Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő feküdjek le az új (2 db)

18 éves vagyok és már nem vagyok szűz. Mennyi idő után feküdjek le az új barátommal?

Most jöttem össze a barátommal. Szeretnék vele lefeküdni, de félek hogy k...nak( elnézést a kifejezésért) tartana és nem becsülne meg , ha már most lenne köztünk vmi.Szerintetek mennyi id?t kellene várnom?

Legjobb válasz: egyik ismerõsöm fiú és 21éves a barátnõje 20...és a fiú ki van akadva mert két hónapja járnak és még nem votl semmi annyi hogy megujjazta a lányt de a lány hozzá se ért még a fiúhoz semmilyen területen...azért két hónap az sok mert ebben a korban a kapcsolatot a szex köti össze a legjobban...igaz hogy én csak 16éves vagyok és még nem éltem olyan kapcsolatot..de szerintem egy 3hétig vársz és akkor biztosan nem fog k...nak tartani és mindketten kívánni fogjátok...elõbb orális szex is elég késõbb pedig már ahogy jól esik..valóban ne hamarkodd el hogy ne csak arra hajtson a fiú sok sikert:)

egyik ismerõsöm fiú és 21éves a barátnõje 20...és a fiú ki van akadva mert két hónapja járnak és még nem votl semmi annyi hogy megujjazta a lányt de a lány hozzá se ért még a fiúhoz semmilyen területen...azért két hónap az sok mert ebben a korban a kapcsolatot a szex köti össze a legjobban...igaz hogy én csak 16éves vagyok és még nem éltem olyan kapcsolatot..de szerintem egy 3hétig vársz és akkor biztosan nem fog k...nak tartani és mindketten kívánni fogjátok...elõbb orális szex is elég késõbb pedig már ahogy jól esik..valóban ne hamarkodd el hogy ne csak arra hajtson a fiú sok sikert:)
Már megbocsáss... Az elsõ elõtt miért nem kérdezted meg?
Igen, fél éve vagyunk együtt, és szeretjük egymást most is nagyon. Szóval megbecsül, és még mindig kellek neki:)
A kérdező hozzászólása: És utána együtt is maradtatok? gondolom:) Amugy is ezt szerintem ember válogatja, hogy mi sül ki a dologból. Elõre sajnos nem lehet tudni:) na köszönöm a válaszokat.
Szerintem akkor feküdj le vele, amikor úgy érzed itt az ideje. Ha most kívánod, hát most. Én 16 évesen (nem voltam már szûz) egy hét után lefeküdtem a barátommal. És nem tartott kurvának. Hidd el, téged sem fog!:)
A kérdező hozzászólása: Hmm.. hát azért köszönöm a választ. De sztem két ember úgy alapít kapcsolatot, hogy szimpatikusak egymásnak nagyon szeretnek együtt lenni és aztán kialakul az a kötõdés, ami kell.És nem azt mondom hogy nem szeret, de sztem ha törõdik velem és mindent megad, akkor nem vagyok hülye.. na mind1
nem vagytok szerelmeseeek..?? hát a szerelem az vagy van, vagy nincs. sztem nincs olyan, h összejövök x emberrel aztán majd megjön a szerelem.. vagy akkor te úgy mentél ebbe a kapcsolatba bele, h nem is ismerted a pasit? mert ha meg ismerted, és még nem vagy belé szerelmes, hát sztem nem is leszel... ez nekem olyan eröltetett dolog volt mindig is*-) amúgy is, látod, ha szerelmes lennél a pasiba, nem fordulna meg a fejedben, h qvának fog tartani ha odaadod magad neki. hát te tudod...
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy akkor kell megtennem, amikor úgy érzem itt az ideje. Csak még most jöttünk össze, mint ahogy írtam is és még nem vagyunk szerelmesek, pár nap után még nem lehet:) De nagyon szeretünk együtt lenni és kívánjuk egymást.
szerintem az attol fugg hogy mennyire szereted ot s o is teged.ha szeretitek 1mast sztem nem tartana k***nak ha lefexel vele.amugy tudja hogy már nem vagy szûz?ha akarsz várj kb1-2 hónapot de nem kötelezõ.amikor te érzed hogy már készen állsz 1 uj kapcsolatra s 1 uj fiuval lefekudni akkor kell, nem az a lényeg hogy mennyit kell várj...
Ez nem idõ kérdése, ha úgy érzed h szereted és viszont szeret akkor... Egy a fontos...SOHA NE BÁND MEG AMIT TETTÉL!
Szia, szerintem ha már nem vagy szüz akkor ne várj túl sokat vele. Amugy nem hiszem hogy kurvának nézne, hiszen már jártok és akkor teljesen normális, hogy meg kell tenni, egy kapcsolat kb. 30-40%-ban ezen alapszik.. Ha te sokat fogsz várni, ö majd nem birja és keres valami szexkapcsolatot, vagy legalább egyéjszakás kalandot.. Minden pasi egyforma, nekem elhiheted :) Sok sikert... Morena
A kérdező hozzászólása: Köszi a kedves választ:) nem volt rá szükség, hogy ezt beírd, de mindegy.

Mennyi idő után feküdjek le az új barátommal? (18)

Legjobb válasz: Azt csak te(ti) tudod(tudhatjátok), de elõszõr is jól ismerjétek ki egymást, ez a legfontosabb. A többi meg jönni fog magától, és majd egyszer megtörténik! De mindenképp jól ismerd ki elötte, nehogy csalódás érjen, hogy csak azért kellesz neki, hogy jól megdugjon!

Azt csak te(ti) tudod(tudhatjátok), de elõszõr is jól ismerjétek ki egymást, ez a legfontosabb. A többi meg jönni fog magától, és majd egyszer megtörténik! De mindenképp jól ismerd ki elötte, nehogy csalódás érjen, hogy csak azért kellesz neki, hogy jól megdugjon!
Attól függ, hogy milyen régóta és mennyire ismeritek egymást. Ha elég régóta együtt vagytok és már tervezgetitek az elsõt, akkor már ne várj sokat, mert megunja. Amúgy pedig csak rajtatok múlik. Ha tudod, hogy nem vág át és megbízhatsz benne, akkor nincs akadálya a dolognak.
A "szabályszerû" idõ az egy év. Ez természetesen teljesen felesleges betartani. Elõször is ismerd meg, aztán csók, ölelések. Véleményem szerint 2-3 hónapot azért várj vele, míg ráérzel arra bizonyos "kívánom õt" érzésre és kezdjétek pettinggel, ameddig úgy érzed, hogy felkészültél. Aztán jöhet a szex.
2 hét.Ha elöbb akarod, lehet, hogy kurvának fog tartani, ha sokat halogatod, akkor meg frigid picsának.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!