Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő alakul ki valami (2 db)

Mennyi idő alatt alakul ki valami rend a kórházból hazajövetel után?

3 hét mulva szülök és kicsit félek a hazajövetelt?l, hogy hogy fog kialakulni, hogy már hárman vagyunk...Mellette háztartást ellátni, de pihenni is. Hogy lehet ezt összehangolni?

Legjobb válasz: Nyugi, kialakul :))) De tényleg! Na jó, eleinte káosznak fogod megélni, hiszen nem lesz két egyforma napod. Ha már úgy tûnik majd, van valami rend, akkor a következõ nap felborul minden. Az elsõ 3 hónap kb errõl szól. A háztartás érdemes lecsökkenteni minimális szintre, én rendeltem ebédet egy darabig, takarítás is a porszívózásig, felmosásig terjedt, vasalni is csak amit muszáj volt... Sétával várjál 2-3 hetet majd, ha jó idõ marad, akkor utána már kiviheted, 15-20 percre, aztán fokozatosan növelheted az idõt. 3 gyerekes anyuka

Nyugi, kialakul :) )) De tényleg! Na jó, eleinte káosznak fogod megélni, hiszen nem lesz két egyforma napod. Ha már úgy tûnik majd, van valami rend, akkor a következõ nap felborul minden. Az elsõ 3 hónap kb errõl szól. A háztartás érdemes lecsökkenteni minimális szintre, én rendeltem ebédet egy darabig, takarítás is a porszívózásig, felmosásig terjedt, vasalni is csak amit muszáj volt... Sétával várjál 2-3 hetet majd, ha jó idõ marad, akkor utána már kiviheted, 15-20 percre, aztán fokozatosan növelheted az idõt. 3 gyerekes anyuka
Szia.Ilyenkor a káosz normális.Min.2 hónap kell, mire kialakul az a rend ami talán megmarad.Az eleje biztossan neked is nehéz lessz, de mikor vissza gondolsz rá, szinte semminek tünik majd.Nekem nem volt segítségem, a férjem reggeltöl estig dolgozik, a szüleim 1000km-re laknak.De itt vagyunk, mára kialakult az alvás is, evés is, és fözni is tudok:) ). Èn napjában 2xmentem sétálni, de, és du, mára egyszer du.18órakkor fürdés, enni amikor kér, állt.3 óránkánt, 20-21kor megy aludni. majd kialakul minden szépen, ezen ne idegeskedj. 15hetes kisla´ny anyukája.
Nekem az elsõ 3 hét teljesen káosz volt. Utána kezdett kialakulni valamilyen rend, de persze ez is változik még nincs két egyforma nap. Amíg ez van addig a fürdés sem pontban akkor van hanem 7 óra körül, mikor hogy sikerül. Ami nagyon fontos, hogy próbálj meg nem idegeskedni és amennyit tudsz pihenj, hogy legyen tejcsid! Nincs pontos határidõ mert minden baba más és más. Eleinte nehéz lesz erre készülj fel, de nem tart örökké a káosz.

Mennyi igazság van abban, hogy ha ismerkedek egy lánnyal és nem alakul ki köztünk rövidebb idő alatt ( mondjuk 1 hónap ) valami, akkor onnantól kezdve felejtős, mert úgysem fog történni már semmi?

Az esetek többségében ez tényleg igaz? Tényleg nem érdemes tovább küzdeni ?

Legjobb válasz: Te most a statisztikai hivatallal randizol, vagy EGY BIZONYOS lánnyal, akivel egyénileg alakítjátok a közös dolgaitokat? Vagy 23 nap és 3,5 óra után közlöd vele, hogy az átlagnál õ már lassabban reagál és ezért húzzon a francba?

Te most a statisztikai hivatallal randizol, vagy EGY BIZONYOS lánnyal, akivel egyénileg alakítjátok a közös dolgaitokat? Vagy 23 nap és 3, 5 óra után közlöd vele, hogy az átlagnál õ már lassabban reagál és ezért húzzon a francba?
Inkább ne próbálkozz, mert a statisztikák azt is kimutatják, hogy minden 6254626-edik ilyen lány gyilkosságra is képes!
A kérdező hozzászólása: De az esetek többségében ez tényleg így van igaz ?
Figyelj, ha egyik nap -30 fok van, következõ nap meg +70, akkor 2 nap átlagja 20 fok, ami amúgy tök jó. Csak az a baj, hogy az elsõ nap baromi hideg van, aztán egy hatalmas klímaváltozás, ami eleve elviselhetetlen, fõleg a betegeknek, másnap meg egyesen megsülsz. 18/L
Jártod egyáltalán randizni, vagy csak baráti társaságban, suliban szoktatok eldumálni. Ha már több publikus helyre szervezett randin túl vagytok, akkor szervezhettek egy otthoni filmnézõs randit, és egy üveg bor után átalakulhat összebújóssá. :)
igen az esetek 80% ban igy van ez, de nem kell 1hónap hozzá, elég ppar nap is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!