Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő érdemes felkeresni az (2 db)

Mennyi idő után érdemes felkeresni az orvost, ha nem jön össze a baba?

A problémám az, hogy nem tudom pontosan megállapítani, hogy van-e egyáltalán pé-em, illetve ha van mikor?!

Legjobb válasz: Régebben 1 évet "kellett" próbálkozni, és csak utána fogadtak. Most ha jól tudom fél év után lehet menni. Elõször úgyis szervileg néznek meg, utána jön a többi (hormonok, peteérés, pasinak andrológia... stb) Sok sikert! :o)

Régebben 1 évet "kellett" próbálkozni, és csak utána fogadtak. Most ha jól tudom fél év után lehet menni. Elõször úgyis szervileg néznek meg, utána jön a többi (hormonok, peteérés, pasinak andrológia... stb) Sok sikert! :o)
én 8 hónap után mentem el.elég sokáig tartanak a vizsgálatok, elõjegyzések, eredményre várás stb.ezért érdemes elöbb elkezdeni, már csak a magad megnyugtatására is.
kortol is függ. 30 v felett jó ha már fél év után elmegy az ember. De lehet nincs is rá szükséged, csak a peteérésedet állapítsd meg. Mivel próbáltad? nekem a gebriel teszt bejött.
A kérdező hozzászólása: Eddig egy alkalommal próbáltam a Gabriel tesztet (14. naptól), de nem mutatott ki semmit. Ezért félek, hogy nincs is pé-em ):
na az úgy nem bizti hogy jó, nekem elvileg mivel 29 napos a ciklusom 15. napon kellene lenni pé.nek, ezért már 10. napon elkezdtem, mindegy hogy fogy a teszt. És hát kiderült, hogy 13.napon volt 2 erõs csík. Tehát mikor megcsináltad már lehet hogy nem is mutathatott LH-t mivel az pé elõtt 1-2 nappal ugrik ki.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Ha ebben a hónapban sem jön össze, jövõ hónapban ügyesebb leszek (o: De azért kicsit bízok, mert 8, 9, 12. nap is együtt voltunk!!! Talán ...
nekem a dokim 1 évet javasolt.Aztán kezdöthetnek a vizsgálatok!!

Mennyi idővel szülés előtt érdemes beszerezni az igénylőpapírokat (Tgyás csp anyasági)? És azt majd csak mi vihetjük vagy más is? És a gyerekorvost felkeresni, mikor érdemes?

Legjobb válasz: Szia! Ezeket az igénylõlapokat le is lehet tölteni a netrõl, tehát szülés elõtt bármikor beszerezhetõek, az a legjobb, ha a baba születése után személyesen adjátok be õket, lehet postán is igényelni az ellátásokat, de akkor van mikor 2 hónap az átfutási idõ. A védõnõt és a gyerekorvost is a baba megszületésekor érdemes értesíteni, mert mikor hazamentek 1-2 napon belül szokták meglátogatni az újszülöttet.

Szia! Ezeket az igénylõlapokat le is lehet tölteni a netrõl, tehát szülés elõtt bármikor beszerezhetõek, az a legjobb, ha a baba születése után személyesen adjátok be õket, lehet postán is igényelni az ellátásokat, de akkor van mikor 2 hónap az átfutási idõ. A védõnõt és a gyerekorvost is a baba megszületésekor érdemes értesíteni, mert mikor hazamentek 1-2 napon belül szokták meglátogatni az újszülöttet.
Szia , én tavaly szültem és a kórházba(szfvár) minden szükséges papírt megkaptunk, mindent elmagyaráztak , hogy mivel hová kell menni.Ez remélhetõleg most is így lesz, mert novemberben újra megyek szûlni.
Az államkincstár javasolja a postai ügyintézést. Én augusztusban családi pótlék ügyben másfél hét múlva választ kaptam. Meg is lepõdtem, milyen gyorsak voltak. Az ügyfélkapus megoldás sem rossz...
12.15-ÖS VAGYOK, BOCSI ROSSZUL ÍRTAM AZ EGYSZERI ANYASÁGI TÁMOGATÁSHOZ ADTAK PAPÍRT A KORHÁZBA A GYEDET A MUNKÁLTATÓNÁL INTÉZTÉK!
Elõtte tök felesleges, mert mindenhez kell a baba taj száma, ami szülés után jön meg kb 2 héttel postán. Szerintem bárki beviheti a tbhez, de jobban jártok, ha te vagy párod viszi, és mindjárt átnézetitek, hogyminden rendben van-e vele, mert ha nincs, megmondják mit pótolj, és így még pénzre is számíthatsz olyan 2 hónapon belül... A doki a kórházból hazajövetel napján , vagy másnak ki szokott menni megnézni a babát ( a gyerekorvos)Amúgy nem kell elmenni hozzá, a védõnõ átadja az adataidat a dokinak , de persze felkeresheted, ha látni akarod...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!