Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő jöhet (30 db)

Akármikor jöhet, amikor érezzük mindketten a kémiát.
1 hét akár. Mire várna az ember? Sokan azt hiszik, hogy ha kivárnak egy hónapot akkor más lesz...és hogy akkor biztosan nem a szexre hajt..ugyanúgy elhagyhat utána.
A kérdező hozzászólása: El. Csak mit gondoltok, jobb úgy rendesen kapcsolatban lenni, hogy elõtte jobban megismered a másikat, vagy pár találka után beleméssz, és majd közben ismered meg jobban?
Szakítás után pontosan 18 nap, 21 óra 46 perc elteltével megyek bele új kapcsolatba, az ismerkedési szakasz 26 nap, 3 óra és 19 perc, szex pedig az ismerkedési szakaszt követõen 2 óra 35 perc elteltével jöhet. Ez megfelel az ISO21645:8003 szabványnak, továbbá a Ptk. 3§ 5. bekezdésének (a) alpontjának az (1) részében foglaltaknak, továbbá a farkamon rajta van a CE jelzés a vásárlói tájékoztatóval. 20/F
Nekem a leghosszabb idõ az még 18 éves koromban volt az majdnem 3 hónap volt. Utána már a 3-4. találkozón már megtörtént. Ami változó volt, mert ki hogyan ért rá... Legalább megtudjátok mi várhat rátok a jövõben.

Mennyi idő után lettetek szerelmesek? Jöhet később is?

Legjobb válasz: Szio:) Úgy érted, miután összejöttél vele? Mert jöhet késõbb is, igen. Magam is így voltam vele, összejöttem egy sráccal még régen, azóta vége, aki nagyon tetszett. Már az elejétõl fogva, amikor nem is ismertem, csak néha láttam, akkor is tetszett. Aztán összejöttünk és én még nem voltam szerelmes...furának tartottam, mert tényleg tetszett, de nem éreztem, hogy ez most olyan felemelõ érzés lenne...sõt, direkt késtem a randikról, konkrétan semmiféle szerelmet nem éreztem iránta. Aztán lassanként (kb. 2 hét alatt) jöttem rá, hogy járunk és hogy szeretem. 21/L

Szio:) Úgy érted, miután összejöttél vele? Mert jöhet késõbb is, igen. Magam is így voltam vele, összejöttem egy sráccal még régen, azóta vége, aki nagyon tetszett. Már az elejétõl fogva, amikor nem is ismertem, csak néha láttam, akkor is tetszett. Aztán összejöttünk és én még nem voltam szerelmes...furának tartottam, mert tényleg tetszett, de nem éreztem, hogy ez most olyan felemelõ érzés lenne...sõt, direkt késtem a randikról, konkrétan semmiféle szerelmet nem éreztem iránta. Aztán lassanként (kb. 2 hét alatt) jöttem rá, hogy járunk és hogy szeretem. 21/L
Én visszutasítottam egy srácot, aki szerelmes lett belém, bár végig éreztem, hogy köztünk van vmi kapocs.Csak még nem tudtam h mi is ez.Aztán hónapok után bepróbálkoztam, akkor tudtam már h nekem õ kell:) Ez már 2éve volt, azóta is együtt vagyunk!25N
Én csak 2 hónap után lettem szerelmes a barátomba, nekem ez nem megy elsõ látásra, meg kell ismerjem. Azóta már 2 éve együtt vagyunk:)
A Romanticos Katinka 60 kg-ot fogyott tõle! Szóval vmit biztos tud a Norbi! :)
Én norbiztam, de nem teljesen úgy ahogy írta, de nagyszerû irányadó volt. Norbikat tornáztam és végülis bejött, igaz azóta visszahíztam, de szerintem itt az volt a baj h kicsitz drasztikusabban csináltam és hirtelen tértem vissza normál étrendre.
Én 1 évig csináltam, 18 kg fogytam. De nem igazán tornáztam, csak az étkezést tartottam be. De sajnos nekem is visszajöttek a kilók, mikor abbahagytam.
Azért jönnek vissza a kilók, mert Norbinak nem diétája, hanem életmódja van. Vagyis amíg fogyni akarsz, addig csak 1-es kódú ételeket ehetsz, vagy esetleg délig 2-est is, aztán ha elérted a súlyodat, akkor délig ehetsz 3-as kódúakat, háromig 2-est, és 1-est pedig bármikor. Így lehet a súlyt tartani.
Szerintem baromi egészségtelen. Én is kipróbáltam, és két hónap alatt 5-6 kgot leadtam, viszont két hét alatt 10et visszaszedtem. Iszonyatosan elsavasítja a szervezeted. Mint tudjuk a savak nagyon veszélyesek az egészségünkre. Lúgosítanod kell, és a ezáltal a méreganyagok kijönnek a testedbõl, eléred az ideális testsúlyod. Nem zsírból kell fogyni, hiszen az menti meg az életünket, hiszen távol tartják (egy ideig) a méreganyagokat a szerveinktõl. Cseréld le az akváriumodban (szervezetedben) a vizet, és a halak (sejtjeid) azonnal jobban érzik magukat. Írj privit és beszélhetünk róla.

Szerintetek interneten való megismerkedés után mennyi idõ után jöhet a személyes találka?

Ha messze laktok egymástól.

Legjobb válasz: Fogalmam sincs, amikor meg tudjátok oldani, nincs idõhöz kötve. Minél hamarabb.

Fogalmam sincs, amikor meg tudjátok oldani, nincs idõhöz kötve. Minél hamarabb.
Nincs erre pontos meghatározás, ezt nektek kell érezni és megbeszélni.
ez tõletek függ
Minél gyorsabban. Lehet évekig levelezni, csak nincs sok értelme.
Nem minden esetben nincs ertelme az evekig tarto levelezesnek. Parommal sok evig levelezgetunk mire sikerult talalkozni (messze voltunk egymastol mi is)es azota is egyutt vagyunk, ennek mar 4 eve lassan.. :)
Ez attól függ mennyire illetek össze. Ha eléggé összeilletek akkor, minél elõbb, ha csak kicsit akkor soha.
A kérdező hozzászólása: kb 3 hete "ismerem" és leghamarabb márciusban tutunk találkozni, az a baj, hgoy félek ennyi idõ alatt más képet mutat az írásos beszélgetés, persze telefonon már beszéltünk de az más...
Messze lakásnál nem találkozom senkivel, mert nem fogok távkapcsba belemászni. Felesleges és értelmetlen szenvedés csak...
A kérdező hozzászólása: igazából õ Bp-en lakik, én pedig ettõl függetlenül terveztem már rég felmenni Pestre, ami valszeg nyáron meg is fog történni, különben távkapcsolatban én sem bíznék...

Egy kapcsolatban mennyi idő után jöhet az orál szerintetek? Első szex vagy első petting alkalmával? Mennyit várjon az ember, hogy ne nézze a másik k-nak?

Legjobb válasz: Ez attól is függ, hogy hány éves vagy. Szerintem ez a szex normális része, de elsõ alkalommal biztos nem csinálnám. Volt egy srác, akinek csináltam, és tök kiakadt, hogy milyen perverz vagyok, és persze eszébe nem volt viszonozni. Kiderült, hogy egy nõje volt elõttem. No komment.

Ez attól is függ, hogy hány éves vagy. Szerintem ez a szex normális része, de elsõ alkalommal biztos nem csinálnám. Volt egy srác, akinek csináltam, és tök kiakadt, hogy milyen perverz vagyok, és persze eszébe nem volt viszonozni. Kiderült, hogy egy nõje volt elõttem. No komment.
2-3 hónap után normális, de persze függ a korotoktól
Szerintem gyakorlat teszi a mestert, de ne itt állítsd fel agyilag a menetet, mert akkor tuti bepánikolsz..a tervezett dolgok meg sosem jók, csak a spontánok..
Elsõ randi után még ne, mert az tényleg könnyûvérûségre utal, utána amikor csak jól esik, felesleges ilyenekkel várni heteket/hónapokat. A végén még kiderülne, hogy mások a szexuális igényeitek és akkor csak pocsékoltátok egymás idejét.
A barátnõm a leges-legelsõ találkozásunk alkalmából, 1 óra ismeretség után leszopott... Nem néztem k-nak és még még mindig szerelmesek vagyunk.

Mennyi ideig próbálkoztatok a babával? Mennyi idősek voltatok ekkor? És mi volt az a pont, amitől azt mondtátok, hogy jöhet a baba?

Legjobb válasz: 5. hónapban sikerült.A férjem 29 én 25. 8 éve vagyunk együtt.Úgy éreztük most van már meg nagyjából mindenünk, ami létfontosságú a babához.Jogosult vagyok gyedre is. Ezek nélkül nem akartuk semmiképpen.

Megvolt az esküvõ, saját házban laktunk...én 20 éves voltam, a férjem 31, amikor megszületett a kicsi.Az elsõ hónapban összejött a kicsi.A 2. babánk is elsõre összejött.
5. hónapban sikerült.A férjem 29 én 25. 8 éve vagyunk együtt.Úgy éreztük most van már meg nagyjából mindenünk, ami létfontosságú a babához.Jogosult vagyok gyedre is. Ezek nélkül nem akartuk semmiképpen.
Férjem 27 éves, én 25 éves voltam amikor kismama lettem, de mire megszületett a lányunk 28, illetve 26 évesek lettünk. Az elsõ próbálkozós hónapban megfogant. 7 éve voltunk egy pár, fél éves házasok, jól összeszoktunk, együtt éltünk, volt munkánk és jöhetett a baba. :) De a kis tesó nem kara jönni, na de majd ebben a hónapban. :)
elsõ 2 gyermekem elsõre összejött, 24 illetve 28voltam.Most az újabb kis tesó 3hónapja várat magára.Biztosan igaz, hogy a nõk 30felett veszítenek a termékenységükbõl.Szerintem nagyon jó fiatalon szülni és így megélni az anyaságot.Nekem bejött és természetesen a hátterünk is megvolt hozzá.Sok sikert.
Az elsõ válaszoló vagyok és nem értem miért lezttem lepontozva, vagyis mi rosszat írtam, de elmehet a fa..ra aki ilyen barom!!
Kedves elsõ, biztosan valami "hülyegyerek" szórakozik. :S Kedves kérdezõ veletek miújság? Köszönöm, remélem én is, hogy hamarosan kis tesó is összejön.
21 éves vagyok 18 hetes terhes , augusztusban házasodtunk össze 4 év után .6 hónapos próbálkozás után jött össze a baba.Gyedre jogosult leszek.Mindenünk meg van.Férjem 34 éves.
3 hónapig, amikor a párom 29 én meg 20 éves voltam. Mikor már láttuk, hogy egymásnak valók vagyunk, és jól kijövünk már terveztük a babát, de nekem egészségügyi problémáim voltak, és nem akartunk addig próbálkozni, még be nem felyezem a gyógyszeres terápiát. Mikor befejeztem, akkor már rajta voltunk a dolgon és a harmadik hónap próbálkozás után pozitívat teszteltem. December végére várjuk a kis bébibogyót:-)
A kérdező hozzászólása: Én felfelé pontoztam, de sajnos ma már több kérdésnél is olvastam, hogy valaki lepontozza a válaszokat, biztos nagyon unatkozik valaki.:S Mi még nem most szeretnénk a babát (vagyis ha lehetne most rögtön szülnék, de még gyûjtögetünk kicsit), csak azért kérdeztem, mert kíváncsi vagyok, hogy mennyi idõre kell számolnom, ha majd nekifogunk próbálkozni.:) Remélem nekünk is összejön majd pár hónap után. Igazából, kb. 2 év múlva tervezem, hogy szeretnék szülni, de akkor még nem lesz saját lakásunk. Albérletbe kicsit félek szülni, de akkor már majdnem 26 éves leszek és nem nagyon szeretnék tovább várni. De ha most "becsúszna" is megtartanánk, úgyhogy nem az elhatározással van baj, hanem , hogy szeretnénk elõtte a kitûzött célt elérni (nevezetesen a lakást), vagy legalább a közelébe kerülni.:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon gratulálok a babáitokhoz!:) Kedves utolsó válaszoló, nektek pedig szurkolok, hogy sikerüljön a kistesó is!:) )
Az eslõ kisfiammal 32 évesen estem teherbe elsõre, a másodikkal majdnem 35 évesn, 9 sikertelen hónap után. Nem emlékszem, hogy mi volt az a pont, amikortól kezdvebabát akartunk, az csak úgy jött egyszer.
2 hónap randizgatás és 4 hónap együttélés után határoztuk el, hogy jöhet a baba. Én 28, a párom 39 éves volt ekkor. Rögtön az elsõ hónapban összejött a lányunk, majd szinte napra pontosan két évvel késõbb megszületett a fiunk, aki szintén elsõre összejött. Most a kicsi 14 hós, én pedig megint elsõ próbálkozásból pozitívat teszteltem, 5 hetes kismama vagyok. :-) Szóval nálunk elég könnyen összejöttek. :-) Ja, az elsõ kettõt még albérletbe szültem, idén nyáron sikerült házat vennünk, a legifjabb családtag már ide érkezik.
Én 6 év után mertem babát vállalni. Második házasságom, hosszú idõ volt, mire újra kialakult bennem a bizalom. Ráadásul a férjem jóval fiatalabb nálam. Így az elsõ közös gyerekünknél én 38, a férjem 31, a másodiknál én 40, a férjem 33 volt. Nálam nem volt gond a termékenységgel, mindketten az elsõ aktív hónapban fogantak.
29 éves voltam, amikor lejárt a próbaidõm a mostani munkáltatómnál, akkor kezdtünk próbálkozni. 3, 5 év után, inszeminációval fogant a fiunk, pont 33 évesen szültem. Jövõre tervezzük a kistesót.

Mennyi idő múlva jöhet a 2. baba? 3 hónapos a kisfiam és császároztak. A heg miatt kérdezem, mert sok olyat hallottam hogy szétrepedt ahogy nőtt a pocak.

Legjobb válasz: nagy átlagban egy évet javasolnak hogy várj a köv. terhességgel a szövetek miatt de kell nagyjából ennyi idõ miattad is mert te is kimerülsz egy terhesség miatt szóval erre a kérdésre talán az a helyes válasz hogy neked is kell legalább fél év hogy regenerálódj a szövetek miatt az orvost kérdezd de sztem õ is nagyjából egy évet javasol a két baba között...

nagy átlagban egy évet javasolnak hogy várj a köv. terhességgel a szövetek miatt de kell nagyjából ennyi idõ miattad is mert te is kimerülsz egy terhesség miatt szóval erre a kérdésre talán az a helyes válasz hogy neked is kell legalább fél év hogy regenerálódj a szövetek miatt az orvost kérdezd de sztem õ is nagyjából egy évet javasol a két baba között...
Nekem is legalább 1 évet javasolt a doki.
Az én dokim 3évet mondott, de nekem 5kg-mal született a kislányom.
Az én dokim a 6 hetes kontroll vizsgálaton megkérdezte akarunk-e még babát. Mondtam, hogy igen, szeretnénk. Mire a válasz; akkor hajrá bele lehet fogni :) )) Azóta már 16hónapos a kisfiam, de a kistesó még nem akar jönni :(
Én császár után a 10. hónapban estem teherbe, lassan szülök és a doki szerint lehet menne természetesen is, de szerintem nem, de majd kiderül....
Nekem azt mondta az orvos, hogy a 2 szülés között teljen el 2 év.
Nekem is minimum 2 évet mondott a dokim a két szülés közötti idõre.
2 év
Az én dokim azt mondta, császár után 10 hónappal, hogy próbálkozhatunk, Én azért kivártam az egy évet, és szerencsére teherbe is estem azonnal, most 14 hetes vagyok.

Kislányom ma nagyon nyűgös, sírós és egyfolytában rágja a hűtőrágókákat. A foga jöhet? Ha igen, akkor mennyi idő mire kibújik? Már hónapok óta nagyon folyik a nyála és az utóbbi időben a keze, ökle állandóan a szájában van.6hónapos

Legjobb válasz: nálunk úgy zajlott,hogy megjelent a pötty,semmi baja nem volt.ez kedden volt.következõ hétfõn vált szinte kibírhatatlanná,csütörtökig nagyon nyûgös volt,akkor áttörte a foga az ínyét és abbamaradt a nyûg.rákövetkezõ hétfõn elindult a második foga,de az nagyon gyorsan kijött.

nálunk úgy zajlott, hogy megjelent a pötty, semmi baja nem volt.ez kedden volt.következõ hétfõn vált szinte kibírhatatlanná, csütörtökig nagyon nyûgös volt, akkor áttörte a foga az ínyét és abbamaradt a nyûg.rákövetkezõ hétfõn elindult a második foga, de az nagyon gyorsan kijött.
6 hósan már nyugodtan jöhet a fog. Biztos kell egy hét is, fõleg ha nem látsz jeleket. Fehér, dagadt az alsó inye középen? Esetleg van fehér csík a közepén? Na onnantól pár nap még és kijön.
A kérdező hozzászólása: Köszi!Próbálok belenézni a szájába, hogy lássam az ínyét, de nem engedi.Rögtön odanyomja a nyelvét.

Kerdesem az lenne, hogy amikor eloszor komolyabban felmerult bennetek a gyermek iranti vagy, ra mennyi idore hataroztatok el, hogy abbahagyjatok a vedekezest, es johet a kicsi?

Legjobb válasz: Tavaly év vége felé beszéltünk errõl komolyabban a párommal, de még nem volt elég erõs az elhatározás. Valamikor márciusban érett meg igazán a gondolat és úgy terveztük, május elejèn abbahagyom a fogamzásgátlót. Tudatosan elkezdtünk tervezni mindent. Még azt is megcsináltuk, hogy májusban a peteérésem idején elmentünk egy elõnyaralásra és hát meg is fogant a kisfiúnk.:-) Most vagyok a hatodik hónapban.

Tavaly év vége felé beszéltünk errõl komolyabban a párommal, de még nem volt elég erõs az elhatározás. Valamikor márciusban érett meg igazán a gondolat és úgy terveztük, május elejèn abbahagyom a fogamzásgátlót. Tudatosan elkezdtünk tervezni mindent. Még azt is megcsináltuk, hogy májusban a peteérésem idején elmentünk egy elõnyaralásra és hát meg is fogant a kisfiúnk.:-) Most vagyok a hatodik hónapban.
Én már két éve úgy érzem, megértem rá. Akkor kezdtem többet foglalkozni magammal, megismerni a nõi mûködésem. Lépcsõzetesen beleástam magam a babatémába. Szerettem volna minél többet megtudni vele kapcsolatban. Közben egyre erõsödött bennem a baba iránti vágy, a párom viszont mindig visszahúzott a földre, és emiatt sokat szenvedtem. Nem akart még gyereket. Tavaly télen változtattam a "taktikámon", nem azt kérdeztem, hogy mikor lesz már gyerek, hanem feldobtam neki egy tervet, miszerint van 9 hónapunk gondolkodni, felfogni, talán még bele is élni magunkat a szülõi szerepbe, mit szólna hozzá? Cserébe 9 hónapnyi nyaggatástól megkímélem, lesz ideje nyugodtan felkészülni. Végül egy igen választ kaptam. :) Ebben a hónapban kezdtük. :) Õ is nagyon várja, minden alkalomkor megkérdezi, hogy mit gondolok, sikerült-e megkötnie? :)
elõzõ vagyok. "és bizony egy kis ijedtség is társult az öröm mellé:" - így akartam írni
Nálam végig megvolt ez a kettõsség érzése egész terhesség alatt: vágytam is a babára de féltem is tõle, ahogy az ember mindig fél az ismeretlentõl. Mi amikor anno eldöntöttük, hogy jöhet a pici, még beszedtem a megkezdett levél fogamzásgátlót de utána már nem is védekeztünk, mert úgy voltunk vele, ki tudja mikor jön össze, biztos eltart majd jópár hónapig. Hát elsõre sikerült. :-) Nagyon örültem, és hihetetlen volt, mikor pozitívat teszteltem, és bizony egy kis ijedtség is: innen már nincs visszaút...
5 vagyok. (reggeli közben gyerek) Én egész életemben gyereket akartam, tudtam, hogy 2-3 gyerekem lesz. Aztán most, hogy tényleg itt van a pocakomban sõt lassan kint lesz még mindig nem fogtam fel ezt az egészet. Ma már nem, de azért bizony az elmúlt 30-35 hétben azért nem egyszer eszembe jutott, hogy ezt azért jobban át kellett volna gondolni. Félre ne értsd minden porcikánk imádja ezt a pici fiúcskát a pocakomban, és soha el nem cserélnénk, van munkánk házasok vagyunk, több cucca van a babának mint nekünk stb. Szerintem természetes, hogy az ember megijed, sokat gondolkodik a baba témán, párszor kétségbe esik és megbánja az egészet, de ez természetes. De hidd el a vége úgy is az lesz, hogy amikor már ott lesz a pocidban akkor minden porcikáddal imádni fogod.
A kérdező hozzászólása: Azt kifelejtettem, a gyermek iranti vagy erzesere gondoltam, hogy az mennyire erosodott az ido mulasaval?
A kérdező hozzászólása: De jo ezeket olvasni :) Bennem meg csak most kezd megfoaglamzodni a gyerektema ( pedig en mindig azt mondanm, hogy en szulni, aaaa neeem ) es mintha minden megvaltozott volna, azt erzem, hogy igen is szeretnem, de azert egy kicsit felek is tole. Gondolom ez az erzes meg erosodni fog, vagy nalatok hogy volt? Mindenkinek nagyon boldog babavarast es babazast kivanok :)
Nálunk így volt: 2 éve májusban mondtuk ki, hogy legyen baba, de elõtte már beszéltünk róla. A férjem el is szaladt a patikába tesztekért, hogy kéznél legyenek. Én lelkileg augusztusban értem meg rá igazán, ez volt az elsõ hónap, amikor sírtam, hogy megjött. Októberben fogant meg a kisfiam.
Mi nem terveztünk babát, nem is volt beszédtéma közöttünk. Aztán egyszer reggeli közben felvetettem a kérdést, a férjem meg egybõl mondta, hogy ok. Még az nap reggel legyártottuk. :D 4 hét múlva szülök. :D (Azért okozott némi sokkot mind kettõnk számára, de még a család számára is a 2 csíkos teszt. Fõleg, hogy szinte csak olyan ismerõsöm van akiknél problémás a gyermek áldás.)
az elhatározás után kötelezõen jött még egy két orvosi vizsgálat, utána viszont azonnal
1 évvel elõtte beszéltünk róla, hogy jó lenne, de még volt egy -két dolog, amit a helyére kellett tenni elõtte (eü probléma). Aztán próbálkozás után azonnal sikerült is, mázlink volt :) 3 hét és a kezünkbe foghatjuk :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon boldog babavarast kivanok nektek :)
A kérdező hozzászólása: Utolso, tiszta szivbol kivanom nektek, hogy mielobb teljesuljon kivansagotok :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!