Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő hat a Mercilon (4 db)

Mennyire megbízható, mennyi idő után hat a Mercilon tabletta, vannak mellékhatásai?

Legjobb válasz: Van egy ismerõsöm, aki Mercilon szabályos szedése mellett esett teherbe, de nagyon szép kislánya született.

Van egy ismerõsöm, aki Mercilon szabályos szedése mellett esett teherbe, de nagyon szép kislánya született.
Ha a menstruáciod elsö napjá kezded el szedni akkor az elsö szemtöl hat, nekem eddig bevált.mellékhatásait nem nagyon éreztem egy kicsit megduzzadt a mellem de ennek a barátom csak örül:D sok szerencsét.

Mennyi idő után hat a Mercilon?

Végülis csak ezt az aprócska dolgot felejtik ki a beteg tájékoztatóról. Azt írják, hogy ha a menstruáció 2.-5. napján kezdjük el szedni, akkor 7 napig kiegészít? fog. gátlás kell. Ebb?l következik, hogy ha id?ben (els? nap) akkor már rögtön hat?!

Legjobb válasz: Már az elsõ szemtõl kezdve hat. De én a helyedben azért védekeznék máshogy is egy-két hétig, biztos ami biztos alapon.

Már az elsõ szemtõl kezdve hat. De én a helyedben azért védekeznék máshogy is egy-két hétig, biztos ami biztos alapon.
Én most hagytam abba a Mercilon tabletta szedését, egy év után. A nõgyógyászom azt mondta, hogy egy hónapig, kell védekezned máshogy is, ha nem szeretnél véletlenül sem teherbe esni. Én megfogadtam a tanácsát!

Mennyi idő után hat a mercilon, ha lindynette 20-ról váltottam erre?

Az egyik doki azt mondta, folyamatos a védelem, a másik azt, hogy 2 hétig még gumizzunk. Félek, nem akarok teherbe esni. Többen is úgy születtünk a családban, hogy gyógyszerváltáskor nem hatott az új gyógyszer, ezért nem tudom, kinek higgyek. 9 szemet vettem be eddig. Vkinek vmi tapasztalat?

Legjobb válasz: Biztos, ami biztos az elsõ Mercilonos hónapban védekezzetek máshogy is. Utána már jó lesz. Bár biztos, hogy véd folyamatosan szerintem is, de fõ az óvatosság. Én hiszek abban, aki rendesen beveszi a gyógyszerét, nem össze-vissza nem felejti el, ott nem lehet baj. Az ilyen gyógyszer mellet besikerült dolgok, általában az elfelejtett szemek gyümölcsei, vagy pl. antibiotikum mellett nem védekeznek másképp.

Biztos, ami biztos az elsõ Mercilonos hónapban védekezzetek máshogy is. Utána már jó lesz. Bár biztos, hogy véd folyamatosan szerintem is, de fõ az óvatosság. Én hiszek abban, aki rendesen beveszi a gyógyszerét, nem össze-vissza nem felejti el, ott nem lehet baj. Az ilyen gyógyszer mellet besikerült dolgok, általában az elfelejtett szemek gyümölcsei, vagy pl. antibiotikum mellett nem védekeznek másképp.

A Mercilon fogamzásgátló tabi mennyi idő után hat biztosan?

Legjobb válasz: Rá van írva a tájékoztatójára. Ha az elsõ menseses napon szeded be akkor egybõl véd, ha a 2-5. napon akkor 1 hétig kiegészítõ védekezést kell használni.

Rá van írva a tájékoztatójára. Ha az elsõ menseses napon szeded be akkor egybõl véd, ha a 2-5. napon akkor 1 hétig kiegészítõ védekezést kell használni.
Szia! Én Mercilont szedek, és nekem a doki azt mondta anno, h várjak 10 napot és akkortól hat( ez van a papírra is írva) de én mégis azt tanácsolom h várj vele az elsõ menstruációdig. Én is megvártam és nem bántam meg, biztosabb.
elsõ válaszoló vok. A tájékoztatóra az van írva amit leírtam az elöbb hisz onnan írtam.
A kérdező hozzászólása: Okés, köszönöm szépen :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!