Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő áll be a (36 db)

Fogamzásgátló abbahagyása után mennyi idővel áll be normálisan a menstruáció?

Kb 1 éve nem szedem,és most 1,5 hónapja késik! Terhességi teszt negatív lett,de nem tudom,hogy akkor mi lehet a baj!

Legjobb válasz: Egy dolgot tudok ajánlani : NÕGYÓGYÁSZ ez nagyon szervezettõl függõ, igy nem tudok neked semmi okosat írni.

Egy dolgot tudok ajánlani : NÕGYÓGYÁSZ ez nagyon szervezettõl függõ, igy nem tudok neked semmi okosat írni.
A kérdező hozzászólása: Holnap megyek, ezért is nem tudok aludni! Nagyon félek...
Van akinek azonnal, van akinek 1-2 év, van akinek soha.
nem lehet, hogy pont az idegesség miatt késik? mert nekem az volt, hogy kb 2 hónap kimaradt, de amint elmentem a nõgyógyászhoz megnyugodtam, hazaértem és meg is jött.

Fogamzásgátló elhagyása után mennyi idővel állt be rendesen a menstruációtok? Hány évig szedtétek?

Legjobb válasz: Amig ujra rendszeres lesz az lehet akár 1 év is ez még belefér. Ha egyáltalán nem jön meg 4-5 hónapig miután abbahgytad menj el orvoshoz. Nekem 9 hónapig nem jött meg aztán ki is derült hogy PCOS vagyok. A babáért azóta is küzdünk (4 éve).

Amig ujra rendszeres lesz az lehet akár 1 év is ez még belefér. Ha egyáltalán nem jön meg 4-5 hónapig miután abbahgytad menj el orvoshoz. Nekem 9 hónapig nem jött meg aztán ki is derült hogy PCOS vagyok. A babáért azóta is küzdünk (4 éve).
Én nuvaringes voltam, azonnal helyreállt.

Kb. mennyi idő alatt áll be a szoptatás rendszeressége? Mennyi az a mennyiség kb. amit egy evés alatt eszik ml-ben? Tudom ez változó, de kb? (nem egész nap, csak egy evéskor)

Van hogy 3-4 órát alszik, és kb. 20-30 percig eszik, de van, hogy órákat tudna cicin lenni.

Legjobb válasz: Mennyi idõs a babás? Ha 1-2-3 hónapos, akkor ne lepõdj meg, ilyenkor még nem feltétlen van "rendszerük" a babáknak. Nem is esznek egyformán egy evésre (mint ahogy mi sem). Idõ kellett míg beállt a rend a babámnál. Pár hónap elteltével már teljesen kiszámítható volt, hogy mikor, mennyi ideig eszik. Addig pedig türelmesen figyeltem, hogy néha kevesebb, néha több ideig lógott rajtam, hol kevesebbet, hol többet evett. Az elsõ hetekben nagyon keveset evett, 20-30 ml-t, aztán az adagok egyre nagyobbak lettek, kb. 4 hónaposan ért el oda, hogy egy evésre 90-100 ml-t evett. De egyes babák ennél jóval többet esznek, mások kevesebbet.

Mennyi idõs a babás? Ha 1-2-3 hónapos, akkor ne lepõdj meg, ilyenkor még nem feltétlen van "rendszerük" a babáknak. Nem is esznek egyformán egy evésre (mint ahogy mi sem). Idõ kellett míg beállt a rend a babámnál. Pár hónap elteltével már teljesen kiszámítható volt, hogy mikor, mennyi ideig eszik. Addig pedig türelmesen figyeltem, hogy néha kevesebb, néha több ideig lógott rajtam, hol kevesebbet, hol többet evett. Az elsõ hetekben nagyon keveset evett, 20-30 ml-t, aztán az adagok egyre nagyobbak lettek, kb. 4 hónaposan ért el oda, hogy egy evésre 90-100 ml-t evett. De egyes babák ennél jóval többet esznek, mások kevesebbet.
Az én babám is 4 és fél hós és még mindig nincs igazi rendszer benne.Van amikor többet eszik(90-120 ml)délelõtt, délután meg kevesebbet de többször.Van hogy délután 4 után estig szinte fel le teszem a cicirõl.Próbáltam üvegbõl lefejt tejet adni de úgy fáj a pocija ha többet adok 1x-re.

Kb. mennyi idő múlva áll be a menstruáció?

1 éve jött meg az els?.És még mindig nem állt be rendesen, ebben a hónapban még meg sem jött.Lehet, hogy valami bajom lehet, vagy szimplán még nem állt be? 15/L

Legjobb válasz: Hivatalosan 2 évig normális. De van akinek soha életében nem áll be és nem feltétlen áll a dolog mögött probléma.

Hivatalosan 2 évig normális. De van akinek soha életében nem áll be és nem feltétlen áll a dolog mögött probléma.
2-3 év is eltelhet mire beáll a menstruáció.
nekem most lesz 3. éve és most például az elõzõ óta 46nap telt el :S Azért ebben is van valami.
4 éve menstruálok és még mindig nem ált be..

Mennyi idő után állt be a menstruációtok? Nekem miért rendszertelen még mindig?

Nekem 3 éve megvan már, és még nem állt be.Egyszer egy évet kimaradt.Utána pedig rendszertelenül, össze-vissza jött meg, gyakran kimarad 2-3 hónapokat is.Most is már rég meg kellett volna jönnie, de már 2 hónapja nincs meg.Mikor fog beállni?Mi lesz, ha soha nem áll be rendesen?

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Amúgy ha már 3 éve nem áll be, azért érdemes lenne nõgyógyászt megkérdezni. Nekem ahogy megjött elõször, utána mindig rendszeresen megvolt. Soha nem maradt ki hónapokat, fõleg nem éveket.

Hány éves vagy? Amúgy ha már 3 éve nem áll be, azért érdemes lenne nõgyógyászt megkérdezni. Nekem ahogy megjött elõször, utána mindig rendszeresen megvolt. Soha nem maradt ki hónapokat, fõleg nem éveket.
A kérdező hozzászólása: 14 éves vagyok, és 12 éves koromban maradt ki egy évre.
14 éves koromig meg se jött, anyám már orvoshoz akart vinni Aztán mégis megjött, 2-3 hónap alatt beállt én elmennék egy orvoshoz a helyedben
Vagy elmész dokihoz, akinél kiderül-e nincs e valami szervi elváltozás hátterébe, ha nincs akkor az esetek nagyrészében nem tud mit tanácsolni. Vagy iszol gyógyteákat, vagy van az aviva torna, az is segíthet.
nekem 7éve nem álltbe..sztem tök mindegy...mikor jön kb 25-35közt kell lenni az nem baj:) fog.gátlót meg nem iratok csak ezért fel....

Mennyi idő után áll be a kereslet-kínálat?

Legjobb válasz: Nálam a 4 hónapra állt be igazán. 11 hónapja szoptatok.

Nálam a 4 hónapra állt be igazán. 11 hónapja szoptatok.
Én több mint 5 hónapja szoptatok és még mindig van, hogy bekeményedik a mellem és szivárog is folyamatosan. De mindenhol azt olvastam, hogy az elsõ hat hétben alakul ez ki.
szióka!Nekem majdnem 6 hónapos volt a picurka amikor már (végre!)nem kellett fejnem, és beállt a kereslet-kínálat.De ez mindenkinél más, valakinek már az elsõ 2-3 hónapban beáll!
nekem 3 honapos korara. Puhak a cicijeim, megis adnak eleg tejet.

Mennyi idõ után áll be a vérnyomás a dopegyt beszedése után?

Ez a második napja hogy szedem a dopegytet de nem nagyon viszi le a vérnyomásom.Fáj tõle a fejem szédülök álmos vagyok tõle.Volt akinek nem használt és más gyogyszert kapott

Legjobb válasz: Nekem sajnos nem állt be tõle, de én a 37.hétben voltam, így nem kísérleteztek tovább és császár lett. Hányadik hétben vagy? Mióta szeded? Kapsz mást is?

Nekem sajnos nem állt be tõle, de én a 37.hétben voltam, így nem kísérleteztek tovább és császár lett. Hányadik hétben vagy? Mióta szeded? Kapsz mást is?
A kérdező hozzászólása: Kedd este szedem és mást nem szedek mellé 35 héten vagyok
Nekem csütörtöktõl szombatig vártak. De kaptam corinfart is. Benn vagy a kórházban? Dokid mit mond?
Mi épp ma csináltunk belõle kaszáslevest. Hmmm... imádjuk!!!!!! Mennyei!
Forrald fel, és ha nem habzik fel, akkor semmi baja. Az enyém is ennyi idõs, a tetején van egy kis zsirréteg, az lezárja, nem hiszem, hogy megromlott. Én holnap fogok lencse fõzeléket fõzni belõle. De lehet bab, sárga borsó, sima krumpli leves, frankfurti stb.
A 2-es válaszolónak tök igaza van, hüvelyesekbõl leves/fõzelék. Ezen kívül, ha még jónak érzed, de mégis félsz, akkor felforralod, ha nem savanyú, akkor fõzöl benne zöldséget, más ételhez, és a levet utána kiöntöd. Pl krumplit hajában, kelkáposztát (rakott kelhez), vagy rizst ehhez-ahhoz, stb. Tehát meg nem eszed a lét, de felhasználod még egyszer, ezek átveszik az ízét! Mi a toját is fõzünk benne néha.
Szerintem sem romlott még meg. Én is csak a hûtõbe tettem. Ma csináltam belõle jó kis savanyú krumplilevest, ahogy a nagyitól tanultam. Utána természetesen palacsinta volt.

Tehéntej allergiás, szoptatott babáknál, ha kizártátok a tejtermékeket mennyi idő után állt be a javulás? Mit ettetek így? Babátok mikor nőtte ki?

Legjobb válasz: Ne haragudj, hogy nem választ írok, de ez engem is nagyon érdekel, épp most próbálom, hogy nem iszok tejet , kíváncsi vagyok mennyi nap után kellene észlelni a változást?

Ne haragudj, hogy nem választ írok, de ez engem is nagyon érdekel, épp most próbálom, hogy nem iszok tejet , kíváncsi vagyok mennyi nap után kellene észlelni a változást?
A kérdező hozzászólása: Mennyi idõs a babád? Mi alapján gyanakodnak tejfehérje allergiára? 4 hónapos a babám és véres volt 2x a széklete és nagyon sokszor sír, fájlalja a pocakját.
Mi még csak 4 hetesek vagyunk, igazából csak lehetõségként mondta a védõnõ, mert iszonyat hasfájós a kislányom ( van, hogy 3 etetés között semmit sem alszik, csak sír-tekereg , de annyira , hogy a hangja is elmegy estére :( ) - eddig semmmi csodaszer nem vált be, emiatt említette, hogy talán ez a baj... most 3. napja kerülöm a tejet, de eddig semmi változás sajnos!
A kérdező hozzászólása: Nálunk is így kezdõdött:(, 4 hónapos és még hasfájós. Tornáztasd sokat, tedd a tenyered a pocakjára, mindig böfiztesd, bár ezeket gondolom már tudod. Nekünk a sok torna vált be evés elõtt fõleg és esti fürdés elõtt masszás. Sajnos rászokott az ölben alvásra ez miatt, hogy annyit sírt a pocak miatt, hogy nem lehetett letenni. Most egy hete lesz, h nem eszem tejterméket, de nagy javulást még nem látok, de folytatom. Tudom nektek is nehéz most. Kitartás!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!