Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő ír fel az (15 db)

Mennyi ideig tartó sikertelen próbálkozás után írt fel az orvosotok Clostyt?

Mennyi id? után hozott eredményt és napi hány szemet szedtetek?

Legjobb válasz: A Closty nem egy mindenre jó csodaszer. Ha orvosilag nem indokolt a szedése akkor többek árthat mind amennyit használ, ezért egy normális orvos nem írja fel csak azért mert valaki X hónapja sikertelenül próbálkozik.

A Closty nem egy mindenre jó csodaszer. Ha orvosilag nem indokolt a szedése akkor többek árthat mind amennyit használ, ezért egy normális orvos nem írja fel csak azért mert valaki X hónapja sikertelenül próbálkozik.
Fél év után, mert nem volt peteérésem. Sikert sajnos nem hozott, 3 évig próbálkoztunk, abból volt amikor clostyval, volt amikor mással (melyik helyen melyiket kaptam). Aztán amikor lemondtunk róla, spontán összejött.
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ válaszoló! Nyilván nem magamtól akarom elkezdeni szedni ettõl remélve a csodát. Nem szoktam össze-vissza mindenfélét magamba tömködni esztelenül. Még fájdalomcsillapítót is csak végsõ esetben veszek be... Orvosi vizsgálatok után, megalapozott indokkal kaptam meg a receptet. És csak feltettem egy ártatlan kérdést ezzel kapcsolatban. Másodiknak köszönöm a választ.

Mennyi idő alatt íródnak felül az adatok úgy, hogy visszaállíthatatlanok legyenek?

ismerek olyan programokat amik egy bizonyos id?n belül még visszatudják állítani a lomtárból kitörölt dolgokat. nekem van egy 320gb-os merevlemezem és havonta kb. 200gb-t töltök le amit folyamatosan törlök, hogy legyen hely a többinek. ebben az esetben kb. mennyi az a bizonyos id? amíg vissza lehet állítani ?ket? napok? hónapok?

Legjobb válasz: Nagyméretü fájlok könyen "sérülnek" (egy részük felül iródik) tehát ha visza is tudod álitani használhatatlan lesz ha azt akarod hogy ne lehesen viszaálitani akor CCleaner ben menj a lemez szabad terület törléséhez és töröld nem kevés idö a teljes törlés . ha azt akarod hogy viszaálítható legyen akor nemnagyon tudsz semit teni ha folyamatosan töltesz és törölsz ami kel azt mentsd ki enyi az egész

Nagyméretü fájlok könyen "sérülnek" (egy részük felül iródik) tehát ha visza is tudod álitani használhatatlan lesz ha azt akarod hogy ne lehesen viszaálitani akor CCleaner ben menj a lemez szabad terület törléséhez és töröld nem kevés idö a teljes törlés . ha azt akarod hogy viszaálítható legyen akor nemnagyon tudsz semit teni ha folyamatosan töltesz és törölsz ami kel azt mentsd ki enyi az egész
Nem az eltelt idõtõl függ, hanem attól hogy felül lett e már irva más adattal vagy sem.
És hogy a kédére is tud kb. a választ sajátmagától kb. mikor iródnak felül ha merevlemezen van 20gb szabad hely csak és te 10gb okat töltesz naponta akor szerinted? 2 nap kb. ehez tudsz viszonyitani 100gb helyed van naponta 10gb töltés (és mondjuk enyit törölsz is) akor 10nap kel egész 100gb hoz kb.
#2 Igen ez elég lényeges dolog kérdezö:) tehát ha felülirsz valamit 1perc alat akár akor már nemtudod használni ...
A felülírásra nincs megadott idõpont, mint ahogy itt felettem írták. Ugyanis hiába van 100 GB üres helyed, ha pechedre mondjuk az elsõ 10 MB-os fájl épp a neked kellõ fájl helyére íródik. Ekkor ugyanis az elsõ percben felülíródik a fájl és kész...
A kérdező hozzászólása: igen, nagyméretû fájlokról van szó (filmek 2-15gb) és az lenne a szempont, hogy ne lehessen visszaállítani õket. mostanában minden ilyesmit a Hardwipe nevû kis progival törlök, szóval ez a része világos, csak az érdekelne, hogy ha van egy akármilyen fájl (kép, videó, dokumentum) amit még a "hagyományos" módon töröltem kb. fél-egy éve akkor azt ugye már szinte nem is lehet visszaállítani?
A CCleanerben van egy ilyen opció, hogy meghajtó törlése és ott csak az üres területet. Ez felülírja az üres részt és semmi nem lesz visszaállítható...

Mennyi idő után ír fel az orvos Clostit (többektől olvasom a fórumon, hogy szednek) és mennyibe kerül? Mellékhatások nem érdekelnek, de kérhetem-e orvosomtól minél előbb?

Legjobb válasz: Szerintem, kérheted. Egyébként mániájuk ezt kapásból felírni... úgyhogy nagy eséllyel megteszik, ha kéred... De kérd azt is, hogy nézzen meg a 12. nap környékén UH-on, hogy tényleg érik-e petéd!

Szerintem, kérheted. Egyébként mániájuk ezt kapásból felírni... úgyhogy nagy eséllyel megteszik, ha kéred... De kérd azt is, hogy nézzen meg a 12. nap környékén UH-on, hogy tényleg érik-e petéd!
Szia! Nekem az elsõ orvos akihez elmentem az nem írta volna fel. Aztán próbálkoztunk még 1 hónapot csak úgy minden nélkül. Elmentem egy másik dokihoz, aki felírta elsõre. nem is kértem. Ez most a 7. hónap volt és sikerült a clostyval elsõre. :) remélem így marad. Én a 31-34 napos ciklusaimra kaptam, és elõzetes kivizsgálás nélkül, amire sokak azt mondják, hogy nem jó, mert hogy ultrahangvizsgálat kell félidõben stb. Nekem nem volt. a ciklus 11-16. napjáig minden nap együtt voltunk, szintén a doki tanácsára. Amúgy kb.1500 ft-ba kerül úgy emlékszem és a mensi 5. napjától 5 napig egy szemet kellett szednem.
CSAK AKKOR ÍRJA FEL A DOKI, HA INDOKOLT, HA KIMARAD A PÉ-D!!!! ÉS MINDENKÉPP KIVIZSGÁLÁS KELL ELÕTTE, KÜLÖNBEN TÖBBET ÁRT MINT HASZNÁL. ÉS A KIVIZSGÁLÁS EREDMÉNYÉTÕL FÜGG A SZEDÉSE IS.DURVÁN BE CISZTÁSODHTSZ TÕLE!!! AMÚGY 800-900 KÖZÖTT VAN 1 DOBOZZAL. AMÚGY MIN 6 HÓNAP PRÓBA KELL HOZZÁ, UTÁNA MEG A KIVIZSGÁLÁSOK MÉG + 2-3 HÓNAP
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Cisztásodásról még nem hallottam, csak pattanásokról, hajhullásról, hányingerrõl stb. Úgy gondoltam ezek még kibírhatók. Köszönöm a segítséget!

Deciora 3 mg/0 02 mg 3havi fogamzásgátlót írt fel az orvos. Mennyi idõ után nyújt védelmet?

menstruàció elsõ napján kezdtem szedni. a papíron az van h màr az elsõtõl véd de én ebben nem nagyon bízok

Legjobb válasz: Érdekes.....a betegtájékoztatóban nem bízol, annak nem hiszel, az itteni véleményeknek meg igen? Én a te helyedben inkább azt hinném el, ami oda le van írva, ugyanis nem véletlenül és viccbõl írták azt oda :)

Érdekes.....a betegtájékoztatóban nem bízol, annak nem hiszel, az itteni véleményeknek meg igen? Én a te helyedben inkább azt hinném el, ami oda le van írva, ugyanis nem véletlenül és viccbõl írták azt oda :)
Na mi a helyzet?:)
A kérdező hozzászólása: értem köszi az infót :) remélem nekem se lesz tovább
Nem, de ez normális, baratnomnek 12 napig megvolt
A kérdező hozzászólása: én most vagyok a hetedik napnál és barna folyásom van.. neked volt?
Még csak a 2.levelnel tartok, de nekem eddig bevalt. Amugy mi a 12.szem bevetele utanig vartunk, es nem lett baj, atlagban 2 hetet javasolnak amugy :)
Én már sok ideje szedem. Nekem bevált de egy hónapot azért még jó ha védekeztek máshogy is.
A kérdező hozzászólása: miért van romokban a szexuális életetek?
én 2 hónapig szedtem.. azóta romokban a szexuális életünk, elkezdtem tõle szõrösödni...
A kérdező hozzászólása: nyílván olyan véleményére vagyok kivàncsi aki ezt használja.
A kérdező hozzászólása: már nincs folyásom, köszi az érdeklõdést :)

Kislányom erősen csámpás. Amit a doki írt fel, az a cipő 2 hónap múlva még rosszabb lett. Mármint a járás. Most salus cipőt vettem. Ezzel jobban megy egy picit. Kb. mennyi idő múla várható javulás?

Legjobb válasz: Azt nem tudom, de azt tudom, hogy a Heim Pálban is az ortopédián Salust javasolnak a csámpizásra, sõt, egészséges lábra is mindenféle deformáció megelõzésére. Szerintem maradjatok a Salusnál. Több gyerekrõl is tudok, sajnos a családból is kettõrõl, akiknek a divatos csilli-villi cipõktõl tropa a lábuk már ovis korban. Bocs, hogy a kérdésre konkrétan nem tudom a választ :(

Azt nem tudom, de azt tudom, hogy a Heim Pálban is az ortopédián Salust javasolnak a csámpizásra, sõt, egészséges lábra is mindenféle deformáció megelõzésére. Szerintem maradjatok a Salusnál. Több gyerekrõl is tudok, sajnos a családból is kettõrõl, akiknek a divatos csilli-villi cipõktõl tropa a lábuk már ovis korban. Bocs, hogy a kérdésre konkrétan nem tudom a választ :(
gyulladásgátlót adtak még mellé, tablettában
nekem ciloxan fülcseppet írt fel a doki, de az nem használt, utána a garasone csepptõl rendbe jött pár nap alatt. Ajánlották, hogy használjak orrcseppet, de azt kihagytam.
A kérdező hozzászólása: Garasonet én is kaptam a nasivin mellé, de arra azt mondta, hogy csak akkor használjam ha nagyon fáj... fájni nem fáj de már megveszek, h nem hallok semmit. Elkezdem csöpizni akkor a garasonet. Köszönöm!
Nekünk az elsõ Clostil-os hónap után sikerült pedig elõtte nagyon sokat vártunk rá.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok!Milyen vizsgálatok után írja fel az orvos?
Nekünk ez volt az elsõ lépés. Elõször a férjemet küldte el az andrológiára aztán mivel vele minden rendben én megkaptam a Clostilt.
Szia! én kb egy év után mentem el a dokihoz, de más ügyben! Mondtam neki hogy már egy éve nem szedek gyógyszert és még mindig nincs baba! Csinált egy hasi ultrahangot, és mondta hogy nem is biztos hogy nekem mindig van peteérésem... Ezért kaptam a clostyt! a menzesz 3 napjától, napi 5 szemet szedtem, mellékhatások vannak, voltak és a hõgörbém is kicsit kacifántos lett! Majd március végére nem várom... Remélem meghozza a babát a gyógyszer! Nekem a dokim azt mondta nem kell többet szednem, ha rendszeresen 28 napra jön majd meg akkor minden oké a ciklusommal, és ha nincs baba akkor a 3. hónap után kell visszamennem, és akkor kezdõdnek a vizsgálatok! remélem tudtam segíteni! Sok sikert neked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!Mi is pont 1 éve, hogy próbálkozunk, de még semmi!Nekem 31 naposak a ciklusaim!De én nem szedtem gyógyszert!
Én is Clostit szedek, ez a harmadik hónapom, de semmi. Hormonvizsgálat után írta fel a doki, mert nincs peteérésem, vagy nagyon ritkán...Ciklus 2-ik napjától, 5 napon át, napi 2 szem. A 11-ik naptól a 15-ig UH kétnaponta. Ha volt ovuláció, akkor a ciklus második felétõl utrogestan, a vékony nyálkahártya miatt, amit a Closti okoz. Off: 11:20-as válaszolónak: Napi 5 szem??? Az nagyon durva, ne haragudj! Azért ugye figyelik Uh-val a peteérésedet? Ha nem, az nagy baj, mert cisztákat okoz, és nagyon elvékonyítja a nyálkahártyát, amire külön gyógyszert szoktak adni. Bocsi, de sokkolt ez a napi 5 szem...Kérdezz rá a dokidtól, hogy biztos kell-e ennyi!
11:20 sa vagyok! Bocsika! elirtam, napi egy szem 5 napig! bocsi még egyszer

Milligest fogamzásgátló tabit írt fel az orvosom. Csak nincs a tájékozatón, hogy mennyi idő után van hatása. Meddig védekezünk a párommal mással?

Legjobb válasz: ja am a második is én voltam..én is azt szedek,ha akkor szeded be az elsõt,amikor megjön,akkor hat azonnal...

ja am a második is én voltam..én is azt szedek, ha akkor szeded be az elsõt, amikor megjön, akkor hat azonnal...
Ha a menses elsõ napján kezded el szedni akkor azonnal hatásos.
miért nem kell megkérdezni az orvost????:S nekem az volt az 1. kérdésem, h ha elkezdem aznap amikor megjön, akkor mikor szabad gumi nélkül...és lecseszett h nem figyeltem, elmondta h azonnal hat..de inkább megkérdezem azt amire kíváncsi vagyom 3szor, minthogy utána pánikba essek...
Azt nem hinném, hogy a szedés elsõ napján már hatásos, mert akkor a nõgyógyászom nem mondta volna, hogy 2 hét után leszek védett. A téjékoztatóban tényleg nem ír konkrétumot, csak annyit, hogy ha más fogalmzásgátlóról térsz át erre, akkor az elsõ 7 napban kell kiegészítõ védekezés, tehát nagy valószínûséggel így lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.
én vagyok aki Milligestet szed...mondom, mikor kérdeztem h meddig védekezzek mással is, lecseszett h nem figyeltem, mikor azt mondta h rögtön hat..mondjuk addig nem hinném h nagyon szexeltek, amíg megvan, tehát azt várjátok meg, míg elmúlik, akkor már biztos hat..de mi szexeltünk, amikor elkezdtem szedni, 2.nap...
A kérdező hozzászólása: Van aki azt mondja, hogy várjak kb. 2-3 hetet míg hat
nekem az orvos azt mondta amit leírtam, de jobb lenne ha elmennél hozzá tájékozódni, mielõtt elkezded szedni...
nah innen okulva ha majd az orvos felirja egyböl rákérdezek nála:P

Ha orvos ír fel gyógyszert pattanásos bőrre akkor mennyi idő kb míg hat és az első időkben mindig több lesz a pattanás vagy nem minden esetben lesz rosszabb?

Legjobb válasz: Én most szedem a sotret nevû gyógyszert.Nekem elsõnek rosszabbodott(1honapig)aztán javult 3hónap után olyan volt mint mikor elkezdtem szedni most 4és fél hónapja szedem és most már szebb de még mindig eléggé pattanásos.Nekem azt mondták hogyha majd abbahagyom 6hónap után akkor múlnak majd el.(DE persze neked lehet egybõl elkezd gyógyulni mert olyan ismerõsöm is van)

Én most szedem a sotret nevû gyógyszert.Nekem elsõnek rosszabbodott(1honapig)aztán javult 3hónap után olyan volt mint mikor elkezdtem szedni most 4és fél hónapja szedem és most már szebb de még mindig eléggé pattanásos.Nekem azt mondták hogyha majd abbahagyom 6hónap után akkor múlnak majd el.(DE persze neked lehet egybõl elkezd gyógyulni mert olyan ismerõsöm is van)
Az OTP-nél azt hiszem 24 óra. Nem tudom az Erste-nél mennyi.
Ügyfélszolgálat, telefon, azonnal feloldották (erste)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!