Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő derül (58 db)

Állig érő hajnak mennyi idő kell, hogy megnőjön derékig? Mivel ápoljam? Mennyi időközönként vágassak? Mit csináljak és ne csináljak vele, hogy egészséges legyen? Ha színeztetem 2 havonta az baj?

Legjobb válasz: Nem elkeserítésbõl mondom, de a haj maximális hossza genetikai adottság. Egy idõ után akármit csinálsz vele, nem nõ tovább (ezért nem ér le más szõrzet sem a földig, amit nem vágunk). Kevés embernek nõ meg a haja a derekáig.

Nem elkeserítésbõl mondom, de a haj maximális hossza genetikai adottság. Egy idõ után akármit csinálsz vele, nem nõ tovább (ezért nem ér le más szõrzet sem a földig, amit nem vágunk). Kevés embernek nõ meg a haja a derekáig.
Sõt, ha lépcsõzetesre vágod, akkor optikailag még hosszabbnak is fog kinézni!
Nekem most derékig ér, bár lépcsõzetes szóval nem tûnik olyan hosszúnak sem. 2 év alatt megnõtt idáig, pedig alig voltam vágatni. Szép, és semmi baja. 17/L
ha színezteted 2 havonta, akkor a büdös életbe nem éred meg, hogy a derekadig nõjön. amit fentebb válaszoltak már, hogy genetikai adottság, és lehet hogy alapból nem nõne meg a hajad derékig, szintén IGAZ de az is számít ugye, hogy milyen magas vagy ha derékig akarod növeszteni... meg abból idõnként vissza is kell vágatni ugye, ahogy írtad, és lehet, hogy mikor már hátközépig ér akkor azt mondod, hogy na most meguntad és csá...
Nme hinném, hogy van olyan, hogy csak egy bizonyos hosszig nõ a haj... És ha elérte ezt a hosszt, aki mi történik? Nem kell többé hajat festeni, mert nem lesz lenövés? Szerintem ilyen nincs, bár lenne, egy csomó pénzt meg lehetne spórolni. :D 3 havonta mindenképp vágass a végébõl. A színezéssel semmi baj nincs, ismerek olyat, aki állandóan váltogatta a hajszínét (pl. feketébõl lett szõke) és mégis megnõtt derékig a haja, sõt: egészséges is volt, nem töredezett meg ilyenek. Úgyhogy a színezõ nem fog ártani. A vasalás annál inkább, maradj inkább a körkefe-hajszárító kombinációnál, de ezt is hõvédõvel. Hajhab, hajlakk szintén felejtõs.
Én is azon a véleményen vagyok, hogy olyan nincs, hogy csak bizonyos hosszig nõ!:D ugyan már el ne hidd. És akik írták, legyetek szívesek írjátok már le a tudományos magyarázatát, azon túl hogy rá fogjuk, hogy genetika! Mert én a büdös életben nem hallottam még errõl! Igaza van az egyik hozzá szólónak, akkor nincs lenövés semmi? de eskü pont holnap megyek fodrászhoz és meg kérdezem tõle! azért derékig meg fog nõni, csak rohadt sok idõ:) 22L
Olvassátok már el a linkelt cikkeket könyörgöm! Az összesben benne van, hogy van limit! Ha angolul nem tudtok, akkor itt egy magyar: http://www.geographic.hu/index.php?act=napi&id=9670 A National Geographicnak talán elhiszitek, ha nekem nem.
Ez egy tévhit, hogy csak bizonyos hosszig nõ meg a haj. Az is benne van a nagyokos bioszkönyvekben meg ilyen-olyan cikkekben, hogy halálunk után még nõ a szõr meg a köröm. Nos, mint kiderült ez sem igaz: nem nõ, csupán a bõr összeaszalódik és ezáltal tûnik hosszabbnak a köröm meg a szõr. A cikkekben sok hülyeség van, nem kell mindent készpénznek venni amit nyomtatásban látunk! Nincs limit, a haj nem testmagasság!
Így van, folyamatosan hullik, nem egyszerre! Épp ezért baromság, hogy nem nõ egy bizonyos hosszon túl, mert akkor hullani kezd. Nem akkor kezd hullani, hanem folyamatosan hullik, ez teljesen természetes. Nincs olyan, hogy csak egy bizonyos hosszig nõ. Ez nem mell, hogy genetikaliag meg legyen határozva a mérete (kicsi/nagy), de még csak nem is magasság, ami ugye szintén megáll egy bizonyos ponton és bizony nem növünk tovább, sõt idõs korunkban összemegyünk. A haj nõ, amíg növeszted. Ha nem nõ tovább, akkor a töredezés miatt nem nõ, nem pedig azért, mert elérte a végleges hosszát. baromság.
így van 9:02 ment is a pont. a fodrászom is kb hasonlókat mondott, mint amit te laírtál
Egyetértek az utolsó válaszolóval. Aki azt írta, hogy megkopaszodnak mert kihullik a hajuk, annak valószínûleg még egy hajszála sem hullott ki, és nem is kellett, hogy másik nõjön helyette... Ez FOLYAMATOS!! Akárhányszor kihullik egy hajszálad, mindig nõ helyette utána a másik. Olyan nincs, hogy valakinek nincsenek rövidebb hajszálai. A fejtetõn a babahajaknak nevezett rövid kiálló szálak is azok, amik most nõnek vissza. Akinek meg húzza a súlya annak sorry, mert nem tudja jól hordani. Nekem extra vastag hajam van, 12 cm a copfom kerülete, ami leér a combomig, és nem szokott fájni a fejem tõle. "Az embert az isten teremtette" dologhoz már hozzá sem szólok... Ezzel semmi tudományosan igazolt dolgot ne próbálj meg cáfolni, mert hülyének fognak nézni. -.-"
Ugye senki nem gondolja komolyan, hogy egy embernek minden hajszála egyforma hosszú? Túrjál már bele egy kicsit, meg fogsz lepõdni! A haj folyamatosan hullik, és folyamatosan nõ. Nem minden szál egyszerre. Elképesztõ, egyesek itt mekkora tudatlanságról tesznek tanúbizonyságot. Lehet lepontozni.
Igaz, hogy nem nõ tovább egy bizonyos hossznál. És nem az, hogy nem kell festeni, hanem kihullik a hajszál, mert nem bírja a súlyt és új nõ helyette.
Nekem 2 évesen szép áll alá érõ volt. Aztán a frufrumat elrontotta a fodrász és levágták a hajamat 2cm-re. Aztán 7 évesen elkezdtem növeszteni. Most 146cm vagyok, 12 éves, és derékig ér, de még növesztem, és elérem a combig érõ hajálmomat. *.*
szia! nekem szemöldöktõl derékig 4 és fél év alatt nõtt meg, pedig fiú vok:D Ez idõ alatt 3-szor vágattam, és semmi baja:) sohasem szárítom nem vasalom, nem színezem, nem festetem, nem vasalom:D nem rakok rá balzsamot, és mégsincs semmi baja:) minden este befonom, mert így nem törik, és nem húz, mikor ráfekszem, sokkal kényelmesebb vele aludni:)
Nekem egyszer már megnõtt aztán fel lett vágva lapockáig (mai napig szidom érte a fodrászom) és most növesztem újra. Egy fontos: idõ. Sok-sok évbe fog telni mire az lenõ a derekadig. Amúgy: nem igazán ajánlom a színezést, hamár, akkor hennával. A hajvasalás se az igazi, sõt ha tudod, akkor inkább mosd meg a hajad este és feküdj le úgy, reggelre úgyis megszárad. Úgy vettem észre magamon, hogy jobb állapotban van a hajam hosszútávon, ha kevesebbet hajszárítózom. Ezen kívül vannak bizonyos löttyök (nem tudok hivatalos nevet) ami direkt hajvégápolásra van. Egy csepp elég, azt belemasszírozni a már száraz hajba és sokat segít.
Komolyan okosabbnak képzelitek magatokat az összes cikknél meg könyvnél? Szerintetek egy hajszál végtelenségig él és nõ? Mert csak akkor lenne az, hogy nincs maximális hossz. Az meg egy hülyeség.

15 éves lány vagyok és 48kiló, 160cm derék-66cm csipő-79 :// melböségl :-76cm Mennyit kéne fogyak csipő és has és derék tályékáról h ideális és szép lapos hasam legyen? Ezzel az az edzés tervel mennyi idő alatt menne le a felesleges kilók?

hétfőn :- 55perc zsírégető torna,55p Cardió Kickbox, és még 1 óra kondi Kedd:- 15p has expressz, 1óra Aqua Zumba,1óra kondi Szerda:- 15p has expressz,55p Cardió Kickbox, 1óra kondi CSütörtök:- 15p has expressz, 1 óra kondi Péntek:- 15p has expressz, 1óra kondi, Előre megszabott étrenddel Szombat.- 55p zsírégető steep,15p has expressz, 1óra kondi,

Legjobb válasz: Én is azt javaslom, elõbb szürkeállományra edzz!

Én is azt javaslom, elõbb szürkeállományra edzz!
Nincs felesleged kiloban es centiben is jo vagy.persze nyugodtan edzhetsz
"175cm/110 kilósnak meg üzenem, hiába vagy magas, ha hozzá debella vagy" Nem debella vagyok, hanem dagadt, ezért írtam, hogy rajtam valóban van felesleg, de nem zavar.
Emelgess egy helyesírási tankönyvet, és tanulmányozd sûrûn! Amúgy hova a szarba akarsz fogyni a semmibõl?!
"Ahhaam a semmibõl ?? mert végülis nem a te hasadon van felesleg -_-"" Ebben tévedsz plázacicus RAJTAM VALÓBAN VAN FELESLEG, 175 cm-hez 110 kg. vagyok, de leszarom, a páromnak megfelel.
13 éves vagyok 60 kg . És azt mondják még rám hogy sovány vagyok. Mit szólsz? Most kezdetnélek cseszegetni, de szerintem neked az egyenletlen eloszlással van bajod.nekem egyenletes, ezért nem látszik a súlyom.ha hasból akarsz fogyni, felülés
Nme fogyhatsz, ha 48 kiló vagy, mert meghalsz. Csinálj felüléseket, edzz, és egyél tápláló ételeket! Ne csinál zsírégetõt, mert neked nem szabad. Amit látsz, az nem háj, hanme a beleid. Ha nem akarod látni, híznod és erõsödnöd kell. Ha nem értessz velem egyet, akkor ez lelki baj, amiben pszichiáter segíthet.
Nem a 66 cm derékkal van a baj, hanem a 79-es "csípövel"... Ez semmi.
Kicsi háj van rajtad, azt könnyen lelehet adni, ha kitartó vagy. Amit írtál az jó lehet. Nekem is 66cm kb a derékbõségem, nekem is van rajtam háj. 175cm/110 kilósnak meg üzenem, hiába vagy magas, ha hozzá debella vagy. Mi nem a pasiknak akarunk megfelelni, hanem magunknak.
A kérdező hozzászólása: Ahhaam a semmibõl ?? mert végülis nem a te hasadon van felesleg -_-""...de bocs te jobban tudod h, h nézek ki -_-" És értelmes válaszokat kérnék a hülyeségre nem vagyok kiváncsii !!!
AZ IGAZI FÉRFIAK A telt idomokat szeretik , csak a kutyák játszanak a csontokkal !!
Utolsó, Te egy igazi férfi vagy, vagy egy telt idomú nõ?
Utolsó , Férfi vok
15/48??? Eszedbe ne jusson fogyni, találj ki valami edzést.
Neked szõr nõ a derekadon? Mi vagy te, a jeti?
nekem csak pihék vannak, de az is zavar.szoktam epilálni, rohadtul fáj, sokkal jobban mint bármely másik testrészen. nekem 2 hétig szokott tartani kb
Én gyantázom inkább, 3 csíkkal készen van. Nem vészes a fájdalom sem.
Én eddig egyszer csináltam, de nagyon fájt. Nekem sajnos szõrös. De ami gáz, az a köldökömnél is van pár szál. Szerintem most is epilálni fogom!


Kell fizetni a toxaplasma szűrésért? Ha igen, mennyit? Mennyi idő múlva derül ki az eredménye?

Legjobb válasz: Nem kell fizetni a dokid leveszi véredet,es kb 1-2 hét mulva derul ki az eredmény,ezt a biztosíto tériti.

Nem kell fizetni a dokid leveszi véredet, es kb 1-2 hét mulva derul ki az eredmény, ezt a biztosíto tériti.
Szia! Ne mondj ilyet hogy nem kell fizetni!!! Majd a védõnõd megmondja! Pl nállunk Csongrádon 2000ft.. mosonmagyarováron 6000ft.. Zala megyében:5500Ft. Szóval lehet hogy kell. én pénteken megyek 16 hetesen akkor csinálják az AFP-t is és akkor leveszik a vért a toxohoz. 18 hetesen kell vissza mennem. De a védõnõd úgy is elmond mindent pontosan! Üdv egy 15 hetes kismama:)
szerintem marhaság akkor nagyon gyenge biztositod van en egy forintot sem fizettem egesz eddig a betegség szurésnél sem!
Hát ne is haragudj de amit te írsz az is elég marhaság! Ez nem biztosítás függõ hanem város! Volt egy kérdésem hogy kell e fizetni a toxoért ha megkeresed akkor meglátod hogy ki mit írt! Egyébként pedig teljesen mind1 hogy van-e biztosításod vagy nincs ahol kell ott kell fizetni és kész!! Lehet hogy épp a te városodban nem kell de másol igen! Amúgy is majd a védõnõje megmondja!
Kell fizetni a toxoplazma vizsgálatért? Mert itt nállunk fizetni kell 2000ft-ot csekken kell befizetni! Ti mit tudtok errõl? egy 14 hetes kismama:) A kérdés kiírásának idõpontja: 09-28 15:40 A válaszok Válasz Nálunk is! Válasz hát én nekem nem kellett érte.szerintem korház függõ, meg orvos.nem Válasz zala megyei kórházba kell-5000ft Válasz Nekem most csinálták az elsõ vérvétellel, és nem kellet fizetni érte! Válasz Szia!én most vagyok 26hetes kismama, mikor nekem csinálták ezt a vizsgálatot még nem kellet fizetni érte.most viszont már fizetõs, a mosonmagyaróvári kórházban 6500ft. sok sikert a babához
ezt írták a kérdésemre! Elõbb te is utánna járhatnál miután valaki válaszára azt írod hpgy marhaság.
Nekem is kell(ene) mennem (ha el tudnék menni), de az orvos és a védõnõ sem mondta, hogy fizetnem kellene.
NEKEM IS 2000 FORINTOT KELETT FIZETNEM CSEKKEN ÉS A CSEKKET KELLETT RÁFÉNYMÁSOLNOM VIZSGÁLATKÉRÕ LAP HÁTOLDALÁRA ÉS A VÉRVÉTELT CSAK ÚGY CSINÁLTÁK MEG. EGYÉBKÉNT CSAK EGYSZER KELL BEFIZETNI, DE TÖBBSZÖR IS MEGCSINÁLJÁK AUTOMATIKUSAN A VIZSGÁLATOT

Mennyibe kerülhet egy ilyen tetoválás a derékra? Mennyi ideig tarthat?

http://kepfeltoltes.hu/091001/731163691_www.kepfeltoltes.hu_..

Legjobb válasz: Olyan 10.000 HuF. És hogy mennyi ideig tart? Ember, tudod mi az a tetoválás? Egész életedben ott lesz!!!

Olyan 10.000 HuF. És hogy mennyi ideig tart? Ember, tudod mi az a tetoválás? Egész életedben ott lesz!!!
Attól függ, több tetováló szalonban is voltam már, egyik helyen saccra mondják meg az árakat, másik helyen attól függ, hogy fekete vagy színes, valaki meg azt mondta, hogy centiként 1500 HUF.
A kérdező hozzászólása: Ember, maga a tetoválás felvitele meddig tart??? Nagy okos
Nekem fél óra alatt kész volt, de a srác azt mondta meglepõen jól tûrtem, nyugodtan, mozdulatlanul.
Szalononként változo. Nekem a mellemtöl végig a hátamon egészen a lábfejemig érö futo virág volt 8e ft.
11:07 - az meseszép lehet :)
tényleg gyönyörü, a vádlimra beleépitettem egy dögös tündért is:)

Az idősebb nők akik saját bevallásuk szerint önmagukkal egykorú vagy idősebb férfit keresnek mennyi idő után adják be a derekukat egy náluk fiatalabbnak?

A mennyi id? után mellett a másik kérdés hogy hány százalékuk adja be a derekát végül mégis...

Legjobb válasz: Szinte csak tõled függ mennyi idõ után. Légy kitartó, ostromold faltörõ kos módjára, de ne erõszakosan. Nekem volt hogy 2 hónapomba tellett egy olyan nõt megszerezni, aki kategórikusan kijelentette, hogy a büdös életben nem kezd nála fiatalabbal.

Szinte csak tõled függ mennyi idõ után. Légy kitartó, ostromold faltörõ kos módjára, de ne erõszakosan. Nekem volt hogy 2 hónapomba tellett egy olyan nõt megszerezni, aki kategórikusan kijelentette, hogy a büdös életben nem kezd nála fiatalabbal.
Ez tõled és a manipulatív képességeidtõl függ.Nincs életkorhoz kötve.
30 fölött vagy azonnal beadja a derekát, vagy soha.
Azt kellene tudni, hogy miért nem akar fiatalabbal kezdeni. Egy fiatalabb partner mindenki egojának jót tesz. A gondolattal biztos eljátszanak, de félnek mi szól a fiatalabb srác a korkülönbséghez. Nagyobb a veszélye annak is, hogy fiatalabbra cseréled. Volt idõsebb barátnõm, de csak pár évvel és inkább õ startolt rám. Volt feleségem most egy 6 évvel fiatalabb srácra hajt, pedig sosem tudta volna elképzelni, hogy akár 1-2 évvel fiatalabbal jöjjön össze. Nekem meg egy 4 évvel idõsebb nõ tetszik. Ha szimpatikus vagyok neki és csak az életkor lenne probléma, akkor biztosan meg tudom majd gyõzni.
Elég hamar. 30-40 körül a nõk már nem igénylik hogy száz kört fuss, hogy megkaphasd. Persze ez csak akkor mûködik, ha a hölgynek tetszik a fiatalabb fiú.

Derékig érő hajú lányok; mennyi idő alatt nőt meg a hajatok?

Hónap/év

Legjobb válasz: most ér a vállam alá, nekem jövõ ilyenkorra derékig érne... iszonyatosan gyorsan nõl. 3 havonta 10 centiket vágatok...

most ér a vállam alá, nekem jövõ ilyenkorra derékig érne... iszonyatosan gyorsan nõl. 3 havonta 10 centiket vágatok...
Nekem úgy hogy midnennap vasaltam folyamatosan 3év alatt, kb. a vállamtól most és a derekamig.Szal egy vasalthajú lánynak 3 év :/
4 éve a tarkómig ért a hajam és most ér derékig. Nem vasaltam ez idõ alatt és 4-5 havonta jártam fodrászhoz.
*most ér bocsi elirtam:)
Én félévente egyszer vágattam hajvégeket, 3 éve tüsi hajam volt, most derékig ér :D
utolsó de irigyellek..én csinálom már pár honapja a ricinusozást..eddig nagyon jo eredménnyel.rem jövö nyárra lesz nekemis derékig érõ:D
nekem göndör nagyon dús szõke derékig érõ hajam van, bár már hosszabb deréktõl és ez megmosva vagy kivasalva meg is látszik. én nekem 3-4 éve volt válig érõ már megnõtt. de azelõtt nekem térdig ért... csak már az teher volt. de most újra meg szeretném térdig növelni, nem érdekel h nehéz fésülni..

Mennyi idő kb. amíg egy vállig érő hajmegnő derékig érővé?

Ill. milyen id?közönként kell kicsitvágatni bel?le, hogy jobban n?jjön?

Legjobb válasz: Ez attól függ, hogy a te hajad milyen tempóban nõ. De átlagban szerintem kb. 2-3 év, mire megnõ olyan hosszúságúra. Nekem 3 évig tartott, de most már a derekam alá is ér :) És én vasalom, bár nem viszem túlzásba. Évente kétszer vágattam, a töredezett részt, ami kb. 3-5 centi volt. Szóval ha nem vasaltam volna, gyorsabban nõ meg.

Ez attól függ, hogy a te hajad milyen tempóban nõ. De átlagban szerintem kb. 2-3 év, mire megnõ olyan hosszúságúra. Nekem 3 évig tartott, de most már a derekam alá is ér :) És én vasalom, bár nem viszem túlzásba. Évente kétszer vágattam, a töredezett részt, ami kb. 3-5 centi volt. Szóval ha nem vasaltam volna, gyorsabban nõ meg.
Nekem két év alatt nõtt meg, bár nekem nagyon gyorsan nõ a hajam.

Mennyi idő amíg a bicepszem regenerálódik? Azt tudom hogy a derék izmok regenerálódása 100 óra

Legjobb válasz: Attól függ, hogy mennyi gyakorlat ment rá mennyi sorozattal. Lehet 2-4 nap ezektõl függõen, de nem érdemes heti egynél többször keményen megedzeni, mivel kap hátedzésen is.

Attól függ, hogy mennyi gyakorlat ment rá mennyi sorozattal. Lehet 2-4 nap ezektõl függõen, de nem érdemes heti egynél többször keményen megedzeni, mivel kap hátedzésen is.

Most akkor vajon ki kell jelentkeznem a tb-bõl? Megyek ki Ausztriába dolgozni, pontosat még nem tudok, hogy mennyi idõre, az majd csak idõközben derül ki, max 4 hónap, de lehet, hogy kevesebb.

Legjobb válasz: Igen,be kell jelentened, hogy külföldre távozol - mégpedig a saját érdekedben!!! Ha ugyanis ez nem történik meg és nem fizeti senki az eü. szolgáltatásra jogosító járulékot, az APEH azt visszamenõlegesen is követelni fogja!

Igen, be kell jelentened, hogy külföldre távozol - mégpedig a saját érdekedben!!! Ha ugyanis ez nem történik meg és nem fizeti senki az eü. szolgáltatásra jogosító járulékot, az APEH azt visszamenõlegesen is követelni fogja!
én azt mondom neked, ha olyan rövid idõre mész, felesleges kijelentkezned. osztrák papírok nélkül meg ki sem tudsz. kint bejelentenek, megjön E-Card-od, E104(OEPhoz megy) - E106-os(NAVnak kell) igazolást kell kikérned kint a krankenkasse-nál, mire azok megjönnek, mire bejutsz itthon a NAVhoz, mire azok lelevelezik a dolgot veled, mire a határozat érvényt szerez röhögve eltelik 2-3 hónap. ha tényleg ennyi idõrõl van szó, egyszerûen itthon fizesd tovább a 6600 forint/hó egészségügyi hozzájárulási illetéket(vagy hogy hívják most, jó pár éve nem érint a magyar... ). a kinti fizetésedbõl röhögve kifizeted.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!