Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő érdemes orvoshoz menni, (7 db)

Pozitív teszt után mennyi idővel érdemes orvoshoz menni?

4 nap késés után ma pozitívat teszteltem.

Legjobb válasz: 2 hét múlva érdemes a legkorábban. Gratulálok!

2 hét múlva érdemes a legkorábban. Gratulálok!
Én kilenc hetesen mentem el, vagyis tesztelés után kb 6 héttel.
Szia! Én is ezen gondolkodtam! :) Szerintem is teszt után min két hét hogy legyen szívhang is! :) Nálunk az elsõnél sajnos a kórházban csináltak tesztetmert vesegörccsel voltam bent, de állítottam hogy 2 napja késik és tuti terhes vagyok!Senki nem hitt nekem, de én nyertem!Pont a nõdokim volt az ügyeletes, úgyhogy 4 hetes terhesen már látott :) De akkor azt mondta, hogy amúgy 6 hét a minimum amikor érdemes találkoznunk!Ha addig nincs gond :) De ne legyen! :) Gratulálok!

Mennyi idő után érdemes orvoshoz menni, ha nem sikerül teherbe esnem?

Kb 3 hónapja próbálkozunk, h. babánk legyen mégsem akar jönni!Kérdésem, hogy mikor menjek orvoshoz, hogy segítsen vagy meddig várjak vele? Nem szeretnék éveket várni, kísérletezni. :( Adjatok ötletet!Köszönöm

Legjobb válasz: Szia.3 hónap az nagyon keve´s,pláne,ha gyógyszert is szedt´l.Fö a türelem.Az orvos is még csak azt mondsaná.Nekünk egy évünkba került,mire sikerült.Minnél többet gondolkozol rajta,a pszihéd anna´l inka´bb leblokkolja a szervezeted.Pro´ba´ld másra terelni a gondolataidat. Az ege´szse´ges próbálkoza´si idö,1-1,5 év.Csak uta´nna kezdik vizsga´lni,hogy nincsen e valami elzáródás,vagy gyulladás,stb...Nyugodtan hidd el,mert az én orvosom is ezt mondta nekem.Mikor ma´r azt mondtam,hogy majd jön amikor akar,lenyugodtam(11hónap után.),akkor lett a tesztem pozitív.Kívánom,te is nyugodj meg,élj ege´szse´gesen,és jönni fog a baba,amikor ö tudja,hogy itt az ideje. 25hetes kismama.

Szia.3 hónap az nagyon keve´s, pláne, ha gyógyszert is szedt´l.Fö a türelem.Az orvos is még csak azt mondsaná.Nekünk egy évünkba került, mire sikerült.Minnél többet gondolkozol rajta, a pszihéd anna´l inka´bb leblokkolja a szervezeted.Pro´ba´ld másra terelni a gondolataidat. Az ege´szse´ges próbálkoza´si idö, 1-1, 5 év.Csak uta´nna kezdik vizsga´lni, hogy nincsen e valami elzáródás, vagy gyulladás, stb...Nyugodtan hidd el, mert az én orvosom is ezt mondta nekem.Mikor ma´r azt mondtam, hogy majd jön amikor akar, lenyugodtam(11hónap után.), akkor lett a tesztem pozitív.Kívánom, te is nyugodj meg, élj ege´szse´gesen, és jönni fog a baba, amikor ö tudja, hogy itt az ideje. 25hetes kismama.
Én kilenc hónapot "bírtam" várni csak, de az én ciklusom nagyon rendszertelen volt, minden hónapban azt hittem, hogy teherbe estem, mert napokat késett. Végül is én fõleg emiatt mentem el viszonylag hamar, és az orvosom se nagyon tiltakozott, hogy minek mentem MÁR, és írt is fel peteérés serkentõt, mert nemigen volt peteérésem. Szóval a 3 hónap próbálkozás még nagyon kevés, még várjál pár hónapot. Figyeld a ciklusod, hogy rendben van e, és türelem!
Azt szokták mondani, ha rendszeres szexuális élet mellett egy év alatt nem lesz terhesség akkor el kell menni kivizsgáltatni, mert akkor esélyes a meddõség. még van 9 hónapod, hogy sikerüljön szóval nyugi.
1 év !!!hamarabb felesleges, inkább addig természetessen probálkozzatok..

Ha megtudom hogy babám lesz mennyi idő után érdemes orvoshoz menni?

Legjobb válasz: Ha megvetted a tesztet és pozitívat mutatott akkor érdemes másnap felkeresni egy Nõgyógyászt,hogy minden rendben van-e veletek.Szerintem így helyes!

Ha megvetted a tesztet és pozitívat mutatott akkor érdemes másnap felkeresni egy Nõgyógyászt, hogy minden rendben van-e veletek.Szerintem így helyes!
Végülis elmehetsz akár másnap is. Nekem az orvosom mondta, hogy ha van egy + tesztem akkor várjak még két hetet és utána menjek, mert addig úgysem lát semmit csak a petezsákot de abból még bármi lehet. Az elsõ terhességemnél az 5. héten voltam, petezsák volt, de szívhang még nem. (Azt egyébként is csak a 6-7 héttõl lehet hallani.)Sajnos a következõ alkalommal sem volt szívhang, missed ab. lett a vége. Sajnos!!!!!!
Az elsõ válasszal maxi egyetértek! Van olyan, aki még vár egy-két hetet, mert: "ráér, úgyis még korai a terhesség". Egy: hogy bírják ki?? Kettõ: ha gond van, pl.: méhen kívüli, akkor minnél elõbb jobb tenni valamit. (Ilyet persze senkinek sem kívánok.)
A kimaradt mensi utáni 2. héten. 21 hetes kismama
Szia.én csináltam tesztet a kimaradt mensi után 2.dik nap, rá 2hétre mentem orvoshoz, õ pedig a köv.héten uhára.Akkor voltam 6hetes és volt szívhang is..:) Minden jót 33hetes kismama

Buli utáni fülzúgás meddig tart? Mennyi idő az, ami után már nem normális és érdemes orvoshoz menni?

Legjobb válasz: 1-2 nap után ha állandósul az orvos sem tud vele mit csinálni. Pár év és megszokod.

1-2 nap után ha állandósul az orvos sem tud vele mit csinálni. Pár év és megszokod.

33 hetesen, 2 ujjnyira nyitott méhszájjal mennyi idő után érdemes orvoshoz menni ha nem mocorog a baba? Ma csak egyszer mozdult meg egy picit. Eddig minden nap nagyon aktív volt.

Legjobb válasz: Lehet ma csak lustább.Hogy megnyugodj hívd fel az orvosod,vagy menj be ügyeletre egy uh t csináltatni.

Lehet ma csak lustább.Hogy megnyugodj hívd fel az orvosod, vagy menj be ügyeletre egy uh t csináltatni.
Nekem sem mozog minden nap ugyanannyit, olyankor meg is ijedek, de másnapra ált. aktívabb, mint pl. ma is :) 34 heteske

1 hete késik a mensim. Mennyi idő után érdemes orvoshoz menni? Mi lehet az oka?

Terhes biztos, hogy nem lehetek és 29 éves vagyok, tehát már az sem ok, hogy nem állt még be. Mindig nagyon pontosan jött meg, most meg egy hetes késésben vagyok. A dokim még 2 hétig szabin van, máshoz meg nem mennék.

Legjobb válasz: Késhet stressztõl, fogyástól, valamilyen gyógyszertõl, betegségtõl és még rengeteg más dologtól. Én nem várnák még 2 hétig, max még a jövõhétig, de ha addig nem jön meg, akkor inkább menj el dokihoz. Oké, hogy máshoz nem mennél, de ha 2 hétig késik, akkor már ideje megnézetni, hogy mi van.

Késhet stressztõl, fogyástól, valamilyen gyógyszertõl, betegségtõl és még rengeteg más dologtól. Én nem várnák még 2 hétig, max még a jövõhétig, de ha addig nem jön meg, akkor inkább menj el dokihoz. Oké, hogy máshoz nem mennél, de ha 2 hétig késik, akkor már ideje megnézetni, hogy mi van.
Én azt gondolom nyugodtan visszavárhatod a dokit. szerencsés esetben meg is jön addig.
A kérdező hozzászólása: Ezeken én is gondolkodtam, de egy hónapja szabin vagyok, szóval semmi stressz, se nem híztam, se nem fogytam (talán 1 kilót), gyógyszert se szedtem. ja, fogamzásgátlót se szedek, szóval az se befolyásolja. Pont emiatt aggódok, hogy igazából semmi indok. Vizsgaidõszakban szokott néha régebben gy késni, de akkor stressz volt a köbön, most meg olyan nyugi, mint már ezer éve nem.
Hát, lehet, hogy Te pont az a kivétel vagy, akire a nyugi van ilyen hatással :) Viccen kívül: olyan sok mindentõl lehet, hogy még ilyen ideális körülmények közt is becsúszhat valami bibi. Megértelek, hogy nem szeretsz másik dokihoz menni, de szerintem ennyit megér a nyugalmad, hogy egy esetben kivételt teszel. Az is lehet, hogy a "másik" a vizsgálat után elküld valamilyen laborvizsgálatra, s mire a leleteid megérkeznek, azt már a "sajátodnak" mutathatod meg. Szerintem ne parázz, ugorj el a másikhoz, ha még mindig nem jött meg...
A kérdező hozzászólása: Amilyen pörgõsen és stresszesen élek, lehet, hogy nálam pont a nyugi okozza azt, hogy valami furcsa a szervezetemnek:) Pár napot még várok, aztán meglátom.
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem jött meg és már a görcsölgetés is elmúlt:(

Tegnap hevesen szeretkeztünk barátnőmmel, figymaféknek nevezett "húr" elszakadt nálam teljesen. Nem nagyon fájt, viszont eszméletlenül vérzett. El kéne e mennem vele orvoshoz vagy majd begyógyul? Mennyi ideig nem érdemes szexelni a sebbel?

Bekötöttem a péniszemet, reggelre elállt a vérzés, nem fáj, vizelés könnyen megy, nem gyulladt, hegesedik a seb, errekciónális problémám nincs.Elvileg akinél rövid a figymafék (pl mint nálam volt), annál az orvos elvágja egy vágással, én ingyen megoldottam, bár eléggé sokat vérzett majdnem elájultam :D .Esetleg hasonló "sérült" ember meg tudja mondani, jobb lesz e igy a sex, avagy sem?

Legjobb válasz: Ne aggódj, nem lesz rosszabb a szex - sõt még jobb is egy kicsit. Én is így jártam mint te, de már sok évvel ezelõtt, úgy hogy tapasztalatból mondom. Ezzel a sebbel is el kell menni az orvoshoz, mint minden komolyabb vérzõ sebbel: fertõtleníti, beköti. A teljes gyógyulásig nem szabad szexelni, merft felszakadhat és elfertõzõdhetsz te is és a párod is. Nem lesz rosszabb a szex, gondolj arra, hogy a világban sok népnél kötelezõ a körülmetélés (pl.zsidók, ausztrálok, stb.)

Ne aggódj, nem lesz rosszabb a szex - sõt még jobb is egy kicsit. Én is így jártam mint te, de már sok évvel ezelõtt, úgy hogy tapasztalatból mondom. Ezzel a sebbel is el kell menni az orvoshoz, mint minden komolyabb vérzõ sebbel: fertõtleníti, beköti. A teljes gyógyulásig nem szabad szexelni, merft felszakadhat és elfertõzõdhetsz te is és a párod is. Nem lesz rosszabb a szex, gondolj arra, hogy a világban sok népnél kötelezõ a körülmetélés (pl.zsidók, ausztrálok, stb.)
Bocs, de rákérdezhetek pontosan mi az a fitymafék? Párom is vérzett a múltkor szeretkezés után, habár nem erõsen, és csak néhány percig szivárgott, de mi nem tudjuk mi baja volt. (Pedig mi voltunk orvosnál) Szerintem mielõtt teljesen be nem gyógyul a seb, semmiképp ne szeretkezz, mert ha megint ilyen hevesek lesztek megint felszakadhat. Az mindenesetre biztos, h az orvos nem ugyanolyan vágást végez, mint amiben neked részed volt, ez ugyanis teljes mértékben beforrhat, amit az orvos csinál, pedig tuti nem. És sztem az sem mindegy melyik ponton van átvágva. A helyedben dokihoz is mennék, h megnézze a sebed, legalább megnyugtatna, h jól van, ez most már így marad, vagy ilyesmi.
Szia. Én úgy gondolom, hogy a fitymafék, a pénisz alsó felületén található vékony hártyácska, ami a bõrt összeköti magával a pénisszel, és ez szakadt el. 2 dolog:1.Amíg seb van, én nem szexelnék sehogy, mert elfertõzõdhet csajjal, vagy anélkül(zsebhoki..) 2.MIndeképp felkeresnék egy sima háziorvost(ehhez szakrendelés nem kell)aki ha kell, ír fel néminemû antibiotikumos kenõcsöt. DE!!Ha teljesen az én véleményemre vagy kíváncsi, mivel 25 vagyok(nõ) és sosem szedek gyógyszert, így én a régi jól bevált módszerhez folyamodnék:Patika, körömvirágkrém, lehetõleg köralakú narancssárga dobozos, és ezzel kenegetném.Nekem ennél jobb nincsen. És ezt miért külön írtam?Mert ma Magyarországon rengetegen gyógyszerpártiak, és csak amit az orvos ír fel, az az elfogadott, és lepontozzák azt, aki "különc". Pedig régen, mikor gyógyszerek helyett csak gyógynövények voltak.... Boldog Karácsonyt!!!
"Nem lesz rosszabb a szex, gondolj arra, hogy a világban sok népnél kötelezõ a körülmetélés (pl.zsidók, ausztrálok, stb.)" Ez csak azokra igaz, akiknek jól sikerült. Nekem pl nem, úgyhogy engem nem nagyon nyugtat, hogy milyen sokan milyen jól érzik magukat a körülmetélt pénisszel... :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!