Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő évül (480 db)

Mennyi idő (év, hónap) szükséges ilyen test eléréséhez kemény edzéssel, rendes étkezéssel, és tápkiegészitőkkel?

http://www.mostmuscular.net/sagi/sagi-full-400.jpg

Legjobb válasz: Hello Igy van ez egy kox-os srác az tuti. Nagyon nehéz felépíteni egy ilyen testet és sok idõ meg kox-al is

Hello Igy van ez egy kox-os srác az tuti. Nagyon nehéz felépíteni egy ilyen testet és sok idõ meg kox-al is
Szerintem kox nélkül nem elérhetõ vagy csak csúcs genetikával, de ha nem jó a genetikád, akkor koxal sem. Tudom, hogy kiábrándítóan hangzik, de így van, sokan 10 év koxal sem néznek ki így, ehhez kell genetika is.
A kérdező hozzászólása: Aha....és ilyenhez kb mennyi kellene? http://www.elitefitness.com/images/rob-riches/rob-riches-bod..
Ez már elérhetõ kemény edzéssel, jó étrenddel és jó genetikával 2-4 év alatt, de pontosan ezt nem lehet megjósolni.
Ja, az sem mindegy honnan indulsz.:)
ha evvel a testel csajozni próbálnál, csak elõre szólok hogy ez a csajoknak nem jön be.max a plázacicáknak de velük nem lessz hosszantartó kapcsolatod.az tuti.

A keletkezése után mennyi idővel évül el egy mozifilmnek a szerzői joga? Alkérdés : szerzői jogvédett filmek, zenék letöltése saját részre legális e?

A filmek internetes letöltése miatt érdekl?dnék e témában.

Legjobb válasz: Tudomásom szerint 50 év. A jogszabályok mûsoros adathordozók - VHS, CD, DVD - egy példányban, saját célra történõ másolását megengedik (kizárólag arra hivatkozással, hogy azok megsemmisülése nemcsak anyagi, erkölcsi kár is lehet.) Az Internetrõl történõ letöltés pedig - már technikailag is, azaz, hogy felkerül - egy kivédhetetlen joghézag miatt lehetséges. Azt javaslom, hogy az így letöltött filmeket digitális adathordozón ne ajándékozd el, hátha a megajándékozott barátod nem barát ismerõse (aki tudomást szerez errõl) nem jóindulatú!

Tudomásom szerint 50 év. A jogszabályok mûsoros adathordozók - VHS, CD, DVD - egy példányban, saját célra történõ másolását megengedik (kizárólag arra hivatkozással, hogy azok megsemmisülése nemcsak anyagi, erkölcsi kár is lehet.) Az Internetrõl történõ letöltés pedig - már technikailag is, azaz, hogy felkerül - egy kivédhetetlen joghézag miatt lehetséges. Azt javaslom, hogy az így letöltött filmeket digitális adathordozón ne ajándékozd el, hátha a megajándékozott barátod nem barát ismerõse (aki tudomást szerez errõl) nem jóindulatú!
A polgári törvénykönyv alapján a szerzõ halálát követõ 70 évvel válik a mû szabadon felhasználhatóvá. Ezt csökkenteni lehet, kitolni nem. A biztonsági másolat készítése csak abban az esetben szabályos, ha az eredeti másolás ellen nem védett. Ha a másolásvédelem kikerülésével történik a másolatkészítés, már nem jogos a biztonsági másolat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Végül is erre voltam kíváncsi. Ezek szerint a 70 évvel ezelõtti filmek szabadon letölthetõk a torrentoldalakról is, és megoszthatóak, viszont az annál fiatalabb készítésûek pedig csak az FTP szerverekrõl (ingyenes, vagy fizetõs) tölthetõk le legálisan saját részre. Én valahogy így értelmezem. És mi a helyzet azokkal a filmekkel, amelyeket már sugároztak a TV-ben is? Elvileg azokat bárki felveheti videóval, vagy dvd felvevõvel. Azok megosztása, és letöltése is tilos torrent oldalakon?
Jah, nagyjából igen. Nem akarok szõrszálhasogató lenni, de a teljességhez hozzátartozik, hogy CSAK FILMET ÉS ZENÉT lehet legálisan letölteni onnan. Azért így fogalmaztam, mert a szoftvereken kívül még más jogdíjas dolog is létezik. Pl. neves mûvészek fotói, festményei, könyvek, magazinok, satöbbi, ami ugyebár szintén tilos, még a Rapidról és társairól is.
Nem arról beszéltek amirõl szó van.Magyarországon jelen pillanatban a magáncélú letöltés nem büntetendõ, csak a feltöltés, megosztás. A torrent technológia lényege az, hogy miközben letöltesz, közben a meglévõ szeleteket már osztod is vissza.Miután végeztél a letöltéssel, a torrent kliensed automatikusan osztja vissza a tartalmat a többi felhasználónak továbbra is.(torrentnél nem egy központi szerverrõl töltesz, hanem a felhasználók egymás közt)Vannak a feltöltõ ranggal rendelkezõ felhasználók, akik kifejezetten torrentezésre való szerverrõl(amihez nagyon gyors internetkapcsolatot kapnak) kezdik meg feltölteni az ilyen-olyan forrásból származó tartalmaikat.A legtöbb magyar torrent tracker zárt körû, ahol figyelik a le és feltöltés arányát, és ha nem tartasz be egy bizonyos arányt, akkor rövidtávon megválnak tõled.Torrentezni tehát nem legális. Ha viszont vmely tárhelyoldal szerverérõl(pl rapidshare) szerzed a tartalmakat, akkor te teljesen legálisan jársz el, az követte el a szabálysértést, aki feltöltötte, majd mindenki(többek) számára elérhetõvé tette azzal, hogy megosztotta a tárhelyoldaltól kapott letöltõlinket speciálisan erre szakosodott fórumon. Felhasználóként egyébként sehol sem kell tartanod elmarasztalástól, nem is foglalkoznak veled.A feltöltõkre, üzemeltetõkre vadásznak, közülük is csak a legnagyobbakra.Általában nem nagy sikerrel, a legutolsó híres fogásuk is egy konkurrens rosszakarónak köszönhetik állítólag.Mondjuk persze mi nem tudhatjuk, mi zajlik a háttérben.De ha meg is szûnik egy oldal, akkor hamarosan nyílik helyette új, vagy a felhasználók egyszerûen átköltöznek egy másik oldalra.Vagy egyszerûen újraindul az oldal kicsit késõbb.Leginkább egyébként azokat akarják elkapni, akik pénzt is keresnek a kalózkodással.pl smsweb oldalak üzemeltetõi, fizetõs ftp szerver tulajdonosok. Most is azokat kapták el, a torrent trackerek azért szûntek meg(indep, bitlove...), mert ugyanaz volt az üzemeltetõjük. Kicsit eltértem közben a kérdéstõl, elnézést.
70 évvel ezelõtti filmeket nem fogsz találni torrent trackereken.
A kérdezõt idézem: "...csak az FTP szerverekrõl..." Nem csak FTP kapcsolattal tudsz letölteni legális anyagot, hanem -ahogy már korában említette valaki- Rapidshare-rõl és más hasonló tárhelyekrõl is akár egy sima letöltésvezérlõvel is, csak nem fogod tudni a megszakadt letöltést folytatni, ha nem fizetsz elõ, de ez annyira ritkán fordul elõ, hogy nem érdemes számolni vele. Én ellenzem a fizetést ilyen helyeken, mert teljesen ellenõrizhetetlen, hogy kinek fizetsz. Lehet, hogy egy pedofil bandát támogatsz akaratod ellenére, vagy terrorista kiképzõ tábort vagy akármit, amit utálsz, és még ha soha meg sem tudod, akkor is benne vagy. Ha biztosra tudnám, hogy valami szerencsétlen csóró a gázszámlára gyûjt, nem tagadnám meg tõle, de így... A boltban kapható írható CD, DVD, pendrive, memóriakártya tartalmazza a jogdíjat, ezért (is) drágább, mint külföldön. Azért vicces egy kicsit, hogy ha veszel a fényképezõdbe egy memóriakarit, a fényképeket kiírod valamire, akkor valaki duplán fölmarkolja a jogdíjat az általad készített képek után, de nem te leszel az! XD
A kérdező hozzászólása: Az FTP letöltéssel egy kalap alá vettem a Rapidshare, és data.hu-s letöltést is, ill. egyéb tárhelyekrõl való letöltést is. Egy a lényeg, hogy onnan mindent szabad (saját részre) a progik kivételével. Torrentezésnél viszont csak a jogdíjmenteseket, mert ott visszaosztás is történik, ami viszont nem igazán megengedett.Bár ott csak egy szûk körnek történik a visszaosztás, ami megengedett, viszont a szûk kör az nincs meghatározva a jogszabály szerint.
A 70 év pedig akkor is igaz, ha idõközben mindenféle letöltés szóba került. Nem árt tudni azt sem!

Hány emberrel találkoztatok már internetről, és ez a szám mennyi idő (év) alatt jött össze?

Csak olyanoknak szól ez a kérdés, akik szoktak interneten ismerkedni, társkeres?n fent vannak. Aki nem szereti ezt az ismerkedési formát az ne is írjon, mert nem az a kérdés. Köszönöm:)

Legjobb válasz: csak eggyel, a párommal :)

csak eggyel, a párommal :)
Összesen, életem során körülbelül 10 randim lehetett netrõl. 2-3 év alatt körülbelül. 2-bõl lett pár hónapos kapcsolat. Összességében nem olyan rossz az arány talán. Illetve fogalmazzunk úgy, hogy van aki sokkal rosszabb mérleggel bír. Most úgy érzem, megtaláltam életem párját, de õt nem internetrõl ismertem meg. 23Ffi
A kérdező hozzászólása: Esetleg legjobb/legrosszabb netes randiélményeteket is leírhatjátok:)
Hát én olyan fél éve ûzöm, kb 30 lánnyal ismerkedtam meg, de ebbõl csak 5-el találkoztam. Ebbõl az 5-bõl egy sem volt túl emlékezetes. Viszont társkeresõ nélkül csinálom :D
Volt olyan hogy elmosódott kép volt fenn a társkeresõn, de azért úgy voltam vele hadd jöjjön, kimentem érte az állomásra, azt kérdezte visszamenjek a következõvel vagy megigyunk addig valamit?én erre azt feleltem hogy menjél.tudtam úccse lesz ebbõl semmi, nem tetszik.de kb 4másik alkalommal összejött, igaz nem kevés gázolajamba került..
Nem tudok pontos adatokat mondani, mert másfél évig voltam fent, de ebbõl csak pár hónapig voltam aktív. Fél év aktivitással volt 10-15 randim. 36/F
A kérdező hozzászólása: Én 6 éve ismerkedem internetrõl, kisebb-nagyobb megszakításokkal (komoly kapcsolataim alatt) és ez alatt a 6 év alatt én 14 sráccal találkoztam. Nekem úgy látszik a 14-es a szerencseszámom, mert úgy érzem 1, 5 éve megtaláltam életem szerelmét :) ) 23/L
Én elõször úgy 2 hónapig voltam fenn, akkor ismerkedtem kb 3-4 fiúval, de találkozni csak eggyel találkoztam. Bizakodtam a folytatásban mert minden okés volt, de szó nélkül lelépett. Ekkor elment a kedvem ettõl a fajta ismerkedéstõl. Késõbb újból regisztráltam, kb fél évig voltam aktív, ismerkedtem jó pár sráccal, találkoztam 3-mal, de a 3. fiú mára már a barátom és több mint 1, 5 hónapja vagyunk együtt. :) 23L
Én nem a neten társkerizem hanem a Tv2 text 810.oldalon. Hát komoly kapcsim a 9év alatt csak 1 volt, és rengeteg alkalmi kötetlen egy éjszakás. Voltak nagyon durva élményeim. Egy balhés csajjal voltam már találkozgattam vele egy pár hete, azt kérdezte elhozunk egy tévét az ismerõsétõl. Elmentünk hozzá (ismerõséhez) nem volt otthon senki. Aztán látjuk jönnek a háttérbe kocsival és elkezdték tolni a kocsimat hátulról xD Nagyon gáz volt. És ordibált az ipse hogy itt én parancsolok xDXDXD nagyon GÁZ VOLT XDXDXDXDXD

Mennyi idő (év, hónap) áll rendelkezésre a nyelv vizsga letételére?

Ha a záróvizsgát(államvizsgát) megszereztük?

Legjobb válasz: A saját egyetemed TVSZ-ében kellene megnézni.

A saját egyetemed TVSZ-ében kellene megnézni.
A kérdező hozzászólása: az nem ír semmit, már a tv-eket is átnéztem:(
Már nincsen idõbeli korlát. Amint megvan a nyelvvizsga, átvehetõ a diploma. Elõször 2, majd 4 év volt a határidõ, de mivel sokan nem tudták -és azóta sem teszik meg - a nyelvi elvárások teljesítését, így benn marad a diploma, de nem évül el.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a hasznos választ!

12 évig szedtem fogamzásgátlót. Mennyi eséllyel leszek terhes? Mennyi idő alatt ürül ki ez a mértéktelenül bevitt hormon a szervezetemből?

Legjobb válasz: Szerintem ez abszolut egyénfüggõ, nem lehet tudni a te szervezetedet mennyire tette tönkre, lehet hogy semennyire. Az én példámat tudom csak mondani, világ életemben védekeztem 15- 23 éves koromig tablettával amit azért hagytam abba, mert volt olyan hogy fél évig nem jött meg. Eléggé megviselt hogy állandóan azon paráztam hogy most terhes vagyok e. Aztán megismerkedtünk a párommal és nem sokra rá szerettünk volna babát. 4 év telt el mire sikerült teherbe esnem. Nem tudom hogy mennyi köze volt ehhez a fogamzásgátlónak, de sok idõbe telt mire a menszeszem is beállt rendszeresre.

Szerintem ez abszolut egyénfüggõ, nem lehet tudni a te szervezetedet mennyire tette tönkre, lehet hogy semennyire. Az én példámat tudom csak mondani, világ életemben védekeztem 15- 23 éves koromig tablettával amit azért hagytam abba, mert volt olyan hogy fél évig nem jött meg. Eléggé megviselt hogy állandóan azon paráztam hogy most terhes vagyok e. Aztán megismerkedtünk a párommal és nem sokra rá szerettünk volna babát. 4 év telt el mire sikerült teherbe esnem. Nem tudom hogy mennyi köze volt ehhez a fogamzásgátlónak, de sok idõbe telt mire a menszeszem is beállt rendszeresre.
Teljesen egyéni. Maga a hatóanyag pár nap alatt kiürül. A hormonrenszernek kell idõ, amíg visszaáll. Hiszen 12 éven keresztül a természetes mûködés (a peteérés) teljesen le volt állítva. Van, akinek 12 év szedés után is simán helyreáll azonnal a ciklusa, és akár elsõ pár hónapban terhes is lesz. De van olyan, akinek magától meg sem jön többet, és orvosi segítség kell ahhoz, hogy egyáltalán menstruáljon és teherbe essen.
Én is 15évig szedtem tabit. Kb 1 éve hagytam abba. Azt tudom elmondani, hogy kb 6-7 hónap kellett mire beállt a ciklusom.Nekem túl rövidek voltak a luteálisok.Volt 1 hónap amikor nem volt PÉ-m, de sztem ilyen bárkinek van. Viszont néha 14.-dik napon néha meg 8-9.-dik napon van peteérésem de nem tudom, hogy ez a tabi miatt van-e.Hozzáteszem, 35 éves vagyok.
33 éves vagyok, 16 évig szedtem, fél évvel a babagyártás elõtt hagytam abba. Ennek 2.5 éve...... HA nem várunk fél évet, lehet hogy rögtön összejön; én már nem várnék! Nemek majdnem másfél év volt mire beállt a ciklusom, de kellett kapnom mindenféle gyógyszereket. Most nekem is a 7-9. nap között van a tüszõrepim, és ha nem kapok Utrogestant, akkor 21-22 naposak a ciklusaim. Utróval 28. A méhnyálkahártyám viszont csak nemrég lett olyan méretû, amibe beágyazódhat majd a baba...... Minden szervezet más, de ha én annó hallok rossz példákat, nem szedem ennyi ideig, az tuti!
b-3+c-3=70 a+2+e+2=c+2 b-10=d+13 c+2=d fejezd ki pl az elsõ 2-bõl és az utolsóból a c-t, a 3.-ból meg a mondjuk a d-t és helyettesítsd be õket
A kérdező hozzászólása: szóval mennyi?
Szia!Ez egyenfuggo.Nekem pl. 2, 5 ev mulva allt helyre a mensesem es ra egy evre lettem terhes.En 5 evig szedtem a fogamzasgatlot.
én is 5 évig szedtem, de nekem kb. 3. hónaptól kezdve helyreállt
Én kb.5 évig szedtem és amikor abbahagytam éppen menstruáltam... a következõ már nem jött meg! 11 hetes kismami
Én 8 hónapig szedtem, 11 hónapig nem menstruáltam. A 12. hónapban megjött, a 13.-ban pedig a baba jött. :) 9 hetes kismama
Yasminelle-t szedtem, a valódi célja miatt, - még nem akartunk babát akkor. Csak 2008. januártól terveztük. Senki nem mondta, hogy így járhatok, akkor el sem kezdtem volna. Pedig ez egy nagyon alacsony hormontartalmú fogigátló, mikor elkezdtem, csak 1 éve (se) volt a piacon...
Szia.Én 3honapig logestet szedtem, majd abba hagytam, mert rájöttünk, babát szeretnénk, ma 48-ik napja késik, a tesztem még negativ, ez elöfordulhat néha terhesség esetén is, de ettöl függetlenül minden jel biztato, jövöhéten megyek uh-ra....
utolso valaszolo, milyen tablettát szedtél és mi célbol?Légyszives válaszolj.

Menny idő után évül el az állatkínzási ügy? Mennyi ideig lehet feljelenteni valakit?

Legjobb válasz: 26. § (1) A büntethetõség - a (2)-(3) bekezdésben meghatározottak kivételével, illetve az egyes bûncselekmények elévülésének kizárásáról szóló törvény eltérõ rendelkezése hiányában - elévül a büntetési tétel felsõ határának megfelelõ idõ, de legalább öt év elteltével

26. § (1) A büntethetõség - a (2)-(3) bekezdésben meghatározottak kivételével, illetve az egyes bûncselekmények elévülésének kizárásáról szóló törvény eltérõ rendelkezése hiányában - elévül a büntetési tétel felsõ határának megfelelõ idõ, de legalább öt év elteltével
A tisztelt -elõzõ-válaszoló nem említi hogy bizonyíték és tanuk nélkül kútbaesett az ügy.Vagyis feleslegesen jelentetted.Jelenlegi törvényeink inkább kedveznek az elkövetõnek, mint az éldozatnak!

Egy másfél éve tartó kapcsolatban mennyi időt szükséges kettesben tölteni?

A párommal alváson kívül nem sokat találkozunk.Tegnap egész délután együtt voltunk,de ilyen hetek óta nem volt.Huszonévesek vagyunk,együtt élünk.Napi egy gyorsmenet.

Legjobb válasz: Minden párfüggõ: mennyi idejük van, mennyi igényük van egymásra. Ha nektek ez így megfelel, hát oké, mi pl. még 5 év után is kerítünk rá lehetõséget, hogy minden nap legyenek közös óráink, amikor csak egymásra figyelünk. Próbáljatok azért egy kicsit többet együtt lenni, mert el fogtok távolodni egymástól. S a gyorsmenetek helyett is, arra is szánjatok idõt, amikor kizártok mindent, s csak ti vagytok.

Minden párfüggõ: mennyi idejük van, mennyi igényük van egymásra. Ha nektek ez így megfelel, hát oké, mi pl. még 5 év után is kerítünk rá lehetõséget, hogy minden nap legyenek közös óráink, amikor csak egymásra figyelünk. Próbáljatok azért egy kicsit többet együtt lenni, mert el fogtok távolodni egymástól. S a gyorsmenetek helyett is, arra is szánjatok idõt, amikor kizártok mindent, s csak ti vagytok.

Egy kb 3 évig tartó kapcsolatot mennyi idő lehet kihevernie egy férfinak?

Normális, hogy 5-6 hónap alatt még mindig nem felejtette el a volt nőjét? Szerintem nagyon szerethette, nem csak úgy volt neki a lány(a lány csúnyácska, szóval szerintem a belső értékei miatt szerethette annyira). Sajnos nem tudom ki szakított kivel, de van egy olyan érzésem, hogy a lány a fiúval. Ja azt majdnem kihagytam, hogy már együtt is éltek. Tapasztalataitok és véleményetek szerint, körülbelül mennyi idő alatt lehet elfelejteni egy ilyen kapcsolatot? (Hozzátenném, a fiú nagyon helyes, bárkit megkaphatna)

Legjobb válasz: "Tapasztalataitok és véleményetek szerint, körülbelül mennyi idõ alatt lehet elfelejteni egy ilyen kapcsolatot? " Ha átlag kapcsolat volt: 0-1 év Ha átlagon felüli érzelmi kapcsolat:évek.

"Tapasztalataitok és véleményetek szerint, körülbelül mennyi idõ alatt lehet elfelejteni egy ilyen kapcsolatot? " Ha átlag kapcsolat volt: 0-1 év Ha átlagon felüli érzelmi kapcsolat:évek.
Szia! Na hogy áll a helyzet?:) Együtt vagytok minden ok?
A kérdező hozzászólása: Rajta leszek nagyon, csak nem tudom hogyan viszonyuljak hozzá, mivel mindenképp azt szeretném, ha megkedvelne, de lehet, hogy adott esetben(ha igazak a feltevések) akkor zaklatásnak venne bármit..Ezért nem tudom hogyan beszéljek vele:s
Ja hogy még nem is találkoztatok? Akkor lehet h abszolut nem is az a helyzet amit írsz. Elõször ismerd meg
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy személyesen még sajnos nem ismerjük egymást:P Közös barátaink által, valószínûleg pár nap múlva megismerjük egymást. Én meg addig nem akarom keresni.. Ezt akarom én is, kedves leszek vele mikor megismerkedünk, próbálom lazábbra venni a dolgokat, hogy ne érezze kényszernek. Bárcsak lenne már enyém ez az értékes ember:(
Persze, legyél kedves, türelmes, megértõ. Próbálj meg a bizalmába férkõzni annyira, hogy merjen beszélni az érzéseirõl. De azért közeledj felé egy kicsit, érezze, hogy több akarsz lenni egy barátnál. De hagyd meg neki a komolyabb kezdeményezési lehetõségeket. Mármint keresd nyugodtan, akár hívd is el ide oda. Érezzétek jól magatokat. De pl az elsõ csókot vagy érintéseket hagyd, hogy õ tegye meg. Csak a lehetõség legyen elõtte. Érezze, hogy a lehetõség nyitva áll elõtte, mert te õt akarod:) Ebben ugye az a nehéz, hogy neked kell kiismerni asrácot, hogy ezek a dolgok hogyan mûködnek nála, mi sok neki és mi nem. Nehéz, de ha összejön olyan értékes embert kapsz ami megér minden fáradozást
A kérdező hozzászólása: 11:07es nagyon sajnálom:/ Miért szakítottatok? Azóta lehetett volna ezer meg egy szebbnél szebb barátnõd?
A kérdező hozzászólása: Egyébként igen, én lennék az új lány:) Félek ettõl nagyon, mert tudom, hogy én is könnyen sérülhetek..
Másfél évvel ezelõtt jártam egy lánnyal 2, 5 hónapot. Az volt nekem az elsõ szerelem de sajnos a magam hibája miatt vége lett a kapcsolatnak. Azóta szerelmes vagyok belé, hiába volt más barátnõm idõközben azt a lányt egyszerûen nem tudom elfelejteni, õ az én szerelmem közel 2 év után is :'(
A kérdező hozzászólása: 3-as, sajnos nem vagyok biztos benne, hogy a lány szakított a fiúval, az is lehet, hogy fordítva történt..gondolom akkor más a helyzet:/ Remélem még semmit sem szúrtam el, de akkor ezek után úgy teszek majd, mintha csak barátként közelednék hozzá, és nagyon kedves leszek továbbra is:)
Gondolom te lennél az új lány akinek kell ez a pasi. Ha valóban így volt, és a belsõ miatt volt vele, akkor nagyon nehéz dolgod van. Kiheverni egyedül nem is biztos, hogy tudja, pláne ha csúfos vége lett. Sok türelemmel és óvatos lassú közelítéssel talán segíthetsz neki túllenni rajta, de nem fogja elfelejteni soha, csak megtanul együttélni a csalódás emlékével.
*Ha átlagon felüli érzelmi kapcsolat:évek. Még akkor ha uj kapcsolatba kezdett.
A kérdező hozzászólása: Szia! Sajnos nem:( Azóta prónálom elfelejteni a srácot, mással is ismerkedem, de annyira kis cuki, hogy sajnos nem nagyon megy:/ Nem tudom mi lehet a baj, nem irogatok neki, nem vagyok csúnya se, de akkor se keres..úgyhogy hát, így jártam. :/

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!