Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő folyik ki a (11 db)

Hogyan lehet megkülönböztetni, hogy a sperma folyik vagy folyás van? Mennyi ideig folyik ki belőlünk a sperma?

Babát szeretnénk és nem szoktam csak reggel tusolni.Kb 2 naponta vagyunk eggyütt.

Legjobb válasz: max 4-5óra

max 4-5óra
Pár órán belül kifolyik.
A kérdező hozzászólása: Azt értem, hogy pár órán belül kifolyik.De mi van akkor, ha minden második este eggyütt vagyunk és csak reggel kelek fel elõsször?
Akkor valószínûleg a "nagyja" reggel fog távozni.Szerintem onnan számold azt a kb 4-5 órát, bár nálam nem egészen így van, ha este együtt vagyunk és letusolok utána, akkor is van egy pár csepp reggel.
Igen nálam is reggel távozik jobban.Este aktus után én már nem kelek fel, kispárna a popo alá, és ugy szoktam elaludni.

Mennyi idő alatt folyik ki a felesleges sperma a hüvelyből?

Egy éjszaka elég hozzá? Úgy értem, hogy ne legyen összekeverhet?, hogy az folyás-e (tojásfeh.) vagy még a maradék "katonasereg"?

Legjobb válasz: nekem egy egész napig folyik utána...tisztasági betét kell olyankor nekem...

nekem egy egész napig folyik utána...tisztasági betét kell olyankor nekem...
Kb 1 nap alatt folyik ki, és akkor összekeverhetõ a peteéréses folyással, vagyis mégsem, - itt megtalálod a különbséget: http://babatervezok.otthona.net/nyalka.shtml A tipp-nél van, a fehérjetartalom miatt a sperma nem oszlik el a vízben!

Mennyi idő alatt folyik ki a sperma a fenekemből? Nem vicc, komoly válaszokat kérek.

Legjobb válasz: Nekem általában aznap,de volt már,hogy még másnap reggel is.

Nekem általában aznap, de volt már, hogy még másnap reggel is.
Óvszerrõl hallottál már?
ucccsó elõtti...te csak ne hülyézd a másikat, igen is kell óvszer az análhoz a fertõzések elkerülése végett...
20:11, igen, óvszerrel anál. Tudod a gumi nem csak arra van, hogy ne legyél terhes, jó kis betegségeket lehet anális szexszel összeszedni, óvszerrel pedig higiénikusabb is a dolog.
Anál csakis óvszerrel te barom... Oda a legfontosabb de ne zavarjon :D Ha neked a rothasztó baktériumok boldogan élnek a farkadon kellemes egy figura lehetsz :) )) amúgy meg a spermának nem a fenékbe van a helye...
pár perc alatt
óvszerrel anál??? nah megjött a másik okos...XD
A kérdező hozzászólása: tudom hogy attól nem lehetek terhes.. -.- nem hülye vagyok, csak érdekelt.
fiú vagy vagy lány?

Mennyi idõ után folyik ki a nõbõl a sperma? Milyen érzés, ha benned megy el a párod?

Legjobb válasz: Amint a gravitáció rákényszeríti......

Amint a gravitáció rákényszeríti......
pedig a az emberek 2/3-a egyetértett velem hogy retard vagy :D ugyhogy elengetheted a füled mellet de sztem te gondold meg :) Am meg igen sajnálom a gyereket... Nem nem vagyok szülõ de nem is leszek az biztos mert ebbe a [email protected]@r világba gyereket "gyártani" szinte már bûn ... ezvan ilyen a mai világ... Sztem ha a gyerek gondolatát ide ki lehetne vetíteni és megkérdeznénk hogy meg a kar -e születni .. Mondaná egybõl ... Bazeg ne pls pls pls! Ne ! Öljetek meg meg hasonló.. csak szhar ezt így bevallani :S ez van ez van.
A kérdező hozzászólása: Jahh és végezetül, én tudom, hogy jó anya lennék, a párom meg jó apa!! És gondolkozz el, hogy ki a retardált... nem tudom, hogy te szülõ e vagy, vagy sem, de elõre leírni valakit szégyen!!! Remélem ezt a te gyerekednek nem tanítod vagy fogod tanítani
A kérdező hozzászólása: Miért kéne sajnálni szegény gyereket? Azért mert valamit nem tudok? Én felelõség teljes vagyok, ezért védekeztünk mindig! Vagy azért, mert most döbbentünk rá, hogy szeretnénk? Tudd meg, hogy régebben is szóba jött, és akkor megbeszéltük, hogy majd késöbb... Addig spóroltunk, elõteremtettünk mindent, hogy ne legyen hiány semmiben!! És igen azóta most döbbentünk rá, hogy szeretnénk!!! Ha ezek miatt elõre sajnálod, a te bajod!! Én magam miatt fogom megszülni, nem mások miatt, és akármit mondasz, Te "kedves" hozzászoló NEM ÉRDEKEL!
Semmi gond. Amúgy élvezni fogod, attól ne félj, hogy nem. Márcsak alapból az is mennyivel jobb mindkét félnek, hogy nincs gumi...
Jó érzés. Erre tényleg nem lehet mást mondani, csak hogy ki kell próbálni :) Az, hogy mennyi idõ után folyik ki a sperma, sok mindentõl függ. Ha gyenge a hüvely izomzata, akkor elõfordulhat, hogy azonnal kifolyik, de normál esetben nem, hiszen a hüvely azonnal összezár. Fõleg orgazmus után. Nekem úgy szokott lenni, hogy ha szex után mászkálok, akkor néhány percen belül kifolyik, de ha bealszom utána, akkor csak reggel, amikor elmegyek vécére.
már elõre sajnálom a gyereket :( :'S 1 perc tiszteletteljes néma csendet tartok itt magamban... hogy ilyen retard szülõk is csinálhatnak gyereket kb 0.2IQval
A kérdező hozzászólása: Mi is most döbbentünk rá, hogy szeretnénk :) Köszönöm :)
Kérdezõ, második vagyok: lehetõleg tegyetek alád egy törölközõt vagy mást, amire kifolyhat. Legalábbis nálunk az a tapasztalat, hogy ahogy kicsúszik a pénisz, "jön vele egy adag", ne legyen minden olyan :) Sok sikert a babához! (mi még nem tervezünk ilyesmit, nálunk fogamzásgátló tablettával megy a dolog)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat :) A stilusod nem tetszett.. én normális választ vártam, olyant amit a 2. válaszolót kaptam.. Tudod, még nem élvezett belém a barátom, mindig gumival védekeztünk, és ma este, megprobáljuk a baba dolgot :) Ne haragudj, hogy le bunkóztalak, csak nem tudom, hogy mire számítsak stb..
Ebbe mi volt a bunkó mond már el nekem? Ez a válasz a kérdésedre. Másik kérdésedre meg nem tudok válaszolni, mert nem nõ vagyok.
Nagyon jó érzés, bár annyira a nõ nem érzi ezt, inkább csak a pénisz lüktetését és a forróságot. Az elsõ válaszoló azért válaszolt így a kérdésedre, mert a kérdéseddel van baj. A sperma azonnal kifolyik, amint a férfi kikászálódik a nõbõl.
A kérdező hozzászólása: Értelmes választ vártam... Azért kérdeztem hátha tud valaki segiteni, hogy mire számítsak!!! Nem azért, hogy egy alpári bunkó hozzá szóljon!!!!
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem azt kell nézni, hogy milyen a világ, az fontosabb, hogy a leendõ szülõk, hogyan viszonyulnak a babához.. ha csak becsúszik, és nem is akarják, és mégis meg kell tartani, akkor azt a babát kell sajnálni. Nem az én meg nem született babámat. 23 éves vagyok, és felelõségteljes.. állok ugy anyagilag a párommal együtt, hogy tisztességesen fel tudnánk nevelni!! Ez az én véleményem! És ha ez miatt elitélsz, váljon egészségedre!

Hogy tudom kiszámolni, hogy egy tartályból mennyi idő alatt folyik ki a folyadék, ha tudom a szintmagasságot, a szintsebességre merőleges felület szintmagasságtól való függését, a folyadék sűrűségét, viszkozitását és a kiáramló keresztmetszetet?

A következő képlettel számoltam eddig, amivel az a bajom, hogy nem veszi figyelembe a viszkozitást, vízre jó értéket ad: kifolyasiidő=integral(0-tól h-ig) (A(x))/Ak*gyök(2*g*x) dx ahol: h: a kezdeti szintmagasság, A(x) a szintsebességre merőleges felület szintmagasságtól való függés, Ak: a kiáramlási keresztmetszet.

Legjobb válasz: Ha jól emlékszem, akkor a relatív viszkozitással kell szorozni.

Ha jól emlékszem, akkor a relatív viszkozitással kell szorozni.
Linkelni tudok csak: http://vm2.kkft.bme.hu/vm1/VM1%20feladatok_A.pdf Ha ebbe nincsen benne akkor a szürke bibliába biztos benne van: Fonyó zsolt, Fábry György- Vegyipari mûvelettani alapismeretek, gondolom neten megvan ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, a link is hasznos volt, el tudtam rajta indulni, és arra jutottam, hogy valóban a relatív viszkozitással kell megszorozni, jól emlékszel elsõ kommentelõ.

Ha a pasim elélvez a fenekembe mennyi idő múlva folyik ki a cucc? Mindenképp kifolyik?

Legjobb válasz: Inkább gumival csináld. Vagy ha nem akarod azzal akkor az aktus úgy legyen befejezve. Hiszen ott más fajta bacik vannak és ne vidd át a hüvelybe. Amúgy a kérdésedre a válasz: nem tudom, mert mi mikor csináljuk gumival tesszük.

Inkább gumival csináld. Vagy ha nem akarod azzal akkor az aktus úgy legyen befejezve. Hiszen ott más fajta bacik vannak és ne vidd át a hüvelybe. Amúgy a kérdésedre a válasz: nem tudom, mert mi mikor csináljuk gumival tesszük.
nem, az ott örökre bennmarad.. persze, h kifolyik, és ha nem szedsz tabit, csináld gumival, mert átfolyhat a hüvelyedhez, és lehetsz terhes.
Valahogy ki kell jönnie. :D
Ki fog folyni magától ezért egy törlõkendõ legyen kéznél, ha nem akarod összepiszkítani az ágynemût, vagy a bugyidat.
Mindenképp kifolyik, ezt bizonyos filmekben kiválóan meg lehet figyelni, de lehet, hogy azt kitolják, azért folyik ki azonnal. Hallottam már olyat is (ez már nem film), hogy csak késõbb kezdett el kifolyni... másnap... a hipermarketben sétálgatva XD
Én utána mindig wécézni szoktam. F/24

Miután a párom belémélvez, mennyi idő után folyik ki és hogy mossam ki onnan?

Legjobb válasz: változó, én barátnõmnek például akkor folyik ki amikor pisil, aztán megmossa ahogy szokta fürdésnél azt ennyi, legalábbis gondolom én...

változó, én barátnõmnek például akkor folyik ki amikor pisil, aztán megmossa ahogy szokta fürdésnél azt ennyi, legalábbis gondolom én...
Mindjárt jönnek az új kérdések: - Ha utána kimosom, az mennyire jó védekezési mód? - Mennyiért tudok venni gõzborotvát az OBI-ban? - Hogy mossam ki slaggal, miután belém élvezett? Hallottam, hogy a sima puncimosás nem védekezési mód. - Hogyha a barátom belém élvezett, de én kimostam, lehetek terhes? - Mennyi esélye van, hogy terhes vagyok, ha ...? ... És akkor csodálkozunk, hogy a hlyék évrõl évre megsokszorozzák a számukat.
Ja, hogy te arra gondoltál, hogy kimosod, mint védekezési módszer. Én kis naiv, már rögtön úgy gondoltam, hogy a kérdezõ fogamzásgátlót szed. Akkor a biztonság kedvéért leírom újra: a kimosás nem védekezési módszer, tök felesleges macera, mert mindenképpen nagy az esélye a teherbeesésnek. Ráadásul az tényleg nem tesz jót a hüvelyednek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszaitokat! :) )
na jó, tényleg egy kicsit paranoid dolgokat írtam le, de hidd el, jobb félni, mint megijedni, az ördög sohasem alszik. Egyik bnõm is kimosta magát mindegy egyes aktus után, aztán rohant a fürdõbe. letekerte a tusolófejet és az erõsen folyó, forró vízzel mosta magát. 1x próbáltam énis, de nem volt kellemes több okból sem. Nagyon sok fogamzágátló cucc van már.. keress egy magadnak megfelelõt, vagy próbálkozzatok.:) Csak jókat kívánok.
hány lány* és Valóban megváltozik a hüvely pH értéke* késõ van már, bocsi:)
A második kicsit paranoid. Nem feltétlenül kell fertõzéseket elkapnod, gondolj bele hány szed fogamzásgátlót, mégis makk egészséges. Valóban megváltozik a pH érték, de mivel folyamatosan termelõdik hüvelyváladék, ezért hamar vissza is áll. Ritkább esetben lehet emiatt hüvelygomba, de nem törvényszerû. Hogy a kérdésedre is válaszoljak, nálunk attól függ, mióta nem volt szex. Én mindig teszek be betétet, így nem kell aggódnom. Kimosni nem tudod, hagyd kifolyni.
A kérdező hozzászólása: gombás fertõzés? az óvszert nem bírjuk, kikezdi a hüvelyem. már rengeteg fajtát próbáltunk, de nem jött be egyik sem. Ezért választottuk ezt a megoldást. Hogy lehet megelõzni a betegségeket?
Nagyon veszélyes játékot ûztök. Teljes mértékben nem tudod kimosni magad annyira, hogy az 100%os legyen. És higiéniai szempontokból sem ajánlott (akárcsak a nemi betegségek, stb..). A hüvelyed pH értéke megváltozik, ezáltal gombás fertõzésed is lehet...
A kérdező hozzászólása: nem!! szedek tablettát, csak nem tudtam, hogy mennyi idõbe telik, míg onnan kifolyik! de azért köszönöm :)

Aki paraffinolajjal tisztítja a gyereke fülét, a csepegtetés után mit tesz vele? Mennyi idő múlva folyik ki?

Lefekteti? Fontos, hogy melyik oldalára?

Legjobb válasz: Én is csak belecsepegtetem a pár cseppet és ahogy forog azonnal ki is folyik a felesleg az a kevés ami benne marad elég arra hogy kitisztítsa neki. Kedves elsõ!Ha gyulladt volna már be a gyermeked füle akkor te is belecsepegtetnéd:)

Én is csak belecsepegtetem a pár cseppet és ahogy forog azonnal ki is folyik a felesleg az a kevés ami benne marad elég arra hogy kitisztítsa neki. Kedves elsõ!Ha gyulladt volna már be a gyermeked füle akkor te is belecsepegtetnéd:)
soha nem öntenék a gyerekem fülébe semmit ami látszik fürdéskor vízzel kimosom, de téged is arra kérlek NE önts bele semmit SOHA
Amit az elsö irt azt tedd!!!
Nekünk a doktor néni mondta a paraffin olajat, vagy pedig étolajba keverve egy kevés szódabikarbónát és az kitisztítja. Lefektetem, belecsepegtetem, mivel nem marad meg egy helyben, ezért rögtön csepegtetem a másik fülébe is. Ami kifolyik, azt papírtörlõvel itatom fel. Aztán fürdéskor megtörlöm neki. Nem mindig elég a víz és a sampon/szappan/tusfürdõ, akármi.
A kérdező hozzászólása: Nekünk is az orvos mondta. Tehát szinte rögtön kijön a felesleg?
Próbáld ki magadon, akkor lesz sejtésed, mi történik a gyerekkel! :) Én használtam a saját fülembe kimondottan fülzsír oldására cseppet. Annál csak pár percet kellett várni és utána kimosni vízzel. A 3 éves fiamnak sprayt vettem, ugyanaz a sós vizes oldat, mint amit orrba is használnak millióan. Azt is bele kell fújni, néhány pillanat és ki lehet öblíteni vízzel. Én a zuhannyal szoktam kimosni egyébként a fülünket, gyengére állítva. Ha nem mostam ki vízzel a saját fülem, még 10 perc múlva is "kattogott", baromi idegesítõ érzés volt, azt nem szeretném a kisfiamnak. :) Nem is használom mindig, de volt egy idõszak, hogy nagyon zsírosodott a füle, nem gyõztem törölgetni. Magamnak is azért vettem, mert viszketett. Szóval tényleg nem mindig elég a sima víz. Szappannal/tusfürdõvel pedig éppen veszélyes, én azt hallottam.
nekem az a fura hogy orvos mondta hogy SEMMIT ne tegyünk a fülébe de nektek is orvos mondta ezt a kezelési módot annyira utálom hogy még az orvosok sem tudnak megegyezni:(

A Génia92 hüvelykúp mennyi idő alatt folyik ki teljesen?

2-3 napja használtam utoljára, és még mindég jön bel?lem ilyen sárgás s?r? trutyi. :( Lehetséges, hogy ennyi id? alatt nem folyt ki teljesen a kúp? Nem nagyon vannak egyéb tüneteim, amik fert?zésre utalnának, inkább csak ez a trutyi irritál kicsit úgy érzem.

Legjobb válasz: Nem tudom nekem másnap estig kijött amikor még használtam. Szerintem amúgy nem gond ha késõbb.

Nem tudom nekem másnap estig kijött amikor még használtam. Szerintem amúgy nem gond ha késõbb.
A kérdező hozzászólása: Nagyon olyan, mintha ha a kúp lenne, csak azt furcsállom, hogy ennyi ideig nem jön ki... Nagyon remélem, hogy csak az.

Mennyi idõ alatt szerettetek ki a párotokból? Úgy értem hosszabb folyamat volt, vagy egyik pillanatról a másikra?

És ha ti szakítottatok egy több éves kapcsolat után, akkor nektek is nehéz volt vagy egyátalán nem?

Legjobb válasz: Szerintem a szintidõ kb a kapcsolat ideje osztva hattal, tehát pl. 1 év után 2 hónap. De ez csak egy elmélet :)

Szerintem a szintidõ kb a kapcsolat ideje osztva hattal, tehát pl. 1 év után 2 hónap. De ez csak egy elmélet :)
6 év
Lehet folyat, de lehet pillanat mûve is. Több éves kapcsolat esetén mindenkinek nehéz valamennyire. Legfeljebb tagadja.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!