Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő jelentkeznek a terhesség (36 db)

A kérdező hozzászólása: javítom: jelentkezhetnek
Kb. 2-3 hét.
Nekem 9 nap múlva már hányingerem volt és nem volt étvágyam.
A tüneteket a hormonszint változás váltja ki. Ez pedig beágyazódás után kezd el termelõdni, szép fokozatosan. Tehát min. 10-14 nap, de ez még kis változás, ritkán érzik meg a nõk, inkább a 3 héttõl gyakoribb. Kivételek mindig vannak.
4 hetesen. De van akinek tünetmentes.
Nekem a 10.héten kezdõdött.Addig semmi nem volt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!

Teherbeesés után mennyi idővel jelentkeznek a terhesség jelei?

(Szédülés,hányinger,kívánósság...?)

Legjobb válasz: Ez nagyon változó!Van aki végig tünetmentes,sõt még eleinte meg is betegedhet!Én rögtön megéreztem a hangulatváltozást,még a beágyzódás alatt,ami csak pár nap!

Ez nagyon változó!Van aki végig tünetmentes, sõt még eleinte meg is betegedhet!Én rögtön megéreztem a hangulatváltozást, még a beágyzódás alatt, ami csak pár nap!
nekem 3 hetre jelenkezett az allando ejsegerzet es meg mindig ugyan azt erzem .10 hetes kismama.
Minden terhesség más, ezt így nem lehet megmondani, hogy mi változik. Mikorra nem várod?
A kérdező hozzászólása: Ez az, hogy várjuk, és szeretném tudni, a felesleges remény elkerülése érdekében, hogy mik a tapasztalatok. Vannak tüneteim, már most, azonban gyengébbek jóval, mint a megelõzõ terhességnél.:) Orvoshoz hiába megyek el, mivel abszolut korai még, nem fog tudni semmit mondani.
Elsõ vagyok. Az elsõ terhességemnél már szinte a legelején éreztem, amit állítólag nem szoktak (mellduzzadás, aluszékonyság, nagyon kívántam a csípõs dolgokat ingerlékenység ez utóbbi Pl: a híradóba rákos gyerekekrõl volt szó én meg elkezdtem sírni), õ 4, 5 hetesen el is, ment (3 pozi terhességi teszt) a doki még nem látott semmit. Viszont a másodiknál meg csak a mellfeszülés volt.
A kérdező hozzászólása: És a második terhesség mennyi idõ elteltével jött létre? Valamint a másodiknál mennyire korán keletkezett a tünet? Azért értetlenkedem, mert kétségeim vannak abban a tekintetben, hogy esetleg kismama lehetek-e, avagy valami más bajom van. :(

Mennyi idő mulva jelentkeznek a terhesség első jelei? És mik azok?

Nem hiszem, h terhes lennék..de vegyek egy tesztet? mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Teszt: 700-1400ig kb. Attól függ hol veszed, DM-ben, TESCO-ban, Auchanban..stb olcsóbb, patikában drágább, de ott meg is kérdezheted pontosan mit csinálj vele. (bár mindegyikre egyértelmûen rá van írva) Terhességi tüneteket legkorábban a mnsi elõtt 1 héttel vehetsz észre, és abszolút szubjektívek. ilyen pl: állandó pisilhetnék, mindjárt megjön-érzés, hányinger, ólmos fáradtság. Mindenkinél másképp jelentkezik, de az elmaradt mensi egy viszonylag pontos jel már. (más okból is kimaradhat pl: hormonális vagy egyéb betegség) Tesztelni szerintem az elmaradt mensi után érdemes csak, mert elõtte nem biztos, hogy pontosat mér a teszt. Kevés még a hormon a pisiben,és álnegatív eredményt adhat. Sok sikert! Ha bizonytalan vagy mindenképp vegél tesztet, és védekezz ha még nem akarsz babát!

Teszt: 700-1400ig kb. Attól függ hol veszed, DM-ben, TESCO-ban, Auchanban..stb olcsóbb, patikában drágább, de ott meg is kérdezheted pontosan mit csinálj vele. (bár mindegyikre egyértelmûen rá van írva) Terhességi tüneteket legkorábban a mnsi elõtt 1 héttel vehetsz észre, és abszolút szubjektívek. ilyen pl: állandó pisilhetnék, mindjárt megjön-érzés, hányinger, ólmos fáradtság. Mindenkinél másképp jelentkezik, de az elmaradt mensi egy viszonylag pontos jel már. (más okból is kimaradhat pl: hormonális vagy egyéb betegség) Tesztelni szerintem az elmaradt mensi után érdemes csak, mert elõtte nem biztos, hogy pontosat mér a teszt. Kevés még a hormon a pisiben, és álnegatív eredményt adhat. Sok sikert! Ha bizonytalan vagy mindenképp vegél tesztet, és védekezz ha még nem akarsz babát!

Leghamarabb mennyi idő múlva jelentkeznek a terhesség tünetei a "sikeres" aktus után?

És pontosan mik a tünetek a terhesség legkorábbi szakaszában? Egy héten belül is jelentkezhetnek? Válaszaitokat el?re is köszönöm :)

Legjobb válasz: Legkorábban kb. 10 nap. 1 héten belül nem jelentkezik, mert a beágyazódáshoz több idõ kell, addig nincs kapcsolat az anya és magzat között. Tünetek.a menszi elmaradása, hányinger,hányás, gyakori pisilés, megjön érzés,de van akinél semmi nincs.

Legkorábban kb. 10 nap. 1 héten belül nem jelentkezik, mert a beágyazódáshoz több idõ kell, addig nincs kapcsolat az anya és magzat között. Tünetek.a menszi elmaradása, hányinger, hányás, gyakori pisilés, megjön érzés, de van akinél semmi nincs.

Nekem már sajnos volt 2 abortuszom. Az első 2 éve. A 2dik pedig 6 és fél hete. A párrommal a hétvégén nem védekeztünk lehetek terhes? Mennyi idő után jelentkeznek a terhességi tünetek? Mennyire lesz egészséges a babám ha esetleg terhes lennék?

Legjobb válasz: A terhességi tünetek kb 2 héttel az aktus után jelentkezhetnek, mert a fogantatástól a beágyazódásig kb 1-1,5 hét telik el. szóval a várt mensi környékén érezheted. Ha a baba be tud ágyazódni, akkor már jó, hiszen nem régen volt a mûtét, nem tudni mennyire vastagodik meg a méh nyálkahártyája. De ha nem szeretnél babát, mert gondolom így van, tényleg jobb lenne, ha védekeznél! A teherbeesési esélyeidet csökkented az abortuszokkal, s egyszer lehet, hogy még szeretnél babát!

A terhességi tünetek kb 2 héttel az aktus után jelentkezhetnek, mert a fogantatástól a beágyazódásig kb 1-1, 5 hét telik el. szóval a várt mensi környékén érezheted. Ha a baba be tud ágyazódni, akkor már jó, hiszen nem régen volt a mûtét, nem tudni mennyire vastagodik meg a méh nyálkahártyája. De ha nem szeretnél babát, mert gondolom így van, tényleg jobb lenne, ha védekeznél! A teherbeesési esélyeidet csökkented az abortuszokkal, s egyszer lehet, hogy még szeretnél babát!
Egyetértek az elõttem szólóval. Én 9 hónapja küzdök, hogy teherbe essek. Azt írtad 6 és fél hete volt a 2. abortuszod mert nem tartottál igényt a gyerekre és most azt kérdezed, ha újra teherbe estél egészséges lesz-e a baba? Miért, ezt most nem dobnád el? 2 hónap alatt nem sok minden változhatott...
én elvesztettem 11 hetes magzatom decemberben! 9hónapja küzdök egy babáért és nem jön össze és sokat sirok miatta!én lennék a legboldogabb ha már két gyereken tul lennék de az elsõ se sikerül és te 2t eldobsz mert nem kell?!!!!!!
Ne haragudj hogy negatív véleményt írok, de nagyon felelõtlen vagy!!! 2x volt abortuszod és nem védekezel???? Más foggal körömmel harcol egy egézséges terhességért, bújja a peteérés kalkulátort, az ovu tesztet, a mkroszkópot, és végül sírva fakad mert megjött neki, te meg csak úgy dobálod el a magzatokat??? szégyelhetnéd magad!!!!
Ha már 2x voltál terhes, v.színü tudod, hogy milyen.De ekkora felelötlenséget!!!!!!Sok nö meg szenved, hogy babája legyen.Mi is 11 hónapot vártunk a lányomra.Ne haragudj, de ilyet le sem mernék írni.... Miért nem íratsz tabit???Pláne hogy egyetemista vágy, nem vagy egy h...e gyerek!!!!!!
Persze, csak felelõtlenül dugni a nagyvilágba! Szegény, meg nem született gyerekek... Õket sajnálom, téged meg csak lesajnálni tudlak.
Nem hogy védekezni...még helyesírni sem tud.... Egyetemista?? Ja elsõ éves...vagyis 9 napja ...félévig sem fogod húzni!!! Inkább jártál volna felvilágosító órákra... A legelsõ véleményezõ!!!
Ekkora felelõtlenséget, már ne is haragudj! Szerintem neked nem is kellene 30 éves korod elõtt a gyerek fogalmára gondolni! Egy ilyen felelõtlen nõnek minek gyerek? Én ezzel nem dicsekednék a helyedben, hanem elgondolkodnék! Ha ennyire félsz az újabb teherbe eséstõl, akkor vegyél óvszert, az olcsóbb, mint egy abortusz. Én nagyon abortusz ellenes vagyok!!!
A kérdező hozzászólása: nem is akarom ezt csak en tudom h mi is volt
Kérdésedben az állt hogy a 2.-at azért vetetted el mert kezdted a fõsulit....most meg már nem volt norm.terhesség...jaaaj kicsilány....minket lehet hogy átverhetsz, de a saját lelkiismereted NEM.
A kérdező hozzászólása: hat csak annyit mindenki könnyen eltudott itélni de a helyembe lehet ti se tettetek volna mast ide most mindent nem lehet leirni es nem tudtam kifejteni h miért nem tartotam meg a második babát nem azért mert nem akartam hanem mert nem volt egészseges elkezdtem vérezni és az orovosom javasolta az abortuszt.
A kérdező hozzászólása: az elsõ terhességemnél meg csak 18 voltam és meg nem éretségiztem le ezért nem tartotam meg.a masodiknál meg most 20 de elsõ éves egyetemista vagyok ezért nem válaltam be.
Nézegessél, mit csinálsz: http://www.youtube.com/watch?v=UMe6-A9Hifo

Mennyi idő mulva jelentkeznek a terhesség első tűnetei? És mik azok pontosan?

Legjobb válasz: A mensi kimaradása után jelentkeznek elöször! Ez mindenkinél más nem egyforma valaki észre sem veszi:D! Hányással jár, sürün kell pisilni járni stb. Babát szeretnétek?

A mensi kimaradása után jelentkeznek elöször! Ez mindenkinél más nem egyforma valaki észre sem veszi:D! Hányással jár, sürün kell pisilni járni stb. Babát szeretnétek?
Persze a legelso tunet a mensi elmaradasa, mert talan addig figyelembe sem veszed a tobbi arulkodo jelet. Nallam az volt h mar az elmaradt mensi elott nagyon feszult es ezekeny volt a mellem, allando jelleggel pisilni jartam(meg ejszaka is felkeltem 2x 3x)es non stop birtam volna reggeltol estig aludni ....s valahogy hamarabb elfaradtam mindentol, annak ellenere h elegge porog ni szoktam.Hanyingerem nem volt(most sincs)csak valahogy soha semmi nem esett az innyemre vagy epp nem tudtam mit ennek...
A kérdező hozzászólása: Nem nem szeretnék babát! Csak félek, hogy ... :(
Elmarad a mensi, feszül a cici, pisilni kell. nálam csak összesen ennyi volt. ja és az egyébkén ekcémára hajlamos bõröm kipirosodott és viszketni kezdett.
Az elsõ bíztató jel, ha nem jön meg. Nekem menzi elõtt 2 nappal már volt cicifájás, hõemelkedés ami még most is megvan, néha szédülés, feszült a hasam. De mindenki más, van aki egyátalán nem érez semmit, még a 6.hétben sem.
Bocsi, 2szer mentette fel :)
Azért vigyázzatok legközelebb, ha nem akarsz babát, használjatok gumit vagy gyógyszert. Akkor elkerülhetõ a para. Van aki több hónapig vagy évekig nem esik teherbe, van aki az elsõ alkalommal. (mi ahogy nekikezdtünk a babaprojeknek már elsõre sikerült) Van tüneted? Ne aggódj minden rendben lesz! :)
A kérdező hozzászólása: Hát ja ... Valalami olyasmi...Szédülés, hányinger...Most meg várom a mensit ... és ha nem jön meg akkor teszt és nõgyógy! Köszönöm szépen a segítségeket!

Mennyi idő után jelentkeznek a terhességi tünetek?

Több helyen is utána néztem, van ahol azt írták ,hogy a foganásra rá, már 1 hét után jelentkezhetnek a tünetek, de van ahol 4 hetet írnak. Kinek higyjek?

Legjobb válasz: olvass bele ebbe: http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/szex/1166/terhesseg_15_legk..

Elején legfeljebb ugyanolyan pre mens tünetek vannak (vagy azok sem) mint ami sima menstruácio elött csak aztán nem jön meg. Az egyéb tünetek csak a 6 hét (fogantatás után 4hét) körül szoktak jelentkezni, de sokaknak semmi tünete nincs! Ha fenn áll a gyanú csinálj tesztet, aktus után 2 héttel már ki mutatja q
Google a barátod......
legrosszabb esetben 9 hónap múlva egyértelmû vérzéskimaradás, egyebek...
De szemetek vagytok!! :-DDDDDD
általában mensi kimaradta után már jelentkeznek a tünetek, viszont vannak akik elõbb is érzékelnek, mellfeszülés, alhas feszülés/szurkálás, bimbók érzékenysége, székrekedés, folyás hiánya, vagy a megszokottnál bõvebb...
A kérdező hozzászólása: Igen, valóban... viszont én saját tapasztalatokra, gondolatokra sokkal jobban kíváncsi vagyok, hogy tökéletesen valóságos legyen a házi dolgozatom. És mivel egyénenként eltérõ lehet, ezt a google nem nagyon tudja..
Szemetek vagyunk? hehe, azok. Mivel minden terhesség eltérõ, a tünetek is nagyon különbözõek. Van, akinél jelentkeznek, van, akinél semmi. Én háromszor voltam terhes (egyikbõl sem lett baba), de pl. hányingerem, rosszullétem egyszer sem volt. Barna folyás igen. Barátnõ mindkét terhességét végighányta. Úgyhogy ezekre nem lehet alapozni. Van, akinél a teszt sem mutat semmit az elsõ másfél hónapban. Ja, és legközelebb írd oda, hogy MIÉRT akarod tudni. A GYK azért híres arról, hogy tinik szórakoznak, nyilván a sok barom kérdésbõl indulnak ki a válaszadók.
Két terhességem volt, két egészséges gyermekem lett. Elsõ lánybaba, nem nagyon vettem észre terhességi tüneteket az elsõ tesztig, akkor az állandó émelygés volt az elsõ jel. Még nem volt esedékes a menstruációm, csak 2 nap múlva, de már pozitív lett a teszt. Utána jöttek az alhasi görcsök, mellfeszülés és fáradékonyság. Második terhességet a fiammal már nagyon-nagyon korán megéreztem: annyira érzékeny lett a mellbimbóm a teherbeesés után 3-4 nappal, hogy a ruha érintését is alig bírtam elviselni. Teszteltem is, de még persze nem mutatott semmit. Egy héttel az aktus után érthetetlen hangulatingadozásaim lettek. Akkor már nagyon gyanús voltam magamnak, de a teszt persze még mindig negatív volt. Ezután már kivártam "türelmesen" a menzesz napját a teszteléssel, s aznap végre megjelent a második csík is. A hatodik hét végéig semmi egyéb tünet nem volt, utána viszont borzalmas émelygés és ájuldozás következett, ami tartott a 14. hétig, s emellett szinte alvajáró voltam, olyan fáradékonyság kínozott. A kellemetlenségek ellenére mindkét terhességem szép élmény volt, s remélem, hogy még egyszer átélhetem majd ezt az állapotot.
Mikor én teherbe estem az elsõ tünet, amit magamon észrevettem, hogy a jobb petefészeknél nyomást éreztem, ebbõl már tudtam, hogy anya leszek.És csak ezután jött, hogy többet jártam pisilni, többet ettem és szerencsére rosszullét nélkül megúsztam.

1, 5 honapja szedek f. gátlót.2 nap mulva fogy el a 2. levél, de a barátom kb.1 hete bennem ment el. Mennyi az esélye h teherbe estem és mennyi idő után jelentkeznek a terhesség tünetei és mik azok?

Legjobb válasz: Ha rendesen szedted a gyógyszert nem fogsz teherbe esni!!!Hiszen pont ezért szeded. Ne aggódj!!!1 hónap után már védettséget ad!!!

Ha rendesen szedted a gyógyszert nem fogsz teherbe esni!!!Hiszen pont ezért szeded. Ne aggódj!!!1 hónap után már védettséget ad!!!
Új gyógyszernél általában elso két hétben ajánlott más módon is védekezni. Ha rendesen szeded, és peteérés kornyékén nincs eros hányás, hasmenés, (ezek csokkentik a felszívódást) a gyógyszer már véd, majdnem 100 %, nyugi. A terhesség tunetei általában 6-7. hét kornyékén jelentkeznek, már akinél jelentkeznek.
Ha az elsõ levelet a mensi elsõ napján kezdted szedni, akkor már onnantól védve vagy! Ha azóta is minden játékszabályt betartottál, akkor nyugodtan, para nélkül benned mehet el a párod!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!