Találatok a következő kifejezésre: Mennyi idö szülés után visszaáll (5 db)

Mennyi idö mig szülés után visszaáll minden a régibe?

Pl: aranyér, szorulásra gondolok, a belekre.6 hete szültem nagyon szenvedek az aranyeremmel, borzaszto szorulásom van mindegy mit csinálok

Legjobb válasz: sajnosnembiztos hogy neked is hamar renbejön,ezért kérd meg a dokidat,hogy javasoljon valami székletlazítót amit lehet szedni,mert akkor legalább csökken a fájdalmad. Próbálj mellé sok rostos gyümölcsöt, zöldséget és a kenyeredet cseréld teljes kiõrlésûre..ez segíthet,és még a súlyodat is rendben tarthatja.

sajnosnembiztos hogy neked is hamar renbejön, ezért kérd meg a dokidat, hogy javasoljon valami székletlazítót amit lehet szedni, mert akkor legalább csökken a fájdalmad. Próbálj mellé sok rostos gyümölcsöt, zöldséget és a kenyeredet cseréld teljes kiõrlésûre..ez segíthet, és még a súlyodat is rendben tarthatja.
a doki erre irhatna gyogyszert. de kb 2-3 honap és viszaáll. valakinek 6 honap. ez mindenkinél más. mint pl. a méhöszehuzodás.

Akin sok felesleg maradt szülés után, annak mennyi idő múlva ment vissza a súlya (ha egyáltalán visszaállt) a terhesség előttire?

Egyáltalán mennyi id? alatt lehet ezt reálisan elvárni magunktól? Ja, és azok most ne válaszoljanak légyszi, akik nagyon vizesedtek, mert náluk egyértelm?, hogy sok kiló attól ment le hip-hop, de én nem tartozom ide.

Legjobb válasz: Én 19 kg - ot szedtem fel a terhességem alatt.Kellett egy egész év hogy visszanyerjem a szülés elötti súlyom.De mondjuk én nem tettem érte semmit.Aki fogyózik meg tornázik persze nem lesz ennyi idõ,szerintem.Sok sikert a fogyásban neked is.Meg persze jó babázást!

Én 19 kg - ot szedtem fel a terhességem alatt.Kellett egy egész év hogy visszanyerjem a szülés elötti súlyom.De mondjuk én nem tettem érte semmit.Aki fogyózik meg tornázik persze nem lesz ennyi idõ, szerintem.Sok sikert a fogyásban neked is.Meg persze jó babázást!
Én 30kg-ot híztam, szoptatás alatt mind lement, sõõõõõt. 13 hónap kellett ehhez, de most vékonyabb vagyok és semmit sem tettem érte.
Én csupán 9-10 kilót híztam a terhesség alatt, amibõl 8 lement szülésnél. Viszont a szoptatás alatt vissza jött minden gramm!! :( Most lesz 1 éves a fiam, 5 hónapja nem szoptatok, lassan, kemény munkával, elérem a régi súlyomat, de a régi formámat már soha :(
Szia! Én több mint 35 kg-t híztam, vizes is voltam, de a súly feleslegemnek csak a fele lehetett az. 1, 5 év alatt ment le minden, most már még kevesebb is vagyok. :) Sokáig diétáztam, de semmi változás. Úgy fogyok, hogy mindent eszek, amit csak megkívánok, igaz nem sokat, de azt jóízûen, és rengeteg vizet iszom. Napi fél óra tornát is beiktatok.
13:01-es vagyok 9 hónapig szoptattam a kisfiam, mégsem fogytam ez idõ alatt... :(
Nekem kellett kb. két év. Lehet ment volna hamarabb is, mert csak 3, 5 hónapig tudtam szoptatni, utána már diétázhattam volna, meg tornázhattam volna keményen, de õszintén szólva nem volt hozzá semmi kedvem, csak úgy egy évvel szülés után. Igaz, addig is fogytam, de csak egy keveset. Ezek után egy év alatt kb. 10 kilót adtam le, szóval most is hatvan kiló vagyok, mint a terhességem elõtt, de azért az alakom nem a régi. Valahogy nem úgy oszlanak már el a dolgok, meg sok bõr maradt a hasamon (ami nem csoda, 87 kiló voltam, amikor szülni mentem). Igaz, én nagyon vizesedtem, de szülés után nem ment le azért olyan sok kiló hipp-hopp, 75 kilósan jöttem ki a kórházból.
30 kg-ot híztam terhesen, 2-3 év kellett, hogy lemenjen.

Nektek, szülés után mennyi idő telt el, míg a méhetek az eredeti helyére visszaállt?

én 6 hónapja szültem,és még mindíg ugy érzem,hogy nincs teljesen a helyén....

Legjobb válasz: Nekem 6-8 héttel szülés után olyan volt a hasam,mint terhesség elött,söt még laposabb is. Gondolom a méhem is visszahúzódott,mert nincs semmi kidomborodva.

Nekem 6-8 héttel szülés után olyan volt a hasam, mint terhesség elött, söt még laposabb is. Gondolom a méhem is visszahúzódott, mert nincs semmi kidomborodva.
A kérdező hozzászólása: nekem is lapos a hasam már...azzal nincs baj, semmi féle kidudorodásom sincs, hanem az az igazság, hogy szeretkezéskor a párom érzi hogy még azért lent van, remálem ez nem marad így?!!!!nagyon kellemetlen neki...:S:(
Nekem a barátnõ szülésznõ édesanyja azt mondta, hogy 1 év, mire az eredeti lesz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!

Terhességi cukorbetegség után mindenkinek visszaállt a cukor értéke? A szülés után mennyi idővel?

Legjobb válasz: szia! Én a 20. héttõl voltam cukorbeteg (inzulinos), (programcsászárral szültem) a szülés napján már nem kellett inzulint adnom magamnak, elõzõ este szúrtam magam utoljára( napi 54 egység inzulint kaptam), és azóta minden rendben van. Már csokit is ettem:) Ennek 10 hónapja és az esetek 99 %-ában rendbe is jön.

szia! Én a 20. héttõl voltam cukorbeteg (inzulinos), (programcsászárral szültem) a szülés napján már nem kellett inzulint adnom magamnak, elõzõ este szúrtam magam utoljára( napi 54 egység inzulint kaptam), és azóta minden rendben van. Már csokit is ettem:) Ennek 10 hónapja és az esetek 99 %-ában rendbe is jön.
nekem az elsõ terhességemnél volt magas a cukrom, diétáztam, szülés után már másnap nem volt magas a cukrom, igy ehettem ami jólesett, most megint diétázom majd szülés után kiderül de remélem megint hamar visszaáll.De én hallottam egy rossz hirt a közelmúltban...azt mondják hogy az esetek 85%-ban azoknál akik terhesség alatt diabétesszel "küzdöttek" 10 éven belül kialakul a cukorbetegség .Nem tudom mennyire igaz ez ezt nekem egy olyan kismama mondta aki terhesség után 2 évvel sajnos cukorbeteg lett.Azért remélem megússzuk mert nem egy kellemes dolog.
Múlt héten voltam terhelése vércukovizsgálaton (2 hónappal a szülés után) és tejlesen jó lett az eredményem. De mivel van nem is egy cukorbeteg a családban, elhatároztam, hogy évente meg fogom nézetni a cukromat és próbálok úgy étkezni, hogy kerüljem a túlzott szénhidrátbevitelt.
Szia!Nemrég láttam a tv-ben egy mûsort, ahol a terhességi cukorbetegséggel foglalkoztak.Ott az orvosok azt mondták, hogy amint a baba megszületik, abban a pillanatban helyreáll a vércukor szint. 20hetes pocis

Szülés után maradandóan kitágul a vagina valamennyire? Vagy egy idő után visszaáll a normál méretre (ha igen mennyi idő? ) 21 éves vagyok

Legjobb válasz: NA msot félsz, hogy elveszik a kis szûk punci?:D Amúgy nemtom, én is kíváncsi vagyok rá, de sztem visszahúzódik ugyanakkorára mint volt.

NA msot félsz, hogy elveszik a kis szûk punci?:D Amúgy nemtom, én is kíváncsi vagyok rá, de sztem visszahúzódik ugyanakkorára mint volt.
Visszaáll nagyjából. MÁr nem tudom mennyi idõ kell hozzá, mert 18 és 13 éve szültem utoljára, de egy pár hónap, meg kis torna és majdnem a régi lesz. Rögtön úgyse fogsz szexelni friss sebbel. A fél év nem olyan hosszú idõ ha belegondolsz hogy felvágják, összevarrják...
Érdemes már szülés elõtt elkezdeni intimtornázni. Erõsebb, rugalmasabb lesz a hüvely, szülés alatt könnyebben tágul és utána könnyebben visszanyeri az eredeti állapotát. Keress rá a Kriston-féle intimtornára! 26/N
Ha nagyon kitágul, vagy megereszkednek, megsüllyednek az izmok, akkor meg lehet csináltatni.A TB kifizeti, csak az altatást nem.Az a neve hüvelyszûkítés.
A legtöbbeknél nem áll vissza, legfõképpen a szülést segítõ metszés miatt. Ha visszaállna, akkor az 5 gyerekes nõknél is visszaállna, viszont ezzel kapcsolatban van egy erõs elõítélet a társadalomban, talán nem ok nélkül, ha már az ókori görögök is említik...Amúgy viszont semmi jelentõsége, mert csakis a "szaftosság" és puhaság számít.
Soha senkinél sem áll vissza, legfõképpen a szülést segítõ metszés miatt. Ha visszaállna, akkor az 5 gyerekes nõknél is visszaállna, viszont ezzel kapcsolatban van egy erõs elõítélet a társadalomban, talán nem ok nélkül, ha már az ókori görögök is említik...Amúgy viszont semmi jelentõsége, mert csakis a "szaftosság" és puhaság számít.
A férjem nem panaszkodik.
Fél év? oylan sok kell neki?
Legtöbb nõnek visszaáll. Alkati kérdés. Én szültem egy gyereket, de ugyanolyan szûk lett utána (kb. fél évvel), mint elõtte volt.
A kérdező hozzászólása: akkor ird ki te is vhova, több esélyünk lesz így megtudni :)
A kérdező hozzászólása: Köszi köszi :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!