Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő beágyazódás (34 db)

Mennyi idö kell a beágyazódáshoz? Vagy mennyi idö mulva mutathato ki a terhesseg? Tünetek mikor jeelentkeznek?

Legjobb válasz: A beágyazódás 10-14 nap. Ez után mutatja ki a teszt is. A tünetek jelentkezése nem mérvadó, mert van akinél nincsenek is.

A beágyazódás 10-14 nap. Ez után mutatja ki a teszt is. A tünetek jelentkezése nem mérvadó, mert van akinél nincsenek is.
12 nap a beágyazódás ideje onantól már az érzékeny teszt kimutatja!
a 12-14 napot érdemes megvárni. A tünetekre nem érdemes alapozni, mert ha nagyon babát szeretne az ember lánya, akarva-akaratlanul is produkál a teste. Nekem az elsõ trimben csak annyi tünetem volt, hogy gyakrabban jártam pisilni, és sokkal álmosabb voltam, de ezek is csak a 6-7. héttõl.

S. O. S Nagyon fontos a véleményetek. Szerintetek ez beagyazodas? Lehet baba van a dologban? Beagyazodas után mennyi idõ el tesztelhetek?

Sziasztok! Velemenyetekre lennék kíváncsi!Esetleg hasonló tapasztalatok? :) Menzim utan egy-két nappal voltunk együtt a parommal védekezés nélkül. (Okt.24.én).4 napja minden nap barnás kis folyasom volt,ma elmentem wc-re és rozsaszines piros vér volt a papíron. És azon a napokon mikor barnás volt gorcsoltem is egy kicsit. Vagy inkább szurkalt.menzimig van meg kb. 7-8 nap. Szerintetekehet baba? Mikor tesztelhetek? Tervezzük a babát de majd csak jövõ ilyenkorra. De ha most jönne ugyan olyan nagy örömmel és szeretettel fogadnank:) válaszokat elõre is köszönöm! 25.L

Legjobb válasz: Igen, szerintem lehetett beágyazódási vérzésed. Nekem nem volt egyik terhességemnél sem, viszont mindig éreztem azt a kis jellegzetes hasszurkát. A csalódások elkerülése végett csak akkor tesztelj, ha már késik a stukád.

Igen, szerintem lehetett beágyazódási vérzésed. Nekem nem volt egyik terhességemnél sem, viszont mindig éreztem azt a kis jellegzetes hasszurkát. A csalódások elkerülése végett csak akkor tesztelj, ha már késik a stukád.
A kérdező hozzászólása: Negatív. Várunk meg pár hónapot és jövõre teljes erõvel ráallunk a baba témára:)
na mizu?
A kérdező hozzászólása: Ok.köszönöm:)
Szia! Köszi, tényleg szerencsés vagyok hogy van kettõ egészséges gyerkõcöm! :) a teszteléssel várnék, tudom nehéz!!! de ha nagyon nem bírod akkor végül is mivel már eltelt elég sok idõ az együttlét óta megpróbálhatod, de csak is reggeli pisibõl és úgy hogy nem ittál elõtte semmi/! -mert akkor felhígul a pisi! és legalább 6 órát aludtál elõtte- ezt azért szokták, hogy tuti erõs pisid legyen! drukkolok azért ha már ennyire várod :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Stresszelni nem stresszelek semmit. A koltozessel sem. Ott felpakoltunk itt le.:) azért remélem nem fog megjonni. Mindig mondják "ne eld bele magad" de hat az nem olyan egyszerû:) . Mikor teszteljek? Örülök, h neked van mar ketto:) sok boldogságot veluk!
Bocsi megint én 2 es vagyok! simán lehet hogy nem baba... volt már nekem is sokszor, hogy azt hittem (pedig van 2 gyerekem, tudom milyen az!), mert tüneteket produkáltam! sõt ! odáig fajult a dolog - pedig nem akarok több gyereket!- hogy álterhes lettem a létezõ összes tünettel! szerintem meg fog jönni neked, csak most felborult, esetleg a költözködés miatt is.. vagy stresszes vagy ....
A kérdező hozzászólása: Hasam alja. Bocsi telorol irok
A kérdező hozzászólása: *házam nem hàzam :)
A kérdező hozzászólása: Jah és szerintem pont bele esik a 10-14 napba mert ez már 4 napja kezdõdött a hasszurkaval aztán a pecsetelo vérzés és ma ez az egyszeri rozsasines piros valami. És a házam alja olyan furcsa. Nem fáj csak furcsa érzésem van. Sose éreztem meg ilyet. A hasszurkaval tudom legjobban leírni.
A kérdező hozzászólása: Meg mondom õszintén nem nagyon emlékszem mikor is voltunk együtt pontosan. De azt tudom, h 26.án költöztünk és elõtte egy vagy két nappal. A másik meg utánna is voltunk együtt de nem bennem volt a finish.
Szia! ha október 24-én voltál vele együtt akkor a beágyazódáson már túl kellett hogy legyél elvileg! az 7-14 nap között van. szóval ha 7-én vagy elõtte történt volna akkor még esélyesnek tartanám, de így ez kicsit idõben nem jön ki... persze nem jelent semmit, de azért én kis esélyt látok rá...
:-( azért sok sikert kívánok!

Szerintetek ez beagyazodas? Lehet baba van a dologban? Beagyazodas után mennyi idõ el tesztelhetek?

Sziasztok! Velemenyetekre lennék kíváncsi!Esetleg hasonló tapasztalatok? :) Menzim utan egy-két nappal voltunk együtt a parommal védekezés nélkül. (Okt.24.én).4 napja minden nap barnás kis folyasom volt,ma elmentem wc-re és rozsaszines piros vér volt a papíron. Szerintetekehet baba? Mikor tesztelhetek? Tervezzük a babát de majd csak jövõ ilyenkorra. De ha most jönne ugyan olyan nagy örömmel és szeretettel fogadnank:) válaszokat elõre is köszönöm! 25.L

Legjobb válasz: Jaj azt elfelejtettem ,hogy 4 napig szurkalt,gorcsolt a méhen körül.

A kérdező hozzászólása: Jaj azt elfelejtettem , hogy 4 napig szurkalt, gorcsolt a méhen körül.
Ha a mai napig (11.19.) nem jött meg, nyugodtan tesztelj :) . Ha jól számolom, és valóban terhes vagy, akkor a bébi kb. ma 5 hetes (az utolsó menstruáció elsõ napjától számolva, a dokik innen számolják, valójában ilyenkor még csak 3 hetes). Ha tényleg így van, érdemes az elsõ vizsgálatra és UH-ra lehetõleg e hétre-jövõ hétre bejelentkezni, kizárandó a méhenkívüli terhesség lehetõségét, ez elsõsorban a TE életed és a petevezetéked épségének védelmét szolgálja. De a terhesgondozást talán célszerûbb a 8-9. héten kezdeni, ha akkor még az UH-on szépen dobog majd a szíve. (Koraterhességben még annyi minden történhet, és ha véletlenül történik, az általában természetes, mert ekkor a természet még mindent vagy semmit elven teszi a dolgát, és általában kromoszóma-rendellenesség áll a háttérben, ami lehet apai és anyai is (csak ritkábban anyai hormonális eltérés, pl. progeszteron-hiány). Semmiképp sem ijesztgetni akarlak. Csak hogy tudd, ha véletlenül ez történik, az nem hiba, akkor sem, ha lelkileg-testileg fájdalmas.) Rákszûrésed mikor volt utoljára?
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm ezt a tartalmas választ. Rakszuresem 2 eve volt. Szeptemberben. Sajnos megjött múlt het csütörtökön este felé. Mar el múlt és azóta voltunk együtt.:) a szamolasom alapjan jövõjét csütörtökön lesz a legesélyesebb napom:) most "varunk" csütörtökre :)
Ne várjatok :) A hímivarsejtek átlagosan 72 órát élnek, de a petesejt kb. 6 órán keresztül tudja csak fogadni õket, ráadásul egy kis stressz, egy másik parfüm, és a peteérés idõpontja mindjárt tolódhat egy kicsit. Plusz egy pár óra kell hímivarsejteknek, mire a petefészkekig is elérnek. Ha a mensi végétõl kezdve két naponta van szex úgy, hogy utána párna popsid alá, és így fél órát fekszel (meg kell várni, hogy az ondó állaga folyósabbá váljon), akkor mindig lesz készenlétben hímivarsejt, hogy a megtermékenyítésre kész petesejttel találkozzon. Viszont a ciklus vége elõtt 5 nap-egy héttel már inkább ne legyen szex, vagy legalább ne túl heves, mert az összehúzódások megzavarhatják az esetleg már zajló beágyazódást. Sok sikert és még több örömöt :) !

Mennyi idő szükséges a beágyazódáshoz?

Ha a ciklusom 29-35 napos és a 24. napon pozitív az ovu teszt, akkor mekkora az esélye, hogy sikerül beágyazódnia a petesejtnek? Mennyi id?re van szüksége? (Már feltettem a napokban egy hasonló kérdést, bár akkor elszámoltam magam 5 nappal)

Legjobb válasz: A peteérés a nem várt elõtt 14-16 nappal van. A petesejt megtermékenyülés után 5-7 nap alatt eljut a méhbe és újabb 5-7 napig tart a beágyazódás. ez után kezdõdhetnek a terhességi tünetek, és a teszten is csak ekkor jelenik meg a 2 csík.

A peteérés a nem várt elõtt 14-16 nappal van. A petesejt megtermékenyülés után 5-7 nap alatt eljut a méhbe és újabb 5-7 napig tart a beágyazódás. ez után kezdõdhetnek a terhességi tünetek, és a teszten is csak ekkor jelenik meg a 2 csík.
TUTI, a 24.-en volt? nagyon a végén van az már, nem? az esély nem túl nagy, úgy általában, ha sikerült, kb. két hét, mire valami is kimutatja:)
A kérdező hozzászólása: 3 hónapja volt egy korai vetélésem, azóta csinálok ovu teszteket, és a 24-ei pozitív elõtt egyszer se jelent még meg tesztcsík (illetve pár alkalommal nagyon halványan). Egyértelmûen erõsebb volt, mint a kontrollcsík, és mivel jan. 17-én jött meg legutóbb, ez így a 24. nap volt :\

Lehetséges az hogy az aktus után 17 napra történt meg a beágyazódás? Ha nem akkor mennyi idő van az aktus és a beágyazódás között?

Azért mondom a 17 napot mert akkor volt egy pici barna folyásom illettve rozsaszín volt a toalett papír.

Legjobb válasz: Hogy 17 napnál már nem lehetséges, az biztos. Úgy tudom, kb. 1 hét van a két esemény között.

Hogy 17 napnál már nem lehetséges, az biztos. Úgy tudom, kb. 1 hét van a két esemény között.
Nem lehet, több szempontból sem! Egyrészt ha az aktus ugye a peteéréskor történt akkor a 17 nap nagyon hosszú luteális fázisnak.(peteérés után átlag 12-16 napra meg kell jönnie a menstruációnak) Másrészt aktus után már 14 nappal mutatja a teszt a terhességet. Kb 5-7 napig vándorol a megtermékenyített petesejt, majd újabb 5 nap a beágyazódás, tehát legkésõbb a 14. napon már mutatja a teszt. Nekem peteérés után a 12. napon már kimutatta. Az a pecsételõ vérzés inkább mensi kezdete lehetett, vagy ha abba maradt akkor esetleg hormonprobléma.
Nagyon extrém esetben lehetséges. Ha a hímivarsejt 5 napig él odabent, petesejtre várva (ritka, de volt már rá példa), akkor a megtermékenyülést követõen 7 napig vándorol, plusz a beágyazódás 5 napja: ez összesen 17 nap. Nem sûrûn akad ilyen, az tény, de attól még volt már ilyen. Szerintem esélyesebb, hogy a menstruációd jelzett. Tesztet nem csináltál?
A kérdező hozzászólása: Ma csinálok tesztet és írok. Csak még korainak tartom kicsit mert ma kéne megjönnie. De azért tesztelek egyet
A kérdező hozzászólása: Vettem clearblue tesztet ami kimutatja a terhesség hetét is. Negatív lett. Gondolom akkor már tuti hogy nem vagyok terhes, még akkoris ha csak 1 napot késet mert ez a legjobb teszt. Ugye?
Amíg nem jön meg van remény! Drukkolok neked! :-)
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem jött meg..
Tesztet csináltál? Ha negatív, én elmennék egy dokihoz a helyedben!
A kérdező hozzászólása: Holnap megyek orvoshoz. Teszteltem de negatív. Izgulok :S

Ha 3 napja voltunk együtt a párommal, érdemes megcsinálni a terhességi tesztet, vagy várjak vele? Mennyi idő a beágyazódás?

Van olyan terhességi teszt ami állítólag pár nap után kimutatja ha sikerült teherbe esni. De többfélét olvastam már err?l, hogy több hét kell amíg elkezd a hcg termel?dni a szervezetben, amit a teszt kimutat. Mennyi id? a beágyazódás? Mikor kell hogy jelentkezzenek az els? tünetek?

Legjobb válasz: Inkább 3 hét után érdemes, a kis fickók közel 1 hétig elélnek odabent, és 2 hét után mutatja ki a legtöbb teszt a terhességet. Én nem tudok ilyenrõl, hogy pár nap után kimutatná, pár nap a beágyazódás, meg lehet, hogy még nem is értek célba 3 nap után a kis fickók odabent. Amúgy olyan tesztbõl ami 2 hét után mutatja ki, a Lily-t javaslom, olcsó a 2 db-os csomag, és megbízható. Nem védekeztetek egyáltalán vagy mi? Ha szabad megkérdeznem. Érdekel, hogy most para-e, ha terhes vagy, vagy az lenne a jó... :D

Inkább 3 hét után érdemes, a kis fickók közel 1 hétig elélnek odabent, és 2 hét után mutatja ki a legtöbb teszt a terhességet. Én nem tudok ilyenrõl, hogy pár nap után kimutatná, pár nap a beágyazódás, meg lehet, hogy még nem is értek célba 3 nap után a kis fickók odabent. Amúgy olyan tesztbõl ami 2 hét után mutatja ki, a Lily-t javaslom, olcsó a 2 db-os csomag, és megbízható. Nem védekeztetek egyáltalán vagy mi? Ha szabad megkérdeznem. Érdekel, hogy most para-e, ha terhes vagy, vagy az lenne a jó... :D
Úristen! Minek szexeltél, ha azt sem tudod, hogy mennyi idõ a beágyazódás? Én 13 éves vagyok, szûz és még én is tudom, hogy 5-6 illetve 7 nap után történik meg beágyazódás..
még nem lehet semmi olyan tüneted, ami a terhességet jelentené, amit a terhesség okozna
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor még semmi tünetre ne számítsak ugye? Értem ezt enyhe hányinger, esetleg hasi fájás alatt. Várok még a tesztel egy hetet.
szeretkezés után kb 10-14nap alatt ágyazódik be(elõtte pár napig vándorol a spermium).A 3napos terhességi tesztet úgy kell érteni, hogy beágyazódás után 3nappal mutat ki hcg-t a vizeletbõl a teszt!Szóval a szex után 14nappal már tesztelhetsz.
A kérdező hozzászólása: Akkor várok még a tesztel jövõhétig :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Nem védekeztünk, de megszakítottuk az együtt létet, ha értitek mire gondolok. Nem lenne para hogyha teherbe esnék, bár igaz hogy nem terveztük idáig. Azt mondják a nõ megérzi, hát nekem most jött egy olyan érzésem hogy mivan ha.... pedig eddig ilyen soha még csak eszembe sem jutott... hát, majd meglátjuk :) 22/N
Elsõ vagyok, ja kimaradt, 6-14 nap is lehet akár a beágyazódás. Változó
én eddig úgy tudtam h a beágyazódás olyan 8-10 nap. igaz, én csak egy 17 éves srác vagyok xD
A beágyazódás a 6.-7. nap környékén kezdõdik, csak utána kezd el termelõdni a HCG. A legérzékenyebb tesztek is csak BEÁGYAZÓDÁS után 3 nappal mutatnak eredményt, tehát kb. 10 nap után. Hogy ezek mennyire megbízhatóak, az jó kérdés. Inkább 14 nap után érdemes tesztelni, vagy még biztosabb, ha megvárod a menzeszed idõpontját és akkor végzed el reggeli elsõ vizeletbõl. Egyébként a spermiumok akár 6 napig is életképesek benned.

Akinek sikerült a baba, a nemvárt előtt mennyi idővel érezte a tüneteket? Mik voltak azok? Érezte a beágyazódást?

Legjobb válasz: Szia!!Beágyazódást nem éreztem!Elsõ babómnál kb egy héttel mensi elõtt majd leszakadtak a cicijeim,de ennyi!Másodiknál szintén a cicim egy héttel elõtte de most csak érzékeny ,és tegnap volt tuti pozitív a tesztem!

Szia!!Beágyazódást nem éreztem!Elsõ babómnál kb egy héttel mensi elõtt majd leszakadtak a cicijeim, de ennyi!Másodiknál szintén a cicim egy héttel elõtte de most csak érzékeny , és tegnap volt tuti pozitív a tesztem!
Szia! Nekem sem volt semmi tünetem, csak annyi, hogy már peteérés óta fájtak a cicik ugyan úgy mint szoktak, ezért nem is gondoltam, hogy babás vagyok. Aztán április 11-én mikor mentünk szavazni, iszonyatos nagy fájdalmam volt a farcsontomban. Nem bírtam megállni a lábamon, de ez csak kb 1órán át tartott, majd mintha elvágták volna. Keddre nem vártam a mensimet, ez ugye vasárnap volt. Keddne pozit teszteltem. Sztem akkor lehetett a beágyazódás mikor az a nagy fájdalom volt a farcsontom, és a gerincem környékén. Sok sikert nektek! 8+2h kismami
szia. szerintem én az elsõ erctõl kezdve éreztem hogy van valami. ugyanis a menszi elõtt jó 8-10 nappal már égett a gyomrom és sokat kellett pisilnem. érzékenyek voltak a cicijeim nem sokkal rá, majd a menszi elõtt 3-4 nappal elmaradtak a szokásos menszit kisérõ tünetek, s akkor már több mint sejtés volt hogy baba van a dolgoban.
Azzal kezdõdött, hogy szúrást éreztem az oldalamban és sokszor, sokat pisiltem. ezt kicsit furcsállottam, mert én akkor érzem ezt a sûrû pisilési ingert, amikor megvan. de ezeket betudtam annak, hogy mindjárt megjön. aztán tömöttebbé, keményebbé váltak a melleim és nagyon fáradékony voltam, korán feküdtem és végigaludtam az éjszakákat, pedig rossz alvó vagyok. ezek az elsõ 2 hétben voltak.
Nemvárt elõtt 4 nappal szörnyûségeket ettem és volt 1-2 csepp vér. Másnaptól hányinger, mellfájdalom, szédülés. A beágyazódást nem éreztem, bár biztos voltam benne, hogy megjön, mert olyan hasi érzésem volt akkor, szóval lehetett a beágyazódás miatt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.És volt valamilyen folyásotok?Nekem ovu óta van egy kis krémes folyásom, de semmi más!

Milyen a beágyazodási vérzés? Véletlenül nem rozsaszines? és mennyi ideig tart? (többi lent)

a tesztem pozi lett pénteken, de ma "megjött", de alig van, és rozsaszines, lehet h ez nekem a beágyazodási szakasz??? de nem görcsölök 1.nap mint a mult honapban,ez nem olyan mint az eddigi mensieim!!!

Legjobb válasz: hát ha már pozitív lett a teszted,az azt jelenti,hogy már megtörtént a beágyazódás!hiszen-én legalábbis úgy tudom,-miután már beágyazódik,csak azután kezd el termelõdni a hcg,ami napról-napra több,s ez már meg is jelent a (szervezetdben)vizeletedben,ha + lett a teszted!hogy ez a vérzés mitõl van nem tudom...lehet,hogy a szervezeted "emlékszik"a mensi idejére,s ezért maszatolgatsz...hallottam már ilyenrõl!de szerintem mielõbb kérd ki a nõgyógyászod tanácsát,nehogy baj legyen...

hát ha már pozitív lett a teszted, az azt jelenti, hogy már megtörtént a beágyazódás!hiszen-én legalábbis úgy tudom, -miután már beágyazódik, csak azután kezd el termelõdni a hcg, ami napról-napra több, s ez már meg is jelent a (szervezetdben)vizeletedben, ha + lett a teszted!hogy ez a vérzés mitõl van nem tudom...lehet, hogy a szervezeted "emlékszik"a mensi idejére, s ezért maszatolgatsz...hallottam már ilyenrõl!de szerintem mielõbb kérd ki a nõgyógyászod tanácsát, nehogy baj legyen...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!! sajnos csak kedden tudok menni orvoshoz, mert akkor van az én orvosom!!! remélem nem vetélés, mert nem csináltam semmi "nehéz" dolgot, nem emeltem stb....
DOKI!!!!! Lehet spontán vetélés.Nekem is ez volt.:(

Mennyi ideig tart a beágyazódás? mit lehet olyankor érezni? a reggeli 36, 8 -as hő jót jelent?

Legjobb válasz: A hõd nem rossz, de ne alapozz rá, mert nem mindig megbízható. Van, aki semmit nem érez beágyazódáskor, másnak szurkál a petefészke-hasa alja, észlel pár csepp vért, érzékeny a melle.

A hõd nem rossz, de ne alapozz rá, mert nem mindig megbízható. Van, aki semmit nem érez beágyazódáskor, másnak szurkál a petefészke-hasa alja, észlel pár csepp vért, érzékeny a melle.

Mennyi ideig tart a beágyazódás? Lehet tőle a folyásom sárga, majdnem barna?

Van valami oldal ahol pontosan utána lehet nézni ennek? Csak azért mert nekem 3-án volt peteérésem, és vasárnap hétf?n a folyásom sárga, majdnem barna volt! Lehet ez a beágyazódás jele? Amúgy már 8 napja érzek a hasamban szúrkálást, néha olyan er?set, hogy a hüvelyemben is érzem! A h?m peteérés utántól már 37,0 - 37,2 körül van! Nem kéne megjönnie kb. 18-20 körül! Várom a válaszokat!

Legjobb válasz: Szia! A beágyazódás 7-14 nap, úgy tudom. Én nem vettem észre, hogy folyásom lett volna, de gondolom mindenki szervezete másként reagál. A hõd jó, de csak mensi elõtt 1-2 nappal esik le, így még nehéz következtetni bármire is. Itt olvastam már, hogy a szurkálás volt az elsõ jel a bébire :-)) Nekem a mellem kezdett jobban eresedni. A többi jel, csak az elmaradt mensi után jött. Sok sikert neked, szorítok a hétvégén!

Szia! A beágyazódás 7-14 nap, úgy tudom. Én nem vettem észre, hogy folyásom lett volna, de gondolom mindenki szervezete másként reagál. A hõd jó, de csak mensi elõtt 1-2 nappal esik le, így még nehéz következtetni bármire is. Itt olvastam már, hogy a szurkálás volt az elsõ jel a bébire :-)) Nekem a mellem kezdett jobban eresedni. A többi jel, csak az elmaradt mensi után jött. Sok sikert neked, szorítok a hétvégén!
Szia! Nekem egy csepp vér jelentkezett a peteérést követõen, a hõm is fent volt folyamatosan, szurkálásom is volt, mellem is feszült. De sajnos megjött a jelölt idõpontra :) Neked több sikert kívánok, hátha!!
Szia. Nekem az elõzõ hónapban volt pontos idõben a peteérésem (én is mindig figyeltem a hõmérsékletem) a menszeszem utáni 10-12. napon együtt voltunk a párommal és orgazmus után észleltem egy kis rózsaszínû vérezgetést ennek nem tulajdonítottam semmi jelentõséget, majd rájöttem ekkor szabadult ki a tüszõbõl a petesejtem, mivel egy erõs orgazmus is elõidézheti a kitörést, szóval pont "találkoztak" rá az 5.-7. napomon elkezdtem érezni apró szurkálásokat a hasamon, ami a köldököm alá irányult inkább mint a petefészkek felé. Akkor már éreztem, hogy valami más, azt mondják egy nõ megérzi(az anyai ösztön). Ahogy kimaradt az elsõ nap a menszeszem máris csináltam 3 különbözõ tesztet és pozitív lett. Sajnos, mire elértem volna az ultrahangra kilökte a szervezetem mert az endometriumom (méhfalam) elég vékonyka volt. Remélem tudtam egy kicsit segíteni. Szóval én 99%ra tippelem, hogy ez terhesség de lehetséges nagyon kicsi esetben ciszta is, de ha a kettõ együtt van nem kell aggódni a ciszta terhesség alatt felszívódik.
Az elõzõ válasz is az enyém. Érzelmileg is megváltoztam picit, sokkal érzékenyebb lettem apró dolgokra elsírtam magm, és szúrt a mellbimbóm is, igaz úgy feszült mint menszi elõtt de ilyenkor nem fáj a bimbó csak ha baba van, és az egész mellemet behálózták az erek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!