Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő húzódik (19 db)

Mennyi ideig húzodik el egy per? Ha nem érnek el közös kompromisszumot.

Legjobb válasz: Nehéz megmondani, több év is lehet.

Nehéz megmondani, több év is lehet.
A kérdező hozzászólása: Csak élettársi kapcsolatban vagyunk, de semmibe nem értünk egyet
Így van, néhány év. Láttam már 10 évig húzódó pert is. De mindenesetre ha az anyagiakon megy a vita, akkor hamar le fogjátok zárni, mert senkinek nem lesz pénze évekig fizetni az ügyvédet. Az fog engedni, akinek kevesebb van, ezt tapasztalatból mondom.

Szülés után mennyi ideig húzódik össze a szoptatások alkalmával a méh?

Azt tudom, hogy a méh a 6.hétre visszanyeri az eredeti méretét, de a szoptatásnak utána meddig van még méhösszehúzó hatása? Akár több hónap?

Legjobb válasz: Ez nem így mûködik teljesen. A szoptatás elõsegíti, hogy összehúzódjon a méh az eredeti formájára (az egyik hormon miatt), de annál tovább nem fog, mint amilyen eredetileg volt.

Ez nem így mûködik teljesen. A szoptatás elõsegíti, hogy összehúzódjon a méh az eredeti formájára (az egyik hormon miatt), de annál tovább nem fog, mint amilyen eredetileg volt.
Remélem jól értelmezem a kérdésed. Hogyha a szoptatás alatti görcsölésekre gondolsz: Én kb. két hétig éreztem a szülés után. Persze nem minden szopizáskor.
Én amiota megszültem a kisfiam azota töbször küszködök a hasfájásal pár napot fáj utána elmulik.Én már 8 honapja szoptatok orvosnál is egy hete voltam de nem szolt semmit hogy valami baj volna!Én ugy érzem mintha meg akarna jöni de sose jön!

Mennyi időbe tellik mire elmúlik, a lábról, fenékről a narancsbőr? Ha rendszeresen futok, bicajozok? Azt hallodtam ha valaki lefogy akkor össze húzódik a narancsbőr? Ez igaz?

Legjobb válasz: Sok-sok futás, guggolás, kevés cukor, sok gyümölcs, zöldség, és rengeteg víz! Nem feltétlen húzódik vissza a narancsbõr. Én vékony vagyok, és nekem is volt. Most már odafigyelek rá, tornázok és próbálok rendesen étkezni, így csökkent nekem. De a narancsbõrnek nincs köze a súlyhoz.

Sok-sok futás, guggolás, kevés cukor, sok gyümölcs, zöldség, és rengeteg víz! Nem feltétlen húzódik vissza a narancsbõr. Én vékony vagyok, és nekem is volt. Most már odafigyelek rá, tornázok és próbálok rendesen étkezni, így csökkent nekem. De a narancsbõrnek nincs köze a súlyhoz.
A narancsbõr nem a súlyfelesleg mennyiségének függvénye, nem is a fogyástól fog elmúlni. A vékony lányoknak is van. Azért, mert nekik is rakódik le méreganyag, amit a szervezetük nem tud kiüríteni. Vagyis minél kevesebb mérget veszel magadhoz, annál gyorsabban tûnik el a narancsbõr. Én tudom, 12 kilót fogytam... és azért lett kevesebb narancsbõröm, mert pl nem ettem szénhidrátot, nem iszok alkoholt, stb, stb. Illetve bõrápoló olajjal és trippleffect krémzselével masszíroztam a területet, hogy gyorsabban menjen a folyamat. A bal combomon már alig látszik, a jobb combomon sajnos van még 2 kráter... :/ De nem baj, lesz ez még így se... :D

Szerintetek 7 hónap alatt leadott 30 kiló-nak a megmaradó bőrfelülete az mennyi idő alatt húzódik/feszesedik vissza normálisra? Esetleg vmi jó megoldás? Pl. : infraszauna stb?

Legjobb válasz: A bõr az nem húzódik meg feszesedik vissza! A megoldás csak plasztika lehet, semmilyen kezelés nem fogja feszessé tenni. 30 kiló elég sok ahhoz, hogy "lógós" maradjon a bõr.

A bõr az nem húzódik meg feszesedik vissza! A megoldás csak plasztika lehet, semmilyen kezelés nem fogja feszessé tenni. 30 kiló elég sok ahhoz, hogy "lógós" maradjon a bõr.
30 kiló nagyon sok.A bõr semmiféleképpen nem fog "feszesedni", a szauna kb semmit sem ér ebben az esetben.
Sajnos az elõttem szólóknak igaza van. Csak a plasztika segít, egyébként 35 kiló fogyás felett a TB állja egy jelentõs részét.
A kérdező hozzászólása: Akkor csak az lehet a megoldás ha durván kondizok és akkor kitöltöm az ûrt izommal? Hálistennek nem plötyi de érzem hogy már csak a bõröm a felesleg.
Igen, ha növeled az izmaidat, az vissza fogja feszíteni a bõrt, csak tömegnövelés kell.
speedfittness segithet, most nyilik egy szalon bp-en a batthyany utcában, ahol a tulajdonos is 30-40 kilot adott le és ezzel a modszerrel, ugy néz most ki mint akinek sosem volt feleslege.ezért is nyit õ is egy ilyen termet. a házszámot nem tudom de egy sarki épulet ket sarokra a batthyany tertol a jobb oldalon.
Mármint a varrás fájdalmas?
A kérdező hozzászólása: Igen az is a szülés mellett ?
Nekem sima szülésem volt, minden fájdalomcsillapítás nélkül, a varrás egyáltalán nem fájt, nem is éreztem, pedig kívül vágtak, belül pedig repedtem, szóval 1 órát stoppolt a dokim, de a szülés annál jobban fájt! :)
nekem fájt a varrás nem hatott az érzéstelenítõ szóval ugráltam ide oda minden szúrást éreztem, de gyors volt szerencsére.

Szülés után mennyi ideig vérzik az ember általában? Ha szoptatáskor nem érzek méhösszehúzódásokat, az nem jelenti azt hogy nem húzódik a méhem ugye? Minden szoptatás után érdemes kifejni a melleket?

Legjobb válasz: Én kb. 5 hétig véreztem, de nagyon szétszakadtam, azt mondta a doki a 6 hetes kontrollon, hogy ne is csodálkozzak rajta. De ez tényleg mindenkinél más. Méhösszehúzódásokat talán az elsõ néhány napban éreztem, utána nem igazán. Érdemes fejni, minél többet fejsz, annál több tejcsid lesz. Nekem fejés nélkül is elég a tejem, pedig már több mint 5 hónapos a lurkó. Sajna elég kevés idõm volt eleinte, a fiam meg rengeteget szopcsizott, a gyerekeknél jobban semmi nem üríti ki a cickókat! :)

Én kb. 5 hétig véreztem, de nagyon szétszakadtam, azt mondta a doki a 6 hetes kontrollon, hogy ne is csodálkozzak rajta. De ez tényleg mindenkinél más. Méhösszehúzódásokat talán az elsõ néhány napban éreztem, utána nem igazán. Érdemes fejni, minél többet fejsz, annál több tejcsid lesz. Nekem fejés nélkül is elég a tejem, pedig már több mint 5 hónapos a lurkó. Sajna elég kevés idõm volt eleinte, a fiam meg rengeteget szopcsizott, a gyerekeknél jobban semmi nem üríti ki a cickókat! :)
Szia! A szülés után 2 héttel már elég volt a tisztasági is, igaz az 5. hétig eltartott a folyás... Az elsõ napokban igen erõteljesen, aztán már egyre enyhébben éreztem a méhösszehúzódásokat. És igen, fejjél, amikor csak tudsz!! Akkor sok tejed lesz és megúszod a mellgyulladást!
Általában 3-4 hétig tart a vérzés, de ez változo mindenkinél.A méh össze huzodását annyira eröteljesen nem érezheted, de ez kiderül a 6. hetes kontroll vizsgálatnál.A tejet minél sürrübben érdemes fejni, mert annál több termelödik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, bár a dokim azt mondta hogy 2 hétig vérzek majd, de én is úgy tudtam hogy tovább is eltart a dolog-

Császáros szülés után mennyi idõvel húzódik vissza a has?

16 kg-t híztam. minimálisat a comb-fenék-karra, a hasam viszont akkora volt mintha ikreket várnék.

Legjobb válasz: szia! Engem 10 hónapja császároztak, még mindig van dombocskám, pedig terhesség elõtt lapos volt a hasam. Igaz én nem edzettem, mindig csak halogatom, lehet edzéssel már nem lenne, de azon is gondolkoztam már lehet nem húzodott teljesen össze a méhem. Természetesen ahhoz képest milyen volt mûtét után egy héttel, szépen visszament.

szia! Engem 10 hónapja császároztak, még mindig van dombocskám, pedig terhesség elõtt lapos volt a hasam. Igaz én nem edzettem, mindig csak halogatom, lehet edzéssel már nem lenne, de azon is gondolkoztam már lehet nem húzodott teljesen össze a méhem. Természetesen ahhoz képest milyen volt mûtét után egy héttel, szépen visszament.
nekem 1 honap alatt visszahuzodott es a kg-ok is lementek. 23kg- ot hiztam ezt hozzateszem. semmit sem csinaltam max az segitett h a masodikon lakunk es napi szinten fel le:)
A kérdező hozzászólása: használok most hasleszorító bugyit is. edzeni még nem merek majd esetleg 8 hét után.

A lányomnak adtam a béres cseppet és ilyen pici pattanás szerű pöttyök jöttek ki rajta olyan csalánkiütés szerű. Rendes mennyiséget adtam neki. Leálltunk vele. Szerintetek mennyi idő míg vissza húzódik? És mivel kezeljem neki? ! éves kislány anyukája.

Legjobb válasz: Lemaradt, hogy hány éves a kicsi, de ettõl függetlenül kérdezem, hogy biztos a Béres csepptõl van? Nem lehet, hogy valami allergén dolgot (pl. eper) evett? Ha tényleg a Béres csepptõl van, akkor pár nap alatt teljesen elmúlik, ha nem adod neki, mert gyorsan kiürül a szervezetbõl, fõleg ha csak néhány napja szedte.

Lemaradt, hogy hány éves a kicsi, de ettõl függetlenül kérdezem, hogy biztos a Béres csepptõl van? Nem lehet, hogy valami allergén dolgot (pl. eper) evett? Ha tényleg a Béres csepptõl van, akkor pár nap alatt teljesen elmúlik, ha nem adod neki, mert gyorsan kiürül a szervezetbõl, fõleg ha csak néhány napja szedte.
Ja és ne kend be semmivel, max. adj neki Fenistil cseppet vagy kálciumot, és igyon sok vizet mellé. De magától is hamar rendbe jön, ha kiiktatod a kiütés okozóját. Ha mástól van, nem a Béres csepptõl és azt továbbra is eszi, akkor persze maradnak a kiütések.
4 éves akart lenni szerintem. Furcsa, nem hallottam, hogy Béres csepp ilyesmit okozna.
A kérdező hozzászólása: Igen biztos hogy attól van...:( mert csak azóta jelentkeztek nála.Se itthon se oviban nem eszik olyat ami kiütné, csak a szokásosakat eszi.Az eperre sem allergiás 2 pofára tömi:) Most ebben a hónapban adtam neki olyan 10-12-e körül kezdtük szedni. Igen az lemaradt hogy 4 éves.:)

Mennyi idő múlva húzódik vissza a bőr?

Diétázom, még olyan 6-8 kiló(heti 1kg) fog lemenni zsírból(!), ami a hasamon és az oldalamon van. Eddig 4 kiló ment le, érzem, hogy sokkal puhább a hasam, szinte csak a bőr lötyög, mennyi idő múlva húzódik vissza? 16 éves vagyok, fiú

Legjobb válasz: Lassíts a tempón és szaunázz sokat! Szauna után ne hagyd ki a hideg fürdõt!

Lassíts a tempón és szaunázz sokat! Szauna után ne hagyd ki a hideg fürdõt!
A kérdező hozzászólása: szaunára nincs lehetõségem

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!