Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő érdemes orvoshoz menni, ha (3 db)

Mennyi idő után érdemes orvoshoz menni, ha nem sikerül teherbe esnem?

Kb 3 hónapja próbálkozunk, h. babánk legyen mégsem akar jönni!Kérdésem, hogy mikor menjek orvoshoz, hogy segítsen vagy meddig várjak vele? Nem szeretnék éveket várni, kísérletezni. :( Adjatok ötletet!Köszönöm

Legjobb válasz: Szia.3 hónap az nagyon keve´s,pláne,ha gyógyszert is szedt´l.Fö a türelem.Az orvos is még csak azt mondsaná.Nekünk egy évünkba került,mire sikerült.Minnél többet gondolkozol rajta,a pszihéd anna´l inka´bb leblokkolja a szervezeted.Pro´ba´ld másra terelni a gondolataidat. Az ege´szse´ges próbálkoza´si idö,1-1,5 év.Csak uta´nna kezdik vizsga´lni,hogy nincsen e valami elzáródás,vagy gyulladás,stb...Nyugodtan hidd el,mert az én orvosom is ezt mondta nekem.Mikor ma´r azt mondtam,hogy majd jön amikor akar,lenyugodtam(11hónap után.),akkor lett a tesztem pozitív.Kívánom,te is nyugodj meg,élj ege´szse´gesen,és jönni fog a baba,amikor ö tudja,hogy itt az ideje. 25hetes kismama.

Szia.3 hónap az nagyon keve´s, pláne, ha gyógyszert is szedt´l.Fö a türelem.Az orvos is még csak azt mondsaná.Nekünk egy évünkba került, mire sikerült.Minnél többet gondolkozol rajta, a pszihéd anna´l inka´bb leblokkolja a szervezeted.Pro´ba´ld másra terelni a gondolataidat. Az ege´szse´ges próbálkoza´si idö, 1-1, 5 év.Csak uta´nna kezdik vizsga´lni, hogy nincsen e valami elzáródás, vagy gyulladás, stb...Nyugodtan hidd el, mert az én orvosom is ezt mondta nekem.Mikor ma´r azt mondtam, hogy majd jön amikor akar, lenyugodtam(11hónap után.), akkor lett a tesztem pozitív.Kívánom, te is nyugodj meg, élj ege´szse´gesen, és jönni fog a baba, amikor ö tudja, hogy itt az ideje. 25hetes kismama.
Én kilenc hónapot "bírtam" várni csak, de az én ciklusom nagyon rendszertelen volt, minden hónapban azt hittem, hogy teherbe estem, mert napokat késett. Végül is én fõleg emiatt mentem el viszonylag hamar, és az orvosom se nagyon tiltakozott, hogy minek mentem MÁR, és írt is fel peteérés serkentõt, mert nemigen volt peteérésem. Szóval a 3 hónap próbálkozás még nagyon kevés, még várjál pár hónapot. Figyeld a ciklusod, hogy rendben van e, és türelem!
Azt szokták mondani, ha rendszeres szexuális élet mellett egy év alatt nem lesz terhesség akkor el kell menni kivizsgáltatni, mert akkor esélyes a meddõség. még van 9 hónapod, hogy sikerüljön szóval nyugi.
1 év !!!hamarabb felesleges, inkább addig természetessen probálkozzatok..

33 hetesen, 2 ujjnyira nyitott méhszájjal mennyi idő után érdemes orvoshoz menni ha nem mocorog a baba? Ma csak egyszer mozdult meg egy picit. Eddig minden nap nagyon aktív volt.

Legjobb válasz: Lehet ma csak lustább.Hogy megnyugodj hívd fel az orvosod,vagy menj be ügyeletre egy uh t csináltatni.

Lehet ma csak lustább.Hogy megnyugodj hívd fel az orvosod, vagy menj be ügyeletre egy uh t csináltatni.
Nekem sem mozog minden nap ugyanannyit, olyankor meg is ijedek, de másnapra ált. aktívabb, mint pl. ma is :) 34 heteske

Ha megtudom hogy babám lesz mennyi idő után érdemes orvoshoz menni?

Legjobb válasz: Ha megvetted a tesztet és pozitívat mutatott akkor érdemes másnap felkeresni egy Nõgyógyászt,hogy minden rendben van-e veletek.Szerintem így helyes!

Ha megvetted a tesztet és pozitívat mutatott akkor érdemes másnap felkeresni egy Nõgyógyászt, hogy minden rendben van-e veletek.Szerintem így helyes!
Végülis elmehetsz akár másnap is. Nekem az orvosom mondta, hogy ha van egy + tesztem akkor várjak még két hetet és utána menjek, mert addig úgysem lát semmit csak a petezsákot de abból még bármi lehet. Az elsõ terhességemnél az 5. héten voltam, petezsák volt, de szívhang még nem. (Azt egyébként is csak a 6-7 héttõl lehet hallani.)Sajnos a következõ alkalommal sem volt szívhang, missed ab. lett a vége. Sajnos!!!!!!
Az elsõ válasszal maxi egyetértek! Van olyan, aki még vár egy-két hetet, mert: "ráér, úgyis még korai a terhesség". Egy: hogy bírják ki?? Kettõ: ha gond van, pl.: méhen kívüli, akkor minnél elõbb jobb tenni valamit. (Ilyet persze senkinek sem kívánok.)
A kimaradt mensi utáni 2. héten. 21 hetes kismama
Szia.én csináltam tesztet a kimaradt mensi után 2.dik nap, rá 2hétre mentem orvoshoz, õ pedig a köv.héten uhára.Akkor voltam 6hetes és volt szívhang is..:) Minden jót 33hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!