Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő jelentkeznek (181 db)

Mennyi idővel jelentkezik az ovulációs fájdalom az ovuláció előtt és hogy veszem észre?

Most vagyok a ciklusom 8. napján és a 12. vagy 14. napon szokott lenni ovum. Lehet már ovulációs fájdalmam?

Legjobb válasz: Ez egyénre szabott dolog. Lehet, hogy meg sem érzed :) de ha mégis, akkor sztem 1-2 nap, és jelentkezik a fájdalom. Én olyan szinten érzem a tüszõrepedést, hogy mozdulni se bírok sokszor, valamikor meg, csak fájdogál, és nincs semmi gond :)

Ez egyénre szabott dolog. Lehet, hogy meg sem érzed :) de ha mégis, akkor sztem 1-2 nap, és jelentkezik a fájdalom. Én olyan szinten érzem a tüszõrepedést, hogy mozdulni se bírok sokszor, valamikor meg, csak fájdogál, és nincs semmi gond :)
Megint én : ha már fáj, és úgy értetted, hogy lehet-e az ovus fájás, akkor sztem igen. :)
Nekem aznap. Úgy szokott fájni a derekam, alig bírok lehajolni.
Én sose éreztem ovus fájdalmat.

Beágyazódást követően mennyi idővel jelentkezik a mellfájdalom, mellbimbó érzékenysége?

Mert nekem kb. 5 nap múlva nem kellene megjönnie,de nagyon érzékeny a mellem és a mellbimbóm(fáj).Ez nem olyan érzés mint menzi elött.

Legjobb válasz: Van, akinek egyáltalán nem jelentkezik ilyen, szóval egyéne válogatja.

Van, akinek egyáltalán nem jelentkezik ilyen, szóval egyéne válogatja.
sajna nekem is volt ilyen és mégis megjött. de lehet baba neked.van még más érzésed is?

72 órás tabletta beszedése után mennyi idővel jelentkezik a vérzés és milyen mennyiségben és meddig tart? Minden esetben van vérzés?

Legjobb válasz: Hát ha nem használt a tabi és terhes vagy, akkor nem valószínû a vérzés. egyébként váltzó, hogy mennyi idõ után jön meg. Nekem egy hét volt és kb 3 napig volt meg elég gyengén, de van aki egy-két hétig is folyamatosan vérzik tõle. Ilyesmire számítani kell.

Hát ha nem használt a tabi és terhes vagy, akkor nem valószínû a vérzés. egyébként váltzó, hogy mennyi idõ után jön meg. Nekem egy hét volt és kb 3 napig volt meg elég gyengén, de van aki egy-két hétig is folyamatosan vérzik tõle. Ilyesmire számítani kell.
Elaszakadt a gumi. (DUREX!!) be vettem a 72 órásat aztán megjött a pecsételõ vérzés a tabletta miatt. majd semmi. 22. ére vártam a normál mensest de semmi.. már a tesztért indultam volna amikor végre megjött! 12 napos késéssel :S soha nem voltam még ilyen ideges mint akkor. 19/L
17:25 Az én esetemben az volt a baj, hogy lecsúszott a gumi(lifestiles), és bár a párom aktus közben szokta ellenõrizni, mégis valahogy leesett és nem vettük észre és úgy ment el bennem. Én 100%-ig biztos voltam benne, hogy nem leszek terhes, mivel már 5 napja meg kellett volna jönnie (alapból késõs vagyok) és összetéveszthetetlenûl éreztem ennek tüneteit is, mégis szülõi nyomásra rám lett kényszerítve(mivelhogy ha mégis lett volna baba, semmi pénzért nem vetettem volna el), hogy bevegyem a tablettákat, úgyhogy sajnos ez nem rajtam múlt. :( Azóta fogamzásgátlót szedek. Elsõ voltam
Nálunk felelõtlenség volt sajnos. Nem vagyok rá büszke, de mit kerítsek? Tanultam belõle elég rendesen, azóta annyira vigyázok, hogy még egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy esetleg terhes lehetek. Nem akarom még egyszer átélni azt amit akkor. Az orvos elõtt is azt hittem elsüllyedek. 17 voltam, hát istenem, megesik az ilyen...
Nyugi nem vagy egyedül!Durex Love... ugyan így a gumi felmondta a szolgálatot!Esemény utánit vettem be!Nekem egy héten belül megjött!
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi válaszokat. nálunk kiszakadt a gumi, durex márkájú volt. Pedig elég megbízható, nekünk mégis sikerült kifogni egy rosszat :(
megkérdezhetem, h. mi miatt kellett ehez a tabihoz nyúlnotok? a válaszaitok mellé írjátok már oda, a gumi márkát is ha az volt a hibás!
mennyi baleset...:-(
Nekem 10 nappal késõbb jött meg , már én is tiszta pánikba voltam esve!Nem volt annyira erõs a vérzésem utána. Amúgy rendes idõben kellene megjönni a menstruációdnak! De ne idegeskedj, mert az is okozhatja a késést!(nyugi, tudom könnyû azt mondani)
nekem akkor jött meg amikor rendesen is meg kellett jönnie, pont az utolso napon, tehat az utolso napon, amikorra már vártam. pár napig tartott, ugy mint rendesen. de minden esetre menj el orvoshoz.
Az én tabimra az volt ráírva, hogy 9 napon belül meg kell jönnie, ha nem, akkor irány a doki. Olvastad el a betegtájékoztatót, azon is biztos rajta van valahol. Amúgy nekem 11. nap jött meg és már tiszta ideg voltam. Görcsök nélkül, az elsõ napomon durva vérzés volt, utána egyre kevesebb... Az én szervezetemben gyakorlatilag "normális" menstruációként zajlott, és utána ehhez a vérzéshez képest jött meg 27 nappal késõbb a következõ.
A kérdező hozzászólása: vagyis válaszod, sorry
A kérdező hozzászólása: a kérdésed köszönöm, várom még a tapasztalatokat
A kérdező hozzászólása: a menstruációt mennyiben befolyásolja a tabletta?
20:06 - nalunk elszakadt a gumi. ha jol emlekszek, durex select.

Csaszarmetszes utan mennyi idore jelentkezik a menstruacio?

Kinek mennyi het utan jelentkezett eloszor a menstruacio. 6 hete csaszaroltak, es azt hiszem, hogy visszatert a mensim. Es ma kell a doktorhoz menjek felulvizsgalatra. Most vajon kerjek mas idopontot varjam meg, hogy elmuljon a mensim vagy egyszeruen menjek vissza

Legjobb válasz: 6 hónapig szoptattam és a szoptatás abbahagyása után 1 hónapra jelentkezett elõször. Én kérnék más idõpontot ha a helyedben lennék.

6 hónapig szoptattam és a szoptatás abbahagyása után 1 hónapra jelentkezett elõször. Én kérnék más idõpontot ha a helyedben lennék.
Császár után 2 hónappal jött meg, és 4 hónapig szoptattam összesen, utána sajnos elapadt a tej.
Majdnem úgy, mint az elsõnél. 5, 5 hónapig szoptattam, 1 hónapra rá jött meg elõször. Én felhívnám a dokit, és megkérdezném, hogy így is fogad-e, vagy menjek akkor mikor elmúlt.
Elsõ gyereket simán szültem, akkor 6 hét után jött meg, pont a 6 hetes kontroll napján. Hívtam a dokit, hogy menjek-e vagy ne, azt mondta, hogy igen, és meg is vizsgált. Második gyerkõcöt császárral szültem, akkor a szülés után 8 héttel jött meg. Mindkét gyereket egy évig szoptattam.
Mikor 6 hónapos volt a fiam, de azóta is szopik.
1. császár után 7 hónappal (1, 5 évig szopizott) 2. császár után 5, 5 hónappal (õ most 7, 5 hónapos, és még mindig szopizik) Próbáld meg felhívni a dokit, hogy menj vagy ne menj.
1. császár után 10 hónappal jött meg elõször, 1, 5 évig szoptattam. 2. császár után 4 hónappal, akkor 10 hónapig szoptattam. 3. császár után vagyok, kislányom 8 hónapos múlt, még szopzik, a vérzésem szerencsére még nem jelentkezett.

Az aktus után mennyi idővel jelentkeznek az első terhességi tünetek? 3napja voltam a párommal, kíváncsi vagyok, ennyi idő után lehet-e hányinger, szédülés, mint tünet? Vagy lehet az együttlét utóhatása is, mivel először voltunk együtt?

Legjobb válasz: Nem bántani akarlak utolsó, de az sem feltétlenül jó, ha feleslegesen reményt keltünk valakiben. Oké, hogy ezt szeretné hallani, de attól még nagyobb lesz a csalódás,ha nem sikerül! Én sem szeretem, amikor valaki azt kérdezi,hogy barnázik, esett a hõje is, de ugye nem fog megjönni. Erre meg írja valaki,hogy nem biztos. Persze, nem biztos, de arra kb. 2% esély van. Ilyenkor azt kellene válaszolni, hogy valószínûleg meg fog jönni, de amíg nem jön, addig van remény! Az meg,hogy valaki megérzi a babát, az nem az,hogy vannak tünetei. Illetve lehet, ha bebeszéli magának. Barátnõm is azt mondta,hogy megérezte már a szeretkezés után, igaza is lett, de fizikális tünetei nem voltak!

Nem bántani akarlak utolsó, de az sem feltétlenül jó, ha feleslegesen reményt keltünk valakiben. Oké, hogy ezt szeretné hallani, de attól még nagyobb lesz a csalódás, ha nem sikerül! Én sem szeretem, amikor valaki azt kérdezi, hogy barnázik, esett a hõje is, de ugye nem fog megjönni. Erre meg írja valaki, hogy nem biztos. Persze, nem biztos, de arra kb. 2% esély van. Ilyenkor azt kellene válaszolni, hogy valószínûleg meg fog jönni, de amíg nem jön, addig van remény! Az meg, hogy valaki megérzi a babát, az nem az, hogy vannak tünetei. Illetve lehet, ha bebeszéli magának. Barátnõm is azt mondta, hogy megérezte már a szeretkezés után, igaza is lett, de fizikális tünetei nem voltak!
Aktus után 3 nappal? Semmit! leghamarabb is 10 nappal utána, de a legtöbb nõ még akkor sem érez semmit. Biztos elronthattad a gyomrodat ha hányingered van.
Az elsõ válaszoló szerintem téved, ugyanis aktus után 3 nappal fizikai képtelenség, hogy a terhesség tüneteket okozzon. Aktus után 3 nappal vagy éppen találkozik a petesejt a hímivarsejttel, vagy már találkozott, és éppen a méh felé lebegnek, amit kb. annyira érezhetsz, mintha a vörösvérsejtjeidet éreznéd áramlani egyesével. Terhes lehetsz, de ezek a tünetek a 3 napja történt aktusból eredõ terhességet nem jelezhetik.
Azért probléma, mert amirõl te írsz, az egyik sem FIZIKAI tünet. Lelkileg érezhetõ, nem is ritkán, de ha aktus után másnap hányingered van, az nem lehet a terhességtõl, érted? Egyszerûen azért nem, mert a fizikai tüneteket a HCG hormon okozza, ami aktuskor még NINCS.
Nem állítom hogy nem lehetséges.... biztos úgy volt ahogy írod. DE A LEGTÖBB NÕ IGENIS NEM ÉREZ TÜNETEKET!!!! SEMMIT ILYENKOR! Miért jó neked ha a kérdezõ a válaszod alapján beleéli magát?? és esetleg csalódik utána egy hatalmasat???
Igen is lehetséges! Anyum is én is már másnap megéreztük! Nem volt tervezett terhesség egyik sem de görcsösen se féltünk hogy mi lesz ha terhesek leszünk! Nem voltam rosszul csak valami olyan furcsa volt... Mondtam is a páromnak hogy tuti terhes vagyok. Azt mondta hülye vagyok. Majd késett.... Vettem egy tesztet. Pozitív lett. Irány a nõgyógyászat, az volt a válasz, hogy a teszt ritkán téved, fõleg ha pozitívat mutat, de az ultrahangra még várni kell, mert 5. 6. hétnél hamarabb nem látszik semmi... kb 3 hetet vártam az ultrahangos papírra. Szóval csak azt akartam írni, hogy néha furcsa de igenis lehetséges!!!!
Hát ha akkor volt az ovulációd is, amikor együtt voltál a pároddal és ezután rá 3 napra érzel ilyeneket, talán lehetséges hogy már érzel szédülést, meg talán hányinger is lehet. De a hányingernek szerintem még lehet túl korai lenne. Elvileg amúgy kb. ovu után 7 nappal kéne érezni valamit, már aki érez...de szerintem ez nem törvényszerû, bármi megtörténhet...
Szia! Utolsó vagyok! Ez az én is ezt mondom! Nem értem a válaszodat miért nekem írtad ezt, miért nem annak aki "megérezte" másnap. Egy véleményen vagyunk!
Kedves Utolsó válaszoló! Igazad van! Csak gondolj bele hogy lehet hogy a te válaszod miatt csalódik a kérdezõ! Úgyhogy igen, probléma hogy leírtad!
Kedves utolsó válaszoló! Én csak azt írtam hogy igenis lehetséges! és a saját esetemet írtam le! Ez most ekkora probléma???
Ja értem már. Félreértettél. Annak szántam az utolsó mondatot aki "megérezte" másnap, csak hülyén írtam le.

Ha elmegy a nyákdugó, mennyi időre jelentkeznek a fájások mennyi lehet még vissza?

Legjobb válasz: szia, Ez változó, akár 1 hét is... könnyû szülést kívánok.

szia, Ez változó, akár 1 hét is... könnyû szülést kívánok.
Szia!Nekem egy héttel elõtte ment el egy vizsgálat alatt azaz onnantól kezdve folyamatosan távozott! De neked lehet hogy már este megindul a szülés mindenkinél más! Könnyû szülést Neked!
NEKEM ELMENT, MÁSNAP PEDIG ELFOLYT A MAGZATVIZ, ÉS MEGSZÜLETETT A KISLÁNYOM.
Szia Nekem elõbb voltak fájásaim, és csak rá pár órára ment el a nyákdugó! A magzatvizem pedig el se folyt.
Nekem 4 napon át folyamatosan részletekben ment el a nyákdugó. Utána fájások, pár óra múlva babácska a kezemben :) :)

Szülés előtt a jósló fájások mennyi idővel jelentkeznek és mennyire hasonlítnak a szülés előttiekre?

Legjobb válasz: szia! nekem kb 35. héttõl vannak igazi fogösszeszorítós jóslófájásaim, de nõvéremnek csak a 37. hét végétõl jelentkeztek. változó...

szia! nekem kb 35. héttõl vannak igazi fogösszeszorítós jóslófájásaim, de nõvéremnek csak a 37. hét végétõl jelentkeztek. változó...
Dokim szerint nem állapítható meg a fájásból hogy az csak jósló-e.Nõvéremnek 1.5 hónappal elõbb jelentkezett, de mire beért a dokihoz el is múlt.Nekem aznap reggel kezdett egy picit fájni, 20:40-re meg is született a kisfiam.
Nekem egyáltalán nem voltak jósló fájásaim. Elkezdtem érezni a fájásokat, mentem is be a kórházba reggel tízkor, délután 3-ra meglett a baba. Szóval nem lehet elõre tudni, lesz-e egyáltalán jóslófájás.

A szules elojele lehet a hasmas? Es mennyi idovel jelentkezik szules elott?

Februar 26-ra vagyok kiirva szulni, es hetfon voltam dokinal, azt mondta hogy a baba keszen all, lenn van es barmikor beindulhat a szules.

Legjobb válasz: Ja, es epp ma vagyok 39 hetes

A kérdező hozzászólása: Ja, es epp ma vagyok 39 hetes
A kérdező hozzászólása: ...es ma reggel rokaztam is.
Igen, lehet! Ilyenkor a szervezet úgymond tisztítja magát. Majd írj ha baba van :) Könnyû szülést!
Elképzelhetõ, hogy beindul, a szülést megelõzõ este én is hánytam, aztán délelõtt 1/4 10-kor elfolyt a magzatviz.
nekem elõtte este jelentkezett kis barnázással, reggelre véreztem aztán beindult, egész éjjel a wc-n ültem
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat, de meg mindig semmi...

Méhcsípés után mennyi idővel jelentkeznek a tünetek?

Szédülés, hányinger lehet a tünete?

Legjobb válasz: Nem, még az allergiának sem tünete ez, napszúrásod van.

Nem, még az allergiának sem tünete ez, napszúrásod van.
A kérdező hozzászólása: Most van egy kis nehézlégzésem, de a csípés óta már eltelt 3 óra.
Feldagadt valamid? Ha nem, akkor már nem is fog. Különben még tovább fog dagadni.
A kérdező hozzászólása: Már nem is látszik, nem dagadt fel, de még fáj egy kicsit. Nehézlégzés most is van.
De igen, lehettek ezek a tünetei. Vigyázz a legközelebbi csípésnél. Ne itt írogass, inkább azonnal menj orvoshoz.

39 hetes kismama vagyok. Tegnap este erősen bele nyílalt a derekamba, este is kicsit fájdogált. Mintha meg akarna jönni, kicsit görcsölök is. De nem rendszeres. Jósló fájások lehetnek? Azok szülés előtt mennyi idővel jelentkeznek?

Legjobb válasz: Jóslók már a 30. héttõl lehetnek, úgyhogy nem igazán mérvadóak. De, hogy vaéami bíztatót is mondjak, sokszor a jóslókból lesznek igazi fájások! Erõsödnek, és rendszerezõdnek! Nálam is így volt! Elkezdtem jóslózni, nem múlt el egy fél órára sem, másnap már megszültem!

Jóslók már a 30. héttõl lehetnek, úgyhogy nem igazán mérvadóak. De, hogy vaéami bíztatót is mondjak, sokszor a jóslókból lesznek igazi fájások! Erõsödnek, és rendszerezõdnek! Nálam is így volt! Elkezdtem jóslózni, nem múlt el egy fél órára sem, másnap már megszültem!
En mindig meleg zuhanyt vettem, ha fajt. Onnan tudtam, hogy szulni fogok, hogy hiaba nyomtam a forro vizet ( anyosom szerint nagyon forrot ) mar nem mult el a fajdalom.
A kérdező hozzászólása: Jövõhét keddre vagyok kiírva.Tegnap a doki megvizsgált.És azt mondta babám helyezkedik, hogy jönni akar kifele.Lehet picit megpiszkált és azért fájdogál.Ilyet még nem éreztem.Várom a rendes fájásokat.Mert ezzel még gondolom nem kell szaladni a kórházba.
Én 37+ 3 hetes vagyok két napig nem bírtam aludni mivel olyan fájdalmaim voltak, nagyon fájt a derekam, a hasam alul, és le akart szakadni a popsicsontom úgy érzetem szétszakadok, most éjjel nagyon jó aludtam, mikor reggel keltem boldog voltam végre fájások mentes nap, és éjszaka! Erre kb 1 órája elkezdtek lenne mensi szerû görcseim, mind akinek mindjárt meg akar jönni, de nem erõsek rendszertelenek pont ezért furcsa mert eddig nagyon fájt a napokba! Lehet ez volt a vihar elõtti csend és ma ebbõl baba lesz!?
Szia, én is jövö hét keddre vagyok kiírva, ugyanígy jóslózgatok, föleg éjjel, és várom hogy beinduljon az igazi fájások, de én csak egy újjnyira vagyok nyitva és nemtudom jelent e ez valamit, de valahogy ugy érzem, dátum elött nem fog jönni, csak bizo benne hogy nem kell majd indítani...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!