Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő ahhoz hogy a (108 db)

Melyik programozasi nyelvet tanuljam meg ahhoz, hogy a legnagyobb esellyel kapjak allast? A java es a c++ kozott filozok. Melyik konnyebb? Mennyi ido kell ahhoz, hogy megtanuljam?

Legjobb válasz: "A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 16:38" Ugye az megvan, hogy a programozás nem kizárólag a nyelvi szintaktikából és a sablonkönyvtárak használatából áll? Hogy mondjuk programozási mintákat és algoritmusokat kódolunk? Hogy vannak konvenciók, amiket az adott nyelv szintaktikája nem tanít meg? Hogy vannak platformok, programozási környezetek, programozási modellek, alacsony szintû nyelvek és memóriakezelések amikre szükség van egy projektben? Ja mondjuk sziriszari számlázóprogramot lehet írni fél év után, ami majd mûködik ahogy mûködik. Végülis.

"A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 16:38" Ugye az megvan, hogy a programozás nem kizárólag a nyelvi szintaktikából és a sablonkönyvtárak használatából áll? Hogy mondjuk programozási mintákat és algoritmusokat kódolunk? Hogy vannak konvenciók, amiket az adott nyelv szintaktikája nem tanít meg? Hogy vannak platformok, programozási környezetek, programozási modellek, alacsony szintû nyelvek és memóriakezelések amikre szükség van egy projektben? Ja mondjuk sziriszari számlázóprogramot lehet írni fél év után, ami majd mûködik ahogy mûködik. Végülis.
bár én c++os vagyok, ajánlom a javat is. nem a programnyelv a lényeges, hanem a programozói gondolkodásmód, az meg ha megvan akkor minden gond nélkül tudsz majd programnyelveket váltani. ha esetlen nagyon kezdõ vagy, akk a Pascalt ajánlom, jó tanuló nyelv, vagy 10 éve én is azzal kezdtem
A kérdező hozzászólása: Koszi, holnaptol el is kezdem a javat! :)
elsõ körben a tudásodat fogják nézni. ha az megfelelõ akk meg sztem segít is ha lány vagy (fõleg ha jól is nézel ki :) ), egy jó megjelenésû vérbeli kocka csaj ritka és megbecsülendõ kincs :) kereset változó. egy vidéki tesztelõ átlag kb 150 nettót keres, pesten egy több évnyi tapasztalattal rendelkezõ programozó 3-400at is simán (még mindig nettó). ha meg nagyon durván tolod, akk határ a csillagos ég
A kérdező hozzászólása: Kb mennyit kereshetnek? A neten nem igazan talatam semmi infot rola... Szamit valamit szerintetek, hogy lany vagyok? Ugy ertem, hogy nem tul sok programozo lany van, es nem tudom alkalmaznanak-e.
Tobb java programozoi allas van, de tobb is a java programozo. Tehat java proramozokent alapvetoen konnyebb elhelyezkedni, de c++ programozokent zsirosabb allast lehet talalni.
17:34 És szerinted ki mondta, hogy csak abból áll? Én azt mondtam, hogy junior programozónak simán elmehet ha fél évig aktívan kódol. Mert a dolgokat amiket felsoroltál meg fogja ismerni, mivel használja õket. Valamilyen platformot, valamilyen fejlesztõeszközt, algoritmusokat. Nem tudom, miért gondolod, hogy a fél év tanulás azt jelenti, hogy leül valaki a Java referencia elé, és bemagolja...
kérdezõ: én magamtól (google, tutorialok, netes könyvek, fórumok tömkelege) tanultam meg. OKJn max nagyon alapokat tanítják meg, kb hogy hogy indítsd el, meg írtok egy "hello word" meg "1+1" szintû progikat, de a gondolkodásmódot ott nem fogod elsajátítani. viszont ha otthon elkezded, kis apró programokkal folyamatosan h ráérezz, megmegy az majd hamar. fél évet kevésnek mondanék, de úgy 1 év minden nap pár órás gyakorlással az már reális akár egy junior fejlesztõi szinthez is. a többi már inkább tapasztalat lesz, hogy mit hol hogyan érdemes megoldani, ehhez meg évek kellenek, de magától jönni fog ahogy haladsz elõre
A kérdező hozzászólása: Es hogy kezdjek neki? Teljesen kezdo vagyok. Konyv segitsegevel eleg (onszorgalombol?) vagy valami okj-s kepzesben? Mit tanacsoltok?
Fél évig kódolsz, és csak a szintaktikával ismerkedsz meg? Jó nagy retardált lehetsz. A Java egy vérprimitív nyelv, nyílván fél év alatt megismered az alapvetõ könyvtárakat, eszközöket is. Duh. Az meg, hogy szar kódot írnak... igen, a juniorok szar kódot írnak.
Junior fejlesztõnek kizárólag a nyelvi szintaktika ismeretével? Kötve hiszem. De ha mégis, az olyan programoktól mentsen meg az ég, amit ilyen "programozók" írnak.
Java a könnyebb, és Java állásból van több. Tehát nem nehéz a választás. Fél év alatt megtanulod, és junior fejlesztõnek simán elmehetsz.
Programozóként 150-200 nettó a minimál fizetés, 150 vidéken (na jó, ott lehet kevesebb is, de akkor az speckó, egyetemi vagy ilyesmi cucc). Ennél kevesebbért nem éri meg elmenni. A határ meg a csillagos ég, ahogy mondták fentebb. 4-600k bruttóért kerestek múltkor KEZDÕ C++ programozót, az ugye 240-350k nettó. Ismétlem, ez KEZDÕ. Senior C++ az csillagos ég, de tényleg.

A megismerkedéstõl számitva mennyi idõnek kell eltelnie (hét, hónap) ahhoz, hogy a férfi ne tartson könnyûvérû nõnek?

Legjobb válasz: Ez pasifüggõ. Nálam pl. nincs megkötve, ha szimpi a csaj lényegtelen az idõ. 24/F

Ez pasifüggõ. Nálam pl. nincs megkötve, ha szimpi a csaj lényegtelen az idõ. 24/F
az sok mindentõl függ szerintem... igaz én a férjemmel chat-en ismerkedtem meg, barátságnak indult, nem is terveztünk többet... sokat beszélgettünk... 1 hónap után találkoztunk és már akkor az ágyban kötöttünk ki :D és amint írtam... mára a férjem :) ismeretségi körömben is van olyan pár akik egy éjszakás kalandot kerestek annak idején (5 éve) 2 hónap múlva lesz az esküvõjük :) szóval ha valaki melléd van rendelve, akkor az akkor is melletted marad ha rögtön ágyba bújsz vele, és aki nem, akkor is el fog menni ha váratod heteket-hónapokat...
Teljesen lényegtelen egy ilyen idõkoordináta felállítása. - mert ha az illetõbõl nem váltod ki azt az érzést, ami hozzád fûzi, akkor a szextõl függetlenül le fog lécelni.
Teljesen értelmetlen ilyen szabályokat felállítani. Úgyis a szex dönt el, hogy lesz-e folytatás, vagy nem.

Mennyi ideig kell szedni a köptetőt ahhoz, hogy hasson? Ha este beveszek egy ACC-t már reggelre már van hatása?

Legjobb válasz: Nem, ennyi idõ alatt nem hat, sõt az ACC elõször rontja az állapotodat /többet fogsz köhögni/ ezért bele is van írva a betegtájékoztatóba, hogy este nem szabad bevenni, mert nem tudsz majd aludni rendesen. Kár, hogy ennyire nem érdekel a gyógyszerek értelmes használata :) De felõlem, te tudod.

Nem, ennyi idõ alatt nem hat, sõt az ACC elõször rontja az állapotodat /többet fogsz köhögni/ ezért bele is van írva a betegtájékoztatóba, hogy este nem szabad bevenni, mert nem tudsz majd aludni rendesen. Kár, hogy ennyire nem érdekel a gyógyszerek értelmes használata :) De felõlem, te tudod.
A kérdező hozzászólása: Én nem sajnálom hogy nincs dolgom gyógyszerekkel és nem tudom mit mire hogyan kell használni.
Hát valóban azért az alapvetõ lenne, hogy elolvasod alaposan a használati útmutatót... (akkor nem lenne ennyi hülye kérdés, pláne a fogamzásgátlás témakörben, de tudom, manapság nem menõ ennyit se megtenni magunktól xD) Sokat nem hat, sõt, tapasztalatom szerint összességében se. Inkább nappal kezdd el használni, és inkább a pezsgõtablettát, azt csak napi egyet kell legalább. Az íze elég szörnyû sajnos. xD 4-5 napig szedni kell, és 1-2 nap kell a hatás kifejtéséhez.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, de nem vettem még semmiféle köptetõt, ha vettem volna akkor el tudtam volna olvasni a tájékoztatót. Csak érdeklõdtem, a hatásról mert ugye ha rögtön hat, azzal elég kellemetlen közösségbe menni. Inkább elintézem 7végén.
Neten is fent van minden tájékoztató, ha érdekel véletlenül. :D Szerintem hétvégéig azért ne halogasd, sokkal rosszabb nem lesz a helyzet attól, hogy elkezdesz valamit szedni. :S
Azok már elmúltak. Vannak helyettük újak.
Unokatesóm kiment mosogatni Londonba és heti 5 napot dolgozott napi 10 órában (amibõl kb. 6-7 telt valódi munkával) és olyan fizetést kapott érte, hogy kb. a 60%-ából kijött neki az életfenntartás (lakbér, rezsi, kaja, ruha), a többit meg szabadon elkölthette. A mosogatás csak annyi volt, hogy pakolni kellett neki a koszos cuccokat, mint a mosogatógép csinált és nem volt nagy rohanás. Légkondicionált volt a hely és a fõnöke haverként bánt velük, nem úgy, mint a kutyákkal. Amikor elrontottak valamit, akkor nem ordítozott velük, mint egy idegsokkos állat, hanem nyugisan elmagyarázta a dolgokat. Szerintem ti abszolút nem tudjátok, hogy mi folyik kapitalizmus címszó alatt Nyugat-Európában és az ottani rendszer mennyivel élhetõbb a miénknél ahhoz képest, hogy mi rengeteget pazarlunk az emberek jólétére, õk pedig kihajtják a szegény lakosságból még a belüket is, mert ott ugye kapitalizmus van, a magyarok meg ugye semmirekellõk és nem akarnak dolgozni. :DD
100 év talán.
A kérdező hozzászólása: Upsz, bent maradt egy "okozta" feleslegesen a kérdésben, elnézést kérek!
Amint bevezetik a kommunizmust helyreáll a világrend.
Az 5-ös rohadt jól leírta az egészet. Vicces, hogy egyeseknek milyen elképzelésük van Ny-Európáról és rólunk.
Pontosan mik azok a károk?
A gazdasági károkat a megfelelõ vezetés helyretehette volna, ha találunk most olyat és 20 évig meg is tartjuk, akkor talán kimászunk a gödörbõl, talán végleg. A másik kettõre meg az örökkévalóságig várhatunk, legalábbis ebben az idõpontban, semennyire sem akar a társadalom és a mentalitás megváltozni.
Az a baj, hogy a mostani generációk is az elõzõekbõl nõnek fel, így folyton újratermelõdik a belõle származó gondolkodás is. Van, ami nem, vagy csak nagyon nehezen helyrehozható, mint a néprajzban, a történelem oktatásában okozott rombolások, van amire igény nincs, mint a társadalmi hozzáállás és felfogás.
Hát még rengeteg. Jelenleg Magyarországon az összes párt baloldali gazdasági populizmussal hûlyíti az embereket.
'Amint bevezetik a kommunizmust helyreáll a világrend.' Nem lesz ekkora mákod. És milyen az a világrend, amit elképzelsz? Ha olyan, ami volt itt jó 40 éven keresztül, hát abból biztos nem kérek.

Mennyi idő kell ahhoz, hogy a bicepszeim láthatóak legyenek?

14 éves vagyok és lány, eddig 5kg.-kal próbálkoztam de semmi illetve egy ici pici látszata van (3 hete csinálom), esetleg ha tudtok valami hatékony gyakrlatokat akkor írjátok le.... :)))

Mennyi idő szükséges ahhoz, hogy a blogomat többen olvassák?

Ezen a héten kezdtem írni, így gondolom, hogy csodákat nem várni. Legf?képpen az érdekel, hogy mennyi id? még egy blog eléri a célközönségét? Nem az a célom, hogy naponta több ezren olvassák, már pár tíz f?vel megelégszem.

Legjobb válasz: Ha érdekes és megfelelõ új információkkal szolgál, akkor olvasni fogják. Ha nem, akkor pedig nem.

Ha érdekes és megfelelõ új információkkal szolgál, akkor olvasni fogják. Ha nem, akkor pedig nem.
nekem tetszik a blogod:) http://azeleteleteljed.blogspot.hu/ mit gondolsz ez milyen? én írom.
A kérdező hozzászólása: Nekem is tetszik a tiéd. :)

Milyen papírok elintézése szükséges ahhoz hogy Amerikába utazhassak? ÉS mennyi időbe telnez ezeknek a megszerzése?

Legjobb válasz: Piros útlevél (1 hónap) és ESTA engedély (azonnali) kell hozzá.

Piros útlevél (1 hónap) és ESTA engedély (azonnali) kell hozzá.
ESTA kell, és útlevél. Ha útleveled már van, az ESTA megszerzése kb. 10 perc. Maximum.
A kérdező hozzászólása: És az ESTA-t mennyi idõre adják? Meddig maradhatok vele?
3 hónap.
A kérdező hozzászólása: és vízummal egyhuzamban akár egy évet is kint lehetek? és a vízumhoz milyen papírok kellenek?
2 évre adják és egyszerre 3 hót lehetsz kint. Erröl a linkról töltsd ki a többi plusz pénz lehuzásos. 14USD-ba kerül. https://esta.cbp.dhs.gov/esta/

Mennyi idő kell ahhoz, hogy a férjem eltűnté vagy halottá nyilvánítsák? Így eltudok válni tőle?

A férjem lassan két éve, hogy elment itthonról, és azóta semmit nem hallani fel?le. Többször is jártam már a rend?rségen, de nem tesznek semmit.

Legjobb válasz: Én is 5 évrõl tudok...sajnálom elég rossz lehet(ett)

Én is 5 évrõl tudok...sajnálom elég rossz lehet(ett)
Jézusom, ez szörnyû. Mi történt? Mesélsz? Am igen, 5 év, nagybácsim rendõr, õ mondta.
5 évet kell várni a halottá nyilvánításhoz.
azt hiszem, 5 év után lehet holttá nyilvánítani valakit.
Ha körözik akkor kérheted az elválasztást arra hivatkozva h bûnözõ.
24 óra után keresték volna..
Keresd meg magad..hívd a barátait, stb.
te tetted el lábalol mi? :D
A kérdező hozzászólása: a rendõrségen azt mondtáák, hogy nem lehet semmit se tenni. bár ezt eddig is valószínûtlennek tartottam. köszönöm a segítséget.
Annélkül is válhatsz hogy õ jelen lenne ad be a papirokat a biroság ki mondja a vállást akkor is ha nincs jelen ez még kedvez is neked ne várj 5 évet.
Lol, joga van eltûnni. Mit hittél, hogy majd erõszakkal hazaviszik hozzád? Ha már volt a rendõrségen, akkor 'megvan', de a rendõröknek közük nincs az õ vagy a kettõtök életéhez.
Miért gondol mindenki bûnözõkre a körözés szó kapcsán? Hihetetlen.
a körözést nem csak a bûnözõk ellen adják ki, hanem az eltûnt/eltûntnek bejelentett személyek esetében is. mivel a férjed nem tûnt el -hiszen volt bent a rendõrségen, megállapították, hogy nem eltûnt személy, nem követett el bûncselekményt, így természetes, hogy nem tesznek semmit. ha meg el akarsz válni, azt megteheted, ahhoz nem kell a férjednek is jelen lenni. aki azt írta, hogy azért fognak elválasztani, mert a férjed bûnözõ, butaságot írt. nem azért, mert a férjed nem bûnözõ, hanem azért, mert az önmagában nem válóok, hogy valaki bûnözõ. az már igen, ha az egyik fél akarja a válást- ebben az esetben nincs szükség a másik fél beleegyezésére, (közös megegyezés) csak így kissé hosszadalmasabb az eljárás.
Azért holttá nyilvánítani valakit csak azért, mert lelépett a feleségétõl, elég durva. Add be a válópert (gondolom a fõbb adatait a lakcímén kívül tudod), aztán majd hivatalból kiértesíti õt is a bíróság a jelenlegi lakcímén. A lakcímét csak neked nem adják ki, de ha bírósági per (válóper) folyik ellene, akkor megtalálják és értesítik. Akkor is elválasztanak tõle, ha nem megy el egy tárgyalásra sem.
Hat azert ez mas eset, mint aki siman eltunt. Ha bunozo, el kellene, hogy valasszanak, nem kell beleegyezese. Kerdezz meg egy ugyvedet.
A kérdező hozzászólása: hogy miért tûnt ez azt nem tuudom. egyik nap már nem jött haza.
mit követett el amúgy?
Ez tényleg nagyon szörnyû lehet! Megkérdezhetem hogy miért akarsz elválni tõle illetve hogy miért "tûnt" el?
hát azt én nem tudom... érdekes egy sztori az biztos....
A kérdező hozzászólása: Én már csak azt nem értem, hogy ha körözik, és bement a rendõrségre, akkor ott, hogy hogy nem figyeltek erre oda?
hát ha valóban letiltatta az adatait, bement a rendõrségre, akkor adott életjelet magáról, nem? az ilyen eltûnté/halottá nyilvánítást pedig az után lehet 5évre kinyilvánítani, hogy nem adott magáról életjelet.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Országos körözés van kiadva ellene és nem találják. De ismét elmentem a rendõrségre és közben letiltatta az adatait, ami azt jelenti, hogy bement a rendõrségre, szóval Magyarországon tartózkodik. Akkor ha 5 évig semmi, akkor lehet halottá nyílvánítani. És így elválni nem tudok tõle?
Nem lehet hogy elõed menekül?
1 hét
Orvos azt mondta a 14. szemig érdemes óvszert használni mellé, de aztán már jó kell legyen a tabinak magának.
15 szem, ha az elsõ napon kezdted el szedni.
1 hónap de a doki ugyis elmonddja mikortol teljesen biztonságos
Ez gyógyszer függõ!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!