Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő jelentkeznek a (146 db)

Beágyazódást követően mennyi idővel jelentkezik a mellfájdalom, mellbimbó érzékenysége?

Mert nekem kb. 5 nap múlva nem kellene megjönnie,de nagyon érzékeny a mellem és a mellbimbóm(fáj).Ez nem olyan érzés mint menzi elött.

Legjobb válasz: Van, akinek egyáltalán nem jelentkezik ilyen, szóval egyéne válogatja.

Van, akinek egyáltalán nem jelentkezik ilyen, szóval egyéne válogatja.
sajna nekem is volt ilyen és mégis megjött. de lehet baba neked.van még más érzésed is?

72 órás tabletta beszedése után mennyi idővel jelentkezik a vérzés és milyen mennyiségben és meddig tart? Minden esetben van vérzés?

Legjobb válasz: Hát ha nem használt a tabi és terhes vagy, akkor nem valószínû a vérzés. egyébként váltzó, hogy mennyi idõ után jön meg. Nekem egy hét volt és kb 3 napig volt meg elég gyengén, de van aki egy-két hétig is folyamatosan vérzik tõle. Ilyesmire számítani kell.

Hát ha nem használt a tabi és terhes vagy, akkor nem valószínû a vérzés. egyébként váltzó, hogy mennyi idõ után jön meg. Nekem egy hét volt és kb 3 napig volt meg elég gyengén, de van aki egy-két hétig is folyamatosan vérzik tõle. Ilyesmire számítani kell.
Elaszakadt a gumi. (DUREX!!) be vettem a 72 órásat aztán megjött a pecsételõ vérzés a tabletta miatt. majd semmi. 22. ére vártam a normál mensest de semmi.. már a tesztért indultam volna amikor végre megjött! 12 napos késéssel :S soha nem voltam még ilyen ideges mint akkor. 19/L
17:25 Az én esetemben az volt a baj, hogy lecsúszott a gumi(lifestiles), és bár a párom aktus közben szokta ellenõrizni, mégis valahogy leesett és nem vettük észre és úgy ment el bennem. Én 100%-ig biztos voltam benne, hogy nem leszek terhes, mivel már 5 napja meg kellett volna jönnie (alapból késõs vagyok) és összetéveszthetetlenûl éreztem ennek tüneteit is, mégis szülõi nyomásra rám lett kényszerítve(mivelhogy ha mégis lett volna baba, semmi pénzért nem vetettem volna el), hogy bevegyem a tablettákat, úgyhogy sajnos ez nem rajtam múlt. :( Azóta fogamzásgátlót szedek. Elsõ voltam
Nálunk felelõtlenség volt sajnos. Nem vagyok rá büszke, de mit kerítsek? Tanultam belõle elég rendesen, azóta annyira vigyázok, hogy még egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy esetleg terhes lehetek. Nem akarom még egyszer átélni azt amit akkor. Az orvos elõtt is azt hittem elsüllyedek. 17 voltam, hát istenem, megesik az ilyen...
Nyugi nem vagy egyedül!Durex Love... ugyan így a gumi felmondta a szolgálatot!Esemény utánit vettem be!Nekem egy héten belül megjött!
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi válaszokat. nálunk kiszakadt a gumi, durex márkájú volt. Pedig elég megbízható, nekünk mégis sikerült kifogni egy rosszat :(
megkérdezhetem, h. mi miatt kellett ehez a tabihoz nyúlnotok? a válaszaitok mellé írjátok már oda, a gumi márkát is ha az volt a hibás!
mennyi baleset...:-(
Nekem 10 nappal késõbb jött meg , már én is tiszta pánikba voltam esve!Nem volt annyira erõs a vérzésem utána. Amúgy rendes idõben kellene megjönni a menstruációdnak! De ne idegeskedj, mert az is okozhatja a késést!(nyugi, tudom könnyû azt mondani)
nekem akkor jött meg amikor rendesen is meg kellett jönnie, pont az utolso napon, tehat az utolso napon, amikorra már vártam. pár napig tartott, ugy mint rendesen. de minden esetre menj el orvoshoz.
Az én tabimra az volt ráírva, hogy 9 napon belül meg kell jönnie, ha nem, akkor irány a doki. Olvastad el a betegtájékoztatót, azon is biztos rajta van valahol. Amúgy nekem 11. nap jött meg és már tiszta ideg voltam. Görcsök nélkül, az elsõ napomon durva vérzés volt, utána egyre kevesebb... Az én szervezetemben gyakorlatilag "normális" menstruációként zajlott, és utána ehhez a vérzéshez képest jött meg 27 nappal késõbb a következõ.
A kérdező hozzászólása: vagyis válaszod, sorry
A kérdező hozzászólása: a kérdésed köszönöm, várom még a tapasztalatokat
A kérdező hozzászólása: a menstruációt mennyiben befolyásolja a tabletta?
20:06 - nalunk elszakadt a gumi. ha jol emlekszek, durex select.

Ha elmegy a nyákdugó, mennyi időre jelentkeznek a fájások mennyi lehet még vissza?

Legjobb válasz: szia, Ez változó, akár 1 hét is... könnyû szülést kívánok.

szia, Ez változó, akár 1 hét is... könnyû szülést kívánok.
Szia!Nekem egy héttel elõtte ment el egy vizsgálat alatt azaz onnantól kezdve folyamatosan távozott! De neked lehet hogy már este megindul a szülés mindenkinél más! Könnyû szülést Neked!
NEKEM ELMENT, MÁSNAP PEDIG ELFOLYT A MAGZATVIZ, ÉS MEGSZÜLETETT A KISLÁNYOM.
Szia Nekem elõbb voltak fájásaim, és csak rá pár órára ment el a nyákdugó! A magzatvizem pedig el se folyt.
Nekem 4 napon át folyamatosan részletekben ment el a nyákdugó. Utána fájások, pár óra múlva babácska a kezemben :) :)

Csaszarmetszes utan mennyi idore jelentkezik a menstruacio?

Kinek mennyi het utan jelentkezett eloszor a menstruacio. 6 hete csaszaroltak, es azt hiszem, hogy visszatert a mensim. Es ma kell a doktorhoz menjek felulvizsgalatra. Most vajon kerjek mas idopontot varjam meg, hogy elmuljon a mensim vagy egyszeruen menjek vissza

Legjobb válasz: 6 hónapig szoptattam és a szoptatás abbahagyása után 1 hónapra jelentkezett elõször. Én kérnék más idõpontot ha a helyedben lennék.

6 hónapig szoptattam és a szoptatás abbahagyása után 1 hónapra jelentkezett elõször. Én kérnék más idõpontot ha a helyedben lennék.
Császár után 2 hónappal jött meg, és 4 hónapig szoptattam összesen, utána sajnos elapadt a tej.
Majdnem úgy, mint az elsõnél. 5, 5 hónapig szoptattam, 1 hónapra rá jött meg elõször. Én felhívnám a dokit, és megkérdezném, hogy így is fogad-e, vagy menjek akkor mikor elmúlt.
Elsõ gyereket simán szültem, akkor 6 hét után jött meg, pont a 6 hetes kontroll napján. Hívtam a dokit, hogy menjek-e vagy ne, azt mondta, hogy igen, és meg is vizsgált. Második gyerkõcöt császárral szültem, akkor a szülés után 8 héttel jött meg. Mindkét gyereket egy évig szoptattam.
Mikor 6 hónapos volt a fiam, de azóta is szopik.
1. császár után 7 hónappal (1, 5 évig szopizott) 2. császár után 5, 5 hónappal (õ most 7, 5 hónapos, és még mindig szopizik) Próbáld meg felhívni a dokit, hogy menj vagy ne menj.
1. császár után 10 hónappal jött meg elõször, 1, 5 évig szoptattam. 2. császár után 4 hónappal, akkor 10 hónapig szoptattam. 3. császár után vagyok, kislányom 8 hónapos múlt, még szopzik, a vérzésem szerencsére még nem jelentkezett.

Méhcsípés után mennyi idővel jelentkeznek a tünetek?

Szédülés, hányinger lehet a tünete?

Legjobb válasz: Nem, még az allergiának sem tünete ez, napszúrásod van.

Nem, még az allergiának sem tünete ez, napszúrásod van.
A kérdező hozzászólása: Most van egy kis nehézlégzésem, de a csípés óta már eltelt 3 óra.
Feldagadt valamid? Ha nem, akkor már nem is fog. Különben még tovább fog dagadni.
A kérdező hozzászólása: Már nem is látszik, nem dagadt fel, de még fáj egy kicsit. Nehézlégzés most is van.
De igen, lehettek ezek a tünetei. Vigyázz a legközelebbi csípésnél. Ne itt írogass, inkább azonnal menj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: javítom: jelentkezhetnek
Kb. 2-3 hét.
Nekem 9 nap múlva már hányingerem volt és nem volt étvágyam.
A tüneteket a hormonszint változás váltja ki. Ez pedig beágyazódás után kezd el termelõdni, szép fokozatosan. Tehát min. 10-14 nap, de ez még kis változás, ritkán érzik meg a nõk, inkább a 3 héttõl gyakoribb. Kivételek mindig vannak.
4 hetesen. De van akinek tünetmentes.
Nekem a 10.héten kezdõdött.Addig semmi nem volt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!

33 hetes k. mama vagyok. A külső méhszáj nyitott.4 napja jósló fájásokat érzek. Szülés előtt mennyi idővel jelentkeznek a j. fájások?

Legjobb válasz: Több héttel elõtte is jelentkezhetnek. Nekem 32. héttõl voltak, 37. hétre szültem.

Több héttel elõtte is jelentkezhetnek. Nekem 32. héttõl voltak, 37. hétre szültem.
Én is érzek pár napja jósló fájásokat, de az én méhszájam még zárt. Nekem azt mondta a védõnõ, hogy szülés elött 4 héttel már jeletkezhetnek és mivel a 36. héttõl már bármikor megszülethet a babó szerintem teljesen normális. Remélem tudtam segíteni. 33 hetes kismami
Nekem a 32. héten jelentkeztek elõször, de csak elvétve. % nappal hordtam túl. A30. hétttõl nyitva volt a külsõ méhszájam is egy újnyira.
Elõzõ vagyok.5 nap akart lenni
Minden terhesség más, ezt így nem lehet megmondani, hogy mi változik. Mikorra nem várod?
A kérdező hozzászólása: Ez az, hogy várjuk, és szeretném tudni, a felesleges remény elkerülése érdekében, hogy mik a tapasztalatok. Vannak tüneteim, már most, azonban gyengébbek jóval, mint a megelõzõ terhességnél.:) Orvoshoz hiába megyek el, mivel abszolut korai még, nem fog tudni semmit mondani.
Elsõ vagyok. Az elsõ terhességemnél már szinte a legelején éreztem, amit állítólag nem szoktak (mellduzzadás, aluszékonyság, nagyon kívántam a csípõs dolgokat ingerlékenység ez utóbbi Pl: a híradóba rákos gyerekekrõl volt szó én meg elkezdtem sírni), õ 4, 5 hetesen el is, ment (3 pozi terhességi teszt) a doki még nem látott semmit. Viszont a másodiknál meg csak a mellfeszülés volt.
A kérdező hozzászólása: És a második terhesség mennyi idõ elteltével jött létre? Valamint a másodiknál mennyire korán keletkezett a tünet? Azért értetlenkedem, mert kétségeim vannak abban a tekintetben, hogy esetleg kismama lehetek-e, avagy valami más bajom van. :(

Oltás után mennyi idővel jelentkezik a mellékhatás?

Els?sorban a 3-4 hónaposan kapott oltásokra lennék kíváncsi.

Legjobb válasz: Már aznap vagy másnap hõemelkedése lehet, belázasodhat a baba, esetleg bágyadtabb, étvágytalanabb lehet. Más, különösebb mellékhatásra ne számíts. Mondjuk, az se biztos, hogy ezek bekövetkeznek, a kislányomnál sose volt semmi.

Már aznap vagy másnap hõemelkedése lehet, belázasodhat a baba, esetleg bágyadtabb, étvágytalanabb lehet. Más, különösebb mellékhatásra ne számíts. Mondjuk, az se biztos, hogy ezek bekövetkeznek, a kislányomnál sose volt semmi.
pár óra-egy napon belül

Teherbeesés után mennyi idővel jelentkeznek a terhesség jelei?

(Szédülés,hányinger,kívánósság...?)

Legjobb válasz: Ez nagyon változó!Van aki végig tünetmentes,sõt még eleinte meg is betegedhet!Én rögtön megéreztem a hangulatváltozást,még a beágyzódás alatt,ami csak pár nap!

Ez nagyon változó!Van aki végig tünetmentes, sõt még eleinte meg is betegedhet!Én rögtön megéreztem a hangulatváltozást, még a beágyzódás alatt, ami csak pár nap!
nekem 3 hetre jelenkezett az allando ejsegerzet es meg mindig ugyan azt erzem .10 hetes kismama.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!