Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő ál át a (9 db)

Mennyi idő alatt ál át a szervezetem a gyógyszerre ha először szedem?

Sziasztok! El?ször szedek fogamzásgátlót, és már a második levélnél járok, és nem tudom h mennyi id? alatt áll át rá a szervezetem.A második levéllel most kezdtem el egy hete. És érzem, hogy megváltozott minden, csak éppenséggel a mensim nem jött meg a 7 nap alatt. Gyógyszer el?tt a ciklusom 33 napos volt.

Legjobb válasz: hat ha nem jött meg, az elég gáz, csináltál tesztet???ha nem is vagy terhes, menj vissza a dokidhoz és kérdezd meg, mitõl lehet, ennyi idõ alatt mr rá kellett volna álnia.

hat ha nem jött meg, az elég gáz, csináltál tesztet???ha nem is vagy terhes, menj vissza a dokidhoz és kérdezd meg, mitõl lehet, ennyi idõ alatt mr rá kellett volna álnia.
A kérdező hozzászólása: Igen csináltam Gabriel tesztet, és negatív lett az eredmény. Ez már a 3 teszt. De a doki a szedés elején megnyugtatott, hogy ne aggódjak mert a Lindynette 20 a legalacsonyabb hormontartalmú és nem fog nagyon bekavarni, hát nem úgy vettem észre. De ha mégis terhes lennék, akkor azt azért érezném nem?
Én is a lindynette 20at szedem de nekem semmiféle problémám nem volt tõle... Az elsõ 1-2 hónap az, amikorra beáll rendesen a menstruáció a gyógyszerektõl, de ez mindenkinél változó idõtartam; ha nem jött meg a menszeszed a 7 nap alatt, akkor mindenféleképpen menj el a dokihoz, és biztos hogy ír fel neked egy másikat! ne aggódj, nem lehetsz terhes ha normálisan szedted a gyógyszert!:)

Mennyi idő után alakul át a szerelem valami mássá? Ti, hogyan voltatok/vagytok ezzel?

Legjobb válasz: nálunk nem kell egy hét, ahhoz hogy a párom unalmas és kényelmes legyen és ne imádjon csak akkor lesz szerelmes, ha féltékennyé teszem, vagy azt hiszi elveszít és a kapcsolat elejétõl ilyen az egész. mindig tennem kell azért, hogy udvaroljon, meg szerelmes legyen

nálunk nem kell egy hét, ahhoz hogy a párom unalmas és kényelmes legyen és ne imádjon csak akkor lesz szerelmes, ha féltékennyé teszem, vagy azt hiszi elveszít és a kapcsolat elejétõl ilyen az egész. mindig tennem kell azért, hogy udvaroljon, meg szerelmes legyen
Az érzelmi szeretet elmúlhat. Vagyis nemcsak a térbeli, az idõbeli távolság is gyengíti. Amikor azt mondtam, hogy a szeretet: örök - nem erre a szeretetre gondoltam. Ez romlékony. Magához ránt valakit, aztán elengedi. Sõt, el is taszítja. Az idõk során lehet belõle közöny - a "Nem tudom, mit szerettem rajta..." kiábrándulása. Néha úgy hagyunk magunk mögött egy kedves embert, mintha soha semmi közünk nem lett volna egymáshoz. Életünk hajója sodródik elõre, s õk a farvízen eltûnõ távolodó hullámokba vesznek. Lemaradnak. Arcuk mint a vízmosta fényképek, elhalványulnak és szétfoszlanak. Idegenné válnak. A szerelem forró vonzalmát olyan hideg közöny válthatja fel, hogy még az egykori szeretõ halála sem fáj. Az ember néha úgy emlékszik vissza egy-egy ilyen elmúlt érzelmi kapcsolatára, mintha az elõzõ életében történt volna. Vannak szerelmeink, akiknek arcát is elfeledtük. "Ki ez?!" Az érzelmek kihûlése azonban csak az egyik tragédiája ennek a "szeretet"-nek. A másik, amikor hõfokát megtartja ugyan, de átcsap önmaga ellentétébe. Gyûlölet lesz belõle. Ez az érzelmeink poláris természetébõl fakad. Vonzás nincs taszítás nélkül. És taszítás sincs vonzás nélkül. A kettõ: egy. Az érzelmi szeretet árnyéka: a gyûlölet. Ott lapul mögötte. És a gyûlöletben mindig fölfedezheted a visszájára fordult érzelmi szeretetet. Müller Péter
nyugi az érzelem, a szeretetre való készség javítható, fejleszthetõ, irányítható szóval ha a másikban múladozik, fel lehet azt ébreszteni 20 év után is, csak nekünk kell totál profinak lenni benne, hogy tartsunk tüzet a másikban
Igen, Én most vagyok benne! Kb 2 hónap, és határtalan gyülõletté! Sosem gondoltam volna, hogy igaz a mondás? a szerelem, és a gyûlölet kéz a kézben jár!!!
én ha éppen gyûlölöm a barátomat akkor is lehengerel egy mosolygós szeretlekkel van olyan mondás is: a szeretet legyõzi a gyûlöletet. ha valaki megcsalt, a legnagyobb döfés, amit haragodban adhatsz, hogy minden jót kívánsz nekik, ezáltal õ meglepõdik, téged tisztelni fog és hirtelen senkinek fogja érezni magát, amit egy közönyös köszönjükkel leplez. szóval ha szeretettel viselkedsz, mindig te leszel felül. de ha csak ordibálsz és dühös vagy, akkor csak átlépnek feletted. ez ilyen.
ha az igazival vagy, nem alakul át. A rózsaszín ködön át meglátod, ki is valójában a másik, és ettõl csak még jobban szereted. Önmagáért, minden nap egyre jobban. Lételemeddé válik a másik. Egyek lesztek. Tehát nem múlik, erõsödik az érzés.
Nálunk 5 év után alakult át. Lassan vége lesz, már tudjuk mindketten. A legrosszabb, hogy még mindig legjobb barátok vagyunk, de szerelem már nincs. Elsõk voltunk egymásnak. Akkor fog igazán fájni, amikor valamelyikünknek új párja lesz. Akkor valószínûleg mindketten elveszítjük a legjobb barátunkat. Csak ettõl félek. Nagyon. Bocsi, ezt ki kellett írnom magamból. 23F

Tapasztalatotok, véleményetek alapján mennyi idő után múlik el a szerelem, mennyi idő elteltével alakul át szeretetté, tiszteletté?

Valamint a kései fázisban, mikor már átalakultak az érzelmek, könnyebb érdeklődni más iránt, vonzódni, beleszeretni másba?

Legjobb válasz: legalább 40 év, max 56,42. Hülye kérdésre hülye válasz. Ez abszolút relatív.

legalább 40 év, max 56, 42. Hülye kérdésre hülye válasz. Ez abszolút relatív.
12:19 a 21 éveddel már sokat tapasztalhattál a szerelemrõl!! mikor te kilenc éves voltál én 28 és te írsz csõ látásról? te még nem voltál szerelmes!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Én idén vagyok 7 éve együtt a barátommal, együtt lakunk már 4 éve, meg minden. Õ 30 éves, én 26, mindenki esküvõrõl meg gyerekrõl kérdezget, de... nem tudom.
elõttem író: ez csõlátásra vall... hogy a fenébe ne tudnál szeretni mást, tele van a világ jó csajokkal és ne mondjátok hogy nem így van. Szerintem csak egyszerûen megszoktátok egymást, bekerültetek egymás konfortzónájába, de az már nem szerelem. 21/F
Hülyén , és csöpögösen hangzik, de mintha egymás másik fele lennénk. Eszembe se jut hogy tudnék mást (is) szeretni. 35/F
12 év után is úgy érzek , mint mikor össze jöttünk, de a párom is!
A kérdező hozzászólása: Második: de érzelmileg monogámok vagytok, nem? Már ha nem tudod elképzelni, hogy beleszeress másba.
Tapasztalataim alapján fél év, max pár hónappal több. De ez attól függ milyen személyiségszerkezetû az ember, van akinél nagyon mély, hatalmas a lángolás (mint az én esetemben) akkor rövidebb ideig is tart. Vannak akik meg "alacsony lángon égnek" ott eltarthat évekig is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Elsõ: nyilván azért írtam oda, hogy tapasztalat alapján ;)
Én inkább szeretetröl, és bizalomról beszélnék, az "igazi" szerelem talán még egy évig se tartott nálam, de nincsenek igazán határok benne, nem tudom pontosan megmondani. Képtelenségnek tartom, hogy beleszeretnénk bárki másba , egymáshoz ragaszkodunk, összetartozunk. Kapom majd az oltást, de ettöl függetlenül egyikünk se teljesen monogám, de ez a mi magánügyünk azt hiszem .
Ezek nagyon relatív dolgok, azonban átlagosan ha rendes mindkét fél általi érzelmekrõl beszélünk akkor 2 év után szokott abba maradni. Azonban már megfigyelték hogy 60-70 éves idõs pároknál is fellángolhat a szerelem akár 50 évnyi együttélés után is.

Ha már nagyon látszik alul a kis ínyén a leendő fogainak körvonala (mármint a két kis fogacska teteje), de még nem törte át, akkor ez mikor történik majd meg, mennyi idő kell hozzá?

Legjobb válasz: szia, 1-2 nap és átszakad..:)) Próbláj adni neki valamit amit rághat, amit szívesen rág.. mert akkor hamarabb át tud szakadni..

szia, 1-2 nap és átszakad..:) ) Próbláj adni neki valamit amit rághat, amit szívesen rág.. mert akkor hamarabb át tud szakadni..
Az enyémnek 5 hónapos kora óta látszódik a fogacskája, most 9 hónapos és nincs még neki kibújva egy sem...
szia az én fiamnak is már 4-5 hónapja fehér.... azt mondják, ami lassan jön ki, az hosszabb ideig marad egészséges. türelem, majd csak kibújik

A szerelem mennyi idő után alakul át erős szeretetté?

Legjobb válasz: Ez nagyon,nagyon sok mindentõl függ!

Ez nagyon, nagyon sok mindentõl függ!
A rózsaszín köd úgyis csak árt. (Épp ezért nem tarthat a szerelem sokáig, a test érzi, hogy nem jó.) Hosszú távon sokkal jobban jársz, ha racionális alapon választassz párt. A szenvedélyt meg úgyis fel lehet támasztani idõrõl idõre.
Két évnél tovább semmiképpen sem tart a szerelem. És ez nem a tapasztalati tippem, hanem tudományos tény. A tested nem gyártja ennyi idõnél tovább a szükséges hormonokat.
Az megint más kérdés, h ki mit nevez szerelemnek, és mit nevez szeretetnek! Én csak a tudományos hátterét írtam le! Viszont amit Te szerelemnek hívsz, az nálam a szeretet! Nem vagyunk egyformák!
Hát nem hiszem, hogy ez nálad szeretet lenne:) )) De mindegy, te tudod. Biztos is: 2010 január 1-jén valaki szerelmes lesz és 1012 január 1-jén leáll a hormon termelõdése, és hoppá, máris szeretet lett. :DDD
Kedves 22.32-es. Te most miért kötekszel velem? Én csak leírtam egy tudományos tényt. Légyszíves ne te mond meg nekem, mit érzek én! Köszönöm!
Én aztán nem mondtam meg neked, hogy mit érzel. Te mondtad meg nekem okostojás... És azért kötekszem veled, mert te is belekötöttél az én válaszomba. Ennyi.
Ja és azért, mert próbálom ráébreszteni a kérdezõt, hogy a saját érzéseinek és tapasztalatainak higgyen, ne pedig annak, aki egy könyvben azt olvasta, hogy 2 év és akkor hoppá, letelt a két év, ennyit a szerelemrõl. Aki így gondolja azt csak sajnálni tudom.
Sajnálhatsz nyugodtan, de én legalább 2 lábbal állok a földön, és nem lebegek fölötte! Én annyit mondtam, h mindenki mást nevez szeretetnek és mást szerelemnek! Ha ez neked fáj, akkor ez van, Isten hozott a valóságban!
Te annyit mondtál, hogy 2 év után el KELL múlnia a szerelemnek és már csak a szerelem marad, mert olvastad egy könyvben. Nos, én 2 lábbal állok a földön, hiszen ahogy már csomószor leírtam, SAJÁT õszinte tapasztalatról beszélek, nem pedig a tündérmesékrõl. És igen, sajnálom, akik ilyen könnyen feladják:)
jaaa, és még valami 22.37es, én nem kötöttem beléd, összekeversz valakivel! Remélem a számokat ismered, és meg tudod különböztetni õket!
bocs nem 22.37, hanem 22.32.
"Remélem a számokat ismered, és meg tudod különböztetni õket!" "bocs nem 22.37, hanem 22.32." Hát ezen jót röhögtem, köszi!:D
Neked fogalmi zavaraid vannak, úgyhogy nem vagyok hajlandó vitatkozni veled! Szerelem és szeretet nem ugyanaz, és mindenkinek mást jelent! Ezt el kell fogadnod!
Igen, én meg tudom különböztetni õket, ezért jöttem rá, h rosszat írtam! De neked még mindig nem esett le a saját h*lyeséged!
Hát persze!:) Szia!
....ennek a hormonnak a termelõdése 2 év után leáll! De ettõl nem kell félni, hiszen a szeretet sokkal erõsebb, és biztosabb érzelem! Le lehet hurrogni, de tényleg ennyibõl áll a szerelem, de attól még csodálatos!
Jó. Persze. Akkor én és a kapcsolatom ezennel megdöntöttük a tudományt meg a biokémiátXD Ez van. Amúgy meg szerintem te mást nevezel szerelemnek, mint én. Nekem nem a rajongás az igazi szerelem, amikor folyton gombóc van a torkomban meg nem merek elõtte enni. Hanem amikor már bízunk egymásban és van valódi közös múltunk. És még mindig szerelem van. Legalább is nálam:)
TERHES VAGY!!!! a barátnöm is igy kezdte!!!!!! az alakul szót rövid u-val irta!!!!!!
Nekem olyan 2 év után. De attól szeretem nagyon. De már nem a kezdeti rózsaszín köddel :D
Akkor ezek szerint minden ember, aki képes helyesen írni, terhes. Fáken sztréndzs.
A kérdező hozzászólása: De a 2 év után is együtt lehet maradni nem? Ha elég nagy az egymás iránti szeretet
Persze. Csak az nem egy logikátlan, bódító érzés lesz, hanem szeretet.
Persze, hogy együtt lehet maradni.
Némi pénzért bármit.
Ne higgy nekik! Ez hatalmas nagy hülyeség, hogy szeretet lesz!!!! A szeretet az az, amit a szüleid és a barátaid iránt érzel. Az igazi szerelem az az, amikor már nem rajongsz a másikért, hanem ISMERED és keresztülmentek együtt sok mindenen és megbíztok egymásban. Ehhez pedig kell egy hosszabb idõ, illetve a rózsaszín köd feloszlása, , mert akkor derül ki, hogy milyen mélyek az érzések. Ez az igazi nagybetûs szerelem. Elõtte is szerelem, de az a rajongós, hormonos, ami hosszú távon kikészítené a szervezetet. De ne hidd el, hogy utána már csak szeretet van. Legalább is én 2, 5 év után is szerelmes vagyok és nem úgy szeretem Õt, mint a szüleimet vagy a testvéremet. Mert az a szeretet. Ez szerelem:)
Nem, ha azt nézzük, hogy ez milyen típusú érzés, akkor ponthogy ez a szeretet. Amit a rokonaid iránt érzel, az inkább haosnlít a szerelemre, mert általában ösztönösen jön, és mindenféle hülyeségét elfogadod am ásiknak. Míg szeretet esetén teljesen logikus gondolatok alapján DÖNTESSZ. De szerintem olvass el bármilyen alap zsexuálpszichológiával foglalkozó tankönyvet, és akkor remélhetõleg megérted, és nem mondassz olyan baromságokat, hogy "NE HIGGY NEKIKE JAJ GONOSZAK!!!". Vagy valami. Mert oké, hogy neked ez a véleményed, de sok lélektani alapja nincs.
Nem írtam, hogy gonoszak. Tanulj meg olvasni:) Amúgy meg jártas vagyok a szexuálpszichológiában, de kössz hogy szólsz:D És én majdnem 3 év után is szerelmes vagyok, szar annak akinek csak 2 évig tart. De te tudod:D:) ;)
7év 6hónap 12 nap 8óra 16perc 24, 09685231 másodperc. A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelõorvosát, gyógyszerészét! bocs de hülye kérdésre hülye válsaz
19:51 vagyok És mellesleg inkább hiszek a saját tapasztalatomnak, mint egy könyvnek:D
Pedig valóban tudományos alapja van annak, hogy a szerelem kb 2 év után elmúlik. Ez nem más mint biokémia! A szerelem az ösztönökbõl eredõ reakció, amit a fajfenntartás céljából produkál a szervezünk. Magyarul hormont termel, amely ezt az érzést váltja ki. Viszont ennek a hormonnak
Én a kérdésre válaszolok, elnézést ha megszakítom itt a tradíciót: Teljesen változó. ismerek olyat, akiknél fél év után, és olyat is, akiknél 6év után sem.. De amilyen bonyolultak az érzelmek, ugyanolyan bonyolultak a fogalmak is, úgyhogy ne várj senkitõl pontos választ, csak vita lesz belõle..:)

Tisztelt Doktor úr! Rosszindulatú emlőrák miatt műtéten estem át hat hónapja, jelenleg is betegállományban vagyok. Szeretném kérdezni, kereskedelemben dolgozom, vagyis fizikai munkát végzek nagyrészt. A munkába való visszaállás mennyi idő után ajánlott ál

Tisztelt Doktor úr! Rosszindulatú emlőrák miatt műtéten estem át hat hónapja, jelenleg is betegállományban vagyok. Szeretném kérdezni, kereskedelemben dolgozom, vagyis fizikai munkát végzek nagyrészt. A munkába való visszaállás mennyi idő után ajánlott általában? Tisztelettel Ági!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben Ön úgy dönt, akkor a munkába bármikor visszatérhet. Ez csak az erőnlététől függ, elviekben már nincsen akadálya a nehezebb munkának sem. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben Ön úgy dönt, akkor a munkába bármikor visszatérhet. Ez csak az erőnlététől függ, elviekben már nincsen akadálya a nehezebb munkának sem. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Rosszindulatú emlőrák miatt műtéten estem át hat hónapja, jelenleg is betegállományban vagyok. Szeretném kérdezni, kereskedelemben dolgozom, vagyis fizikai munkát végzek nagyrészt. A munkába való visszaállás mennyi idő után ajánlott ál

Tisztelt Doktor úr! Rosszindulatú emlőrák miatt műtéten estem át hat hónapja, jelenleg is betegállományban vagyok. Szeretném kérdezni, kereskedelemben dolgozom, vagyis fizikai munkát végzek nagyrészt. A munkába való visszaállás mennyi idő után ajánlott általában? Tisztelettel Ági!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben Ön úgy dönt, akkor a munkába bármikor visszatérhet. Ez csak az erőnlététől függ, elviekben már nincsen akadálya a nehezebb munkának sem. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben Ön úgy dönt, akkor a munkába bármikor visszatérhet. Ez csak az erőnlététől függ, elviekben már nincsen akadálya a nehezebb munkának sem. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Általában mennyi ideig szerelemes az ember, s a szerelem mikor alakul át szeretetté s megbecsüléssé? Veletek hogy történt ez? Ugyanolyan jó maradt a kapcsolatotok?

Legjobb válasz: kb 1-2 évig. de utána maradt a szeretet, a tisztelet, a megbecsülés, a megszokás. hogy van valaki, akit szeretsz és õ is viszont szeret téged, akiért érdemes élni, hazamenni, küzdeni. mert utána már csak ez marad. de van aki azt mondja, hogy a szerelmük örökre megmarad. hát van ilyen is biztosan. ez emberfüggõ és kapcsolatfüggõ.

Nem a szerelem nem az, mikor gombóc van a torkodban. Az a tetszés, a várakozás. De nem a szerelem. A szerelem, mikor minden tetszik rajta, belsõjét külsejét egyaránt elfogadod, mindig számíthatsz rá és minden vágyad vele lenni, örömet okozni neki(akár a saját rovásodra is). Szereted a bõre illatát, még ha nincs is beparfümözve, nem taszít a verejtéke, mindig szépnek látod, felkeléskor, szex után, smink nélkül, stb. Nem vagy rá betegesen féltékeny mert megbízol benne.
kb 1-2 évig. de utána maradt a szeretet, a tisztelet, a megbecsülés, a megszokás. hogy van valaki, akit szeretsz és õ is viszont szeret téged, akiért érdemes élni, hazamenni, küzdeni. mert utána már csak ez marad. de van aki azt mondja, hogy a szerelmük örökre megmarad. hát van ilyen is biztosan. ez emberfüggõ és kapcsolatfüggõ.
ez ember és kapcsolat függõ. én 4 hónapja vagyok a barátnõmmel és még dúl a szerelem. nemtudunk egy filmet sem végignézni mert az elsõ 10percben egymásra mászunk. nagyon jó
Szia, én több mint 2, 5 év után is kijelenthetem, hogy nagyon szerelmes vagyok a kedvesembe! Kissé átalakult, persze, már nem az a heves, szenvedélyes szerelem, mert a szerelem mellett más érzéseket is kaptam: a szeretetet, a bizalmat, a barátságát. Ezzel vegyült, de természetesen ezt nem tartom bajnak.
attól hogy megszokom a páromat, nem jelenti azt h nem szerelemmel szeretem...valószinü már nincs pillangó a gyomromba és gombóc a torkomban...ez lehet h max egy két hétig van igy...aztán? már akkor nem is vagyok belé szerelmes? dehogynem...megszokom a közelségét, a viselkedését...de érzem, hogy ha rá nézek, akkor igenis azt látom, hogy milyen szép, milyen jó...hogy nélküle nem is akarok élni...egyszerüen tudom és érzem hogy szerelmes vagyok belé...nem csupán szeretem...és ott a szenvedély...a vágyak...hogy hozzáérjek, szabályosan belébujjak...a gombocka a torkomba nekem legalábbis max egy két hétig van...az elsõ randikon...
A kérdező hozzászólása: akkor mi a szerelem?... nekem a szerelem mindig az volt, hogy ha gombóc van a torkomban, akkor szerelmes vagyok. hogy érzitek, hogy szerelmesek vagytok?
a szerelem nem egyenlõ a torkodban lévõ gombóccal...:D:D:D
gombóc a torkomban? hát max az elsõ, második találkozás elõtt, de aztán hamar oldódott a hangulat. baráti lett, és rá pár hétre szerelem is :)
A kérdező hozzászólása: én a kérdésben arra gondoltam hogy mennyi ideig volt gombóc a torkotokban, pillangó a hasatokban..? Mert amit te mondtál inkább csak szexuális vágy;)
Hát nálam az úgy volt, hogy fél évig jártunk, azóta két év eltelt, nem vagyunk már együtt, de az alatt az elsõ fél év alatt, annyira megszerettem õt, hogy a mai napig mindennél jobban szeretem õt, és nem is tudok mással járni, vagy másba ugy szerelmes lenni, de tudom, hogy valamikor még összehozhat minket a sors, mert eléggé közeli kapcsolatban maradtunk, nem épp baráti kapcsolatban na.Lényeg, hogy szerintem ez a szerelem átalakulása szeretetté nem csak úgy van, mert szerintem ez csak akkor lehetséges ha az érzések tényleg öszinték, és a másik kiismerése is szükséges ahhoz, hogy telejségel , FELTÉTEL NÉLKÜL szeretni tudjuk, és átadni magunkat neki:)

A tömegnövelővel felszedett "izom" mennyi idő után alakul át rendes izommá?

megfelel? táplálkozással

Legjobb válasz: Miért kell le sötétezni???Nem mindenki kezdi profin!Én nõ vagyok, kondizok rendszeresen néhány éve, és én sem tudtam elõször semmit.Csak terveim, álmaim voltak, hogy milyen akarok lenni, és nem szégyeltem kérdezni a profikat mikor mivel egyek, igyak, sõt még a szabályos edzéseket is õk mutatták hogy ne csak lóbáljam a súlyokat!Sokszor nevettek rajtam, és sok butaságot kérdeztem én is, de megérte mert van eredménye!Mikor a párom azt mondja a legjobb farizmom nekem van a világon, vagy a kislányom hogy a legszebb has anya a tiéd!Legyen bátor és kérdezzen még ha sok tapló lehülyézi is! Kérdezõnek:Dolgozz kitartóan , és lesz eredménye, soha ne add fel, még akkor sem mikor nevetnek rajtad!5év múlva nem fognak!

Miért kell le sötétezni???Nem mindenki kezdi profin!Én nõ vagyok, kondizok rendszeresen néhány éve, és én sem tudtam elõször semmit.Csak terveim, álmaim voltak, hogy milyen akarok lenni, és nem szégyeltem kérdezni a profikat mikor mivel egyek, igyak, sõt még a szabályos edzéseket is õk mutatták hogy ne csak lóbáljam a súlyokat!Sokszor nevettek rajtam, és sok butaságot kérdeztem én is, de megérte mert van eredménye!Mikor a párom azt mondja a legjobb farizmom nekem van a világon, vagy a kislányom hogy a legszebb has anya a tiéd!Legyen bátor és kérdezzen még ha sok tapló lehülyézi is! Kérdezõnek:Dolgozz kitartóan , és lesz eredménye, soha ne add fel, még akkor sem mikor nevetnek rajtad!5év múlva nem fognak!
Ezért utálom ezeket a kétajtós szekrényeket, akik fújtatnak az edzõtermekben tisztelet a kivételnek.., némelyik úgy el van szállva magától és lenézõ, ha egy kezdõt lát.., és nem olyan batár állat mint õ.., csak azt felejtik el, hogy õk is igy kezdték anno!!!
Ez attól függ mennyit dolgozol rá!A párom kb 4 éve edz és már szépen látszik rajta, mert heti 5* edz, rendes edzéstervel!Ne akarj néhány hónap alatt izompacsirta lenni!Róma sem egy nap alatt épült fel!A párom 78 kilóval kezdte, most 110kg, és nagyon jó a teste!KItartás, és sok-sok munka!Ha tömegnõvelõt szedsz, vegyél hozzá vitamint, mondjuk vita x-et, és fehérjét!Ezek is szükségesek!
Hülye vagy! Milyen az a nem valódi izom? Inkább ne is kondizz, ha ilyen sötét vagy!
Testépítõk szégyene!
Arra gondolsz, hogy ez felpumpált izom, mi?Te már igy maradsz:D
A kérdező hozzászólása: Tömegnövelõ = protein (élelmiszer) és nem szteroid (illegálisan kapható SZEREK). Olyan mintha csirkét ennél. Ez teljesen normális 40 kg-os nõk is szedik, jó lenne néhány sötétnek felfogni. És az nem izom ami ezektõl az élelmiszerektõl kezdetlegesen feljön, mivel zsírból és vízbõl áll a legtöbb része, izom csak kicsi hányadát teszi ki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!