Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő áll be a kínálat (2 db)

Szia.Nekem 3 hónap kellett hozzá.A babám 4 hónapos korától nem kell a melltartó betét.
Szerintem a tejfolyás nem a kereslet-kínálattal függ össze, hanem a túl erõs tejleadó reflexszel (oxytocin nevû hormon szabályozza a tejleadást). De lehet, hogy tévedek. Nekem is kb. 3-4 hónap körül már nem folyt 2 szoptatás közben a tej, de a mai napig, ha szoptatok a jobb mellbõl, akkor a bal mellembõl még mindig szivárog a tej, pedig már 7 hónapos a baba, és elkezdtem a hozzátáplálást.
Nekem most nem olyan rég állt be a kereslet-kínálat, és most 3 hónapos múlt a babám. Napközben már nem kell a melltartóbetét. Éjszaka viszont még mindig kell, mert átalussza a babám az éjszakát (este 9-tõl reggel 7-ig alszik), és akkor bizony szivárog a tejem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.

Mennyi idő után áll be a kereslet-kínálat?

Legjobb válasz: Nálam a 4 hónapra állt be igazán. 11 hónapja szoptatok.

Nálam a 4 hónapra állt be igazán. 11 hónapja szoptatok.
Én több mint 5 hónapja szoptatok és még mindig van, hogy bekeményedik a mellem és szivárog is folyamatosan. De mindenhol azt olvastam, hogy az elsõ hat hétben alakul ez ki.
szióka!Nekem majdnem 6 hónapos volt a picurka amikor már (végre!)nem kellett fejnem, és beállt a kereslet-kínálat.De ez mindenkinél más, valakinek már az elsõ 2-3 hónapban beáll!
nekem 3 honapos korara. Puhak a cicijeim, megis adnak eleg tejet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!