Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő jön meg a (94 db)

Fogamzásgátló szedésekor mennyi időre jön meg a mensitek? És fáj?

Mert én elég görcsöl?s vagyok,és azt hittem megsz?nik tabitól.

Legjobb válasz: hát nekem az utolsó tabi utáni 5. napon jön meg, de azért mert már több éve szedem és tolódik. elején olyan 3. nap jött meg. én is NAGGGYON görcsölõs tipus vagyok, volt h. suliba se tudtam menni olyan állapotban voltam! de tabi óta semmi gáz nincs, egész menzi alatt 1 fájdalomcsillapitóval megúszom :)

hát nekem az utolsó tabi utáni 5. napon jön meg, de azért mert már több éve szedem és tolódik. elején olyan 3. nap jött meg. én is NAGGGYON görcsölõs tipus vagyok, volt h. suliba se tudtam menni olyan állapotban voltam! de tabi óta semmi gáz nincs, egész menzi alatt 1 fájdalomcsillapitóval megúszom :)
nekem a 4. napon jön meg, és az elején érzek csak pici nemistudom mit, mert ez nem fájdalom, inkább olyan nyomás :D
A Postinor elég vicces gyógyszer......okoz majd meglepiket :)
A kérdező hozzászólása: Mire gondolsz ?
Uramatyám... még létezik a Postinor? Kamaszkoromban nagy sláger volt, de annak már vagy 20 éve.. Igazi, lórúgás mennyiségû hormont tartalmaz. Kõkeményen be tudja zavarni a ciklust. 48 órán belül kell egy szemet bevenni ( hacsak nem változott az összetétele az elmúlt 20 évben), és kb 48-72 órára rá jött vérzés. De ez egyénenként változó. Viszont mivel nincs szükségem védekezésre, így a mai gyógyszerekkel kapcsolatban nem vagyok képben, de szerintem léteznek már sokkal modernebb készítmények.
A kérdező hozzászólása: Ez a Postinor 2 nevu tabletta.. Gondolom azert 2, mert ez az ujabb valtozat :)

A fehérfolyásra lehet betétet használni? Vagy arra nem kell semmi? A fehérfolyás után körülbelül mennyi időre jön meg a menstruáció?

Válaszotokat el?re is köszönöm!

Legjobb válasz: tisztasági betétet szoktak hozzá használni, akiket zavar. fehérfolyás után kb 1-2 év múlva jön meg a menzesz

tisztasági betétet szoktak hozzá használni, akiket zavar. fehérfolyás után kb 1-2 év múlva jön meg a menzesz
A kérdező hozzászólása: Köszi!!!
Valakinek akár egy életen át tart, gyógyszerrel lehet megszüntetni, ha zavar, szinte mindenkinek van, ha változik az álaga, színe, akkor orvoshoz kell fordulni
A kérdező hozzászólása: Köcce!!!

Elválasztás után mennyi időre jön meg a menstruáció?

Legjobb válasz: nekem szülés után 4 hónappal megjött....és 7 hónapig szoptattam....

nekem szülés után 4 hónappal megjött....és 7 hónapig szoptattam....
1.baba: 10 hónapig szoptattam, 12 hónaposan jött meg elõször 2.baba: 10 hónapig szoptattam, még nem jött meg, most 11 hós, szóval még van 1 hónapom :)
Mindegyik gyerekemnél jóval a szoptatás befejezése elõtt, 3 hónapos korukban jött meg elõször.
egyéni. nekem akkor jött meg amikor már csak naponta 1x szoptattam, ekkor 13 hós volt. tesómnak 6 hó után, akkor még napi 8x szopizott, fejt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Akkor ez is mindenkinél más. Elsõ babámnál 13 hónapig szopott, az utolsó szopi után pont 3 héttel megjött. Most 6 hónapig tudtam szoptatni, egy hete szopizott utoljára. Mindenkinek ment a zöld.:) Szép napot!
A kérdező hozzászólása: Ma megkaptam a választ a kérdésemre.29 nappal a szopi abbahagyása után megjött.
az en kis fiam 2 fel honapos koraig szopot de meg nem jot meg a menstaiom es mar migyart 4 honapos akor megis mikor varhatom ha valaki tud segiteni itjatok kerlek elore is koszonom midenkinek
3-6 hét
A kérdező hozzászólása: Én meg két és fél hétnél tartok utánna de már néha barnás a folyásom, és fájdogál a hasam alja mint menszi elõtt, normális ez??

A felvételi után mennyi idővel jön meg a levél, hogy felvettek-e vagy sem?

Legjobb válasz: július 24. :) levél még soksok hét..

július 24. :) levél még soksok hét..
jaaa...vagyis akkor megtudod hogy felvettek-e, és rá pár hét múlva jön a levél
július végén azthiszem
A kérdező hozzászólása: éértem:) köszönöm szépen!
Nem tom honnan jött ez a Június 24.... és úgy tudom Április vége fele jön mindig.
a középiskolai április végén a felsõoktatási júliusban

Fehérfolyás után mennyi idővel jön meg a menses?

Legjobb válasz: 1, max. 2 év múlva már megjön. Hacsak nem megfázás miatt van a folyás. Várod már, mi? :) Én is nagyon vártam anno.

1, max. 2 év múlva már megjön. Hacsak nem megfázás miatt van a folyás. Várod már, mi? :) Én is nagyon vártam anno.
Nem lehet pontosan megmondani. Nekem pl. nem is volt folyás, mégis megjött. És még egy: megfázás, felfázás NEM okoz folyást. A normálistól eltérõ folyást bakteriális vagy gombás fertõzést okozza, amit viszont meddõséget is okozhat. Ez azt jelenti, hogy soha nem lehet gyereked. Tehát ha felmerül a fertõzés lehetõsége, azonnal orvoshoz kell fordulni. 34N
A kérdező hozzászólása: Köszi, már vagy fél éve van fehérfolyásom. Igen, más várom. Ti használtatok betétet a folyásnál? Mert engem zavar, hogy a bugyim oylan lesz.
szia. 1-3 év is beletelhet. Nekem 2 évig volt. De valakinek csak 1 év ;) És ilyenkor tisztasági betétet kell hordani. Azt direkt erre találták ki. :D

Szülés után mennyi idővel jönnek meg a támogatások, ha mindjárt beadjuk a papírokat, ahogy lehet?

Gondolok a gyesre (mert azt fogok igényleni), a családi pótlékra és az egyszeri anyasági támogatásra. Melyik mikor jön meg, mi a tapasztalat?

Legjobb válasz: Épp ma kaptam meg a januári gyest!! Szörnyû, hogy milyen lassú az ügyintézés! Családi pótlékot a beadás után 5 héttel küldték.

Épp ma kaptam meg a januári gyest!! Szörnyû, hogy milyen lassú az ügyintézés! Családi pótlékot a beadás után 5 héttel küldték.
Egy hónapja adtuk be az igénylést a családi pótlékra és az egyszeri anyasági segélyre de még semmi.Szerintem semmi jóra nem lehet számítani...
Szerintem érdemes lenne megkérdezni a tb-t, akár mennyire kínos, de akkor is ez egy támogatás és élni kell.A gyes felháborítóan kevés összeg és döbbenet, hogy most utalják ki a januárit én tuti bemennék.Tényleg addig mibõl élt az elõttem író.Oké, hogy nemsokra elég, de akkor az összes támogatás csúszni fog majd fél évet, ez nonszensz!!A tb.pl nekem a táppénzt kiutalta 30nap után rögtön, de én fel is hívnám õket az tuti.
Én Terhességi Gyermekágyin vagyok, és van olyan hogy 5 részletben küldik az egy havi mennyiséget. Azt mondták, mikor felhívtam, hogy ez így szokás. A családi pótlékot meg 4 hónap múlva kaptam meg visszamenõleg is. Az egyszeri anysági 7 hétre kaptam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm lányok, ez nem túl bíztató... Tudtam, hogy készülni kell rá, de hogy ennyire?:-( Tényleg nagyon somorú... De sajna mit tudunk tenni... Akkor ezerrel tartalékolunk elõre:-(
Akkor én szerencsés vagyok ezen a téren.Ahogy beadtuk a papirokat rá 2 hétre átutaltak minden pénzt.csp., thgys., anyasági.Én sem gondoltam, hogy ilyen gyorsak lesznek.Kellemesen csalódtam. 5hetes kisfiu anyukája
Nálunk is gyors volt ez (Békés megye), leadtuk a papírokat, és a következõ héten a számlámon volt a pénz.

A szoptatás abbahagyása után mennyi idővel jön meg az első vérzés?

ett?l függ,hogy a másik fajta gyógyszert elkezdhetem-e..

Legjobb válasz: Pontosan nem tudom,csak azt hogy én 5 hónapig szoptattam és kb rá 2 hónapra jött meg.

Pontosan nem tudom, csak azt hogy én 5 hónapig szoptattam és kb rá 2 hónapra jött meg.
Az én kisfiam 7 hónapos, 6 hónapig kizárólag anyatejes volt, mégis megjött már 3x is, és viszonylag elég pontosan. Tehát szoptatás alatt is simán megjöhet...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
Nekem is 7 hónapos volt a baba, amikor megjött. Most 1 éves, még mindig szoptatok, de a mensim össze-vissza jön meg. Ez is normális állítólag a szoptatás alatt.

A Tgyás családi pótlék mennyi időre jön meg?

Legjobb válasz: Szia! 168 napig kapod, e elvileg kellett kapnod egy levelet, amiben pontos dátum szerepel.

Szia! 168 napig kapod, e elvileg kellett kapnod egy levelet, amiben pontos dátum szerepel.
Ha a munkahelyed TB kifizetõ hely akkor a tgyást õk folyósítják. Ezekben az esetekben gyakorlatilag nincs csúszás, a következõ bérkifizetéssel utalják az esedékes összeget. Ha nem TB kifizetõhely akkor a munkahely közvetítésével az OEP a folyósító. Itt területenként eltérõ mértékben lehet csúszás. A családi pótlékot a MÁK folyósítja. Elméletileg 30 napjuk van a határozat hozatalra, de itt is lehetnek csúszások.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!