Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő ahhoz h megtermékenyüljön a petesejt (1 db)

Mennyi idő kell ahhoz h megtermékenyüljön a petesejt?

Hogy lesz abból baba?mikor lehet tudni a terhességet?ugy értem h id?ben?

Legjobb válasz: Érett petesejt általában a menstruáció elsõ napjától számolva a 14. napon van.Egy nõ egy hónapban kb. 4 nap eshet teherbe.Ha megtermékenyül a petesejt,akkor rögtön megnagyobbodik és osztódni kezd,megduplázódik stb.!Beágyazódik a méhfalba.A terhességet a kimaradt menstruácónál veszi észre a nõ,a terhességi teszt is akkor mutatja ki,mert csak akkor termelõdik elég hormon a szervezetben.

Érett petesejt általában a menstruáció elsõ napjától számolva a 14. napon van.Egy nõ egy hónapban kb. 4 nap eshet teherbe.Ha megtermékenyül a petesejt, akkor rögtön megnagyobbodik és osztódni kezd, megduplázódik stb.!Beágyazódik a méhfalba.A terhességet a kimaradt menstruácónál veszi észre a nõ, a terhességi teszt is akkor mutatja ki, mert csak akkor termelõdik elég hormon a szervezetben.
A kérdező hozzászólása: a terhességi teszt mennyi napos terhességet mutat ki?
Hát ha jól számolom akkor 2 hetes terhességet mutat ki konkrétan, de az 4 hétnek felel meg az orvosok számítása szerint, mert õk a menstruáció elsõ napjától számítják a terhességet.A megtermékenyülés pedig a 14. napon van kb., persze ez mindenkinél változó, ezért számítják a menzesz elsõ napjától a terhességet.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ugye nincs hibás pozitív teszt?

Napok óta pozitívak a tesztjeim, voltam orvosnál és semmit nem látott, csak hogy kicsit nagyobb a méhem, és megvan vastagodva a méhnyálkahártyám. Azt mondta, ha nem jön meg menjek vissza 2 hét múlva. Ha nem lesz baba miért mutat mindig pozitívat a teszt, mindegy, hogy a nap melyik szakaszában végzem el, ugyanolyan erős, mint a kontroll csík.

12

Progeszteront a ciklus hányadik napján néznek?

Milyen intervallumokban kell menni vérvételre? Ha jól tudom ciklusonként 2szer vagy 3szor kell.

2

OVU tesztet hogyan kell használni? Akinek van bevált tapasztalata leirná nekem? Mikor kezdjem el, du mikor csináljam. Stb? !

6

Peteérés környékén van akinek szintén nagyon fáj a dereka?

2

Melyiket hőmet nézzem?

menzeszem 3. Napján vagyok.szájban 36.5, hüvelyben 36.9./2 hőmérővel mérem/.akkor most melyik a valós?mindig nagyon bebugyolálva alszom,ezért lehet ilyen eltérő?

4

Ki tesztel holnap vagy holnap után? Izgulunk együtt?

Tünetek esetleg? Éreztek valamit? :)

14

A clearblue digitális tesztet hányszor lehet használni?

(Csak 1x?)

4

Lehet, hogy a doki uh-on összekeveri a cisztát a tüszővel?

6

Van még rá esély, hogy teherbe estem?

A párommal elvileg ovuláció után (kiszámoltuk)4 nappal együtt voltunk védekezés nélkül. Rá 2 napra kis fehéres folyásom volt. A 6. napon enyhe görcsök mellett rózsaszínes vérzésem van, de csak a wc papíron vettem észre. Kb most kellene megjönnie. Ez most a menstruációm lesz, vagy esetleg a beágyazódás jele?
Nagyon szeretnénk a kis babyt..

3

Melyikkel teszteljek? (Bővebben lent)

Melyik teszt a jobb: facelle vagy x-epil? Mindkettőt a Rossmannban vettem. Nem tudom eldönteni hogy melyiket lőjem el. Holnap lesz 9 napja hogy késik a mensi.

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!