Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő a (15479 db)

Nektek mennyi időt vett igénybe a szakdolgozatotok megírása? Mennyi idővel a határidő előtt kezdtetek neki?

Írhatjátok azt is, hogy naponta vagy hetente kb. mennyit dolgoztatok vele, vagy összesen hány óra lehetett, akármit. Csak jó lenne, ha lenne valami elképzelésem, mert fogalmam sincs, hogy mennyi időt vesz igénybe.

Legjobb válasz: Attól is függ, mennyire nehéz a témád, mennyire macerás anyagot gyûjteni, mennyit foglalkoztál már a területtel, stb. No meg hogy hányast akarsz :) A legokosabb azonnal nekiállni, amint van idõd, mert az egy dolog, hogy elvileg mennyi idõ kell, de ha kicentized, aztán lebetegszel, akkor bukó az egész.

Attól is függ, mennyire nehéz a témád, mennyire macerás anyagot gyûjteni, mennyit foglalkoztál már a területtel, stb. No meg hogy hányast akarsz :) A legokosabb azonnal nekiállni, amint van idõd, mert az egy dolog, hogy elvileg mennyi idõ kell, de ha kicentized, aztán lebetegszel, akkor bukó az egész.
A kérdező hozzászólása: tudom, hogy sok mindentõl függ, kérdõív alapján írom, az már ki van töltve, anyagok is nagyjából megvannak (bár még nem olvastam el õket), de azért lennék kíváncsi személyes tapasztalatra...

Kaáliba melyik orvost ajánlanátok? Melyikhez lehet a leghamarabb bejutni? Mennyi idő mire kapunk első időpontot, és onnan mennyi idő a lombik? És a fagyasztott embriók beültetésére is sokat kell várni?

Sajgó, Szmatola vagy Kovács doktor?

Legjobb válasz: Krizsa dr-t, igaz õt nem emlytetted, bár hozzá a leghosszabb a várakozási idõ. Szerintem a fagyasztott beültire nem kell sokat várni. Nekem tavalyelõtt volt lombikom, nem tudom most mennyit kell várni.

Krizsa dr-t, igaz õt nem emlytetted, bár hozzá a leghosszabb a várakozási idõ. Szerintem a fagyasztott beültire nem kell sokat várni. Nekem tavalyelõtt volt lombikom, nem tudom most mennyit kell várni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, de Krizsa doktort direkt nem írtam oda, mert arról hallottam, hogy oda nagyon nehéz bejutni.
Pedig megéri várni rá, nekem megérte:)
én a bernardhoz járok.nincs összehasonlitási alapom de õ elég fura monoton szalagmunkát csinál.viszont nálla volt idõpont leghamarabb.
Bernard Artúrt egyáltalán nem ajánlom nagyon bunkó és lekezelõ
Szia! Én is Krizsa Ferencnél voltam, és tényleg megéri várni rá. Elsõre sikerült a lombikom 2 évvel ezelõtt, ma beszéltük meg vele a kistesó projektet (karácsony elõtti héten kértem idõpontot a mai konzultációra), és márciusban ülteti be a fagyasztott babáimat. :) Sok sikert!

Ha gócos mandula okozta az ízületi gyulladást, mennyi idő a műtét után a gyógyulás? A gyulladáscsökkentőt szedjem tovább?

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy mennyi idõ, mert ez attól függ, hogy mennyi ideje áll fenn. A gyulladáscsökkentõt mindenképp szedd tovább! Esetleg valami gyógynövényteával is próbálkoznék, illetve kívülrõl kenném gyulladáscsökkentõ krémmel (pl. Inno Reuma, Flector, ez utóbbi nem is büdös, és használ is)

Nem tudom, hogy mennyi idõ, mert ez attól függ, hogy mennyi ideje áll fenn. A gyulladáscsökkentõt mindenképp szedd tovább! Esetleg valami gyógynövényteával is próbálkoznék, illetve kívülrõl kenném gyulladáscsökkentõ krémmel (pl. Inno Reuma, Flector, ez utóbbi nem is büdös, és használ is)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen! egyébként 2, 5 éve vannak ízületi panaszaim.
Nekem cisztás fogtól volt és amikor kihúzták, már 1-2 hónap után éreztem a javulást.


Alkarban kezdődő ínhüvelygyulladásra mit ajánlotok? Megerőltetés munkától. Ha helyrejön, tudom ugyan azt a munkát folytatni? Mennyi idő a gyógyulás?

Legjobb válasz: folytatni tudod,de figyelned kell arra hogy ne eroltesd meg annyira mert elofordulhat hogy gyakrabban fog fajni. azt nemtudom megmondani hogy mennyi ido alatt gyogyul. Jobbulast.

folytatni tudod, de figyelned kell arra hogy ne eroltesd meg annyira mert elofordulhat hogy gyakrabban fog fajni. azt nemtudom megmondani hogy mennyi ido alatt gyogyul. Jobbulast.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)
Használj csuklóvédõt. Kérjél krémet rá a patikában.

Mennyi idő a feljelentést követően mire megérkezik a bírósági levél? Naggyából mennyi idő szokott ez lenni?

Volt egy kis "balesetem" a szomszédommal! Bár a rend?r azt mondta,hogy bíróságra nem kell menni,csak kapok egy végzést és ennyi (Ami valószín? figyelmeztetés)

Legjobb válasz: Legalább egy hónap.

Legalább egy hónap.
na ez azért nagyon megjósolhatatlan ! ne viccelj .... lehet ez 60 nap meg lehet 2 év is, de ha nem is jut el a bíróságra, mert annyira piti ügy, akkor meg megúszod egy ügyészi megrovással, aztán ennyi

Lányok! Kinek van közületek tapasztalata kisajak plasztika terén? Mennyi idõ a gyógyulás, és hogyan zajlik a gyógyulás idõszaka? Melyik orvost ajánljátok (plasztikai sebész és altató orvos)? Mennyibe kerül ez a beavatkozás? Érdemes belevágni? 24L

Legjobb válasz: Szerintem semmiképpen ne vágj bele! Hidd el: minden nõnek és férfinek ugyanannyira csúnya a csúnyája. Biztos lehetsz benne, hogy bármely mûtét hegei egész életedben újra fájnak, ha mondjuk esõs idõ van odakinn. És, tuti, hogy lesz egy férfi, aki úgy szereti majd a testedet, ahogy van, akkor is, hogyha "kilóg a nyuszikának a tapsi füle"!

Szerintem semmiképpen ne vágj bele! Hidd el: minden nõnek és férfinek ugyanannyira csúnya a csúnyája. Biztos lehetsz benne, hogy bármely mûtét hegei egész életedben újra fájnak, ha mondjuk esõs idõ van odakinn. És, tuti, hogy lesz egy férfi, aki úgy szereti majd a testedet, ahogy van, akkor is, hogyha "kilóg a nyuszikának a tapsi füle"!
A kérdező hozzászólása: Víg Emma, pont az ilyen beszólások miatt fogok belevágni. 24 vagyok, és emiatt még nem lehetett komoly kapcsolatom, mert nem volt olyan férfi aki ne szólta volna meg, hogy nem barackom van. Ezen kívül nem lenne más komolyabb testi problémám. Én kérdésként egészen mást tettem fel. Hogy kinek mi a tapasztalata, aki volt már ilyen mûtéten, és nem demotiváló kommentre voltam kíváncsi. Ezzel a nyuszifüles metaforával most még jobban lelomboztál.
[link]
A kérdező hozzászólása: koszi a linket

Alap esetben mennyi idő a hitelbírálat, az igényléstől számítva mennyi idő után kerül az eladó bankszámlájára?

Legjobb válasz: Ha jól emlékszem miután a legvégsõt a közjegyzõi papírt beadtuk azt mondták 30 napon belül megtörténik az utalás..nálunk a 16. napon kapta meg az eladó a pénzt. Amúgy olyan 2,5 hónap eltelt az elsõ banki látogatástól az utalásig (értékbecslõre várni,hogy kijöjjön majd arra,hogy kész legyen az a rész,majd arra,hogy meglegyen a papír amivel a közjegyzõhöz megyünk és persze idõpont oda stb stb)

Ha jól emlékszem miután a legvégsõt a közjegyzõi papírt beadtuk azt mondták 30 napon belül megtörténik az utalás..nálunk a 16. napon kapta meg az eladó a pénzt. Amúgy olyan 2, 5 hónap eltelt az elsõ banki látogatástól az utalásig (értékbecslõre várni, hogy kijöjjön majd arra, hogy kész legyen az a rész, majd arra, hogy meglegyen a papír amivel a közjegyzõhöz megyünk és persze idõpont oda stb stb)
miért érdekel téged? egyszer úgy is megtudod...
Kedves vagy FAS**opó

Szerintetek egy kapcsolatban mennyi idő után nem túl korai lefeküdni a pároddal? Mennyi idő a "minimum"? (Én 15 (szűz) vagyok és a barátom is 15 (de nem szűz). Szeretjük egymást kicsivel több, mint 2 hónapja.

tisztességes lány vagyok... nem akarom, hogy azt higgyék könnyen kapható vagyok meg ilyenek... szerintem ha megvan a szerelem akkor kb. mind1 :D el?re is köszi :)

Legjobb válasz: Akkor nem túl korai, ha nem gondolkodtok rajta...

Akkor nem túl korai, ha nem gondolkodtok rajta...
Lényegtelen mit írunk, úgyis lefeküdtök egymással... Innentõl kezdve felesleges volt megkérdezned.
Én is "konzervatív" vagyok, szerelem ide vagy oda, egy 15 éves még gyerek. Lehet, hogy most azt hiszed érett vagy rá, de 2 év múlva az esetek 99%-ában rájön az ember, hogy az, amit akkor gondolt a szerelemrõl és a szexrõl, közel sem az, amit 17éves fejjel gondol róla, és megbánja a dolgot. Nem arról van szó, hogy egy 15éves nem szerethet, és nem lehet szerelmes, mert a maga szintjén lehet, de szerintem a szex, fõleg 2hónap után, nem tartozik bele.
Az ideális éppen három év. :D
Lehet hogy "konzervatív" vagyok, de szerintem 2 hónap ebben a korban kevés, de van akinek 2 nap is sok. :S 16/l
Nincs minimum idõ. Ha akarsz lefekszel vele, ha nem akkor meg nem. A szexet az emberek vagy élvezetbõl vagy szerelembõl+élvezetbõl csinálják. Nem értem ezt a hülyeséget, hogy könnyen kapható meg ilyenek. Ha a pasik kefélhetnek orrba-szájba és még királyok is tõle, akkor a csajok nehogy már ne. Nyugodtan szexelj ha kedved van hozzá, csak ésszel!
A kérdező hozzászólása: köszi az eddigi válaszokat :)
Mi 7 hónap után feküdtünk le a barátommal, szerintem 15 évesen szûzként 2 hónap még korai, de ti tudjátok. Fél évet én minimum váratnék.
hat en nem ertek egyet az elobbiekkel. Szerintem fekudj le vele ha jolesik. Szerintem.. Bar elobbiekkel annyiban ertek egyet h a 2honap talan tenyleg keves.. En is 15 voltam mikor elvesztettem aztan szakitottam a lannyal :// hat igy utolag jo nagy paraszt voltam... Nade nemakaromletorniakedved csak annyit h elobb ismerd meg igazan es csak akkor ha mar tenyleg megbizol benne :) ) 17/f
A kérdező hozzászólása: ööö hát bízok benne . meg már régebb óta ismertem.. mert elõtte barátok voltunk.. csak aztán több lett :$ :D de köszi a válaszokat :D
Én a párommal úgy jöttünk össze. Több, mint 30hónapja vagyunk együtt


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!