Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idő, beforr (10 db)

Mennyi idő, mígy beforr a babák füle?

Kislányom fülbelövése sajnos nem sikerült túl jól, mivel elkapta a fejét, félrecsúszott, újra át kell lyukasztani, mennyi id?, mígy beforr a régi lyuk és vihetem ismétlésre?

Legjobb válasz: 2-3 hét alatt a lányomnak beforrt mert elhagyta

2-3 hét alatt a lányomnak beforrt mert elhagyta

Ha egy ido utan megunom az ajakpiercinget es kiveszem, mennyi ido, amig beforr a helye? Mennyire eszreveheto?

Legjobb válasz: Ha sokáig volt benn, akkor nem nõ már össze sok esetben, csak kicsit összehúzódik a lyuk.

Ha sokáig volt benn, akkor nem nõ már össze sok esetben, csak kicsit összehúzódik a lyuk.
szerintem van akinke jól állhat, de van akinek iszonyat ronda...
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen nektek! Hát igen, én is azt tettem, hogy kérdezgettem h nekem vajon hogy állna, mert elõször nyelv vagy köldök pc-t akartam, de azokról lemondtam, és egyik ismim azt mondja h nekem ez tuti jól állna. Beleéltem magam... és most várok :D És mennyi idõ kb amíg begyógyul teljesen?
Én sokáig gondolkodtam rajta úgy gondoltam szép lesz majd, d enem csináltattam meg, mert elõször (hülyén hangzik de) hasonló méretõ flittergyöngyöt tapasztottam fel oda kb ahova szerettem volna h tegyék, és rájöttem h nem tetszenék vele megamnak:D így legalább nagyjából láttam mi sülne ki belõle :D egyébként aztmondják nem fáj
Szia. Nekem is van és nagyon szeretem.:) Azt mondják, hogy jól áll, de tényleg van, akinek nem túl mutatós. Van akinek nem tetszik, dehát ízlések és pofonok, szokták mondani:D Szerintem kérdezz meg pár ismerõsödet, hogy neked valyon jól állna e. Én is azt csináltam. ;) Nekem a szalonban érzéstelenítették, egyáltalán nem fájt, utána sem volt vele semmi baj. Írtak fel krémet, amivel kenegetni kellett. Viszont begyulladhat, szóval kenegetni kell mindenképp.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, az a lényeg elsõ sorban h saját magadnak tetszél, mert ha nem akk hiába tetszel másnak, nem olyan jó érzés...szerintem. Hát van aki azt mondja nem fáj, valakinek fáj, ez emberfüggõ. Köszönöm a kommenteket! Várom a következõket :) Még mindig tart a tanácstalanság :S
szia. én tegnap csináltam és nem fájt. nagyon elérzéstelenítették, és érzetem egy kis szúrást és ennyi. amugy énis flitterrel kezdtem h odatapasztottam, az nagyon de nagyon nemvolt szép. de mikor megcsináltam rohadt jó lett.:D nekem nagyon bejön. mára egy kicsit bedagadt, enni és beszélni óvatosan de tudok.:D azt mondta nekem a pc-s gyerek hogy minden szövet hamar beforr, és talán egy kis nyom ottmarad. de megéri csináltatni mert nemfáj, nemdrága (nekem 4ezer volt ékszerrel együtt), nem gyullad be (van pár eset de csak ritka, ha megfelelõen kezeled minden nap nem lesz semmi baj) remélem segítettem. 14/L


Mennyi idő, mire szépen beforr a köldök piercingem helye és újat lehet szúratni?

Ki kellett vennem a köldök piercingemet, mert a bőr nagyon elvékonyodott.

Legjobb válasz: 2-3 hónap szerintem kell neki ha biztosra akarsz menni nekem mikor megcsinálták fél év volt mire meggyógyult, onnan gondolom hogy kell annyi idõ hogy beforrjon, de aztán lehet embertõl függ és neked akár egy hónap alatt is meg lesz. de remélem nem otthon hanem rendes szalonban csináltatod, ott ugyis megmondjak

2-3 hónap szerintem kell neki ha biztosra akarsz menni nekem mikor megcsinálták fél év volt mire meggyógyult, onnan gondolom hogy kell annyi idõ hogy beforrjon, de aztán lehet embertõl függ és neked akár egy hónap alatt is meg lesz. de remélem nem otthon hanem rendes szalonban csináltatod, ott ugyis megmondjak
A kérdező hozzászólása: igen, mindenképp a szalonban! köszönöm a válaszodat! úgy látom kevesebb, mint egy hónap alatt begyógyul nekem.

Mennyi idõ mire beforr a köldök pc?

Ma elhagytam a köldök pc-m, fogalmam nincs hogy hol és mikor. El akartam menni akinél csináltattam, de nem volt nyitva ezért csak holnap tudok vissza menni. Be fog forrni addigra? Itthon próbáltam de fájt, és igazából nem is nagyon mertem. Aki tud bármit, írjon már! Elõre is köszönöm!!!

Legjobb válasz: Mióta van meg? Én 6 év után 2 éve vettem ki a köldökömbõl az ékszert, a mai napig se forrt össze. Új lyukat szúrattam, abból 2 hét után kiesett az ékszer este, reggelre már nehezen ment vissza.

Mióta van meg? Én 6 év után 2 éve vettem ki a köldökömbõl az ékszert, a mai napig se forrt össze. Új lyukat szúrattam, abból 2 hét után kiesett az ékszer este, reggelre már nehezen ment vissza.
A kérdező hozzászólása: 3 hónapja. De szerintem az enyém már beforrt, vagy lehet azert mert kicsit begyulladt, mert eleg piros.

Ha kiveszem a nyelv piercingem mennyi idő mire beforr a helye?

Igazából a lényeg az lenne, hogy ne forrjon be, mert időnként ki szeretném venni, de nem tudom, hogy vajon vissza tudom-e rakni utána az ékszert :/

Legjobb válasz: Pár óra.

Pár óra.
4 óra
nem forr be, összeszûkül a lyuk. 7 éve vettem ki az enyémet, de még mindig bele tudom tenni ha kicsit nekifeszülök. csak sokan azt hiszik erre hogy összenõtt. piercer vagyok, értek hozzá. :)
A kérdező hozzászólása: É is úgy tudtam, hogy pár óra... Egyszer lenyeltem a golyót és nem volt nálam tartalék és csak késõ este tudtam visszarakni. Már akkor megijedtem mert elsõre nem sikerült átszuszakolni, de végül bement :) Köszi a segítséget, hiszek neked!

Az előbb kihúztam az utolsó tejfogamat, ami a metsző fogaimtól jobbra volt (nincs ott szemfogam). Mennyi idő, ameddig beforr kicsit a seb, mire nem úgy nézek ki, mint egy óvodás? 15L

úgynézek ki,mint egy ovis, és nemtúl kedvesek az osztálytársaim, szóval simán kiröhöghetnek...SOS :((

Legjobb válasz: Amíg vérzik nyomjál rá egy tiszta, összehajtogatott zsebkendõt. Úgy érted, hogy most a tej-szemfogad esett ki, és ezért nincs szemfogad? A biztonság kedvéért én a helyedben megmutatnám a fogorvosnak, mert elvileg a fogváltás már 12 éves korban befejezõdik (a szemfogak kb. 10-11 évesen cserélõdnek). Ritkán, de elõfordulhat hogy a sokáig megmaradt tejfog alatt nem nõl ki magától a maradó (a csíra megvan, csak bentmarad a csontban). Az osztálytársaidat meg sz*rd le. Ha ilyesmi miatt cikiznek, akkor újra kéne járniuk az óvódát.

Amíg vérzik nyomjál rá egy tiszta, összehajtogatott zsebkendõt. Úgy érted, hogy most a tej-szemfogad esett ki, és ezért nincs szemfogad? A biztonság kedvéért én a helyedben megmutatnám a fogorvosnak, mert elvileg a fogváltás már 12 éves korban befejezõdik (a szemfogak kb. 10-11 évesen cserélõdnek). Ritkán, de elõfordulhat hogy a sokáig megmaradt tejfog alatt nem nõl ki magától a maradó (a csíra megvan, csak bentmarad a csontban). Az osztálytársaidat meg sz*rd le. Ha ilyesmi miatt cikiznek, akkor újra kéne járniuk az óvódát.

Ha kiveszem a köldök pc -met mennyi idö még beforr?

Kb.4 -5 hónapja csináltattam.

Legjobb válasz: sajnos az csak felületileg forr be:S a "hús" az nem azthiszem de nem biztos.

sajnos az csak felületileg forr be:S a "hús" az nem azthiszem de nem biztos.
Szerintem egy nap alatt simán.:S Nekem is van és nem merném kivenni.:S

Ajakpiercinget hogyha a begyógyulás előtt kiveszem, mennyi idő mire beforr a lyuk?

ha minden nap kiveszem 1-2 órára de közben vissza-visszarakom hogy ne forrjon össze, akkor sokkal tovább tart majd hogy úgy begyógyuljon mintha nem szedegettem volna ki?

Legjobb válasz: Amíg nem gyógyul be addig nem igen venném ki....

Amíg nem gyógyul be addig nem igen venném ki....

Egy ajak pc és egy orr pc kb mennyi idő alatt forr be? Érdemes éjszakára kivenni? És, ha beforr nagyon meglátszik! (konkrétan itt az ajak pcre gondolok)

Az anyukámnak volt orr pcje tehát arról ő tud engem tájékoztatni, úgyhogy leginkább az ajak pc-re vonatkoznak a kérdéseim :) Persze bármilyen tapasztalatra kíváncsi vagyok.

Legjobb válasz: Nekem csak a fülem van végiglyukasztva de elég hülyeségnek hangzik hogy kivenni éjszakára. Azalatt már be is forr. Vagy mit gondolsz mi lesz vele éjszaka ha nem veszed ki? XD

Nekem csak a fülem van végiglyukasztva de elég hülyeségnek hangzik hogy kivenni éjszakára. Azalatt már be is forr. Vagy mit gondolsz mi lesz vele éjszaka ha nem veszed ki? XD
A kérdező hozzászólása: Hát mit tudom én :) beakad valamibe, vagy ilyenek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!