Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő hogy észrevehető legyen (3 db)

Mennyi idő kell, hogy észrevehető legyen a tejnövekedés, ha elkezdek fejni?

Tegnap kezdtem, minden szopi után fejni, de azt veszem észre, hogy amit kifejek, annyival kevesebbet szopik ki következ? evésnél.

Legjobb válasz: szia ne fejjél inkább tedd sûrübben mellre a babát hidd le nem fog kevés lenni a tejed a mellett az "teeremtette isten " hogy tápjálja a babókat

szia ne fejjél inkább tedd sûrübben mellre a babát hidd le nem fog kevés lenni a tejed a mellett az "teeremtette isten " hogy tápjálja a babókat
36-48 óra múlva reagál rá a szervezeted több tejtermeléssel, remélhetõleg már észre is vetted.

Fogyizók, mennyi idő kellett hogy észrevehető legyen a súlyveszteség?

Ez a második hét hogy "fogyizok" (diéta+sport) és már alig várom hogy valamelyik ruhám lekezdjen lötyögni. Nektek mikor jött el ez a pillanat?

Legjobb válasz: sajnos nekem még a beismerés pillanata se jött el megpróbáljuk együtt??

sajnos nekem még a beismerés pillanata se jött el megpróbáljuk együtt??
A kérdező hozzászólása: én már elkezdtem az "életmód váltást" de ha van kedved csatlakozhatnál:) Lehet hogy könnyebb lenne együtt:)
Írnál nekem egyet?
Én kb. a 2-3 héten kezdtem azt érezni hogy "nagyon" kényelmesek lettek a ruháim.De hogy lötyögjenek is rajtam ahhoz kellet kb 5-10 kg. De hogy mások is észrevegyek ahhoz ismét kellet egy 10-es. Amúgy van árnyoldala s a dolognak. Le kell cserélni a ruhatárad:D Én imádok vásárolni (amikor suli idö van akkor két-három hetente járok, most kicsit ritkábban) de egyszerûen alig találok magamra ruhát, fogalmam sincs mi áll igazán jól nekem. Szóval az új testet meg is kell ám szokni:)
Én kb 2-3 hét elteltével éreztem, hogy könnyebben jön fel rám a farmer. :-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:) csak már annyira várom:)

Mennyi ido alatt szivarog ki a levego az auto gumijabol annyira hogy az mar szemmel eszreveheto legyen?

1honapja vettem hankook 4evszakos gumikat es fel lettek fujva 2,5 re es az elso kerekek mar szemmel lathatoan puhabbak. A regi gumi amit lecsereltem csak fel ev utan kezdett puhabb lenni. Valami tipushiba lehet az uj gunikon?

Legjobb válasz: Valószínûleg nem a gumi hibája, sokkal gyakoribb a felni peremének sérülése (acélnál a rozsda is) vagy a szelep. De egyébként is gyakrabban ellenõrzöd a keréknyomást, minthogy szemmel láthatóan lapos lenne, nem? :) A gumi is lehet hibás, akkor pedig lehet reklamálni. Persze ennek vannak bizonyos feltételei.

Valószínûleg nem a gumi hibája, sokkal gyakoribb a felni peremének sérülése (acélnál a rozsda is) vagy a szelep. De egyébként is gyakrabban ellenõrzöd a keréknyomást, minthogy szemmel láthatóan lapos lenne, nem? :) A gumi is lehet hibás, akkor pedig lehet reklamálni. Persze ennek vannak bizonyos feltételei.
Menj vissza a gumishoz vetesd le , drótkorongoztasd meg a felnit és mindig cseréléltess szelepet. Gyári hibás biztosan van , de én még nem hallottam róla. De ha fel van fúvatva, az a tuti ha ugy mindenestõl lenyomják a viz alá. Lehet ugyanis felnihiba , bár nálad nem valószinû. A felni mondjuk úgy küllõ hozzá van hegesztve, a gumi futó vagy tartó részéhez, ott anyagfáradás miatt ki szokott törni. Én D-ben jártam úgy egy Sprinterrel, vagy 3 alkalommal.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!