Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő áll (310 db)

Blend-a-med fogkremmel mennyi ido allat lesznek feher fogaim? Ugy hogy megmosom reggel s este! Ez nem feherito csak szimpla fogkrem mennyi ido allt hat? 1 honap?

Legjobb válasz: hat attol fugg mennyire vannak "megsargulva"...amugy szerintem a colgate writeling sokkal jobb... amugy hanyszor szoktal fogat mosni? mert en nem msom mindig writelingel, de nem panaszkodhatok... ja es ha egy par percig a "habot" a fogaidon tartod jobb a hatas.

hat attol fugg mennyire vannak "megsargulva"...amugy szerintem a colgate writeling sokkal jobb... amugy hanyszor szoktal fogat mosni? mert en nem msom mindig writelingel, de nem panaszkodhatok... ja es ha egy par percig a "habot" a fogaidon tartod jobb a hatas.
A kérdező hozzászólása: hat reggel s este mosok fogat!!...deh szerintem nagyon megvannak sargulva!!

Házi készítésű krémlikőr mennyi ideig áll el? Plusz esetleg javasolnátok egy tuti receptet?

Legjobb válasz: Kókusz likõr: Hozzávalók: 3,2 dl tejszín 1 tubus sûrített tej l db kókusz aroma 1 dl gin Minezeket egy shakerben összerázni és kész. Hogy mennyi ideig áll el, azt nem tudom, mert nálunk mindig gyorsan elfogy. Sajna a baleiys receptemet nem találom, de hasonlóan készül, mint a kókuszos, csak abba whiskey kell és fõzött fekete kávé.

Kókusz likõr: Hozzávalók: 3, 2 dl tejszín 1 tubus sûrített tej l db kókusz aroma 1 dl gin Minezeket egy shakerben összerázni és kész. Hogy mennyi ideig áll el, azt nem tudom, mert nálunk mindig gyorsan elfogy. Sajna a baleiys receptemet nem találom, de hasonlóan készül, mint a kókuszos, csak abba whiskey kell és fõzött fekete kávé.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen! :)

Szülés után mennyi idővel áll helyre a menstruáció, igaz hogy addig nem jön meg amíg valaki szoptat?

Legjobb válasz: ELVILEG nem jön meg, amíg szoptatsz. Gyakorlatilag szinte mindenkinek megjön. Hogy mikor, az viszont változó. Van, akinek már 2-3 hónap múlva, van, akinek csak 10-11 hónap múlva, vagy akár késõbb. Nekem 5 hónap múlva jött meg elõször és teljesen azóta sem állt helyre (15 hónapos a fiam éls még szoptatom), nagyjából 40 naponta jön meg, de elõfordul, hogy kimarad. Az is változó, hogy kinek mennyi ideig ilyen rendszertelen. Van, akinek a szülés utáni elsõtõl már rendszeres, van, akinek csak akkor lesz rendszeres, ha már teljesen abbahagyta a szoptatást.

ELVILEG nem jön meg, amíg szoptatsz. Gyakorlatilag szinte mindenkinek megjön. Hogy mikor, az viszont változó. Van, akinek már 2-3 hónap múlva, van, akinek csak 10-11 hónap múlva, vagy akár késõbb. Nekem 5 hónap múlva jött meg elõször és teljesen azóta sem állt helyre (15 hónapos a fiam éls még szoptatom), nagyjából 40 naponta jön meg, de elõfordul, hogy kimarad. Az is változó, hogy kinek mennyi ideig ilyen rendszertelen. Van, akinek a szülés utáni elsõtõl már rendszeres, van, akinek csak akkor lesz rendszeres, ha már teljesen abbahagyta a szoptatást.
Szia! Nekem az elsõ fiam 3 hónapos volt amikor elõszõr megjött és onnantól rendesen 28 napos ciklusaim voltak. A második fiam 5 hónapos volt és ugyanigy volt. De ez egyénenként változó. Sógornõmnek pl.egyáltalán nem jött meg amig szoptatott.

Mennyi ideig jó? Vgay mennyi ideig áll el?

1 napos kontaktlencsét sokan használnak másnap is igazából én is észrevettem semmi baja másnap, berakom a folyadékba és jó de ha pl.: pénteken a szemembe van és nem szombaton használom újból hanem mondjuk pár nappal később az még jó?? vagy közbe cseréljem a folyadékot? azt hány naponta kell?

Legjobb válasz: Szerintem ne vedd fel többször (1-nél), mert begyullad a szemed. Én már jártam úgy. :(

Szerintem ne vedd fel többször (1-nél), mert begyullad a szemed. Én már jártam úgy. :(

Mennyi ideig áll el az elkészített tápszer? Úgy értem, hogy elkészítem mondjuk 8-kor, de hagy belőle a gyerekem. Mennyi ideig fogyasztható, ha kint marad az asztalon, és meddig, ha hűtőbe teszem?

Legjobb válasz: A dobozra az van írva, hogy max 20perc. Ennek ellenére baromi drága a tápszer, én mindig hûtõbe tettem ami megmaradt, akár egy éjszakát is, és reggel azt itta felmelegítve. Ennél többet azért nem hagytam állni, és az asztalon se hagyd szerintem, ott meleg van azért hozzá. Amúgy babadoki is azt mondta, hogy eláll, nem kell aggódni.

A dobozra az van írva, hogy max 20perc. Ennek ellenére baromi drága a tápszer, én mindig hûtõbe tettem ami megmaradt, akár egy éjszakát is, és reggel azt itta felmelegítve. Ennél többet azért nem hagytam állni, és az asztalon se hagyd szerintem, ott meleg van azért hozzá. Amúgy babadoki is azt mondta, hogy eláll, nem kell aggódni.
Nyugodtan tedd hûtõbe, semmi baja nem lesz. A kórházakban is elõre meg van csinálva, és hûtõbe tartják.
A dobozára az van írva, hogy amit meghagyott ki kell dobni. Én nem adtam neki már oda, csak max. 1 órán belül, azért nem olyan mintha frissen elkészül, ha berakod a hûtõbe. De van aki elõre elkészíti a napi adagot, én nem tettem, inkább kevesebbet csináltam és ha kért még akkor csináltam még. Termoszba raktam a felforralt vizet, így bármikor tudok neki csinálni, nem kell a vízzel bajlódni. 1 éves
A kérdező hozzászólása: Koszonom.Pont ezert kerdezem. Szoval, ha reggel beteszem a hutbe, akkor este 6 fele meg megihatja. A mi dobozunkra nincs is semmi irva.
Elsõ vagyok. Igen, azt este még megihatja. De másnapramár szerintem azért ne tedd el.
A kérdező hozzászólása: Koszonom.
Én mindig kiöntöm amit meghagy, és minden evéskor frisset kap. Jó hogy drága, de akkor is! Egyszer volt, hogy éjszaka felébredt, mire elkészítettem visszaaludt, akkor a radiátorra tettem, hogy ne hüljön ki, és ne kelljen újramelegíteni, mert az sem jó, ha többször melegítve van, és fél óra múlva felébredt, azt megette. De maradékot sosem kap.

Mennyi idő allat tudok leadni 7 kilót?

Naponta futok megállás nélkül 1600 métert. Ha van rá lehetőségem akkor ezt a távot kétszer is megteszem. Reggelire általában corn flakes-et eszek. Tízórai: norbi update kakaóscsiga vagy fánk (az is norbi). Grillcsirke van általában. Uzsi: gyümölcsjoghurt. Nem vacsizok általában. Ja és elfelejtettem, hogy járok heti háromm ritmikus gimnasztikára 2 egyórás és egy masfèl órás egyzésre. Lécci segítsetek pls!

Legjobb válasz: Annyi idõ elég lesz a leadására, mint amennyi idõ alatt felszedted és megtartottad

Annyi idõ elég lesz a leadására, mint amennyi idõ alatt felszedted és megtartottad
Azért utolsó te jó cinikus vagy! Ha valaki húsz évig öt kiló súlyfelesleggel él, akkor az csak húsz év alatt tudja leadni?
A kérdező hozzászólása: Lol

Mennyi ideig áll egy a muffin?

ha délután megsütöm, hol tároljam ha másnapra készül?

Legjobb válasz: Több napig simán el áll. (csak nálunk nem, mert mindig hamar elfogy). Másnapig pláne nem lesz semmi baja, letakarod egy tálban, esetleg zacsit húzol rá.

Több napig simán el áll. (csak nálunk nem, mert mindig hamar elfogy). Másnapig pláne nem lesz semmi baja, letakarod egy tálban, esetleg zacsit húzol rá.
A kérdező hozzászólása: mennyi ideig áll el
én csak olyat tudok, ahol biztos ne :) a sütõben és a konyhapulton letakaratlanul semmi képpen se
addig áll el, amíg meg nem látom amúgy ha kihûl tedd egy tálba és fedd le pár konyharuhával vagy folpakkal és holnap is tökéletes lesz
Eláll másnapig, de frissen sokkal finomabb.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen:)
nekem még 2 naposan is jó volt mikor ilyen dán kekszes kerek dobozba tettem sütõpapírral lefedve :) nem volt olyan fini mint frissen, de így is ízlett mindenkinek ;)
én a tál muffint, ha teljesen kihûlt beteszema mikróba, ott légmentesen pihen és nem szárad ki. harmadnap is ugyanolyan finom.legalább valami haszna a mikrómnak:) )

Szoptatás abbahagyása után mennyi idővel áll normális helyzetbe a menstruáció?

Május közepe óta nem szoptatok(5,5 hónapig szopizott a babám, aztán elfogyott a tejem), május 8-án jött meg és azóta semmi. Tegnapel?tt volt 3 pötty barnás-véres valami, de ennyi. Csináltam ma reggel terhességi tesztet, és negatív lett. Nektek mennyi id? kellett, amíg normalizálódott a menzi. hogy beállt kb. 4 hétre?

Legjobb válasz: A lánypommal 3 hónap után megjött és utána minden hónapban.Most a fiam 3 hónapos,még semmi.Majd meglátjuk.A hormonoktól függ,mikor áll vissza a hormonháztartás.

A lánypommal 3 hónap után megjött és utána minden hónapban.Most a fiam 3 hónapos, még semmi.Majd meglátjuk.A hormonoktól függ, mikor áll vissza a hormonháztartás.
Szerintem még várj 1-2 hetet, és ha addig se jön meg, biztos ami biztos alapon keresd fel a nõgyógyászt.

Felejtettetek már valamit hosszú-hosszú időre a hűtőben? Mi volt az? Mennyi ideig állt ott? Mi lett vele? :D

Mi egyszer egy karácsonyi húslevest tettünk ki az erkélyre (nem fért be a lábas a h?t?be, jó nagy fagy volt), aztán ott maradt... csak kés?bb, amikor tavaszodni kezdett, akkor vettük észre, hogy valami nem stimmel.

Legjobb válasz: A kolléganõm hagyott egyszer a hûtõben pár hétre valami késõbb nem felismerhetõ kaját. Hatalmas penészvirágok nyíltak ki rajta, rikító narancssárga színben. Épp csak belenéztünk, amikor takarítottuk a hûtõt, ott is repült edényestõl a cucc. Amikor megemlítettük, hogy idõnként ránézhetne a kajáira, csak legyintett. Õt nem zavarta a bûz.

A kolléganõm hagyott egyszer a hûtõben pár hétre valami késõbb nem felismerhetõ kaját. Hatalmas penészvirágok nyíltak ki rajta, rikító narancssárga színben. Épp csak belenéztünk, amikor takarítottuk a hûtõt, ott is repült edényestõl a cucc. Amikor megemlítettük, hogy idõnként ránézhetne a kajáira, csak legyintett. Õt nem zavarta a bûz.
Én karácsony után hagytam egy kis adag halászlevet a hûtõben. Hétvégén dobtam ki, az hittem hogy tiszta penész lesz, de nem volt még az, egy merõ kocsonya volt az egész.
Ja és van még egy, de ez nem hûtõs, de hasonló. Szóval a karácsonyi szünet elõtt az egyik osztálytársam anyja bejött a suliba, és elkezdett narancsot osztogatni. Udvariasan megköszöntem, szépen beraktam a táskámba, a tankönyveim mellé, hazamegyek, lecsapom a táskám, elutaztunk, jövünk haza, pakolom ki a sulitáskám, erre a kezembe akad valami puha szõrös büdös zöld izé, ami után egy nagyon nagyot sikítottam. A narancs volt természetesen. És persze az összes tankönyvem penészes és penész szagú lett.
Egyszer nekem is belerohadt a mandarin a táskámba. Tavaly egy lábas rizibizit dobtam ki lábasostul, szép szõrös volt. Most van egy zöldpaszuly fõzelék a hûtõben (kollégium), ami október óta ott van. Nem bírom magam rászánni, hogy foglalkozzam vele, ugyanis az edényt meg kéne mentenem, várják és keresik otthon. >_<
Egyszer két szem spanyol import paradicsom maradt a hûtõ aljában kb.3 hétig, de azok ugyanolyan pirospozsgásak és feszes bõrûek voltak, mint amikor megvettük :=). Na, azóta nem veszünk import paradicsomot :=)
Nem hûtõ ugyan. Anno kollégiumban haverok "tenyésztettek" különbözõ ételeket. Kiköltözéskor találtak egy zacskó kenyeret, ami éppen folydogált ki a zacsiból... Nálunk szobatársam egy bögre kakaót hagyott kint egyszer.Hónapokig volt a csap alatt lefedve, mert senki nem volt hajlandó hozzányúlni. Végül nagy nehezen megszabadultunk tõle.Egy sárgás, zöldes, folyós, túrós barna izé volt már addigra....A szagát sose felejtem el
huhuuuu nálunk rendszeresen.. nem vagyok egy mintaháziasszony és párom se épp nagy takarítós. ha megfõzök valamit, max 2x eszünk belõle aztán hûtõ... na az ott is marad egy ideig, egy két hónapig, aztán vajh ki nyúl hozzá... meg amikor ynóséktól hozunk kajcit, a levest általában nem esszük meg na annak jó szaga szokott lenni... na most másképp van mert nincs hûtõnk, sõt még a konyhán sincs ajtó XD
Egyszer bennmaradt a hûtõnkben egy csomag mozzarella sajt, ami ilyen lében ázott, és már hónapokkal ezelõtt lejárt. Ott elállt volna, szerintem nem penészedett volna be, de egy szép nap úgy döntöttem, hogy csinálok pizzát. Kiveszem a sajtot, nézem: hoppácska ez lejárt. Sebaj, megkóstolom jó-e, ezért kibontottam. Ahogy öntöttem le róla a levet, már éreztem, hogy valami nem stimmel. Kábé olyan szaga volt, mint a tömény hugynak, és egybõl hányingerem lett tõle. Azóta nem vettem mozzarellát.
A kérdező hozzászólása: Utolsó kommentre: te jó isten xD egyszer nálunk is begurult egy citrom az ágy alá, de ez nagyon-nagyon durva xD

Whyskey disz üvegbe (whiskeys készletből való) mennyi ideig áll el? Nem romlik meg? Hütöben kell tartani?

Legjobb válasz: Nálam nem áll el csak pár óráig. (ha ven mellé sör is, akkor max 1 napig)

Nálam nem áll el csak pár óráig. (ha ven mellé sör is, akkor max 1 napig)
Szobahõmérsékleten eláll az hosszú évekig is.
Jópofa az elõttem író!:-) Ha nincs megbontva, évekig eláll, a bontott akkor (mi hûtõbe rakjuk)És ott akár évekig is!
ha bontva van akkor szerintem fagyasztóban áll el a legtovább, bontatlanul értelemszerûen bármeddig.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!