Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő áll be (39 db)

Fogamzásgátló elhagyása után mennyi idővel állt be rendesen a menstruációtok? Hány évig szedtétek?

Legjobb válasz: Amig ujra rendszeres lesz az lehet akár 1 év is ez még belefér. Ha egyáltalán nem jön meg 4-5 hónapig miután abbahgytad menj el orvoshoz. Nekem 9 hónapig nem jött meg aztán ki is derült hogy PCOS vagyok. A babáért azóta is küzdünk (4 éve).

Amig ujra rendszeres lesz az lehet akár 1 év is ez még belefér. Ha egyáltalán nem jön meg 4-5 hónapig miután abbahgytad menj el orvoshoz. Nekem 9 hónapig nem jött meg aztán ki is derült hogy PCOS vagyok. A babáért azóta is küzdünk (4 éve).
Én nuvaringes voltam, azonnal helyreállt.

Fogamzásgátló abbahagyása után mennyi idővel áll be normálisan a menstruáció?

Kb 1 éve nem szedem,és most 1,5 hónapja késik! Terhességi teszt negatív lett,de nem tudom,hogy akkor mi lehet a baj!

Legjobb válasz: Egy dolgot tudok ajánlani : NÕGYÓGYÁSZ ez nagyon szervezettõl függõ, igy nem tudok neked semmi okosat írni.

Egy dolgot tudok ajánlani : NÕGYÓGYÁSZ ez nagyon szervezettõl függõ, igy nem tudok neked semmi okosat írni.
A kérdező hozzászólása: Holnap megyek, ezért is nem tudok aludni! Nagyon félek...
Van akinek azonnal, van akinek 1-2 év, van akinek soha.
nem lehet, hogy pont az idegesség miatt késik? mert nekem az volt, hogy kb 2 hónap kimaradt, de amint elmentem a nõgyógyászhoz megnyugodtam, hazaértem és meg is jött.
Mi épp ma csináltunk belõle kaszáslevest. Hmmm... imádjuk!!!!!! Mennyei!
Forrald fel, és ha nem habzik fel, akkor semmi baja. Az enyém is ennyi idõs, a tetején van egy kis zsirréteg, az lezárja, nem hiszem, hogy megromlott. Én holnap fogok lencse fõzeléket fõzni belõle. De lehet bab, sárga borsó, sima krumpli leves, frankfurti stb.
A 2-es válaszolónak tök igaza van, hüvelyesekbõl leves/fõzelék. Ezen kívül, ha még jónak érzed, de mégis félsz, akkor felforralod, ha nem savanyú, akkor fõzöl benne zöldséget, más ételhez, és a levet utána kiöntöd. Pl krumplit hajában, kelkáposztát (rakott kelhez), vagy rizst ehhez-ahhoz, stb. Tehát meg nem eszed a lét, de felhasználod még egyszer, ezek átveszik az ízét! Mi a toját is fõzünk benne néha.
Szerintem sem romlott még meg. Én is csak a hûtõbe tettem. Ma csináltam belõle jó kis savanyú krumplilevest, ahogy a nagyitól tanultam. Utána természetesen palacsinta volt.

Az Ilcsi AHA kúráját (6 alkalmas) 2 hete hagytam abba, és sokat segített. Továbbra is használhatom hetente egyszer, vagy nem tanácsos? - tudom, hogy tavasz előttig be kéne fejeznem- Egyáltalán mennyi ideig állnak el az ilyen kis üvegcsékben a krémek?

Legjobb válasz: Nyugodtan használd hetente egyszer. Ezt ne úgy képzeld el, mint egy erõteljes hámlasztót. Ebben csak a gyümölcsök vannak benne, ráadásul darabosan, így nem szívódnak mélyre, csak azt oldják le, aminek le kell jönni. Nem hozzáadott szintetikus aha savval mûködik, hanem amik a gyümölcsben természetes mennyiségben és "minõségben" vannak. A lehetõ legjobb formában. Használd hetente egyszer radír helyett. Nem fog kárt tenni a bõrben. Még napozás elõtt nyáron is ajánlják, hogy egyenletesen barnulj! Persze akkor már kell a fényvédõ. :) A szavatosság 6-9 hónap általában. Mekkora kiszerelést kaptál?

Nyugodtan használd hetente egyszer. Ezt ne úgy képzeld el, mint egy erõteljes hámlasztót. Ebben csak a gyümölcsök vannak benne, ráadásul darabosan, így nem szívódnak mélyre, csak azt oldják le, aminek le kell jönni. Nem hozzáadott szintetikus aha savval mûködik, hanem amik a gyümölcsben természetes mennyiségben és "minõségben" vannak. A lehetõ legjobb formában. Használd hetente egyszer radír helyett. Nem fog kárt tenni a bõrben. Még napozás elõtt nyáron is ajánlják, hogy egyenletesen barnulj! Persze akkor már kell a fényvédõ. :) A szavatosság 6-9 hónap általában. Mekkora kiszerelést kaptál?
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ!Örülök, hogy használhatom, mert én is nagyon szeretem! kb olyan 20-30 ml-es kiszerelésben kaptam, de még van belõle bõven nyárig :)
Nyáron nem ajánlatos az AHA kúrát végezni! Napfényre tilos menni ilyenkor hiszen egyéb elváltozások is megjelenhetnek a bõrödön!

Szülés után mennyi idővel áll rendesen be a menszesz?

Legjobb válasz: Már nem szoptatok. 4 hónapja szültem. Eddig egyszer volt 2 napig rögtön szülés utáni hónapban és egyszer 2-3 csepp egy napig.

A kérdező hozzászólása: Már nem szoptatok. 4 hónapja szültem. Eddig egyszer volt 2 napig rögtön szülés utáni hónapban és egyszer 2-3 csepp egy napig.
nekem nem volt gond, azt hiszem következõ hóban vagy már nem is tudom, hogy hoygan de megjött rendesen.De nagynénémnek egy évig nem jöt meg utána , éppen nálam volt mikor elment mosdóba és pironkodva kérte a tampont és mondta hogy neki szülés óta ez az elsõ.:)
Nekem 10 hónap után jött meg, amikor már csak napi 1x szopizott a fiam.
Teljesen egyéni, 6 hét és másfél év között is alakulhat. Függhet attól is, milyen hosszan szoptatsz, de szoptatás mellett is megjöhet (így teherbe is lehet esni, mielõtt még menstruálnál). Nekem 11 hóra jött meg.
2éves a kicsim, eddig egyszer volt csak márciusban.De terhes teszt szerint nem vagyok, többször szopizik még a lányom.
Én szinte az elejétõl nem tudtam szoptatni, nekem meg is jött rá kb. 6 hétre! Azóta is rendszeres!

Kb. mennyi idő alatt áll be a szoptatás rendszeressége? Mennyi az a mennyiség kb. amit egy evés alatt eszik ml-ben? Tudom ez változó, de kb? (nem egész nap, csak egy evéskor)

Van hogy 3-4 órát alszik, és kb. 20-30 percig eszik, de van, hogy órákat tudna cicin lenni.

Legjobb válasz: Mennyi idõs a babás? Ha 1-2-3 hónapos, akkor ne lepõdj meg, ilyenkor még nem feltétlen van "rendszerük" a babáknak. Nem is esznek egyformán egy evésre (mint ahogy mi sem). Idõ kellett míg beállt a rend a babámnál. Pár hónap elteltével már teljesen kiszámítható volt, hogy mikor, mennyi ideig eszik. Addig pedig türelmesen figyeltem, hogy néha kevesebb, néha több ideig lógott rajtam, hol kevesebbet, hol többet evett. Az elsõ hetekben nagyon keveset evett, 20-30 ml-t, aztán az adagok egyre nagyobbak lettek, kb. 4 hónaposan ért el oda, hogy egy evésre 90-100 ml-t evett. De egyes babák ennél jóval többet esznek, mások kevesebbet.

Mennyi idõs a babás? Ha 1-2-3 hónapos, akkor ne lepõdj meg, ilyenkor még nem feltétlen van "rendszerük" a babáknak. Nem is esznek egyformán egy evésre (mint ahogy mi sem). Idõ kellett míg beállt a rend a babámnál. Pár hónap elteltével már teljesen kiszámítható volt, hogy mikor, mennyi ideig eszik. Addig pedig türelmesen figyeltem, hogy néha kevesebb, néha több ideig lógott rajtam, hol kevesebbet, hol többet evett. Az elsõ hetekben nagyon keveset evett, 20-30 ml-t, aztán az adagok egyre nagyobbak lettek, kb. 4 hónaposan ért el oda, hogy egy evésre 90-100 ml-t evett. De egyes babák ennél jóval többet esznek, mások kevesebbet.
Az én babám is 4 és fél hós és még mindig nincs igazi rendszer benne.Van amikor többet eszik(90-120 ml)délelõtt, délután meg kevesebbet de többször.Van hogy délután 4 után estig szinte fel le teszem a cicirõl.Próbáltam üvegbõl lefejt tejet adni de úgy fáj a pocija ha többet adok 1x-re.

Kb. mennyi idő múlva áll be a menstruáció?

1 éve jött meg az els?.És még mindig nem állt be rendesen, ebben a hónapban még meg sem jött.Lehet, hogy valami bajom lehet, vagy szimplán még nem állt be? 15/L

Legjobb válasz: Hivatalosan 2 évig normális. De van akinek soha életében nem áll be és nem feltétlen áll a dolog mögött probléma.

Hivatalosan 2 évig normális. De van akinek soha életében nem áll be és nem feltétlen áll a dolog mögött probléma.
2-3 év is eltelhet mire beáll a menstruáció.
nekem most lesz 3. éve és most például az elõzõ óta 46nap telt el :S Azért ebben is van valami.
4 éve menstruálok és még mindig nem ált be..

Ha felengedem a halas és nem használok vízelõkészítõt, mennyi idõ alatt áll be és mennyi idõ után tehetem bele akváriumból a halakat? Kell beszórni kaját ha egy szökõkút van benne? Mennyi idõ után kell részleges vízcsere?

Ha már beállt, a kerti tónál is hetente kell 30% részleges vízcsere?

Legjobb válasz: Ha fe engedted a halast és telidobátad tavigazza akk csak borút kõ mögváni ho essen azt mad a gaz fõvöszi a tavi dzsuvát, beleáni mög beleáhatsz csak a halak mög ne harapjanak. Vizet mög a ború cserél mán ha esik bár van szökökutad az mög köpüli a vizet pisilós lögalább?

Ha fe engedted a halast és telidobátad tavigazza akk csak borút kõ mögváni ho essen azt mad a gaz fõvöszi a tavi dzsuvát, beleáni mög beleáhatsz csak a halak mög ne harapjanak. Vizet mög a ború cserél mán ha esik bár van szökökutad az mög köpüli a vizet pisilós lögalább?
A kérdező hozzászólása: Hát, gratulálok a válaszodhoz!Sajnálom, hogy csak ilyen örömeid vannak az életben!

Mennyi idõ után áll be a vérnyomás a dopegyt beszedése után?

Ez a második napja hogy szedem a dopegytet de nem nagyon viszi le a vérnyomásom.Fáj tõle a fejem szédülök álmos vagyok tõle.Volt akinek nem használt és más gyogyszert kapott

Legjobb válasz: Nekem sajnos nem állt be tõle, de én a 37.hétben voltam, így nem kísérleteztek tovább és császár lett. Hányadik hétben vagy? Mióta szeded? Kapsz mást is?

Nekem sajnos nem állt be tõle, de én a 37.hétben voltam, így nem kísérleteztek tovább és császár lett. Hányadik hétben vagy? Mióta szeded? Kapsz mást is?
A kérdező hozzászólása: Kedd este szedem és mást nem szedek mellé 35 héten vagyok
Nekem csütörtöktõl szombatig vártak. De kaptam corinfart is. Benn vagy a kórházban? Dokid mit mond?

A menstruáció kb mennyi idő után áll be rendesen?

Legjobb válasz: ha nem több.... 12 éves korom ota megvan és még mindig nem állt be napra pontosan :D még mindig van olyan hogy gondol egyet és csuszik 3-4 napot... most 2 honap és 19 leszek..

Ez csak az átlag, ne idegeskedj. És nem azt jelenti, hogy 4 évig hol megjön, hol elmarad. Ez is lehetõség, meg az is, hogy egy-két évig néha 28, néha 32 napra jön meg (egyszer-kétszer elmaradhat, belefér). De az sem kizárt, hogy mint nekem, neked is "azonnal beáll", azaz sosem marad el, mindig ugyanannyi napra jön meg, és csak "külsõ beavatkozásra" (hirtelen fogyás, nagyon idióta idõjárás, idegesség, gyógyszer) változik egy keveset. Vannak ilyen esetek is.
ha nem több.... 12 éves korom ota megvan és még mindig nem állt be napra pontosan :D még mindig van olyan hogy gondol egyet és csuszik 3-4 napot... most 2 honap és 19 leszek..
Nálunk egyszer volt a suliban nõgyógyász, aki felvilágosító-beszélgetõs órát tartott nekünk. Akkor azt mondta, hogy általában 2 éven belül áll be a menstruáció. Ha ez után nagyon össze-vissza (többször csúszik sokat, vagy kimarad), érdemes felkeresni egy nõgyógyászt. Az pedig, hogy beáll a menstruációs ciklus, nem azt jelenti, hogy onnantól kezdve mindig x naponta fog megjönni (a normális ciklus 22-35 nap között van). Nekem átlagosan 28 naposak a ciklusaim, de elõfordul, hogy 1-2 nappal hamarabb vagy késõbb jön meg. A ciklust nagyon sok minden befolyásolja (gyógyszer, stressz, stb.), ezért nagyon ritka, hogy valakinek tényleg úgy beálljon, ahogy elõttem már írta valaki, hogy rendszerint 28 naponta, reggel 7 óra körül jön meg neki. 17/L
hopp, bocsi, kitörlõdött egy rész.. "van akinek 1-2 év, van akinek soha nem áll be.."
a második mensim 2 nappal hamarabb jött, most a harmadik 8 nappal késõbb. 12/l
én tudomásom szerint 2-4 év
A kérdező hozzászólása: ez olyan szar.. :// amúgy köszönöm a válaszokat.:)
Nekem 13 ésen megjött es onnantól fogva mindig 28 naponként szinte percre pontosan reggel 7 orakor, most 24 éves vagyojt
A kérdező hozzászólása: jézusom..:/
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!