Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő forduljak (10 db)

Egy hete kihúzták a felső bölcsességfogamat, de sajnos megnyílt a húzás következtében az arcüregem, ami igen kellemetlen, főleg így hogy meg vagyok fázva. Forduljak vele orvoshoz, vagy majd magától begyógyul? Mennyi ideig tart a gyógyulási idő?

Legjobb válasz: Sürgõsen fordulj orvoshoz(elõször háziorvos,szájsebész),mert olyan gyulladást fogsz összeszedni,hogy szörnyû lesz kikezelni. Fõleg,ha a bacik bejutnak a véráramba...

Sürgõsen fordulj orvoshoz(elõször háziorvos, szájsebész), mert olyan gyulladást fogsz összeszedni, hogy szörnyû lesz kikezelni. Fõleg, ha a bacik bejutnak a véráramba...
Ugyanígy jártam én is, csak nekem nem a felsõ bölcsességfogamat, hanem elõtte kettõvel lévõt húzta ki nagy nehezen, vésés stb... Nekem is megnyílt az arcüregem, a doki nem vette észre, és én is csak késõbb, amikor már kivettem a gézcsomót, és olyan furcsa érzés volt, ha befogtam ez orromés a szám, akkor is átjártz rajta a levegõ. Olyasmi mintha eltörött cigit szívnál, vagy valami hasonló. Na szóval visszamentem még aznap este, és elõször "rámmászott" a székben és a halánték és az álkapocs részt valamilyen mûfogással összeszorította, aztán érzéstelenítõ injekció után 3 öltéssel összevarrta és nyomott bele valamilyen zselészerû anyagot. Írt fel antibiotikumot, de már este nem volt nyitva agyógyszertár és reggelig adott gyógyszert a szekrénybõl. Sztem be lehetett parázva Õ is mert kétszer is mondta, ha valami van akár éjszaka is okvetlen hívjam fel, meg is adta a mobilszámát. Szerencsére nem lett semmi bajom, de javaslom hogy sürgõsen menj vissza a dokihoz, esetleg szakrendelésre, mert komoly következményei lehetnek, ha elhanyagolod!
Pfff, basszus, a húzás után ellenõriznie kellett volna a dokinak, mégpedig úgy, hogy befogja az orrod, neked pedig jó erõsen meg kellett volna fújnod. Ilyenkor azonnal észrevehetõ, ha meg van nyílva. Pár öltés+esetenként antibiotikum, és semmi következménye. Elvileg max. 24 órán belül el kellene látni, úgyhogy azonnal menj vissza.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Holnap mindenképp felkeresem az orvost! (természetesen nem azt, aki nem figyelt oda eléggé)

Kötőhártya gyulladásnál mennyi idő után forduljak orvosolni ha nem javul az állapot?

van esetleg valamilyen házi gyógymód vagy rögtön forduljak orvoshoz?

Legjobb válasz: Rögtön fordulj orvoshoz, azonnal kell olyan szemcsepp, amit az orvos ír fel, szemmel ne kísérletezz otthon. Fiam azt csinálta tavaly, vett szemcseppet a gyógyszertárban, másnap reggel nem bírta kinyitni a szemét úgy bedagadt, akkor már rohant az ügyeletre.

Rögtön fordulj orvoshoz, azonnal kell olyan szemcsepp, amit az orvos ír fel, szemmel ne kísérletezz otthon. Fiam azt csinálta tavaly, vett szemcseppet a gyógyszertárban, másnap reggel nem bírta kinyitni a szemét úgy bedagadt, akkor már rohant az ügyeletre.
Menj orvoshoz hamar, mert fertõzõ is lehet.

16 éves lány vagyok. Az a problémám hogy már több mint egy hete késik a menstruációm. Terhes nem lehetek mivel még nem voltam fiúval, és nem is fogyózok. Mennyi idő után forduljak orvoshoz?

Arra már gondoltam hogy a stressz miatt késhet. ha így van, mit lehet ellene tenni?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem szimplán csak késik. Nem írtad, hogy mióta menstruálsz, de pl nekem is szokott csúszni, mikor még nem régóta volt meg, többet is, egy-két hetet. Egy idõ után majd teljesen rendszeres lesz. De ha nagyon aggódsz, és megnyugtat, akár már most is mehetsz dokihoz. Egyébként ha jól tudom az éghajlatváltozástól (pl ha elutazol), és a stressztõl is késhet. Szerintem most még felesleges aggódni.:)

Szia! Szerintem szimplán csak késik. Nem írtad, hogy mióta menstruálsz, de pl nekem is szokott csúszni, mikor még nem régóta volt meg, többet is, egy-két hetet. Egy idõ után majd teljesen rendszeres lesz. De ha nagyon aggódsz, és megnyugtat, akár már most is mehetsz dokihoz. Egyébként ha jól tudom az éghajlatváltozástól (pl ha elutazol), és a stressztõl is késhet. Szerintem most még felesleges aggódni.:)
1-2 hét késésnél még ne aggódj, ha nem volt szexuális kapcsolatod.
A sztressztõl tényleg késhet.Miért stresszelsz?Suli?Vagy valami más miatt? Nálam tavaly igazolódott be, hogy a stressztõl késhet.Pont felvételi idõszak volt és stresszeltem, hogy felvesznek-e oda, ahova én akarok menni.Aztán nem jött meg.Már egy hete késett.Nagyon aggódtam, még jobban stresszeltem, már ez miatt is stresszetem.Aztán 2hét késéssel, de szerencsére megjött.Mikor már minden rosszra gondoltam. Azóta próbálok kevesebbet idegeskedni:) 15/L
Szia!Ez még nem tragédia, én 20éves vagyok és még most sem rendszeres, úgy értem, kb 3 hónapig beáll a hónapnak ugyanarra az idõpontjára, de utána késik 1-2 hetet és így marad egy darabig.A stressztõl természetesen lehet ilyen.Ha pl kimaradna a hónapban akkor fordulj orvoshoz!(de még az sem feltétlenül kóros, mert ilyen is elõfordulhat-de azért akkor jobb ha lát egy doki)Remélem segíthettem. 20/L
Szerintem még egy-két hónap sem probléma ilyenkor, ha nincs szexuális kapcsolatod. A húgom 20 fölött volt már, amikor elmaradt a mensese, és másfél évvel késõbb állt vissza. Még akkor sem kapott gyógyszereket, csak vitaminokat szedett.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :) .4 éve menstruálok már, és csak pár napot szokott késni. A stressz a suli miatt van, meg egy komoly kapcsolatom ért véget nemrég, és ez nagyon megviselt.

Ha Apródról rendelek valamit és a hírdetõ azt mondja hétfõn adja fel (múlthét), Veszprémbõl Kiszomborra (Szegedtõl 25 km-re), akkor annak legkésõbb mikorra kellene ideérnie? Mennyi idõ után forduljak rensõrséghez?

Legjobb válasz: Pár nap. Elkérted a feladóvevény másolatát?Az alapján lehet kerestetni a postán. A rendörség nem sok mindent fog tenni. Remélem nem fizettél elõre.

Pár nap. Elkérted a feladóvevény másolatát?Az alapján lehet kerestetni a postán. A rendörség nem sok mindent fog tenni. Remélem nem fizettél elõre.
A kérdező hozzászólása: Sajnos de :( Miért nem fog sokmindent tenni a rendõrség? Tudok mutatni beszélgetést, tudok bankszámlaszamot, bankot, nevet, várost.
Sztem ha minden megvan, akkor azért csinálnak valamit. (nem rémlik, hogy van valami összeg, ami alatt nem foglalkoznak ilyesmivel, lopással?) Jóformán mindenki elõre fizetést kér... nem vagy nagyon balek, nem volt választásod. Csak ez is benne volt a pakliban. Sajna.
A kérdező hozzászólása: Szerintem €130 nincs az említett határ alatt.
Hát az nincs. Irány a rendõrség.

Mennyi idő után várható el jogosan, hogy komolyabbra forduljon egy kapcsolat, eljegyzés, házasság?

Mennyi idő után gondolkodnátok el, ha nem történne ilyen előre lépés, hogy lépned kell valamerre?

Legjobb válasz: Szerintem az eljegyzést az elõzi meg (mindkét oldalról), hogy a felek úgy érzik, ez az a kapcsolat, ami más, mint a többi. Ez az az ember, akivel összeillenek, akivel támaszai egymásnak, akivel mindent meg tudnak beszélni, akivel klappol minden. Vannak kapcsolatok, amik 5-10-15 év múltán is nélkülözik mindezt. Egy házassághoz nem az kell, hogy "na Józsi, együtt vagyunk 5 éve, nem gondolod, hogy illene valamit lépni?" Mi az, hogy illene? Mi az, hogy elvárható? AKKOR kell lépni, mikor MEGBESZÉLITEK NYÍLTAN, hogy ki mit szeretne az életben, és kivel. Nagyon sok kapcsolatból pont ez az õszinteség és következetesség hiányzik. Erre pedig családot alapozni? Nemhogy fölösleges, kár is. Sokan esnek abba a hibába, hogy elvárásaik ugyan vannak, de a világért se mondanák ki, aztán kétségek közt telesírják a kispárnájukat, amiért a másik fél nem teljesíti az elvárásaikat. Ha meg csak ígérgetés van, és jobban éreznéd magad "házas"-ként, mint "xy társa"-ként, akkor lépj. Ilyen egyszerû. Ahol minden adott egy tartósan boldog kapcsolathoz, ott 1.: Nem félnek házasodni a felek 2.: Nem is érzik szükségét a papírnak. Ugye, milyen paradox? :) 20L

Szerintem az eljegyzést az elõzi meg (mindkét oldalról), hogy a felek úgy érzik, ez az a kapcsolat, ami más, mint a többi. Ez az az ember, akivel összeillenek, akivel támaszai egymásnak, akivel mindent meg tudnak beszélni, akivel klappol minden. Vannak kapcsolatok, amik 5-10-15 év múltán is nélkülözik mindezt. Egy házassághoz nem az kell, hogy "na Józsi, együtt vagyunk 5 éve, nem gondolod, hogy illene valamit lépni?" Mi az, hogy illene? Mi az, hogy elvárható? AKKOR kell lépni, mikor MEGBESZÉLITEK NYÍLTAN, hogy ki mit szeretne az életben, és kivel. Nagyon sok kapcsolatból pont ez az õszinteség és következetesség hiányzik. Erre pedig családot alapozni? Nemhogy fölösleges, kár is. Sokan esnek abba a hibába, hogy elvárásaik ugyan vannak, de a világért se mondanák ki, aztán kétségek közt telesírják a kispárnájukat, amiért a másik fél nem teljesíti az elvárásaikat. Ha meg csak ígérgetés van, és jobban éreznéd magad "házas"-ként, mint "xy társa"-ként, akkor lépj. Ilyen egyszerû. Ahol minden adott egy tartósan boldog kapcsolathoz, ott 1.: Nem félnek házasodni a felek 2.: Nem is érzik szükségét a papírnak. Ugye, milyen paradox? :) 20L
Szerintem érdemes a házassággal várni addig, ameddig elmúlik a szerelem. Ez kb 3 év, mire a kezdeti fellángolásból és rózsaszín ködbõl igazi szeretet lesz, és észreveszed a másik olyan hibáit, amit esetleg nem tudsz elfogadni, vagy életed végéig elviselni.
Elvárni nem lehet.
Szerintem életkorfüggõ is a kérdés. Egy kamasznak még nem igazán igénye az ilyen jellegû elõrelépés, de szerintem bizonyos kor után (pl. 30 év felett) már azért illendõ idõben (1-2 év után) szóba hozni a "hogyan tovább" témát. Én személy szerint úgy gondolom maximum egy-másfél év után idõszerû a lánykérés, ha mindkét fél úgy érzi, hogy a másikkal élné le az életét. Nekem ennyi idõ után már kínos lenne, ha szóba sem kerülne a dolog..de persze mindenkinek más az igénye. :)
Nincs jogos elvárás. Vagy úgy alakul a kapcsolat, vagy nem. Ez lehet akár néhány hónapon belül, de akár 7-8 év is kell hozzá. Nem az idõ dönti el, hanem az, hogy mindketten úgy érezzétek, hogy egymásnak teremtett benneteket a sors, a jó Isten (kinek mi), és van közös jövõtök.
Ha már nem kamaszok, akkor a kapcsolat kezdetén meg kellene beszélni, hogy mit várnak tõle! Ha a férfi csak laza kapcsolatot akar, akkor a nõ eldöntheti, hogy megelégszik a szeretõ szerepével vagy sem . Ha együtt akarnak élni, akkor 1-2 év után össze kellene házasodni. Az eljegyzés csak formaság, ha nem követi hamarosan az esküvõ. Ehhez nem kell lakodalom, elég két tanú is. Tapasztalatom szerint, ha ennél hosszabb ideje élnek együtt, a nõ akár bevallja, akár nem, feleség akar lenni. Ha a férfi nem akar házasodni, a nõ beletörõdik, de valójában nem boldog tõle.
Ez életkortól is függ, meg a két ember egymás iránti szeretetétõl. Pl. nekem volt 8 éves kapcsolatom, amibe eszembe se jutott a házasság, csak az akkori párom akarta, én nem. A férjem pedig 8 hónap után megkérte a kezem és azonnal igent mondtam, egyértelmû volt majdnem az elsõ hetektõl már mindkettõnknek, hogy össze fogunk házasodni, méghozzá nagyon hamar. Viszont hogy ha ez ügyben bizonytalanság van benned, vagy úgy érzed nem ugyanúgy gondolkodsz mint a párod, akkor tényleg meg kell beszélnetek mielõbb, nehogy csak feleslegesen ketyegjen az idõ.
"Én személy szerint úgy gondolom maximum egy-másfél év után idõszerû a lánykérés, ha mindkét fél úgy érzi, hogy a másikkal élné le az életét." Egy-másfél év??? Nekem már 4 olyan férfi volt az életemben, akirõl azt hittem még másfél év után is, hogy vele akarom leélni az életem. Még jó, hogy nem mentem hozzá mindhez...

Mennyi idő után forduljak orvoshoz a sérült bokámmal?

Tegnap futottam és elestem, aznap nem fájt, de ma nagyon, csak sántítva tudok menni. Tettem rá kenőcsöt és borogattam is, de egyenlőre nem lett jobb. Szerintetek mennyi ideig várjak mielött orvoshoz megyek? (úgy értem ha magától nem javul) Ha tud valaki valamilyen házi praktikát amivel itthon tudom kezelni az is sokat segítene.

Legjobb válasz: Fáslizd be, holnap meg nézesd meg a dokival.

Fáslizd be, holnap meg nézesd meg a dokival.
Szerintem már holnap meg kellene mutatnod egy orvosnak. Kérdés, hogy megdagadt-e?
A kérdező hozzászólása: Egy kicsit megdagadt, ha magátol is meggyógyul majd, akkor nem szeretnék orvoshoz menni.
Ha rá tudsz állni, akkor nem tört el, és ha nincs elszínezõdés, akkor még ínszalag-szakadásod sincs, valószínûleg csak rándulás. A sebész sem tud vele mást csinálni, legfeljebb ad egy bokarögzítõt, ami olyan, mint egy orr nélküli magas szárú tornacsuka, és 5000Ft-ba kerül.
várjál vele szépen 1 hetet addigra talán be is gyógyul de nem baj. akkor is el kell menni vele KÉSÖBB há csakis az orvoshoz

Sajnos a legnehezebb módhoz kell, hogy forduljak, hogy könnyítsek a kutyusomon, ha elaltatom Azt szeretném meg tudni, mennyi idő mire elalszik végleg? Kis méretű Kutyusról van szó.

altatás

Legjobb válasz: Nagyon sajnálom. Én is voltam ilyen helyzetben nagyon beteg volt a kutyám,de mire megbírtam hozni ezt a nagyon fájdalmas,és nehéz döntést addigra a természet megoldotta. Mi a baja ? :(

Nagyon sajnálom. Én is voltam ilyen helyzetben nagyon beteg volt a kutyám, de mire megbírtam hozni ezt a nagyon fájdalmas, és nehéz döntést addigra a természet megoldotta. Mi a baja ? :(
Ha ért hozzá az orvos, akkor pár másodperc, esetleg fél perc, de tényleg elalszik, nem szenved. Már többször volt ilyen eset nálunk, ott lehettünk végig vele, és egy halk sóhajon kivül semmit nem vettünk észre. Részvétem.
elõször kap egy bóditót intravénásan, majd egy izombénítót szintén intravénásan. Kb 5 perc amíg szépen elalszik.
Az enyém elõször altatót kapott, amit mûtéteknél is használnak. Miután elaludt, akkor kapta azt, amitõl meghalt. Pár perc volt az egész.
Sajnálom a dolgot.Én is voltam hasonló helyzetben 4 éve , el kellett altatni a németjuhászunkat mert lebénult a hátsó része.Kiöjött a doki beadott neki egy altatót amitõl 1-2 perc után elaludt , aztán várt a doki még pár percet hogy mély álomba kerüljön a kutyánk , és beadta neki az injekciót amitõl leállt a szíve a kutyánknak.Kb 5-10 perc volt az egész.
Együttérzésem! Sajnos nekem is át kellett élnem ezt tavaly augusztusban. Nálunk egy hármas véletlen játszott közre: -14. évében volt a kutyus ( malamut ) -valakinek sikerült beetetni, bár 2 hetes kínlódás árán visszahoztuk, de utána már nem az a kutya volt -ebben az idõszakban 3 kismacskát hoztak a szomszédba, ami után teljesen "megbolondult" olyannyira, hogy 3 hét alatt 5 családbarátnak neki ment-közûlük az 5.-et csúnyán meg is tépte ( mindkét kezét ) . Innentõl kezdve nem volt kérdés -nagy bánatunk mellett-az elaltatás kérdése. De visszatérve a kérdésedre: maga a procedúra gyors-ahogy elõttem is írták-és az orvos hozzáállásától is függ, hogy hogy éli meg a kis kedvenc. De amit nem írtak eddig:( nekem már 3 kutyust kellett elaltatnom, tehát tapasztalatból írom ) lehet hogy az utolsó nap lesz kedvencednek olyan dolga amit idáig soha nem csinált.Ezek ugyan mély hatással nem lesznek rád, mint maga az altatás( persze annál fájob nincs, hogy az ember keze között hal el a kedvenc ) de utólag visszaemlékezve mégis ez az utolsó nap fog felderengeni, hogy mit is csinált. Nálam mindamellett, hogy semmi jelét nem mutattam az elkövetkezõknek az állati ösztön ilyeneket hozott ki belõlük: -egész nap evett -elbúj egész nap -egyedül elment fürödni -sokat tisztálkodott -állandóan bújt simogatásért Tehát : Õneki az a kis idõ már nem számít, Õ már fogja érezni ezt elõre, neked kell erõsnek lenni és feldolgozni a tényt és ha igazi kutyabarát vagy mielõbb egy új kiskutyával vígasztalódni.
Szerencsére ilyen helyzetben még nem voltam, nagyon sajnálom a kutyusodat. Én csak arra szeretnék reagálni, hogy hamar vegyél magadhoz kiskutyát. NE! Jogod van gyászolni, megélni a kutyusod elvesztését, hogy fel tudd dolgozni, és a késõbbiekben egészséges lélekkel tudj majd újra kutyust tartani. De ez az idõ csak tõled függ, csak akkor legyen újból kutyusod, ha már teljesen biztos vagy magadban, hogy el tudod õt fogadni úgy, ahogy van, nem pedig csak "pótkutyát" keresel benne.
Bocsi elõre is: úgy is kezdted, hogy nincs tapasztalod a témában.Akkor mért adsz tanácsot? Majd ha megtapasztalod ezt a szörnyû érzést akkor adj tanácsot! Még egyszer mondom-ugyan úgy mint az embereknél-az élõkkel kell tovább élni, az elveszítettek emlékét megõrizni. Ha ez könnyebb egy új barát vállalásával akkor minél elõbb.( de ha eszt választod ne a régi pajtást keresd benne, hanem egy új õszinte TÁRSAT). Ehhez kívánok sok szerencsét-fel a fejjel!!!
A kérdező hozzászólása: Szijasztok! Köszönöm a sok együtt érzést! Sajnos Petefészek gyulladása lett! És nem sok esélyt látott a gyógyulásra az orvosunk. Így ma nõnap alkalmából kellemes kis ajándékot kaptam :((

Mennyi idő a normális, és mikor forduljak orvoshoz? (részletek lent)

16 éves lány vagyok,már több mint 1hete késik a menstruacióm...

Legjobb válasz: Attól függ volt-e védekezés nélküli szexuális kapcsolatod.

Attól függ volt-e védekezés nélküli szexuális kapcsolatod.
A kérdező hozzászólása: Védekezés nélküli nem volt, és utoljára 4hónapja volt szexualis kapcsolatom, és eddig normálisan megjött... :S
A kérdező hozzászólása: Úgy értem rendszeresen...
15-16 éves korban, fõleg, ha a lány már nem szûz, akkor össze-vissza tud menstruálni. Vagy elfogadod ezt (volt olyan barátnõm, aki szabályosan kéthetente vérzett), vagy elmész dokihoz és felíratsz fogalmazásgátlót.
A kérdező hozzászólása: Értem, hat nem zavar különösebben, csak idegesitett, hogy komoly probléma van a háttérben...

Mennyi időnek kell eltelni ahhoz, hogy orvoshoz forduljak, ha nem jö a baba, illetve a "nagykönyvben" írtakon kívül mi lehet még terhesség jele?

24 éves vagyok.Párommal már 1,5 éve nem védekezünk semmivel sem.Baba mégse jön össze.Egyikünk családjában sem volt medd?ség.A mensesem nem valami rendszeres, és kevés is.Utoljára márc.3-án volt,azóta semmi.A teszt folyamatosan negatívot mutat.Másfél hete viszont fájnak a melleim, és a mellbimbóm mintha picit gyulladt lenne.Mensesem még mindig nem jött,a petefészkem meg fáj..olyan mintha meglenne...de nincs!Az a bizonyos vas íz a szájban lehet cigaretta íz is?Soha nem cigiztem, de olyan mintha cigi ízt éreznék a számban.Szerintetek ezek lehetnek terheség jelei?

Legjobb válasz: Ezek bizony, és ez az érzés (olyan mint ha meg akarna jönni, de mégsem) egy darabig kísérni fog, mert tágulsz. A párommal 2 évi próbálkozás után sikrült, most vagyok 16 hetes. Szerintem most próbáld meg a terhességi tesztet, ha negatív, keresd fel a nõdokit. Szorítok:)

Ezek bizony, és ez az érzés (olyan mint ha meg akarna jönni, de mégsem) egy darabig kísérni fog, mert tágulsz. A párommal 2 évi próbálkozás után sikrült, most vagyok 16 hetes. Szerintem most próbáld meg a terhességi tesztet, ha negatív, keresd fel a nõdokit. Szorítok:)
szia.ne aggodj , ne stresszelj.valakinek több évig nem jön össze..de van egy olyan érzésem hogy most kell azt mondani neked hogy gratulálok.:Dsok sikert
mi is pontosan 15 honapja probálkozunk. aztmondják hogy 1 év eredménytelen probálkozás után valamilyen segitséget kell kérni.Én ezt idáig cáfoltam.De most jöttem rá hogy az is lehet hogy segitség nélkül sokára lessz, mert az én ciklusaim sem valami postosak. Szoval én ugy döntötem dokihoz megyek.
Mindenképp menjetek el mind a ketten kivizsgálásra! mert lehet van valami baj valamelyikõtöknél!Ezt tapasztalatból mondom! mert lehet nincs semmi baj, de ha van akkor minnél elõbb elkezdik a kezelést! sok sikert nektek!

Mennyi idő múlva forduljak orvoshoz, ha nem sikerül teherbe esnem?

2006 júliusában hagytam abba a gyógyszerem, szeptembert?l nem védekezünk, és egyel?re semmi... A ciklusom szabályos 29 napos.

Legjobb válasz: Bocs, elírtam. Tavaly, 2007 júliusában hagytam abba a gyógyszert :)

A kérdező hozzászólása: Bocs, elírtam. Tavaly, 2007 júliusában hagytam abba a gyógyszert :)
ez a 7. honap. ha jol számolom. én mikor megkérdeztem az orvost az mondták hogy fél év után.De én azt mondom meg kell várni vele az 1 évet. de mindig felmegy a hõd a ciklus 2. felében? mert ha nem akkor nincs peteérés. attol hogy van menzi attol még nembisztos hogy van peteérés
A kérdező hozzászólása: Sajnos a hõmet eddig nem mértem. A menzeszem nagyon-nagyon gyenge, és ált. csak 3 napos. Elõtte van pecsételés (1-2 nap).
Szia! Próbáld meg a hõmérõzést mielõbb, mert ha ne adj isten nincs peteérésed, akkor ne várj tovább, inkább fordulj dokihoz. Nekem sem volt peteérésem, mint a hõmérõzésnél kiderült, pedig napra pontosan jött meg a menszeszem 18 éve! Nekem egy sikeres fogyókúra segített, valószínû a túlsúly okozta a peteérési gondokat ill. a hormonális problémát. Most 35 hetes terhes vagyok, szóval fel a fejjel, de mielõbb járj a végére! Nagyon sok sikert, szorítok!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, aranyosak vagytok! Holnap veszek lh tesztet, és elkezdek hõmérõzni! Gratulálok, hogy Neked már úton van a baba!
Én fogamzásgáló abbahagyása után 1 évvel mentem elõször, de nekem szabálytalan mensim volt és peteérési zavarom is, amit hõméréssel és lh tesztekkel derítettem ki. Ezt a vérvétel megerõsítette és elkezdtük a kezelést rá.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!