Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő fizet (37 db)

Átlagosan mennyi idő múlva fizet a biztosító, ha fel szeretném mondani az életbiztosításomat? Mennyi idő múlva fizet?

Legjobb válasz: Minden biztosítónál más lehet, sõt a különbözõ típusú biztosításoknál is különbözhet. A szerzõdésedben benne kell lenni a válasznak.

Minden biztosítónál más lehet, sõt a különbözõ típusú biztosításoknál is különbözhet. A szerzõdésedben benne kell lenni a válasznak.
Nálam több mint 1 év volt
Nekem az Aegonnál volt életbiztosításom és a kérvény és a kötvény elküldése után 2 héttel már a számlámon volt a pénz.
nekünk megjött pár hét alatt

Mennyi idő alatt kerüli meg a Merkúr a Napot? (fizika)

A Merkúr átlagos távolsága a Naptól 5,785*10^7 km. Hogyan kell ezt kiszámolni? Holnap dolgozatot írok fizikából és nemtudom milyen képlettel lehetne megoldani.

Legjobb válasz: Ebbõl az adatból nem lehet kiszámolni. Kéne még a sebesség. Ha azt tudod, abból könnyedén meg tudod mondani a következõ módon: Kiszámolod az adott sugárból a kör kerületét. Majd ezt elosztod a sebességgel, és máris megvan, mennyi idõ alatt kerüli meg a Napot. Figyelj oda, hogy azonos mértékegységet használj, tehát ha km-ben lesz meg a kör kerülete, akkor km/h vagy km/s sebességet használj. Illetve, az így kapott idõ értelemszerûen órában vagy másodpercben lesz, tehát azt is számold át olyanra, ami érthetõbb, vagy pedig egyértelmûen jelend :)

Ebbõl az adatból nem lehet kiszámolni. Kéne még a sebesség. Ha azt tudod, abból könnyedén meg tudod mondani a következõ módon: Kiszámolod az adott sugárból a kör kerületét. Majd ezt elosztod a sebességgel, és máris megvan, mennyi idõ alatt kerüli meg a Napot. Figyelj oda, hogy azonos mértékegységet használj, tehát ha km-ben lesz meg a kör kerülete, akkor km/h vagy km/s sebességet használj. Illetve, az így kapott idõ értelemszerûen órában vagy másodpercben lesz, tehát azt is számold át olyanra, ami érthetõbb, vagy pedig egyértelmûen jelend :)
A kérdező hozzászólása: Megpróbáltam kiszámolni de nekem nem jött ki :S Biztos, hogy 0, 241 évnek kell kijönnie. Nem adnak meg több adatot, de lehet függvénytáblázatot használni.
Kepler II. tv-e kell. a^3/T^2 állandó minden bolygóra. Még tudni kell a föld adatait viszonyításnak. a=150 millió km T=1 év Merkúr esetében a=57, 85 millió km Beírva 57, 85^3/T^2=150^3/1^2 T^2=57, 85^3/150^3 T^2=0, 057 T=0, 24
Bocsi, 3. törvény.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindkettõtöknek, már értem a dolgokat :D

Lakáshitelt szeretnénk. Mennyi idő, míg az értékbecslő jön, és felértékeli a házat, aztán fizet a bank, papírmunkák stb? Többi lent.

Tehát attól a naptól, ahogy én bemegyek a bankba, mennyi idő míg lezajlik az adásvétel, és nincs több hivatalos intézni való a törlesztésen kívül?

Legjobb válasz: a hitel átfutási ideje 4-6 hét. Általában 30 nap alatt a teljes hitelügyintézés lezajlik. Név nélkül az egyik bankhoz adtam be egy ügyfélnek a hitelét. rendkívül pesszimista volt,mert kollegája ugyanennél a banknál intézte 1-2 hónapja az igénylést. Több,mint 3 hónapig húzták a folyamatot, hetente kértek be hiánypótlást stb. Az ügyfelem hitele beadástól folyósításig 2 hét alatt lett meg (13-án adtam be és 30-án folyósították, közben lezajlott a becslés).A bankba egyetlen egyszer mentek be, amikor szerzõdtek. Semmilyen hiánypótlást nem kértek be, azon kívül amit beadtam. Az is eltésrõ, hogy ügyfelek mennyi ideig gyûjtik a hiteligénylési dokumentációt. Van aki 2 nap alatt beszerez mindent, van aki 2 hétig szedi össze a papírokat.

a hitel átfutási ideje 4-6 hét. Általában 30 nap alatt a teljes hitelügyintézés lezajlik. Név nélkül az egyik bankhoz adtam be egy ügyfélnek a hitelét. rendkívül pesszimista volt, mert kollegája ugyanennél a banknál intézte 1-2 hónapja az igénylést. Több, mint 3 hónapig húzták a folyamatot, hetente kértek be hiánypótlást stb. Az ügyfelem hitele beadástól folyósításig 2 hét alatt lett meg (13-án adtam be és 30-án folyósították, közben lezajlott a becslés).A bankba egyetlen egyszer mentek be, amikor szerzõdtek. Semmilyen hiánypótlást nem kértek be, azon kívül amit beadtam. Az is eltésrõ, hogy ügyfelek mennyi ideig gyûjtik a hiteligénylési dokumentációt. Van aki 2 nap alatt beszerez mindent, van aki 2 hétig szedi össze a papírokat.


Mennyi idő alatt halad át egy 300 méter hosszú tehervonat? Fizika.

Mennyi id? alatt halad át egy 300 méter hosszú tehervonat a 620 méter hosszú hídon 20 m/s sebességel?

Legjobb válasz: Hogy hogy kezdj hozzá? Kapcsold ki a gépez és nyiss ki egy fizika tankönyvet. Így a legegyszerûbb.

Hogy hogy kezdj hozzá? Kapcsold ki a gépez és nyiss ki egy fizika tankönyvet. Így a legegyszerûbb.
A kérdező hozzászólása: ha benne lenne nem kérnék innen segítséget...... -.-
Nem hiszem el hogy nincs benne a könyvben a v=s/t képlet és magyarázata...
A képleten túl annyi a trükk, hogy a híd 620 méter, de akkor halad át teljesen a szerelvény, amikor a vége is kijön, tehát az eleje már 300 méterrel túlment. Vagyis a teljes út 920 méter. Utána már tényleg csak t = s/v

Mennyi idő míg fizet a nitabux?

Csak olyanok írjanak akik tudják, vagy akiknek már fizetett! Ócsárólással kíméljetek!

Legjobb válasz: mibõl gondolod hogy egyáltalán fizet?

mibõl gondolod hogy egyáltalán fizet?
A kérdező hozzászólása: Mert láttam róla bizonylatot....
Gondolom a valódi munka büdös, epic fail...
A kérdező hozzászólása: Képzeld el, hogy ez csak egy próba, hogy fizet-e egyáltalán, és el se tudnád hinni mennyit dolgozok! :p

A"barátom"most válik és a nö nem akar. Mennyi idö még elválnak? V1gyerekde abban megegyeztek. A"barátom"ott hagy mindent! Asszonytartást kér, el akarja adatni azt a házat amit örüökölt. Kérhet asszonyttartást? Am meg 80 ezer ft gyerek tartást fizet.

3 éve külön laknak, eladathatja azt a házat amit a barátom örökölt?mert hát ugye a másik házat ott hagyta nekik

Legjobb válasz: Akkor adhatja el a házat, ha az õ nevén van. Asszonytartást pedig csak akkor követelhet, ha olyan betegsége van, ami miatt nem tud dolgozni. Ezt egyébként a bíróság állapítja meg. Gyerektartás is a fizetés 20%-a lehetne, ha a bíróság állapította volna meg. Ha a párod ennyit fizet, akkor nagyon rendes.

Akkor adhatja el a házat, ha az õ nevén van. Asszonytartást pedig csak akkor követelhet, ha olyan betegsége van, ami miatt nem tud dolgozni. Ezt egyébként a bíróság állapítja meg. Gyerektartás is a fizetés 20%-a lehetne, ha a bíróság állapította volna meg. Ha a párod ennyit fizet, akkor nagyon rendes.
Nem, mert az örökség különvagyonnak számít. A házastársnak jogilag nincs hozzá köze.
Mi van???
Úr isten, ezt olvasni is förtelem... Tanulj meg írni légy oly kedves mielõtt nekiállsz szaporodni...
mennyit keres a férjed ha albit is fizettek meg a gyerektartas 80? amugy 100ezres fizetésnél 20ezret szoktak fizetni.
Erre én is kíváncsi vagyok hogy mennyit keres hogy ennyit fizet!Én kapok 15ezer gyerektartást hivatalosan
Más ember örökségéhez semmi köze az exnek nem az õ tulajdona nem adhatja el a házat. Aszonytartást kérhet de nem fog kapni az csak akkor jár ha súlyos beteg és le van százalékolva az hogy munkanélküli nem számit. A 80 e. gyerektartásra meg kár volt rászoktatni.
A kérdező hozzászólása: A 80.ezret igy is keveseli az nöci, és a barátom kb 200 ezret keres, én is sokkalom ezt az összeget de nem akarok ezen vitázni. Majd a biroság eldönti. Tényleg ha válnak akkor a biró ugyan ezt az összeget itéli meg vagy lehet hogy kevesebb lesz? Vagy ez hogy van? Ha eddig ennyit adott akkor utána is ennyit kellesz?
a bíró csak akkor ítél meg összeget ha nem egyeznek meg az összegben. de ha a pasid azt mondja 80at akkor annyi. ha a pasid azt mondja kevesebbet akar és kéri hogy a bíró állipatsa meg akkor kb. 200 ezres fizura 40 ezret fog megállapitani
A bíroságon a fizú 20%-t itélik meg csak akkor lesz továbra is 80 ha a párod ebbe beleegyezik.
A kérdező hozzászólása: Aha, ez nagyon jo, legalább a felesége is látja hogy többet nem kaphat , hiszem igy is joval többet kap a kelleténél.
de mi van ha a párod azt mondja hogy továbbra is fizeti neki a 80at? merthogy a gyereke és legyen meg mindene amiket leirtal abból sanszos. ö a vére téged meg jól kihasznál nem fog akarni töled gyereket mert az a másik rovására menne. nem akarlak elkeseríteni.
A kérdező hozzászólása: Kicsit én is ettöl tartok, de 1éve van hogy elváljon. ha addig nem teszi meg akkor tényleg nem lesz tölem gyereke, pedig én nagyon szeretné!és a feleségét meg nem lehet lerázni, folyton hivja a barátomat. Ezzel se tudok mit kezdeni most is ezen vesztünk össze mert meg mondtam neki hogy jol kihasznál az a nö, és persze a valásnál meg nem akar közös meg egyezést, én meg mondtam neki hogy akkor te miért segitesz neki. Erre jol meg sértödött. Többet ezt a témát ne hozzam fel ? Vagy mit csináljak?
Kedves Kérdezõ! Az írásaidat olvasva, Te nagyon "butus" nõ lehetsz! Csatlakozom az elõttem szólókhoz, csúnyán átver a barátod. Esze ágában sincs válni, ha lett volna, megtette volna már.... Közös megegyezéssel, 3 év különélés után egy tárgyalással lezavarják a válást. Elég egyébként a közös megegyezés is. Ha az nincs, a válás eltarthat évekig is. Ezt tapasztalatból mondom, én már másfél éve válok, most lesz a 3.tárgyalás és teljesen el vagyok keseredve, hogy most sem lesz még vége szerintem. Sajnos van amiben nem egyezünk és szerintem õ húzza az idõt, ahogy a Te barátod is.
A kérdező hozzászólása: A jelenlegi felesége nem engedi ugy a gyereket e hogy én is ott legyek. Anyáron elmentünk 3 ban a strandra és amikor ez kiderült utánna nem engedte el e gyereket a barátomhoz.És azt mondta h azért válik most, mert szeretett volna még várni egy kicsit a válással mig nagyobb nem lesz a gyerek, az annyját az is bosszantja h a gyerek meg szeret engem. És tényleg 80 ezret fizetett, de a válás után nem bizti h fog tudni ennyit mert most nem olyan az anyagi helyzetünk. Nem hinném h át akar verni?! mert már oda adta neki a közös megegyezéses papirt de a nö közölte h nem válik! Csak már jo lenne letudni ezt az egészet. mert 1 évbe bele telik ha nem közös megegyezéssel van igaz? De ezt nem lehet sürgetni? Mert hát már 3 éve külön laknak? De egy év mulva már babát szeretnénk.
Bocs, elgépeltem pár helyen...:-)
Kedves Kérdezõ! Nekem ez a sztori kicsit zavaros... Amit a barátos örökölt, az csak õt illeti meg. Hogy õ eladja e, az csak az õ döntése. Mint ahogyan az is, hogy 80 ezer gyerektartást fizet (amit õszintén kicsit kétségbe vonok). Amikor együüt vana gyermekével azzt az idõt miért nem töltitek hármasban? Miért ne lehetne veletek a kicsi az albérletben? És akkor hol vannak együtt? És miért ideges a felesége? Ha 3 éve külön vannak miért csak most került szóba a válás? Ha iagzán kíváncsi vagy mások véleményére, akkor az enyém az, hogy szivatnak. Szimplán.
A kérdező hozzászólása: Igen ennyit fizet, de ez erön felüli mert azt akarja h a gyerek ne szenvedjen hiányt semmiben!Semmilyen betegsége nincs a nönek.de az okos ügyvédje ezt tanácsolta neki.
A kérdező hozzászólása: Oh az nagyon jo hogy nem lehet eladni! mert a barátom át akarta iratni a házat az öcsse nevére. hogy nehogy elkeljen adni, mert neki ez a ház a mindene ott nött fel!
A kérdező hozzászólása: De a nö nagyon gáz, utánam nyomozgat, folyaatosan hivogatott, telfoszémot kellett cserénem, begyogyszerezte magát, kicsit ilyesztö!
Mi van? A "barátod" kér asszonytartást? (Miért van a szó idézõjelben egyébként, igazából nem kedveled?)
A kérdező hozzászólása: Azért van a barátom szó idézö jeleben, mert még nös most válik. És a felesége kér asszonytartást. De nagyon Szeretem öt én adok neki eröt mert szegény néha nagyon kivan ettöl a nötöl.
és te tartod el a pasit? te is akarsz gyereket?
Asszonytartást akkor is kérhet, ha nincs munkája, nem tudja eltartani magát. De az igazság szerintem az, hogy a "barátod" jól átvert. Õ sem akar válni, csak azért találta ki, hogy bemássz az ágyába.
Nem tudom milyen gyakran találkozik a párod a gyerekkel, de nehogy azt higgye, ha több pénzt ad, azzal el van intézve és el van látva a gyerek ? Lehet, nem is jut el a gyerekig ráadásul. A gyereknek elsõsorban a kapcsolat kell a jó kapcsolat mindkét szülõjével !!! Bocs, nem a kérdésre válaszoltam épp. Arra már kaptál ahogy látom.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem én tartom el. közösbe van minden, és már 3 éve együtt vagyunk, igen szeretnénk gyereket csak meg szeretnénk várni a válás végét. Meg nekem most nem lenne aktuális a baba, majd jövö nyáron.
A kérdező hozzászólása: Minden nap találkozik a gyerekkel mert ö viszi suliba, és néha ö is hozza el és a hétvégét mindig együtt töltik.Szerencsére jo kapcsolatott ápolnak, a gyerek is jobban szeret az apjával lenni mert az anyja kicsit dili de ezt a gyerek is észre vette csak hozzánk nem jöhet mert egenöre albérletbe lakunk.
A kérdező hozzászólása: Amugy van minkája a feleségének, mert van egy álat eledel boltjuk amit a párom ott hagyott neki. de nem olyan rég mondta a barátom h azt mondta a felesége h elakarja adni a boltott. Lehet hogy azért akarja eladni h ne legyen munkája? és h kérhessen asszony tartást?
A kérdező hozzászólása: Jaj, ez tényleg elkeseriö a jövöre nézve. De én hiszek neki hogy válni akar, de tényleg 1 éve van ha addig nem válik el, akkor fájdalmas bucsut veszek töle.

Meditcredit hitelnél mennyit kell visszafizetni és mennyi időre adják egy mell műtétnél? Akinek volt vagy van ilyen hitele, mennyit fizet havonta?

Legjobb válasz: Nekem volt ilyen, a normál törlesztõrészlet havi 1/5 mell, így 15 hónap alatt vissza lehet fizetni (mert 2 mellre felvett hitelnél 3 mellet kell visszafizetni)

Nekem volt ilyen, a normál törlesztõrészlet havi 1/5 mell, így 15 hónap alatt vissza lehet fizetni (mert 2 mellre felvett hitelnél 3 mellet kell visszafizetni)

Mennyi idő alatt fizet a biztosító?

Május 19.én becsapott hozzánk a villám. elég sok mindent tönkretett. az utolsó papír beérkezett hozzájuk júni 10 körül. de pénzt még mindig nem kaptunk. arról sem kaptunk semmilyen papírt, hogy mennyi pénzt kapunk. hívtuk őket az volt a kifogás, hogy az árvíz károsultaknak fizetnek először. mi meg mondtuk nekik, hogy májusba volt viharcsapásunk, akkor azt mondták, hogy előre vesznek minket a kifizetések terén. mennyi idő alatt kellene nekik kifizetniük?

Legjobb válasz: Annyi idõ alatt kell fizetniük, amennyit a szerzõdésben vállaltak. Meg kell nézni az ügyfél tájékoztatót, általában 2-4 hét. Ezt akkor is be kell(ene) tartaniuk, ha árvíz volt vagy cigánygyerekek potyognak! Én úgy gondolom, hogy a jóindulatodra apellálnak az árvíz miatt, miközben ha az õ jóindulatukra lenne szükség, akkor páros lábbal rúgnának ki a fiókjukból...

Annyi idõ alatt kell fizetniük, amennyit a szerzõdésben vállaltak. Meg kell nézni az ügyfél tájékoztatót, általában 2-4 hét. Ezt akkor is be kell(ene) tartaniuk, ha árvíz volt vagy cigánygyerekek potyognak! Én úgy gondolom, hogy a jóindulatodra apellálnak az árvíz miatt, miközben ha az õ jóindulatukra lenne szükség, akkor páros lábbal rúgnának ki a fiókjukból...
A kérdező hozzászólása: és mi van akkor ha amit kiküldtek pénzt kb semmire sem elég??
Ennyi információból nem tudom eldönteni, mi történhetett. Volt kint kárszakértõ? Aláírtatok-e valamit? Mirõl kértek és küldtetek be papírt? Ha nem kaptatok a számláknak vagy a megbeszélteknek megfelelõ összeget, akkor fel kell hívni a biztosítót, hogy miért ennyit utalt. Azt nem szabad elfelejteni, hogy ha a tönkrement tárgyak már rég nem voltak újak (biztosítója válogatja, hogy mennyire), akkor avult értéken térítenek! Az az összeg biztos nem lesz elég új dolgok vásárlására.
hozzatok kiment a biztosito karszakértöje?vagy csak elekrtomos cuccok mentek tönkre és javitasrol minden szamlat küldtetek be?

Mennyi idő alatt lehet felkészülni a fizika középszintű érettségire? És milyen könyvből?

Legjobb válasz: És mi azt honnan tudjuk, hogy mennyire érted egyáltalán? Ha sík hülye voltál eddig belõle, akkor 2 év is kevés, de ha penge, akkor kevesebb. Ezt mi honnan tudjuk?!

És mi azt honnan tudjuk, hogy mennyire érted egyáltalán? Ha sík hülye voltál eddig belõle, akkor 2 év is kevés, de ha penge, akkor kevesebb. Ezt mi honnan tudjuk?!

Mi a megoldás mente ennek a fizika feladatnak? Egy lift 4, 5m/s állandó sebességgel emelkedik. A lift felett 28, 6m magasból leejtünk egy követ. Mennyi idő múlva és hol találkozik a lift a kővel?

Legjobb válasz: Köszönöm a választ. Mi is idáig jutottunk, csakhogy az elsõs gimnazista lányom még nem tanult másodfoku egyenlet megoldást. Ha van másodfokú egyenlet nélküli megoldás, légyszi írjátok meg.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Mi is idáig jutottunk, csakhogy az elsõs gimnazista lányom még nem tanult másodfoku egyenlet megoldást. Ha van másodfokú egyenlet nélküli megoldás, légyszi írjátok meg.
sajnos a középiskolában is gyakran elõfordul olyan, hogy az egyik tárgyhoz olyan tudás kell, ami egy másik tárgynak az anyaga, de abból azt még nem tanulták. másodfokú egyenlet nélkül ezt nem tudod megcsinálni.
sziasztok nekem az lenne a kerdesem hogy több mint egy hete feladtam egy levelet es anyam meg mindig nem kapta meg mi ijenkor a tehendö?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!