Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő, visszanyerem (6 db)

Sérülés után mennyi idõ míg nagyrészt visszanyerem a formám?

Legjobb válasz: Serules utan vigyazni kell, amikor erzed, hogy nem faj semelyik gyakorlat, akkor kell elkezdened edzeni, eroltetni semmit nem szabad. A serules merteketol fugg, meg a kihagyott idotol, hogy mennyi ido lesz.

Serules utan vigyazni kell, amikor erzed, hogy nem faj semelyik gyakorlat, akkor kell elkezdened edzeni, eroltetni semmit nem szabad. A serules merteketol fugg, meg a kihagyott idotol, hogy mennyi ido lesz.

Amikor lebarnulunk nyáron kb mennyi idő amíg visszanyerjük normális színünket?

Legjobb válasz: Attól függ, kinek mennyi. Nekem barnásabb bõröm van, és nagyon utálom :'(

Attól függ, kinek mennyi. Nekem barnásabb bõröm van, és nagyon utálom :'(
hát a fekáknál soha! :D

Szülés után mennyi idõ, míg a hüvely visszanyeri eredeti formáját?

Legjobb válasz: változó. Nálam kb 4-5 hónap volt, mire minden a "régi lett".

változó. Nálam kb 4-5 hónap volt, mire minden a "régi lett".
A nõgyógyászom szerint fél év, mire minden ténylegesen visszarendezõdik. Nálam kb így is volt, onnan volt jobb, vagyis megint jó a szex :)
A 6 hetes kontrol után szexeltünk, a párom azt mondta minden a régi, õ nem érez különbséget.


Azt hallottam, hogy a borostyán láncot ki kell tenni a napra és visszanyeri az erejét. Ez igaz? Ha igen, mennyi idő után kell "tölteni"? Egyáltalán honnan tudjam, ha már nincs ereje?

Legjobb válasz: Nem elég kitenni a napra. Fel kell keresni egy sámánt, és attól meg kell tanulni a rituális borostyán lánc energetizáló táncot. Ha ez megvan, meg kell fürödni 9 fekete macska ürülékében, békanyállal bekenni a láncot, majd körültáncolni 7-szer a borostyán láncot. Ezek után nyugodtan visszateheted a babád nyakába. Csak nagyon vigyázz, nehogy 8-szor táncold körbe, mert akkor átok száll rá, púpos lesz a babád.

Nem elég kitenni a napra. Fel kell keresni egy sámánt, és attól meg kell tanulni a rituális borostyán lánc energetizáló táncot. Ha ez megvan, meg kell fürödni 9 fekete macska ürülékében, békanyállal bekenni a láncot, majd körültáncolni 7-szer a borostyán láncot. Ezek után nyugodtan visszateheted a babád nyakába. Csak nagyon vigyázz, nehogy 8-szor táncold körbe, mert akkor átok száll rá, púpos lesz a babád.
Egyáltalán honnan tudod, hogy bármikor is volt ereje? :) Szerintem ez hit kérdése. Tedd ki a napra, mit vesztenél vele...
A lepontozótól várom a "tudományos" magyarázatot a borostyán-nyaklánc állítólagos erejére. Gondolom van hozzá szakirodalom, meg mérhetõ eredmények is :) ))
Na igen, ez engem is érdekelne! :)

Mennyi idő, amíg visszanyerem az eredeti testsúlyomat?

3 hónapja szültem és még mindíg van rajtam 10 kg +.

Legjobb válasz: Én hetedik hónapja szoptatok és egy gramm nem ment még le rólam. A legtöbb barátnõm így volt ezzel, és én is az elsõ gyereknél. Biztos alkati kérdés is, annyi nádszál anyukát látni (bár kérdés, hogy tényleg szopatatnak-e). Ahogy abbahagyod a szoptatást, leállnak a hormonok és lefogysz. Soha nem voltam még olyan sovány, mint az elsõ gyerek után. Nem is diétáztam, csak persze nem faltam sokat és nem ettem meg pluszban a gyerek maradékát sem... :-)

Én hetedik hónapja szoptatok és egy gramm nem ment még le rólam. A legtöbb barátnõm így volt ezzel, és én is az elsõ gyereknél. Biztos alkati kérdés is, annyi nádszál anyukát látni (bár kérdés, hogy tényleg szopatatnak-e). Ahogy abbahagyod a szoptatást, leállnak a hormonok és lefogysz. Soha nem voltam még olyan sovány, mint az elsõ gyerek után. Nem is diétáztam, csak persze nem faltam sokat és nem ettem meg pluszban a gyerek maradékát sem... :-)
Már a szoptatás is napi 500 kalóriát eléget, de ez nem jelenti azt, hogy lefogysz ettõl. Várd meg, amíg már nem kell szoptatnod a kicsit, majd elkezdhetsz ditázni, edzeni. Ennek ellnére, már most odafigyelhetsz a táplálkozásra. Étkezz minél egészsgéesebben, kerüld a zsíros ételt, ettõl az anyatej minõsége is javul, és fogysz is tõle. Sétálj sokat a kicsivel, edzésenek az is jó.
a feleségemrõl csak a szoptatás után ment le, akkor viszont 15 kiló kb 2-3 hónap alatt. Türelem :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!