Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő, elmúlik (121 db)

Kinek volt belső aranyere? S ha volt akkor hogyan kezelte, vagy esetleg elmúlik magától? S ha elmúlik mennyi idő múlva?

Legjobb válasz: nekem van (3 gyereket szültem) idõnként elõjön a tünet, ilyenkor jobban odafigyelek a vízfogyasztásra (min. napi 2 liter!), aszalt szilvát vagy fügét eszegetek és Reparon kúpot teszek fel pár napig esténként

nekem van (3 gyereket szültem) idõnként elõjön a tünet, ilyenkor jobban odafigyelek a vízfogyasztásra (min. napi 2 liter!), aszalt szilvát vagy fügét eszegetek és Reparon kúpot teszek fel pár napig esténként
Szülés után sokáig véres volt a székletem, ezért olyankor reparon kúpot használtam, az jó nagyon. Idõnként elõjön azóta is már csak szorulásos alkalmakkor.Magától elég nehezen jön az rendbe, gyakrabban ki fog újulni, mindenképpen vegyél kúpot a gyógyszertárba, recept nélkül lehet kapni.

Tényleg elmúlik a szerelem egy idő után? És milyen utána a kapcsolat? Általában mennyi idő után múlik el?

Legjobb válasz: Egyéni, de mindenkinél elmúlik a rózsaszín köd és rájössz a hogy a másik nem tökéletes és õ is hogy te sem vagy az. Itt vagy megvan a kötõdés a szeretet és tudtok kompromisszumot kötni vagy nincs és akkor ennyi volt.

Egyéni, de mindenkinél elmúlik a rózsaszín köd és rájössz a hogy a másik nem tökéletes és õ is hogy te sem vagy az. Itt vagy megvan a kötõdés a szeretet és tudtok kompromisszumot kötni vagy nincs és akkor ennyi volt.
Nem múlik el, csak mikor már teljesen kiismeritek egymást és együtt éltek, nyilván nem olyan lesz mint eleinte, hogy nyaljátok faljátok egymást ahol csak tudjátok, hisz mindenre lesz bõven idõ. Attól h a fellángolás már kevesebb lesz(ami egyénfüggõ) ugyanúgy szerelem. Csak belebeszélik mindezt az emberbe..ne higyj senkinek. Arra figyelj, hogy ha a fellángolás már nem lesz olyan sûrû mint eleinte, nehogy azt hidd hogy a szerelem is elmúlt..Dehogy múlt, ott van mélyen a szívedben...Csak erre már akkor jönnek rá az emberek, amikor megtapasztalják milyen is nélküle.
Amúgy is a szerelem relatív, mindenkinek mást jelent, tök 8 hogy ide mit irkálnak, amúgy eredetileg a szerelemnek azt a rózsaszín ködöt nevezik amitõl nem látsz tisztán (a szerelem vak)és a másik jaj de tökéletes és ez bizony elmúlik.
10:13 nem. a szerelem lényege a kizárólagosság érzése, a szereteté meg nem. ennyi. attól még mûködik a szerelem különféle intenzitással, az elején rózsaszínködös, aztán enyhül, de tudod vannak, akik 15 vagy 25év után is szerelmesen néznek egymásra, ölelkezve alszanak és mindent megtesznek a másikért.
Én is úgy nézek 5 év utána páromra, átölelve alszunk, nyaljuk faljuk egymást mint eddig de ez akkor sem szerelem, mert már látjuk a másikat valójában is, nem repkedünk, nincs pillangó a gyomorban.
A rózsaszín köd szerintem nem egyenlõ a szerelemmel. Illetve nem csak az a szerelem. Egy idõ után már nem remeg kezed-lábad, mikor a másikat látod, nem várod õt minden percben, ha elmegy, és nem feltétlen futsz messzirõl a karjaiba, ha megjön. De ettõl még mélyen és õszintén szereted, hiányzik, ha nincs veled, és elé mész boldogan, ha megjön, csak más intenzitással öleled meg (de nem kevesebb szeretettel). Nem az a baj, ha csitulnak az érzelmek, hanem ha egyáltalán nem tudsz utána a párodra nõként/férfiként tekinteni, és kifelé kacsintgatsz, magad sem tudod, miben reménykedve. A rózsaszín köd nálam nagyon rövid ideig tartott, 2-3 hónapig talán, mára (2 év után, majdnem ugyanennyi ideje együtt is élve)) tökéletesen kiismertem párom, az összes idegesítõ tulajdonságával együtt, kicsit meg is hízott, de most is csak õ kell nekem, el sem tudnám képzelni az életem más férfival. N
Még sosem volt viszonzott szerelmem szóval nemtom.
A szerelem is kémia! Ha lenne ellene gyógyszer az néha jó lenne! Bár akkor lehet, hogy kihalna az emberiség!
ez hülyeség..sosem múlik el, csak erre akkor jössz rá, amikor már elveszíteted
Hogyne múlna el. Szerinted igaz amit a szappanoperákban látsz? Persze hogy nem. Egyénenként változó. Nekem pl. 3-4 hónap múlva vége volt a ködnek, és ez több mint 1 évvel ezelõtt volt. Sok házasság azért megy tönkre mert a nõ már nem szerelmes a párjába és azt hiszi hogy ha elmegy másik pasihoz akkor megtalálja a sírig tartó szerelmet, de annyi esze nincs fel fogni hogy ilyen nincs.
A szerelem olyan mint az energia. Nem vész el, csak átalakul. Illetve ha elmúlik, akkor nem (az) igazi szerelem. Mi már lassan 3 éve együtt vagyunk. Természetes, h nem lehet az ember mindig ugyanúgy szerelmes. De vissza lehet hozni a tüzet. Vissza lehet hozni a rózsaszín ködöt. Egy erõs kapcsolat képes erre.
Mindenkinél más, de általában 3-4 hónap mire elmúlik annak a hormonnak a termelõdése, ami kiváltja... nem mintha számítana ha szeretitek egymást :D (A szeretet többet számít, mint a szerelem)
Szerintem is a szerelem átalakul egy mélyebb dologgá, erõsebb kötelékké. Így, két év után, ugyanúgy szeretem, ha nem jobban, a szerelemnek a lángját ugyanúgy fel lehet lobbantani. Nálam olyan egy év után múlt el a rózsaszín köd, páromnál olyan fél év. De szerintem a szerelemnél fontosabb, hogy nagyon szeretjük egymást, mindig a másik mellett vagyunk jóban-rosszban..
A 81 éves keresztanyám így fogalmazott. A szerelem csak egy dolog, amely elmúlik és átalakul szeretetté....a mi korunkban pedig a kölcsönös tiszteletté alakul.
# 13/14 Idõpont ma 05:26 2 év és már nincs meg a rózsaszín köd? ...én 5 éve vagyok együtt a párommal és mostanában kezd eltûnni...
Ez mindenkinél más, hogy mikor csökken. Sajnos volt egys nagyon rossz idõszakunk, és mostanra rázódtunk helyre, s most megint fellángolt a szerelem. Nem tudom, más hogy van vele, nálam fel-fellángol, ha esetleg kicsit csökken. De az a rózsaszín köd nincs meg. De mindenki más.
A szerelem olyan mint az energia. Nem vész el, csak átalakul. Illetve ha elmúlik, akkor nem igazi szerelem. Természetes, h nem lehet az ember mindig ugyanúgy szerelmes. De vissza lehet hozni a tüzet. Vissza lehet hozni a rózsaszín ködöt. Egy erõs kapcsolat képes erre.

Mononucleosis fertőzés mennyi idő, míg elmúlik?

Tegnap voltam vérvételen ma megkaptam a leletet és levittem az orvosomnak.. azt mondta, hogy nem mehetek sehova itthon feküdjek. diétázzak.. jövöhéten aztmondta menjek vissza vérvételre. és azt mondta, hogy nem jöhet senki és én se mehetek sehova mert terjed.. amúgy 17 éves fiú vagyok:)

Legjobb válasz: Nekem is 17 évesen volt ilyen betegségem. Kül hogy vagy? mert én 2 hétig feküdtem 40 fokos lázzal,mire a vérképem kimutatta és utánna még másfél hét kórház és összesen 6 hét kimaradás a sulibó. Érdekes,h neked azt mondták,h nem mehet senki a közeledbe,mert ez nyállal terjed a fiatalok körében,fõleg,ha egymás után isznak. A vírus pedig még a betegség elmúlása után is marad a szervezetedben egy ideig. Engem is elkülönítettek a kórházban,de csak azt mondták,h kicsit fertõzök,de a többi betek környezetébe mehettem. Ez változó,h kinek meddig tart a betegség. Pl van akinek egy kis torokfájás és hõemelkedés ami pár nap alatt elmúlik,nekem kb 6 hétig tartott és a páromat pedig én fertõztem meg és õ 3 hétig volt beteg. Diétáznod pedig azért kell,mert ez a vírus a nyirokcsomókat támadja meg és köztük a májat is,amit ilyenkor nem árt kímélni. JOBBULÁST!!

Nekem is 17 évesen volt ilyen betegségem. Kül hogy vagy? mert én 2 hétig feküdtem 40 fokos lázzal, mire a vérképem kimutatta és utánna még másfél hét kórház és összesen 6 hét kimaradás a sulibó. Érdekes, h neked azt mondták, h nem mehet senki a közeledbe, mert ez nyállal terjed a fiatalok körében, fõleg, ha egymás után isznak. A vírus pedig még a betegség elmúlása után is marad a szervezetedben egy ideig. Engem is elkülönítettek a kórházban, de csak azt mondták, h kicsit fertõzök, de a többi betek környezetébe mehettem. Ez változó, h kinek meddig tart a betegség. Pl van akinek egy kis torokfájás és hõemelkedés ami pár nap alatt elmúlik, nekem kb 6 hétig tartott és a páromat pedig én fertõztem meg és õ 3 hétig volt beteg. Diétáznod pedig azért kell, mert ez a vírus a nyirokcsomókat támadja meg és köztük a májat is, amit ilyenkor nem árt kímélni. JOBBULÁST!!
A kérdező hozzászólása: igen nekem is a májam meg a lépem valami ilyesmit mondott az orvos.. :) jövöhéten meg vissza megyek orvoshoz és megint vérvétel mert kiváncsi, hogy javult -e :) de nekem nincs lázam.. ugy érzem, mhogy nincs semmi bajom. csak a nyakam volt feldagadva nyirokcsomok miatt..
Akkor már valószínû, h javul az állapotod. Mert erre a betegségre az jellemzõ, h egy ideig semmi rendellenes nem mutatható ki a vérbõl(ezért volt, h 2 hétig nem tudtak velem mit kezdeni a dokik)és utánna pedig hirtelen nagyon leromlik a vérkép. Mikor nekem a véremben már látták a kórokozót, onnantról kezdve fokozatosan javultam. Remélem, h gyorsan keresztül megy rajtad.
A kérdező hozzászólása: hát 9 csillagom volt ... a leleten.. de aztmondta doki h jövöhéten menjek vissza hogy javult -e állapotom:)
Szia, én novemberben lettem beteg, és mostanra lett a vérképem normális tartományon belüli, de még mindig nem az igazi. Az orvosodon csodálkozom, hogy azt mondta, fertõzhetsz, mivel a mononukleózist okozó vírus (tulajdonképpen 2 féle van, az EBV a gyakoribb, nekem azt mutattak ki) testnedvvel terjed, leggyakrabban nyállal, ezért is hívják ezt csókbetegségnek. Nyálkahártyán (pl. garatén) keresztül jut be a szervezetbe, ezért okoz elõször általában toroktüneteket, amit gyakran "normál" légúti fertõzésnek vélnek, és antibiotikumot adnak rá, amit mono esetében nem szabad. Aztán megy a vírus rá a májra és lépre (a lépmegnagyobbodásom vajon mikor fog elmúlni? állítólag fél év is lehet), majd a csontvelõre, a két utóbbi miatt megy el a vérkép is. Nekem például a neutrofil granulocitáim, a baktériumok elleni védekezésért felelõs fehérvérsejtjeim száma csökkent le annyira, hogy 3 hétig elkülönítõben voltam kórházban, nehogy elkapjak még valamit a meglévõ bajra. Tehát nem tõlem, hanem engem kellett védeni a fertõzéstõl, szerintem nálad is ez a helyzet. Amit tudok tanácsolni, mindenképpen pihenj sokat, még ha úgy érzed, hogy jól is vagy, kerüld a fizikai megterhelést, és szedj valami vitaminkészítményt, konkrétan a B-vitaminok (fõleg B12) fontosak. Én spec a Béres Actival Extrát szedem azóta is, néha pár nap kihagyással. Ja, és amúgy az is tévedés, hogy a vírus eltûnik a szervezetbõl, sajna nem ez a helyzet, örökre hordozni fogod. De állítólag az emberek 90%-a így van ezzel, csak a legtöbben nem tudják, mert sokszor gyerekként jön ki, és pár napos "légúti fertõzés" gyanánt lecseng. Nekem azt mondta a kórházi orvos (a László fertõzõ+hepatológia osztályán voltam, ott nagyon értenek ehhez), hogy az egyetlen "bûnöm", hogy nem gyerekkorban kaptam el.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, úgy érzem, hogy nincs semmi bajom... mint ha kutya bajom se lenne.. jövöhéten megyek vissza vérvételre.! remélem minden jobb lessz!:) meg ha fertözõ lennék nem itthon kéne feküdnöm..:) ) remélem hamar elmúlik!

Mennyi idő mire elmúlik egy szerelem? Egyáltalán elmúlik?

Lassan 2 éve szeretem, majdnem egy évig voltunk együtt, a szakítás óta eltelt szintén majdnem egy év, és még mindig ugyanúgy szeretem! Rá se tudok nézni másra! Elfog múlni? :(

Legjobb válasz: Biztosan el fog, csak neked egy kicsit több idõ kell, hogy feldolgozd. Ha látnád mással biztosan menne. Az én pasim 2,5 hónapja nem telefonált, még annyit sem mondott, hogy legyen vége. :( De a múlt héten túltettem magam rajta. (asszem) Másfél évig voltunk együtt. És házasságra készültünk...

Biztosan el fog, csak neked egy kicsit több idõ kell, hogy feldolgozd. Ha látnád mással biztosan menne. Az én pasim 2, 5 hónapja nem telefonált, még annyit sem mondott, hogy legyen vége. :( De a múlt héten túltettem magam rajta. (asszem) Másfél évig voltunk együtt. És házasságra készültünk...
Persze, elmúlik. A legnagyobb szerelmek is elmúlnak idõvel, ha az érzéseket nem viszonozzák. És az is sokat segít, ha idõvel jön más. Sokáig én sem hittem volna, hogy egy illetõ után, akit nagyon szerettem, mást is fogok tudni szeretni még. És mégis:) .
...nemtudok bíztató szavakat mondani, hisz én is ebben a cipõben járok :-/ Lassan már pedig több mint 1 év múlt el... Senkise érti, csk mindenki azt mondja lépjek tovább, de hát nemtudok... Csak az igazán szerelmes érzi milyen dolog is ez. Az élet legnagyobb kínszenvedése a némaságra ítélt szerelem. Szeretni valakit és nem tudni beszélni vele, egyenlõ az õrülettel. :(
A kérdező hozzászólása: Én tartom vele a kapcsolatot, de annyi dolog van bennem hogy nem is tudom mit mondhatnék:(:(:( Hogy csak valami nagy sületlenség jönne ki belõle, mert annyi mindent szeretnék mondani:(:( Semmit nem veszítenék, ha nyerek akkor a szerelmem velem lesz, vagy nyerek egy pofont ami lehet felébresztene:(:( Vagy hülyeség? De ugyanakkor azt a jó kapcsolatot sem akarom elveszteni ami megmaradt:(:( Nem tudom mit csinálhatnék:(:( Remélem valaki azért ír még ide. És köszönöm akik eddig írtak!!!
Persze hogy elmúlik.Elõbb utóbb...nekem 1 évembe telt.8 hónapig voltunk együtt és mikor szakítottunk nagyon szomorú voltam.de azóta már normálisan beszélünk, elmondjuk egymásnak a csaj/pasi ügyeket.persze a féltékenység még egy kicsit ott van mert mégiscsak egyszer hozzád tartozott, de az is elmúlik egy idõ után.És ha nem haragban váltatok el, akkor a szerelembõl egy nagyon jó barátság alakulhat ki:)

Körülbelül mennyi idő míg elmúlik a fogamzásgátló hatása?

Második levélnél rosszul lettem. Be is fejeztem de a tünetek még meg megvannak: mellkas szorítás, nehéz légzés szédülés. ORvosnál voltam EKG vérvétel minden rendben. CSak még nem ürült ki.

Legjobb válasz: Hát a hatása elvileg rögtön elmúlik, amint nem szeded tovább. Mármint a rendeltetés szerinti hatása. A kellemetlen tüneteket nem tudom, szerintem már azoknak is meg kellett volna szûnni.

Hát a hatása elvileg rögtön elmúlik, amint nem szeded tovább. Mármint a rendeltetés szerinti hatása. A kellemetlen tüneteket nem tudom, szerintem már azoknak is meg kellett volna szûnni.

Nektek mennyi idő kellett, míg elmúlt a reménytelen szerelem?

Nagyon tetszik egy fiú, egy iskolába járunk ? 10.es én 9.es vagyok. Év elején láttam el?ször, akkor is nagyon helyes volt, de sokadik látásra még inkább. Nagyon jól néz ki, aranyos és népszer?, kb. az egész város ismeri. Napról napra egyre jobban beleesek, mindig rá gondolok, ? jár a fejemben bármit csinálok és elolvadok ha rám mosolyog.:)De ez a vonzalom sajnos csak egyoldalú, nem hiszem, hogy neki viszont tetszenék.

Legjobb válasz: nem olvastam el, nekem 3 év volt, mire elmúlt mondjuk

nem olvastam el, nekem 3 év volt, mire elmúlt mondjuk
Szerintem elõbb próbálj meghatni rá, elcsábítani...utána gondolkodj el a felejtésen. :D
5évembe telt, de ma együtt vagyok a 'reménytelen' szerelmemmel :)
Nekem másfél évig tetszett egy fiú. Persze nagyon reménytelen volt az egész. De magamba néztem, és egyik napról a másikra kivertem a fejembõl. Azóta sokkal jobban érzem magam, a környezetemben is mondták hogy "hejj, de jót tett nekem hogy már nem vagyok szerelmes abba a fiùba". Viszont már a fiúval együtt, a szerelem is kiment belõlem.
Belezúgtál a helyi menõ csávóba? Király. Honnan tudod, hogy nem jössz be neki? Amúgy meg felnõsz majd, és 25 évesen szégyellni fogod, hogy ilyen srácokra buktál.
A kérdező hozzászólása: 1.:Hát mondhatjuk így is. A nõvérem is pont ezt mondta, meg hogy miért pazarlom egy olyan fiúra az energiám aki észre se vesz.. Nem tudom, elég gáz vagyok :'( Csak ez olyan rossz, mindig az elérhetetlen fiúk tetszenek, pont most múlt el ugyanez az érzés egy másik fiú iránt, erre most itt van õ.. Nem tudom biztosan, hogy nem én tetszek neki vagy nem.. mert nálam sokkal szebb lányok is vannak az iskolában én meg inkább átlagos vagyok..
A kérdező hozzászólása: Koszii mindenkinek:) )
Én ötödik éve vagyok szerelmes az osztálytársamba..viszonzatlanul..ismerõs.
A kérdező hozzászólása: Ismerõs, én is àltalánosba végig "szerelmes" voltam az egyik osztálytársamba, de most igy visszaemlékezve inkább csak tetszett. Viszont a most említett fiúval lehet hogy összejön:) ) mert valószínüleg én jövök be neki *-* :)

Szaruhártya sérüléstől lehet homályosan látni? És mennyi idő, amíg elmúlik? Egyáltalán elmúlik?

Egyik szemem megsértettem,voltam szemészeten,kaptam a szaruhártyámra cseppet meg krémet,de a homályos látásra nem mondtak semmit. Ez így is fog maradni? Vagy pár nap és elmúlik? Nagyon félek, hogy így marad.

Legjobb válasz: El fog múlni,nyugodj meg,csak kell hozzá pár nap! :) Jobbulást!

El fog múlni, nyugodj meg, csak kell hozzá pár nap! :) Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!:) ) Neked is volt már ilyen? Azt nem tudod esetleg, mitõl látok homályosan? A krémtõl/csepptõl, vagy magától a sérüléstõl? Már lassan 1 hete voltam szemészeten, de még nem múlt el.:S
Én már június óta ezzel szenvedek. Voltam szemészeten cseppet és krémet kaptam, de még nem múlt el. Holnap megyek hozzá vissza. Nekem nem homályos látásom van, csak néha beleszúr a szemembe.

Szájpenésznek mennyi idő alatt kéne elmúlni? Mit csináljak hogy lemúljon? Vagy elmúlik ez rendesen valamikor? Kinövi?

lassan 3hete kenem kenem gyerek száját (2hónapos) és még midnig penészes! hol jobban hol alig..

Legjobb válasz: mivel kened? nekünk a háziorvos irt fel rá ecsetelõt, amit úgy készítettek el a patikában. Három nap alatt elmúlt

mivel kened? nekünk a háziorvos irt fel rá ecsetelõt, amit úgy készítettek el a patikában. Három nap alatt elmúlt
Nekünk kb 1, 5 hét alatt múlt el, ún.rózsavizet (Glycerinum boraxatum a hivatalos neve) használtunk, napi 4-5ször 3-4 napig, utána egyre kevesebbszer. Használt
A kérdező hozzászólása: ezt a rózsavizet használom én is! kenem minden evés után!!!! de szerintem ez már nem normális hogy hetek óta a szájában van!
Az a rózsavíz vagy mi nálunk se használt semmit. Felírt a doki egy lila ecsetelõt, az két nap alatt levitte!
Nálunk 4 hós koráig volt szájpenészes, Én is boraxossal kentem.Aztán mondta a védõnõ hogy rakjam le a földre egy kicsit, hogy "koszos" legyen, mert ettõl elmúlik.Háát.. kicsit furán hangzott.Elmúlt, 2 nap alatt.
A kérdező hozzászólása: ez tényleg fura:D:D:D jó hogy azt nem mondta hogy etess vele homokot:) hát sztem lassan én is elmegyek vele a dokihoz.. már unom nagoyn ..
Hát minél elõbb el kell vinni, és nem csak azért mert te unod, hanem azért mert sokan nem tudják de ez kellemetlen és fájhat is a babának.
A kérdező hozzászólása: voltam orvosnál, valami port írt rá amit a gyógyszertárban csinálnak..nem ecsetelõt...remélem elmúlik

Kidörzsölte a barátom a puncimat. És nagyon fáj, érzékeny. Lehetséges, h megsértette azt a vékony bőrréteget és begyulladt? ! Mit ajánlottok rá? Mennyi idő, míg elmúlik?

Legjobb válasz: Ilyen nekem is volt már, és viszketett kicsit, meg fájt, de másnapra elmúlt. De persze nem tudom hogy nálad ez hogy van, de nálam 1 nap volt, sõt inkább csak egy fél :) 18L

Ilyen nekem is volt már, és viszketett kicsit, meg fájt, de másnapra elmúlt. De persze nem tudom hogy nálad ez hogy van, de nálam 1 nap volt, sõt inkább csak egy fél :) 18L
Nekem kipirosodni szokott, de egy óránál tovább nem szokott tartani. (kicsit bök a szõre és kidörzsöli) Ha nem múlik el, lehet valami más bajod van... De nem vagyok orvos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm csajok! Nekem is volt már, hogy másnap éreztem egy kicsit, de el is múlt. Viszont ez már a 2. nap és elég kellemetlen. Biztos, h attól van, mert azóta tapasztaltam, csak most szerintem erõteljesebben ki van dörzsölve lehet ki is repedt?!
elsõ vagyok Lehetséges, de szerintem az csak akkor lehet ha tényleg nagyon kemény menet volt :D Bár ki tudja, lehet hogy te érzékenyebb vagy, csak nyugalom :D De azért ha még több napig fáj, akkor inkább menj el dokihoz, nehogy tényleg valami gáz legyen!!
A kérdező hozzászólása: Hát, elég kemény menet volt :P talán azért fáj most ennyire. Nagyon köszönöm a választ!
legközelebb használjatok síkosítót, és borotválja le magát a pasi.
Nekem ha nagyon kidörzsöli: neogranormon. :)
Neogronormon vagy bepanthen. Eleinte én is azt hittem, hogy a kidörzsöléstõl volt, de aztán rájöttem, hogy nem mindenem bírja a kemény meneteket, azóta síkosító a hüvelybemenetre, onnantól már minden jó :)

Másfél éves kisfiamnak közép fülgyulladása van. Már 6 napja szedi az antibiotikumot, a láza elmúlt, de nagyon fájdalja a fülét. Mennyi idő kb amíg elmúlik?

A doktorn? azt mondta nem gennyes,nem kell felszúrni,de akkor miért fáj neki még mindig ennyire?Naponta többször van rajta a melegít?sapka is,de csak kaparja a fülét szegénykém.Jöv?héten kontroll...lehet nem fog elmúlani,és begennyesedik az antibiotikum ellenére is?

Legjobb válasz: Lehet, hogy pont a melegítés a baj. Nekem egyszer azt mondta egy fül-orr-gégész, hogy gyulladt fület nem szabad melegíteni. Állott vizes borogatást kell tenni rá, de azt is csak 5 percere, és óránként ismételni. Akkor jó a melegítés, ha csak hurutos a füle. Jobbulást a kis betegnek :o)

Lehet, hogy pont a melegítés a baj. Nekem egyszer azt mondta egy fül-orr-gégész, hogy gyulladt fület nem szabad melegíteni. Állott vizes borogatást kell tenni rá, de azt is csak 5 percere, és óránként ismételni. Akkor jó a melegítés, ha csak hurutos a füle. Jobbulást a kis betegnek :o)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!