkented az abortuszokkal, s egyszer lehet, hogy még szeretnél babát!
Egyetértek az elõttem szólóval. Én 9 hónapja küzdök, hogy teherbe essek. Azt írtad 6 és fél hete volt a 2. abortuszod mert nem tartottál igényt a gyerekre és most azt kérdezed, ha újra teherbe estél egészséges lesz-e a baba? Miért, ezt most nem dobnád el? 2 hónap alatt nem sok minden változhatott...
én elvesztettem 11 hetes magzatom decemberben! 9hónapja küzdök egy babáért és nem jön össze és sokat sirok miatta!én lennék a legboldogabb ha már két gyereken tul lennék de az elsõ se sikerül és te 2t eldobsz mert nem kell?!!!!!!
Ne haragudj hogy negatív véleményt írok, de nagyon felelõtlen vagy!!! 2x volt abortuszod és nem védekezel???? Más foggal körömmel harcol egy egézséges terhességért, bújja a peteérés kalkulátort, az ovu tesztet, a mkroszkópot, és végül sírva fakad mert megjött neki, te meg csak úgy dobálod el a magzatokat??? szégyelhetnéd magad!!!!
Ha már 2x voltál terhes, v.színü tudod, hogy milyen.De ekkora felelötlenséget!!!!!!Sok nö meg szenved, hogy babája legyen.Mi is 11 hónapot vártunk a lányomra.Ne haragudj, de ilyet le sem mernék írni.... Miért nem íratsz tabit???Pláne hogy egyetemista vágy, nem vagy egy h...e gyerek!!!!!!
Persze, csak felelõtlenül dugni a nagyvilágba! Szegény, meg nem született gyerekek... Õket sajnálom, téged meg csak lesajnálni tudlak.
Nem hogy védekezni...még helyesírni sem tud.... Egyetemista?? Ja elsõ éves...vagyis 9 napja ...félévig sem fogod húzni!!! Inkább jártál volna felvilágosító órákra... A legelsõ véleményezõ!!!
Ekkora felelõtlenséget, már ne is haragudj! Szerintem neked nem is kellene 30 éves korod elõtt a gyerek fogalmára gondolni! Egy ilyen felelõtlen nõnek minek gyerek? Én ezzel nem dicsekednék a helyedben, hanem elgondolkodnék! Ha ennyire félsz az újabb teherbe eséstõl, akkor vegyél óvszert, az olcsóbb, mint egy abortusz. Én nagyon abortusz ellenes vagyok!!!
A kérdező hozzászólása: nem is akarom ezt csak en tudom h mi is volt
Kérdésedben az állt hogy a 2.-at azért vetetted el mert kezdted a fõsulit....most meg már nem volt norm.terhesség...jaaaj kicsilány....minket lehet hogy átverhetsz, de a saját lelkiismereted NEM.
A kérdező hozzászólása: hat csak annyit mindenki könnyen eltudott itélni de a helyembe lehet ti se tettetek volna mast ide most mindent nem lehet leirni es nem tudtam kifejteni h miért nem tartotam meg a második babát nem azért mert nem akartam hanem mert nem volt egészseges elkezdtem vérezni és az orovosom javasolta az abortuszt.
A kérdező hozzászólása: az elsõ terhességemnél meg csak 18 voltam és meg nem éretségiztem le ezért nem tartotam meg.a masodiknál meg most 20 de elsõ éves egyetemista vagyok ezért nem válaltam be.
Nézegessél, mit csinálsz: http://www.youtube.com/watch?v=UMe6-A9Hifo

Az aktus után mennyi idővel jelentkeznek az első terhességi tünetek? 3napja voltam a párommal, kíváncsi vagyok, ennyi idő után lehet-e hányinger, szédülés, mint tünet? Vagy lehet az együttlét utóhatása is, mivel először voltunk együtt?

Legjobb válasz: Nem bántani akarlak utolsó, de az sem feltétlenül jó, ha feleslegesen reményt keltünk valakiben. Oké, hogy ezt szeretné hallani, de attól még nagyobb lesz a csalódás,ha nem sikerül! Én sem szeretem, amikor valaki azt kérdezi,hogy barnázik, esett a hõje is, de ugye nem fog megjönni. Erre meg írja valaki,hogy nem biztos. Persze, nem biztos, de arra kb. 2% esély van. Ilyenkor azt kellene válaszolni, hogy valószínûleg meg fog jönni, de amíg nem jön, addig van remény! Az meg,hogy valaki megérzi a babát, az nem az,hogy vannak tünetei. Illetve lehet, ha bebeszéli magának. Barátnõm is azt mondta,hogy megérezte már a szeretkezés után, igaza is lett, de fizikális tünetei nem voltak!

Nem bántani akarlak utolsó, de az sem feltétlenül jó, ha feleslegesen reményt keltünk valakiben. Oké, hogy ezt szeretné hallani, de attól még nagyobb lesz a csalódás, ha nem sikerül! Én sem szeretem, amikor valaki azt kérdezi, hogy barnázik, esett a hõje is, de ugye nem fog megjönni. Erre meg írja valaki, hogy nem biztos. Persze, nem biztos, de arra kb. 2% esély van. Ilyenkor azt kellene válaszolni, hogy valószínûleg meg fog jönni, de amíg nem jön, addig van remény! Az meg, hogy valaki megérzi a babát, az nem az, hogy vannak tünetei. Illetve lehet, ha bebeszéli magának. Barátnõm is azt mondta, hogy megérezte már a szeretkezés után, igaza is lett, de fizikális tünetei nem voltak!
Aktus után 3 nappal? Semmit! leghamarabb is 10 nappal utána, de a legtöbb nõ még akkor sem érez semmit. Biztos elronthattad a gyomrodat ha hányingered van.
Az elsõ válaszoló szerintem téved, ugyanis aktus után 3 nappal fizikai képtelenség, hogy a terhesség tüneteket okozzon. Aktus után 3 nappal vagy éppen találkozik a petesejt a hímivarsejttel, vagy már találkozott, és éppen a méh felé lebegnek, amit kb. annyira érezhetsz, mintha a vörösvérsejtjeidet éreznéd áramlani egyesével. Terhes lehetsz, de ezek a tünetek a 3 napja történt aktusból eredõ terhességet nem jelezhetik.
Azért probléma, mert amirõl te írsz, az egyik sem FIZIKAI tünet. Lelkileg érezhetõ, nem is ritkán, de ha aktus után másnap hányingered van, az nem lehet a terhességtõl, érted? Egyszerûen azért nem, mert a fizikai tüneteket a HCG hormon okozza, ami aktuskor még NINCS.
Nem állítom hogy nem lehetséges.... biztos úgy volt ahogy írod. DE A LEGTÖBB NÕ IGENIS NEM ÉREZ TÜNETEKET!!!! SEMMIT ILYENKOR! Miért jó neked ha a kérdezõ a válaszod alapján beleéli magát?? és esetleg csalódik utána egy hatalmasat???
Igen is lehetséges! Anyum is én is már másnap megéreztük! Nem volt tervezett terhesség egyik sem de görcsösen se féltünk hogy mi lesz ha terhesek leszünk! Nem voltam rosszul csak valami olyan furcsa volt... Mondtam is a páromnak hogy tuti terhes vagyok. Azt mondta hülye vagyok. Majd késett.... Vettem egy tesztet. Pozitív lett. Irány a nõgyógyászat, az volt a válasz, hogy a teszt ritkán téved, fõleg ha pozitívat mutat, de az ultrahangra még várni kell, mert 5. 6. hétnél hamarabb nem látszik semmi... kb 3 hetet vártam az ultrahangos papírra. Szóval csak azt akartam írni, hogy néha furcsa de igenis lehetséges!!!!
Hát ha akkor volt az ovulációd is, amikor együtt voltál a pároddal és ezután rá 3 napra érzel ilyeneket, talán lehetséges hogy már érzel szédülést, meg talán hányinger is lehet. De a hányingernek szerintem még lehet túl korai lenne. Elvileg amúgy kb. ovu után 7 nappal kéne érezni valamit, már aki érez...de szerintem ez nem törvényszerû, bármi megtörténhet...
Szia! Utolsó vagyok! Ez az én is ezt mondom! Nem értem a válaszodat miért nekem írtad ezt, miért nem annak aki "megérezte" másnap. Egy véleményen vagyunk!
Kedves Utolsó válaszoló! Igazad van! Csak gondolj bele hogy lehet hogy a te válaszod miatt csalódik a kérdezõ! Úgyhogy igen, probléma hogy leírtad!
Kedves utolsó válaszoló! Én csak azt írtam hogy igenis lehetséges! és a saját esetemet írtam le! Ez most ekkora probléma???
Ja értem már. Félreértettél. Annak szántam az utolsó mondatot aki "megérezte" másnap, csak hülyén írtam le.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!