Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő átlag (88 db)

Kb mennyi idő átlag tudású embernek megtanulni aránylag jól focizni?

Legjobb válasz: Sajnos a focihoz ( szerintem ) 3 dolog kell: Tudás,ügyesség,na meg egy kis szerencse. Sajnos ezekközül nem lehet mindegyiket megtanulni,de ha folyamatosan edzel ( napi 2 órát) akkor viszonylag jól megtanulhatsz játszani...

Sajnos a focihoz ( szerintem ) 3 dolog kell: Tudás, ügyesség, na meg egy kis szerencse. Sajnos ezekközül nem lehet mindegyiket megtanulni, de ha folyamatosan edzel ( napi 2 órát) akkor viszonylag jól megtanulhatsz játszani...
Mi az az aránylag ? Hétvégi foci a haverokkal szintre , vagy profi magyar NB1-es szintre . Utóbbihoz sok év kemény munka kell és ha nagyon tehetséges vagy akkor jutsz csak tovább a magyar "vicc" ligából külföldre , de ehhez nagyon korán elkéne menni komoly nevelõegyesülethez.
tehetség kérdése, én mindig csak haverokkal rugtam a grundon a bõrt de mikor lementem focizni akkor smeiivel semi voltam rosszab a többieknél akik már 6 éve tolják napi szinten ez azért van mert nekem alapból van hozzá érzékem viszont amikor komolyabb klubb ellen játszottunk akkor rájöttem miért kell nagyon korán elkezdeni, a passzjáték és a taktika miatt velem egy szintû játékosok voltak õk is csak õk tanultak taktikákat és olyan gyors passzjátékot csinálltak hogy csak néztem úgyhogy ezért kell korán elkezdeni mert ez nem csak a cselekbõl, lövésekbõl áll hanem a legfontosabb a passzjáték de egy nb1 es csapathoz simán föl lehet kerülni(felnõttbe jött egy 19 éves birkózó aki sehov se járt elõtte focizni és 2 év múlva leszerzõdtette a vidi:D)

Mennyi idő átlagban, mire állást kap valaki Budapesten? Fél év?

Régen, aki munkanélküli volt, azt hitték nem akar dolgozni, ma egyre több ismer?söm veszíti el az állását, mindenki sorstárs lett hirtelen. Szomorú.

Legjobb válasz: attól függ, mihez ért...van akinek 1 telefon és sorban állnak érte, van akinek sose lesz munkája...

attól függ, mihez ért...van akinek 1 telefon és sorban állnak érte, van akinek sose lesz munkája...
1, 5 évig nem találtam otthon munkát, Pestre költöztem és 1hónapon belül lett.
Ahogy az elsõ mondja, nagyon attól függ, hogy mit tudsz. De szerintem itt elõbb-utóbb szinte mindenki talál munkát, maximum nem abban a szakmában, ágazatban, amit õ szeretne.
A bolt kb. 15 percre van.
ha jól csinálja akkor 5-10 perc
Hát nekem elég változó..volt olyan hogy szegény barátnõm már alig bírta szuflával és már körcsbe állt a szája...:D Volt olyan hogy 15 perc, de olyan is volt hogy 30-40 perc...szóval elég változó..
En ettöl pl. nagyon nehezen tudok elmenni. Szeretem es elvezem, de 30 percnel tovabb szokott tartani, de akar orakig is el birnam viselni. Persze mas, ha elötte szeretkeztünk es befejezesül a szajaba veszi kedvesem. Akkor azert egy negyed ora utan megtörtenik a csoda. 27
Az uramnak 2 perc:) ))
nem feltétlen attol múlik ki hogy csinálja ! átlagba 5-10 perc de a mostani páromnak kell 15 perc is vagy még több !! ( ja és azzal nincs gond hogy hogy csinálom de barátnöm párja 4percig bírja szerintem ez nem ciki ki érzékenyebb a szopásra ki nem!


5 és fél hónapos lányomnak az alsó ínyén érezni egy hegyes pici fogvéget. Innentől még mennyi idő átlagban, míg az egész fogacska előbújik?

Legjobb válasz: azt nem lehet megmondani, változó. de kb 2-3 hét és már símán látni fogod, hogyha nevet:) az én fiamnak már 2 hóapja kibújt az 1., de még mindig nõdögélnek.

azt nem lehet megmondani, változó. de kb 2-3 hét és már símán látni fogod, hogyha nevet:) az én fiamnak már 2 hóapja kibújt az 1., de még mindig nõdögélnek.

Egy svájci v. norvég átlag fizetéssel élőnek, mennyi idő kb összespórolni egy 20milliós autót?

Legjobb válasz: Egy átlag ember ott sem fog 20 milliós autóval furikázni! Ezt jobb ha tudod! Magasabb az életszínvonal, de azért nem annyira, hogy ott mindenki aranyat sza*ik! A 20 milliós autó nagyjából 70.000 €. 70.000 €-s autóval azért sem egy norvég, sem egy svájci átlag ember nem jár! Egy átlag német is mindössze 34.000 € körüli autóval közlekedik.

Egy átlag ember ott sem fog 20 milliós autóval furikázni! Ezt jobb ha tudod! Magasabb az életszínvonal, de azért nem annyira, hogy ott mindenki aranyat sza*ik! A 20 milliós autó nagyjából 70.000 €. 70.000 €-s autóval azért sem egy norvég, sem egy svájci átlag ember nem jár! Egy átlag német is mindössze 34.000 € körüli autóval közlekedik.
Minek 20 milliós autó? Egy 5-6 éves full extrás mercit már megkapsz 7 millióért..
Egy átlag norvég sem fog venni 20M-s autót. De egy 10M-s autót simán lecserél 6-8 évente.
Svájci átlag fizetés (nettó) kb. 1, 2 m ft. Innentõl a megtakarítási hajlandóságától függ. (mondjuk legyen 40 hónap). Norvég nettó átlag fizut nem találtam hirtelen.

Ha reggelire egy szendvicset eszek, ebédre egy átlag adagot, abból ami épp van, és mást nem. Mennyi idő alatt fogyhatok 10 kg-ot?

Legjobb válasz: Így nem fogsz fogyni. Legalább naponta 4x kell étkezni ( akár 5x), és ha fogyni akarsz akkor a neked átlagos adagnál kisebb adagokat fogyassz egyszerre. Ezzel beindítod az anyagcseréd. Zöldség, gyümölcs!!! Válogassátok már meg mit esztek! És persze rendszeres testmozgás. Az, hogy mennyi idõ alatt éred el, tõled függ, de ha tartós fogyást akarsz akkor annak idõ kell.

Így nem fogsz fogyni. Legalább naponta 4x kell étkezni ( akár 5x), és ha fogyni akarsz akkor a neked átlagos adagnál kisebb adagokat fogyassz egyszerre. Ezzel beindítod az anyagcseréd. Zöldség, gyümölcs!!! Válogassátok már meg mit esztek! És persze rendszeres testmozgás. Az, hogy mennyi idõ alatt éred el, tõled függ, de ha tartós fogyást akarsz akkor annak idõ kell.
Tehát ha úgy eszel mint a legtöbb elhízott ember, mennyi idõ alatt fogyhatsz? Ez becsapós kérdés ugye?
A kérdező hozzászólása: miért ennék úgy mint aki meghízott ? -.-
"Ha reggelire egy szendvicset eszek, ebédre egy átlag adagot, abból ami épp van, és mást nem." Valami zöldség, gyümölcsök? Kenyér helyett? Kenyeret enni és hízni igazából bárki tud. Kihívás abban van, hogy zöldséget egyen valaki, és ne hízzon el (vagy lefogyjon). Na ezt már csak az emberek egy kisebb része követi, meg is látszik.
A kérdező hozzászólása: rászoktam a reggeli szendvics helyett az almára, ha reggel eszek egy almát, délben ebédre valamit, pl rakott krumplit, úgy menni fog ? inni csak vizet iszok, és 4 óra után semmi csak víz. Ha igen, kb mennyi idõ alatt ?

Pályakezdők mennyi idő álláskeresésre számíthatnak úgy nagy átlagban? Ti mennyi idő után találtatok? Munkanélküliek ti eltudtatok újra helyezkedni kis idő alatt?

Érdemes várni két lehetőségre ami ismerős által lenne?

Legjobb válasz: értelmeset 8 hónap után találtam elõtte volt egy átmeneti ügynökös meló.. kellett a pénz:) azért tartott eddig mert nincs értelmes nyelvtudásom. most ezt fejlesztem hogy legközelebb könnyebben menjen.

értelmeset 8 hónap után találtam elõtte volt egy átmeneti ügynökös meló.. kellett a pénz:) azért tartott eddig mert nincs értelmes nyelvtudásom. most ezt fejlesztem hogy legközelebb könnyebben menjen.
Én villamosmérnök végzettséggel pályakezdõként a 2. interjúmon találtam munkát. Kb. 1 hónapot töltöttem önéletrajzírással és küldözgetéssel + az átfutási idõ... Bár még csak próbaidõs vagyok most.....
nekem érettségim van és a Gundell-ben végeztem pincér szakon, volt skóciai gyakorlatom, Pesten a Váci utcában dolgoztam 2 évet amíg tartott a suli (gyakorlat). van nyelvtudásom, de 3 hónapot keresgettem melót amikor végeztem és most 45 ezerért dolgozok egy kávézóban... szép... se Tescoba, se gyorskajáldába nem kellek...
Szia! Szerintem is nagyban függ a végzettségtõl... Én személy szerint 1 éve ülök itthon az ELTE-s gyógypedagógusi diplomámmal, valahol közölték: túlképzett vagyok, vagy a gyakoribb: semmi válasz nem érkezik a hivatalos jelentkezésre. Sok sikert kívánok Neked!
Hát én lassan 1 éve vagyok itthon. Pályakezdõ vagyok, irodavezetõi papírom van. Küldözgettem egy csomó helyre önéletrajzot, de vagy nem válaszoltak, vagy a jól csengõ hirdetés bioptron lámpát/biztosítási ügynököt/vagy telefonálgatást takart. 2 ismerõs próbált meg betenni valahova irodába, de oda sem kellettem. Illetve közben rájöttek hogy ahova engem akartak felvenni, azt a másik csaj is meg tudja csinálni, mert létszámstop van. Azt mondták várjak még....Áruházba is akartam menni árufeltöltõnek, de jelenleg sehol sem vesznek fel alkalmazottat. Gondolom nincs forgalom és túl sok az alkalmazott, és inkább kirúgnak mint felvesznek embert. 22/L
Attól függ, hogy milyen képesítésed, tudásod van. Én államvizsga után egy hónap múlva már írtam alá a szerzõdésemet - igaz, ehhez informatikai végzettség és két nyelvvizsga kellett.

14 évesen mennyi idõ alatt kéne átlagba lefutni a 100métert?

Mennyi az átlag,és mennyi ami jónak számít? 14éves vagyok focizom,173cm magas 70-71kg.. A 100métert 12 másodperc az jó?

Legjobb válasz: az nagyon is jó átlag feletti eredmény.

az nagyon is jó átlag feletti eredmény.
Az még hegynek lefelé, hátszéllel is nagyon is jó.

Egy átlag fiú mennyi idő alatt megy el egy oráltól?

Legjobb válasz: Átlag csak a statisztikában létezik.

Átlag csak a statisztikában létezik.
én 25-30 perc alatt. sajnálom is szegény barátnõmet.
A kérdező hozzászólása: Én hõsöm :DD
Ne piszkáljátok már! 8-10 perc.
A kérdező hozzászólása: Egy átlagos oráltól... xD Istenem mennyit akadékoskodtok. Ha egy lány jól csinálja de nem profin. :D
Az a lány szájától függ! :P
A kérdező hozzászólása: Akkor kérdezem úgy, ti mennyi idõ alatt mentek el? :)
a magyar férfiak átlaga 10 perc alatt van
attol fugg mennyire vagy jo!
Elsõnek igaza van. Esetleg még a matekben.
5-8 perc
az én barátom is elég soká húzza, (sajnos, vagy nem sajnos :D) 20 perc minimum. 69 közben viszont 8-10 perc.

Biciklivel 20 km-t mennyi idő alatt lehet megtenni átlag tempóban körülbelül?

Legjobb válasz: Annyival kiegészíteném, hogy a kényelmes tempó egy 20km/h amivel könnyû számolni, mert az azt jelenti hogy 20 kmt teszel meg 1 óra alatt. Ez egy futó ember sebessége, vannak helyek, ahol lemérheted a beállított sebességmérõkkel, kényelmes tekerés mellett, mennyi az átlagsebességed. A 15km/ht inkább sétatempónak mondanám, tehát 1 óra alatt könnyen teljesíthetõ, ha nem vagy túlsúlyos, idõs, beteg.

Annyival kiegészíteném, hogy a kényelmes tempó egy 20km/h amivel könnyû számolni, mert az azt jelenti hogy 20 kmt teszel meg 1 óra alatt. Ez egy futó ember sebessége, vannak helyek, ahol lemérheted a beállított sebességmérõkkel, kényelmes tekerés mellett, mennyi az átlagsebességed. A 15km/ht inkább sétatempónak mondanám, tehát 1 óra alatt könnyen teljesíthetõ, ha nem vagy túlsúlyos, idõs, beteg.
Átlag tempóban??? Ez azért elég relatív szerintem. Ha sikerül tartanod a 20Km/h átlagsebességet, akkor 1 óra alatt.
Edzetlenül 1, 5 óra - edzetten 1 óra... Attól is függ, hogy a táv elsõ és utolsó 20 kilométer is egyben ;-) Néhány irányadó adat - elég szívós közepesen edzett (nem versenyzõ embernek: Több napon át tartható napi menetteljesítmény felcuccolva 120-160 km körül átlag 13-16 km/h sebességgel. Tartós emelkedés nagyon meredek emelkedõn kb. 300 méter/óra ez lélektanilag segít megbecsülni hány óra küzdés lehet elérni a csúcsra a környezõ csúcsok magasságána ismeretében - ugyanis végtelennek tûnhet :-) A lejtõ javít valamit az átlagsebességen de nem annyit mint amennyit ugyanakkora emelkedõ ront.
---A DOLOG KERÉKPÁR ÉS TEKERÕFÜGGÕ!---40 PERC ALATT ASZFALTON NEKEM SIKERÜLT!
Én közel 3 és fél óra alatt körbe tekertem a Velencei-tavat Székesfehérvárról, szerintem simán egy óra alatt letekered a 20km-t
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek nagyon köszönöm szépen a hasznos válaszokat!!!
Azért a terepviszonyok sem elhanyagolhatóak. Dombnak felfelé ez az idõ jócskán megnõhet.
Városban kényelmes tempóban egy óra, de én ajánlom az útvonaltervezõ.hu kerékpár részlegét, az ott megadott idõ jó kiindulásának, aminél ritkán teljesít alul egy átlagember még akkor is, ha megállítják a lámpák.
Átlagtempóba 1 óra. Én volt, hogy mtb-vel mentem 1 óra alatt 40-et :D
Igen, az edzettségtõl is nagyban függ, meg attól is, hogy országúton állandó sebességgel tekersz, vagy városban, sok lassítással, megállással. A 20km/h átlagsebesség, azért nem olyan vészes, szerintem az kevésbé edzetteknek is tartható. Szóval, kb. egy óra. Ha edzettebb vagy, természetesen kevesebb.
Mennyire vagy edzett? Szerintem az átlagtempó vegyes terepen kb. pont ennyi, persze hegyen-völgyön kevesebb, síkon több. De ha edzetlen vagy, akkor 2-3 órát is igénybe vehet.
#10-es az nagyon dicséretes tempó , bár nekem ez idõ altt 24 km is sikerült megtennem. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!