Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő , míg (637 db)

A kérdező hozzászólása: Az anyasági támogatáshoz is kell taj kártya?Mennyi idõ míg megküldik?
Eddig mibõl éltél? Most szültél? Mekkora a babád? Mindent a tb-nél kell intézni, ott ki van rakva minden igénylõpapír, de neten is letölheted a MÁK honlajáról, és ott le is van írva, hogy milyen fénymásolatok kellenek hozzá. A baba tajkártyája kell, nekünk 2 hét alatt megjött. Anyaságit is ott kell-sõt, van egy olyna igénylõlap, aholegyütt mindent meg lehet igényelni.
A kérdező hozzászólása: Eddig fõállású anyaként voltam itthon.Még 1 évig kapnám, de mivel a 4.gyermekem így úgy döntöttem visszamegyek gyesre.Aztán majd meglátjuk.De akkor addig nem intézkedek míg a Taj kártya nem érkezik meg!A pici 1, 5 hetes! Köszi a gyors választ!

Mennyi idő, míg beállítják a pajzsmirigy-hormont?

Szóval: lehet, hogy rosszul m?ködik, azért vagyok ilyen kövér, nem is fogyok szinte semmit. Szeretném kivizsgáltatni magam. Mennyi id?, míg megkapom a gyógyszeremet, és normálisan fog m?ködni? Kell bent maradnom kórházban, vagy sokat kell bejárnom? Hogy zajlik ez?

Legjobb válasz: Nem kell kórházba befeküdni. A háziorvostól kell kérni egy beutalót az endokrinológiára. Elsõ egy vérvétel, majd esetleg nyaki ultrahang. Sajnos mindenhol idõpont kell, sokszor hónapokat kell várni mig eljutsz a rendelésre. A gyógyszert kisebb dóziusban kezdik, és csak fokozatosan lehet emelni az adagot. Nem fájdalmas, nem kellemetlen, csak nagyon hosszú idõ.

Nem kell kórházba befeküdni. A háziorvostól kell kérni egy beutalót az endokrinológiára. Elsõ egy vérvétel, majd esetleg nyaki ultrahang. Sajnos mindenhol idõpont kell, sokszor hónapokat kell várni mig eljutsz a rendelésre. A gyógyszert kisebb dóziusban kezdik, és csak fokozatosan lehet emelni az adagot. Nem fájdalmas, nem kellemetlen, csak nagyon hosszú idõ.
Hát ez egy jó kérdés... Én 3 éve szedek thyroxin-t. 50mg-mal kezdtük, most 125-150-et szedek. Ehhez képest A leleteim SEMMIT nem változnak! Sõt. Most legutóbb volt a valaha mért legmagasabb TSH-m :) A súlyommal soha nem volt gondom, egy nyaik UH-n derült ki, hogy hashimoto tiroditiszem van. Hogy miért nem történik semmi a szervezetemben ennyi thyroxintól, azt senki nem tudja. Vicc :)
A kérdező hozzászólása: nem akarok hónapokat várni.. Novemberben elhatároztam, hogy lefogyok, azóta lement 10 kg a 120-ból. Eleve az, hogy 120 kg-ra meghíztam, mikor nem is ettem sokat, sõt, normálisan, msot még mozgok is minden nap, és nem megy le.. :S Én nem akarok hónapokat várni erre a vizsgálatra is..
Egyénileg változik ez is, de kb 150 nap egy szempilla életciklusa.


Kb mennyi idő míg lebomlik 1 sör a szervezetemben? (mennyi idő után ülhetek volán mögé anélkül, hogy megbüntessenek? ) Ez az idő hogyan nő mondjuk 2, 3. sör után?

Legjobb válasz: Testsúlytól függ. És minél többet iszol annál több idõ kell. Gógléba keress rá. Van pár kalkulátor ahova beírod a testsúlyodat meg hogy mibõl menyit ittál és kiszámolja hogy mikor vezethecc.

Testsúlytól függ. És minél többet iszol annál több idõ kell. Gógléba keress rá. Van pár kalkulátor ahova beírod a testsúlyodat meg hogy mibõl menyit ittál és kiszámolja hogy mikor vezethecc.

Ha elhagytam a személyi igazolványomat akkor mennyibe kerül újat csináltatni? És körübelül mennyi idő míg meg kapom az újat?

Már feltettem másik témában is a kérdést csak nem érkezett rá válasz..

Legjobb válasz: Okmányirodában kapsz ideiglenest (a4-es papíron), míg el nem készül az új. A régi elvesztését be kell jelenteni (visszaélhetnek vele). Elveszett személyi igazolvány pótlása Be kell mutatni: * Születési anyakönyvi kivonat * Házassági anyakönyvi kivonat * Ha van érvényes okmánya (útlevél, új tipusú vezetõi engedély) * Lakcímkártya (amennyiben már kapott) Illeték: * Ha van érvényes útlevél, vagy új tipusú vezetõi engedély: 1.500 .- Ft csekken * Amennyiben érvényes okmánnyal nem rendelkezik: 3.000 .- Ft csekken * Amennyiben lakcímigazolvány pótlását is kéri további 1.000.- Ft csekken

Okmányirodában kapsz ideiglenest (a4-es papíron), míg el nem készül az új. A régi elvesztését be kell jelenteni (visszaélhetnek vele). Elveszett személyi igazolvány pótlása Be kell mutatni: * Születési anyakönyvi kivonat * Házassági anyakönyvi kivonat * Ha van érvényes okmánya (útlevél, új tipusú vezetõi engedély) * Lakcímkártya (amennyiben már kapott) Illeték: * Ha van érvényes útlevél, vagy új tipusú vezetõi engedély: 1.500 .- Ft csekken * Amennyiben érvényes okmánnyal nem rendelkezik: 3.000 .- Ft csekken * Amennyiben lakcímigazolvány pótlását is kéri további 1.000.- Ft csekken
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszod

Mennyi idő, míg átformálódik egy test? Nyilván itt a tónusosságra, feszességre gondolok.

Legjobb válasz: ez valami vicc:D? az edzéstõl az étrendtõl és a kiinduló testzsírszázaléktól függ,hogy mennyi idõ. ha te vagy godzilla,akkor nyilván több idõ,mintha egy átlag testbõl indulunk ki.

ez valami vicc:D? az edzéstõl az étrendtõl és a kiinduló testzsírszázaléktól függ, hogy mennyi idõ. ha te vagy godzilla, akkor nyilván több idõ, mintha egy átlag testbõl indulunk ki.

Sérülés után mennyi idõ míg nagyrészt visszanyerem a formám?

Legjobb válasz: Serules utan vigyazni kell, amikor erzed, hogy nem faj semelyik gyakorlat, akkor kell elkezdened edzeni, eroltetni semmit nem szabad. A serules merteketol fugg, meg a kihagyott idotol, hogy mennyi ido lesz.

Serules utan vigyazni kell, amikor erzed, hogy nem faj semelyik gyakorlat, akkor kell elkezdened edzeni, eroltetni semmit nem szabad. A serules merteketol fugg, meg a kihagyott idotol, hogy mennyi ido lesz.
Fogalmad sincs az edzésrõl, kerüld el messze ezt a sportot!
én használtam, 4 héten át, nem tudom milyet nem kötötték az orromra, nem került semmibe, mert a tb fizette... jah amúgy korházban ismeretlen betegségben haldokolva...
A kérdező hozzászólása: Ja és mennyibe kerül?
Montez elnézést kérek, kicsit félreértelmeztem válaszod(izmos lett a koxtól).De elég sok olyat hallok mostanában, hogy szteroidozol, és akkor majd jó izmos leszel, csak úgy varázsütésre.
Ma 22.29, senki nem írta, hogy akkor nem kell megdolgozni érte.
Mielõtt válaszolnék, egy mondatot engedjetek meg nekem: Attól még, hogy valaki szteroidokat használ, UGYANÚGY MEGDOLGOZIK MINDEN GRAMM IZOMÉRT! A szteroidok csak az edzés hatására bekövetkezõ növekedést segítik elõ. Kedves kérdezõ.A legnagyobb jóindulattal mondom, hogy ne próbáld ki.Ugyanis illegális, büntetnek érte.Használatuk károsítja a májat, a vesét, nem ritkán az ivarszerveket is.Kúraszerûen szokták használni egyébként.
Nyilván izmos lett a koxtól, de millió mellékhatása is van amirõl már nem szetenek beszélni.
Én ismerek olyat aki koxolt és izmos lett tõle.
Itt nincs most olyan, aki koxol. Pláne, hogy elsejétõl illegális, 8 év börtön is járhat a kereskedelemért, de a felhasználása is büntetendõ, ha jól értelmezem a törvényt. És még ezerféle betegséged is lehet a cucctól, felejtsd el, eddz tisztán!
28 éve edzem kihagyás nélkül. Rengeteg teremben jártam. Szerinted nem vagyok tisztában a dolgokkal? :)

Mennyi idő míg kiegyenlítődik a barnaság a bőrömön?

Nagyon lebarnult az egész testem, de a melltartó miatt a melleim tiszta fehérek kb. mennyi idő múlva lesz egyszínű mindenhol megint?

Legjobb válasz: Attól függ mennyit fogsz melltartó nélkül napozni. Vagy ha ezután pulcsiban leszel, és arra vársz hogy kifehéredjen, az nagyon sok idõ, jó pár hónap, de ez változik mindenkinél. Én pl: alapból nagyon fehér a bõröm, hamar eltûnik a barnaság, ismerõsöm pedig ha egyszer lebarnul, következõ nyárig marad színe.

Attól függ mennyit fogsz melltartó nélkül napozni. Vagy ha ezután pulcsiban leszel, és arra vársz hogy kifehéredjen, az nagyon sok idõ, jó pár hónap, de ez változik mindenkinél. Én pl: alapból nagyon fehér a bõröm, hamar eltûnik a barnaság, ismerõsöm pedig ha egyszer lebarnul, következõ nyárig marad színe.

Lakáshitelt szeretnénk. Mennyi idő, míg az értékbecslő jön, és felértékeli a házat, aztán fizet a bank, papírmunkák stb? Többi lent.

Tehát attól a naptól, ahogy én bemegyek a bankba, mennyi idő míg lezajlik az adásvétel, és nincs több hivatalos intézni való a törlesztésen kívül?

Legjobb válasz: a hitel átfutási ideje 4-6 hét. Általában 30 nap alatt a teljes hitelügyintézés lezajlik. Név nélkül az egyik bankhoz adtam be egy ügyfélnek a hitelét. rendkívül pesszimista volt,mert kollegája ugyanennél a banknál intézte 1-2 hónapja az igénylést. Több,mint 3 hónapig húzták a folyamatot, hetente kértek be hiánypótlást stb. Az ügyfelem hitele beadástól folyósításig 2 hét alatt lett meg (13-án adtam be és 30-án folyósították, közben lezajlott a becslés).A bankba egyetlen egyszer mentek be, amikor szerzõdtek. Semmilyen hiánypótlást nem kértek be, azon kívül amit beadtam. Az is eltésrõ, hogy ügyfelek mennyi ideig gyûjtik a hiteligénylési dokumentációt. Van aki 2 nap alatt beszerez mindent, van aki 2 hétig szedi össze a papírokat.

a hitel átfutási ideje 4-6 hét. Általában 30 nap alatt a teljes hitelügyintézés lezajlik. Név nélkül az egyik bankhoz adtam be egy ügyfélnek a hitelét. rendkívül pesszimista volt, mert kollegája ugyanennél a banknál intézte 1-2 hónapja az igénylést. Több, mint 3 hónapig húzták a folyamatot, hetente kértek be hiánypótlást stb. Az ügyfelem hitele beadástól folyósításig 2 hét alatt lett meg (13-án adtam be és 30-án folyósították, közben lezajlott a becslés).A bankba egyetlen egyszer mentek be, amikor szerzõdtek. Semmilyen hiánypótlást nem kértek be, azon kívül amit beadtam. Az is eltésrõ, hogy ügyfelek mennyi ideig gyûjtik a hiteligénylési dokumentációt. Van aki 2 nap alatt beszerez mindent, van aki 2 hétig szedi össze a papírokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!