Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő ürül ki a sperma (2 db)

Mennyi idő után ürül ki a sperma a szervezetből?

Legjobb válasz: hmm, férfiaknál vagy nöknél? a sperma a férfiaknál elhal és felszívódik. ugyen ez a nöben is van ami kifolyik kb 2 perc. ha ülsz akkor ennyi elég és ami bent marad az felszívodik miután elhal, de a sperma várakozhat bened napokig is egy petesejtre akár napikog is életképes benned, hátha jön egy érett petesejt ha nem elhal és felszívodik.

hmm, férfiaknál vagy nöknél? a sperma a férfiaknál elhal és felszívódik. ugyen ez a nöben is van ami kifolyik kb 2 perc. ha ülsz akkor ennyi elég és ami bent marad az felszívodik miután elhal, de a sperma várakozhat bened napokig is egy petesejtre akár napikog is életképes benned, hátha jön egy érett petesejt ha nem elhal és felszívodik.
Te benned ha lány vagy akkor általában 24 óra.
A kérdező hozzászólása: lány vagyok csak azért kérdezem mert szerdán megyek nõgyógyászhoz és tegnap együtt voltunk.

Mennyi idő után ürül ki teljesen a sperma a nőből? (tusolt is stb. )

Legjobb válasz: Ha, ha! - Ez még az elsõ válaszadónak szól. A hüvelyt - elvileg - nem szabad mosni, azaz kézi zuhannyal "kimosni", az önmagától tisztul. A teljes öntisztuláshoz 10-12 óra kell, viszont az aktus utáni kellõ ápolással 2-4 óra múlva már csak olyan kevés mennyiség marad a hüvely falára tapadva, hogy nem lesz "szaga", és az orális izgatást kedvelõ férfi "észre sem veszi".

Ha, ha! - Ez még az elsõ válaszadónak szól. A hüvelyt - elvileg - nem szabad mosni, azaz kézi zuhannyal "kimosni", az önmagától tisztul. A teljes öntisztuláshoz 10-12 óra kell, viszont az aktus utáni kellõ ápolással 2-4 óra múlva már csak olyan kevés mennyiség marad a hüvely falára tapadva, hogy nem lesz "szaga", és az orális izgatást kedvelõ férfi "észre sem veszi".
ha este történik a dolog, reggelre kiürül. Mármint úgy, h esemény utén tusolsz, majd reggeli pisinél az utolsó cseppek is távoznak :) tapasztalat egyébként ha beteszel egy tisztasági betétet, nem lesz semmmi kellemetlenség napközben
9 hónap múlva :D
A kérdező hozzászólása: (FOGAMZÁSGÁTLÓ mellett) észlény....
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) csak volt olyan, pl h : 5-6 körül szeretkeztünk és ugyi zsepi, majd tusolás és kb ien 11 körül éreztem h vmi még jön ki, de nagyon kevés , mondjuk ez sztem attól is függ h "mekkorát " élvezett a párom :D :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!