Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő évül el egy nyelvvizsga (2 db)

Mennyi idő alatt évül el egy nyelvvizsga?

2007 májusán meglett a francia írásbeli BME-s nyelvvizsim,a szóbeli nem sikerült,aug-ban megpróbáltam de akkor sem lett meg.Évente 3 alkalommal van vizsgalehet?ség:jan.,máj.,aug.Idén januárben nem próbálkoztam mert els?éves egyetemista vagyok,ütközött vizsgáimmal, májusban ugyan ez lesz a helyzet:SAug.-ban tudom csak megpróbálni.Akkorra nem élvül el az írásbelim?

Legjobb válasz: Mivel az írásbeli és a szóbeli vizsga nem függ össze, így azokat külön-külön letéve lesz meg a "C" minõsítésed. A nyelvvizsga nem évül el. Ha letetted, akkor az a nyelvtudás a birtokodban van. Ha elõször csak a B, és évekkel késõbb az A, akkor is megvan a C-d.

Mivel az írásbeli és a szóbeli vizsga nem függ össze, így azokat külön-külön letéve lesz meg a "C" minõsítésed. A nyelvvizsga nem évül el. Ha letetted, akkor az a nyelvtudás a birtokodban van. Ha elõször csak a B, és évekkel késõbb az A, akkor is megvan a C-d.
Szerintem kérdezd meg a nyelvvizsgahelyen. Én németbõl mentem külön A-ra és külön B-re. Egy évem lett volna kiváltani a C tipúsút, de mire megtudtam ezt, sajnos kicsúsztam az idõbõl. Úgyhogy most van egy A-m, meg egy B-m. Gyakorlatilag C, de elméletileg meg két külön eredményként kell feltüntetni.
Nekem is külön van A és B...én nem is akartam "C-t csinálni belõle" Nekem nem ér több ezer forintot...hogy egybe legyen. Tökéletesem megfelel két bizonyítványba!
Én direkt utánanéztem, hogy ha A+B t akarnék C-re cserélni, akkor beadok egy papírt és díjmentesen megcsinálják. (Rigó u.) De ezek szerint, ez nyelvvizsgahelytõl függ?

Egy nyelvvizsga mennyi idő után évül el, és egyáltalán elévül-e?

Legjobb válasz: Nem évül el. Azt hiszem a külföldi felsõoktatásba való részvételhez szükséges nyelvvizsgáknak(TOEFL, IELTS) van elévülési idejük.

Nem évül el. Azt hiszem a külföldi felsõoktatásba való részvételhez szükséges nyelvvizsgáknak(TOEFL, IELTS) van elévülési idejük.
Nincs ilyen szerintem. Olyan van azt hiszem a bme-nél, hogy 3 év után, ha csak az egyiket tetted le, akkor újra meg kell ismételned.
Nincs már elévülés a nyelvvizsgáknál.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!