Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő feküdjek le az (4 db)

18 éves vagyok és már nem vagyok szűz. Mennyi idő után feküdjek le az új barátommal?

Most jöttem össze a barátommal. Szeretnék vele lefeküdni, de félek hogy k...nak( elnézést a kifejezésért) tartana és nem becsülne meg , ha már most lenne köztünk vmi.Szerintetek mennyi id?t kellene várnom?

Legjobb válasz: egyik ismerõsöm fiú és 21éves a barátnõje 20...és a fiú ki van akadva mert két hónapja járnak és még nem votl semmi annyi hogy megujjazta a lányt de a lány hozzá se ért még a fiúhoz semmilyen területen...azért két hónap az sok mert ebben a korban a kapcsolatot a szex köti össze a legjobban...igaz hogy én csak 16éves vagyok és még nem éltem olyan kapcsolatot..de szerintem egy 3hétig vársz és akkor biztosan nem fog k...nak tartani és mindketten kívánni fogjátok...elõbb orális szex is elég késõbb pedig már ahogy jól esik..valóban ne hamarkodd el hogy ne csak arra hajtson a fiú sok sikert:)

egyik ismerõsöm fiú és 21éves a barátnõje 20...és a fiú ki van akadva mert két hónapja járnak és még nem votl semmi annyi hogy megujjazta a lányt de a lány hozzá se ért még a fiúhoz semmilyen területen...azért két hónap az sok mert ebben a korban a kapcsolatot a szex köti össze a legjobban...igaz hogy én csak 16éves vagyok és még nem éltem olyan kapcsolatot..de szerintem egy 3hétig vársz és akkor biztosan nem fog k...nak tartani és mindketten kívánni fogjátok...elõbb orális szex is elég késõbb pedig már ahogy jól esik..valóban ne hamarkodd el hogy ne csak arra hajtson a fiú sok sikert:)
Már megbocsáss... Az elsõ elõtt miért nem kérdezted meg?
Igen, fél éve vagyunk együtt, és szeretjük egymást most is nagyon. Szóval megbecsül, és még mindig kellek neki:)
A kérdező hozzászólása: És utána együtt is maradtatok? gondolom:) Amugy is ezt szerintem ember válogatja, hogy mi sül ki a dologból. Elõre sajnos nem lehet tudni:) na köszönöm a válaszokat.
Szerintem akkor feküdj le vele, amikor úgy érzed itt az ideje. Ha most kívánod, hát most. Én 16 évesen (nem voltam már szûz) egy hét után lefeküdtem a barátommal. És nem tartott kurvának. Hidd el, téged sem fog!:)
A kérdező hozzászólása: Hmm.. hát azért köszönöm a választ. De sztem két ember úgy alapít kapcsolatot, hogy szimpatikusak egymásnak nagyon szeretnek együtt lenni és aztán kialakul az a kötõdés, ami kell.És nem azt mondom hogy nem szeret, de sztem ha törõdik velem és mindent megad, akkor nem vagyok hülye.. na mind1
nem vagytok szerelmeseeek..?? hát a szerelem az vagy van, vagy nincs. sztem nincs olyan, h összejövök x emberrel aztán majd megjön a szerelem.. vagy akkor te úgy mentél ebbe a kapcsolatba bele, h nem is ismerted a pasit? mert ha meg ismerted, és még nem vagy belé szerelmes, hát sztem nem is leszel... ez nekem olyan eröltetett dolog volt mindig is*-) amúgy is, látod, ha szerelmes lennél a pasiba, nem fordulna meg a fejedben, h qvának fog tartani ha odaadod magad neki. hát te tudod...
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy akkor kell megtennem, amikor úgy érzem itt az ideje. Csak még most jöttünk össze, mint ahogy írtam is és még nem vagyunk szerelmesek, pár nap után még nem lehet:) De nagyon szeretünk együtt lenni és kívánjuk egymást.
szerintem az attol fugg hogy mennyire szereted ot s o is teged.ha szeretitek 1mast sztem nem tartana k***nak ha lefexel vele.amugy tudja hogy már nem vagy szûz?ha akarsz várj kb1-2 hónapot de nem kötelezõ.amikor te érzed hogy már készen állsz 1 uj kapcsolatra s 1 uj fiuval lefekudni akkor kell, nem az a lényeg hogy mennyit kell várj...
Ez nem idõ kérdése, ha úgy érzed h szereted és viszont szeret akkor... Egy a fontos...SOHA NE BÁND MEG AMIT TETTÉL!
Szia, szerintem ha már nem vagy szüz akkor ne várj túl sokat vele. Amugy nem hiszem hogy kurvának nézne, hiszen már jártok és akkor teljesen normális, hogy meg kell tenni, egy kapcsolat kb. 30-40%-ban ezen alapszik.. Ha te sokat fogsz várni, ö majd nem birja és keres valami szexkapcsolatot, vagy legalább egyéjszakás kalandot.. Minden pasi egyforma, nekem elhiheted :) Sok sikert... Morena
A kérdező hozzászólása: Köszi a kedves választ:) nem volt rá szükség, hogy ezt beírd, de mindegy.

Mennyi idő után feküdjek le az új barátommal? (18)

Legjobb válasz: Azt csak te(ti) tudod(tudhatjátok), de elõszõr is jól ismerjétek ki egymást, ez a legfontosabb. A többi meg jönni fog magától, és majd egyszer megtörténik! De mindenképp jól ismerd ki elötte, nehogy csalódás érjen, hogy csak azért kellesz neki, hogy jól megdugjon!

Azt csak te(ti) tudod(tudhatjátok), de elõszõr is jól ismerjétek ki egymást, ez a legfontosabb. A többi meg jönni fog magától, és majd egyszer megtörténik! De mindenképp jól ismerd ki elötte, nehogy csalódás érjen, hogy csak azért kellesz neki, hogy jól megdugjon!
Attól függ, hogy milyen régóta és mennyire ismeritek egymást. Ha elég régóta együtt vagytok és már tervezgetitek az elsõt, akkor már ne várj sokat, mert megunja. Amúgy pedig csak rajtatok múlik. Ha tudod, hogy nem vág át és megbízhatsz benne, akkor nincs akadálya a dolognak.
A "szabályszerû" idõ az egy év. Ez természetesen teljesen felesleges betartani. Elõször is ismerd meg, aztán csók, ölelések. Véleményem szerint 2-3 hónapot azért várj vele, míg ráérzel arra bizonyos "kívánom õt" érzésre és kezdjétek pettinggel, ameddig úgy érzed, hogy felkészültél. Aztán jöhet a szex.
2 hét.Ha elöbb akarod, lehet, hogy kurvának fog tartani, ha sokat halogatod, akkor meg frigid picsának.
Ha már kialakul a teljes bizalom, és nem gondolsz róla olyat, hogy ribancnak gondolna.
Mi azelõtt feküdtünk le anno, hogy hivatalosan összejöttünk volna. Nem gondolt ribancnak, 2 és fél éve együtt vagyunk, 1 éve együtt élünk. Esküszöm idegesít ez a "Mennyi idõ után feküdjünk le?" hiszti. Amikor akarsz.
eleve én elõször kezdek el járni valakivel aztán fekszem le vele...
Akkor feküdj le a barátoddal, amikor úgy érzed eljött az idõ. Nincs értelme azért lefeküdni, hogy túl legyetek rajta. Ha meg nem várja meg akkor nem szeret eléggé és lehet hogy csak azt akarta. Ha igazán szeret akkor nem fog türelmetlenkedni.
Pontosan 2 óra 20 perc 12 másodperc után. Ha nem teszed beindul az önmegsemmisítés és vége.
Én is mindig ezzel problémáztam. Sajnos én az elsõt választottam 2 pasinál is mert féltem, hogy nem tudnak várni. Aztán mind2-tõl megkaptam fél év után ha veszekedtünk, hogy gyorsan odaadtam magam. Mondjuk a 2. pasival azóta is együtt vagyok, most van pont 1 éve, 1szer bántott csak meg ezzel. Ebbõl a 2 kapcsolatból az a tapasztalatom, hogy ne add magad, hanem várj inkább egy kis idõt. Ha tényleg kellesz neki akkor úgyis megvár! :)

Szerintetek mennyi ido utan fekudjek le a baratommal? Na es milyen az elso alkalom?

olyan benan erzem magam, 22 eves lany vagyok es meg szuz.

Legjobb válasz: akkor érdemes megtörténnie, mikor épp olyan a hangulat, hogy kedved van hozzá, adja magát. persze érdemes elõször kipuhatolni, hogy az illetõ nem kifejezetten erre hajt-e, és utána eltûnik, mikor sz*ar a fûben. az egészet nem kell túllihegni, én 29 éves vagyok, és 23 éves voltam, mikor megtörtént. elõtte nem volt alkalmas, õ az volt, és soha nem bántam meg. így akartam, és tök jó volt, és sosem aggódtam, hogy mi lesz velem :)

akkor érdemes megtörténnie, mikor épp olyan a hangulat, hogy kedved van hozzá, adja magát. persze érdemes elõször kipuhatolni, hogy az illetõ nem kifejezetten erre hajt-e, és utána eltûnik, mikor sz*ar a fûben. az egészet nem kell túllihegni, én 29 éves vagyok, és 23 éves voltam, mikor megtörtént. elõtte nem volt alkalmas, õ az volt, és soha nem bántam meg. így akartam, és tök jó volt, és sosem aggódtam, hogy mi lesz velem :)
Szerintem nem idõtõl függ. Nincs olyan egyetemes idõ hogy ha ennyi eltelik akkor már lefeküdhettek. Akár már az elsõ randin is nyugodtan lefeküdhetsz valakivel. De valóban alkalom kell hozzá. Ha Te is akarod akkor ne várj vele. És ne szégyeld magad, hogy még szûz vagy mert nincs miért. Nehogy már mások mondják meg mikor legyen az elsõ alkalom.
akkor feküdj le vele, amikor szeretnél. hülyeség ez a konkretizálás h márpedig fél évet várni kell. nem, nemkell. mindenki döntse el maga, h mikor érzi magát készen rá. és senki nemlesz attól kevesebb h õ csak 1 hónapot várt.
Szerintem legalább 5 percet várjál vele
22 éves szûz? Na ez az amit nem hiszek el. Akkor magadnak csinálod kézzel? fú Ha netán ez mégis komoly akkor ne várj vele. Vénlány akarsz maradni? Tudod milyen jó dolgot utasítasz el? Bár aki ennyit dilemmázik rajta meg ilyen véresen komolyan fogja fel az szerintem nem is tudja már majd élvezni. Nem kell ezen filózni csak csinálni kell.
akkor csináld, amikor te szeretnéd. miért kellene errõl másoknak dönteni? :)
Mennyi idõ után??? Amikor jól esik! Ne ezzel számolj, ne jutalomnak tartogasd, amit csak valamennyi idõ után vagy alkalomra adsz. Ne légy számító. A szex az két ember között természetes.
Mindenképp várjál 30 éves korodig, akkor biztos szeret.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!