Találatok a következő kifejezésre: Mennyi folyás normális a (23 db)

Mennyi folyás normális még a 27. héten?

Legjobb válasz: Nekem nagyon sok volt... De nem fájt, nem csípett, nem viszketett, a dokim mégis írt fel hüvelykúpot, mert azt mondta, hogy oké, hogy normális a bõvebb folyás, de azért ha már kényelmetlennek érzed, akkor az nem jó. Utána el is múlt a nagy mennyiségû folyás, és sokkal jobban is éreztem magam tõle. Ha már zavar, akkor említsd meg a dokinak, de amúgy azt mondják ilyenkor normális a bõvebb folyás.

Nekem nagyon sok volt... De nem fájt, nem csípett, nem viszketett, a dokim mégis írt fel hüvelykúpot, mert azt mondta, hogy oké, hogy normális a bõvebb folyás, de azért ha már kényelmetlennek érzed, akkor az nem jó. Utána el is múlt a nagy mennyiségû folyás, és sokkal jobban is éreztem magam tõle. Ha már zavar, akkor említsd meg a dokinak, de amúgy azt mondják ilyenkor normális a bõvebb folyás.
A kérdező hozzászólása: Nálam sincs egyéb tünet, de naponta többször kb 50Ft-os nagyságú foltot produkálok. Ilyenkor mindig pánikba ese, nehogy magzatvízszivárgás legyen. Fogalmam sincs, hogy lehet megkülönböztetni.
Én a 26. hétben vagyok és az elejétõl kezdve nagyon sok folyásom van, egy nap alatt 4-5 tisztasági betétet is elhasználok. A doki mikroszkóppal is megnézte és azt mondja teljesen normális, sok nõnek végig van, ne aggódj. :)

Mennyi a normális mennyiségü folyás? Annak milyen szinünek kell lennie h normálisnak mondható legyen? és milyen az állaga ha normális a folyás?

Legjobb válasz: ez egyénenként változik, nekem pl évek óta van, mindennap kell betennem tiszt betétet, elég sok is. de azt mondta a nõdoki hogy ez is normális (pedig kb 4-5 doki is megvizsgálta). ha úgy érzed vmi nincs rendben, menj inkább orvoshoz, õ biztosat tud mondani

ez egyénenként változik, nekem pl évek óta van, mindennap kell betennem tiszt betétet, elég sok is. de azt mondta a nõdoki hogy ez is normális (pedig kb 4-5 doki is megvizsgálta). ha úgy érzed vmi nincs rendben, menj inkább orvoshoz, õ biztosat tud mondani

Szülés előtt mennyire normális a nagy mennyiségű folyás?

Legjobb válasz: Szia! Normális, nekem is van, valószínûleg a tágulás miatt is erõsebb a folyás.

Szia! Normális, nekem is van, valószínûleg a tágulás miatt is erõsebb a folyás.
nekem nem volt. aznap mikor elment a nyákdugóm reggel, na az volt egy nagyadag folyásféleség.
igen. Múltkor már mondtam az orvosomnak is, megvizsgált, de azt mondta minden ok, nem magzatvíz.
Normális, egyere több és egyre hígabb folyásom volt nekem is, én is azt hittem víz, de nem az volt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.És neked is annyira hogy betétet kell használnod?

Mennyire normális a folyás ilyenkor?

Vagyis mennyi a normális?Fehér és szagtalan.De elég sok van.26hetes kismami

Legjobb válasz: Amíg fehér, szagtalan és nem viszket, minden rendben van. Terhesség alatt több a folyás.

Amíg fehér, szagtalan és nem viszket, minden rendben van. Terhesség alatt több a folyás.
Terhesség alatt elég sok a normális. Védi a babát... Ne aggódj, ha más tünet nem kíséri. Nekem elég gyakran kellett cserélnem a tisztasági betétet (nem volt elég napi egy).
A kérdező hozzászólása: Igen énis 3x-4x ki kellem cserélni.Csak furcsa hogy ilyen sok.Meg sok.Akkor megnyugodtam.Köszi a válaszokat!
Nekem egyelõre elég a napi egy, max. kettõ. De sokkal több van, mint régen vagy a terhesség elején, de változó. És fõleg reggel, felkelés után, gondolom azért, mert sokáig fekszem és gyûlik ilyenkor, ha felkelek meg kijön. De, ha szagtalan, nem okoz semmilyen viszketést vagy kellemetlenséget, akkor teljesen normális.

Mennyi folyás a normális?

Nem tudom, ugyan is, hogy mennyi a normális mennyiség. Nem baj ha egy kicsit fehéres? De az csak akkor van ha sok van (szerintem sok). Akkor szokott több lenni ha meg fog jönni. De pl. valamelyik tesi óra után is nagyon sok volt. Miért van ez? Semmi kedvem nőgyógyászhoz fordulni ilyen számomra aprónak vélt probléma miatt, de azért szeretném tudni mi a megfelelő mennyiség! 15/L

Legjobb válasz: Nem lehet megmondani, mindenkinél más. Az normális, hogy mielõtt megjön, több. A tesióra alatt nem tudom, miért lehetne több, szerintem azzal nincs összefüggés. Az biztos, hogy ha eddig nem volt sok, és hirtelen sok lett, az nem normális, hanem fertõzésre utalhat. Ez nem "aprónak vélt probléma", hanem nagyon is komoly dolog, mert a kezeletlen fertõzés gyulladás, azzal hegesedést és végleges meddõséget okozhat. Most 2 perc kellemetlenség a dokinál, 7-10 nap kúp, ha meg nem mész el, és késõbb gyereket akarsz, és nem lehet, akkor meg fájdalmas vizsgálatok és mûtétek, és meddõségi kezelés, párkapcsolati krízis vár. Gondold át.

Nem lehet megmondani, mindenkinél más. Az normális, hogy mielõtt megjön, több. A tesióra alatt nem tudom, miért lehetne több, szerintem azzal nincs összefüggés. Az biztos, hogy ha eddig nem volt sok, és hirtelen sok lett, az nem normális, hanem fertõzésre utalhat. Ez nem "aprónak vélt probléma", hanem nagyon is komoly dolog, mert a kezeletlen fertõzés gyulladás, azzal hegesedést és végleges meddõséget okozhat. Most 2 perc kellemetlenség a dokinál, 7-10 nap kúp, ha meg nem mész el, és késõbb gyereket akarsz, és nem lehet, akkor meg fájdalmas vizsgálatok és mûtétek, és meddõségi kezelés, párkapcsolati krízis vár. Gondold át.
A kérdező hozzászólása: Reggelente szokott több lenni. Általában olyan mint egy komplett menstruáció a 4. napban, van is de nincs. Szóval nem telik el úgy nap, hogy ne lenne. Kiv. ha épp most lett vége a mensimnek.
Azt nem Neked kell eldönteni, hogy mi az apró probléma, viszont ha nincs kellemetlen illata a folyásnak, és nem csíp vagy viszket a puncid, akkor orvoshoz kell menned.
A kérdező hozzászólása: Nem csíp nem viszket, nem szagos.

Mennyire normális a vízszerű folyás?

25 hetesen...ami hetek óta tart.Volt már valakinek ilyen?

Legjobb válasz: ja,olvastam már itt hasonlót,de szerintem nem ugyanaz mint nekem..Nem is folyásnak mondanám,hanem mintha a pisi szivárogna,vagy nem tudom,de ha tisztasági betétet használok,észre sem vehetõ...lehet elõtte is volt már,de pár hete vendégségben voltunk,és nem volt nálam tisztasági betét,és egy papírzsepit tettem oda..ezt akkor vettem észre.arra gondoltam,ha vizelet lenne,azt érezném hogy szivárog?

A kérdező hozzászólása: ja, olvastam már itt hasonlót, de szerintem nem ugyanaz mint nekem..Nem is folyásnak mondanám, hanem mintha a pisi szivárogna, vagy nem tudom, de ha tisztasági betétet használok, észre sem vehetõ...lehet elõtte is volt már, de pár hete vendégségben voltunk, és nem volt nálam tisztasági betét, és egy papírzsepit tettem oda..ezt akkor vettem észre.arra gondoltam, ha vizelet lenne, azt érezném hogy szivárog?
én is hasonlókat tapasztalok, szerintem pedig pontosan azért van, mer nyomja a hólyagot a baba, és emiatt szivárog olykor, olykor
Én is pont emiatt vagyok ideges. Nekem a 15. hét óta van hasonló vízszerû folyásom, akkor bementünk az ügyeletre, mert nagyon megilyedtem. Akkor és a következõ héten is megvizsgáltak, de állítólag nem magzatvíz szivárog, bár az nem derült ki, hogy mi is ez. UH-n is megnéztek és nem volt kevesebb magzatvizem, mint elõtte. Ennek már majdnem 5 hete, de még mindig van ilyen folyásom. Most várom a jövõhéten a genetikai UH-n, mit mondanak.Én is a vizeletre gondoltam, mert iszonytosan feszül néha a hólyagom (vagy a pici nyomja), de nem érzem, hogy mikor csepegne. Szerintem beszélj a dokiddal, õ tud biztosat mondani és megnyugtatni. Jövõhéten én is újra megemlítem az enyémnek.
Gyakori ebben a terhességi korban már az inkontinencia, tehát simán lehet, hogy vizelet, de a helyedben megnézetném a magzatvizet, csak tuti ami tuti alapon.
Szia szerintem nyugodj meg, nekem is van ilyen és szerintem tuti vizelet én mondjuk nem is érzem mikor csepeg semmit csak már mikor foltos a fehérnemûm...ezért kezdtem el tisztasági betétet használni bár ezzel is vigyázni kell, mert régen én sokat használtam és a végén már ettõl lett folyásom-gombás fertõzés.Így ha itthon vagyok inkább többször váltok fehérnemût..ezek ilyen itthoniak, de legalább nem zár el a betét..ki ki hogyan csinája de én jobban félek a gombásodástól.Ja és többet is tisztálkodom. Szerintem neked is ez van, mondjuk én érzem is , hogy sokszor a hólygomon ficánkol-élvezi a puha vízágyat biztos:) ha nagyon aggódsz kérdezz rá a dokidnál, de én sok embertõl hallottam ezt, reméltem, hogy megúszom de nem így lett.Jó babavárást.21hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat..Én is arra gondoltam, talán a vizelet lehet, mert a magzatvíz azért csak nem szivároghat több héten át, minden más tünet nélkül(remélem)dehát azért csak ott bujkál a kisördög, hogy mi van ha......de akkor látom nem csak nekem vannak hasonló "gondjaim":::) )))

Mennyi folyás a normális a terhesség alatt?

Mostanában olyan mintha ságás szín? lenne (pisis), viszketés, szag nincs.

Legjobb válasz: A sárga szin nem egészséges akkor sem ha nem viszket és nincs szaga. Terhesség alatt lehet bõvebb a folyás,de az fehér és tejföljellegû v. krémes.

A sárga szin nem egészséges akkor sem ha nem viszket és nincs szaga. Terhesség alatt lehet bõvebb a folyás, de az fehér és tejföljellegû v. krémes.
Jobb, ha megmutatod az orvosodnak. Én is folyton összeszedek valami gombát. Terhesség alatt nehezebb is kiírtani. Üdv, 32 hetes kismama

Mennyi idős terhességig normális a barnás folyás?

6hetes terhes vagyok,tegnap ota barnás folyásom van,dokinál voltam már van szivhang is.Normális lehet a barnás folyás?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is volt, ne aggódj. Azt mondják a 3. hónapig normális, mert a hormonok dolgoznak, és amikor elvileg megjönne, akkor jelentkezhet ilyen barnás pecsételés 1-2 napon át. De a 3. hónap után már nincs. 25 hetes kismama

Szia! Nekem is volt, ne aggódj. Azt mondják a 3. hónapig normális, mert a hormonok dolgoznak, és amikor elvileg megjönne, akkor jelentkezhet ilyen barnás pecsételés 1-2 napon át. De a 3. hónap után már nincs. 25 hetes kismama
H a doki azt mondja ninsc baj nyugodj meg. Az egész terhesség alatt több a hüvelyváladék, de ha nagyon zavar a folyás keress fel egy STD rendelést! A nõdoki nem tud ebben feltétlenül segíteni, de nem azért mert rossz orvos, hanem egy más szakma! STD szakrendelést minden bõrgyógyászaton csinálnak, õk tudják kitenyészteni a váladékot és megmondani mi okozza. Már ha fertõés az oka.
Szia! Szerintem érdemes felkeresned a dokidat, vagy felhívnod! Ha másért nem is, csak hogy megnyugtasson! Nem akarlak megijeszteni, csak segíteni! Nekem is ez volt 9 hetesen, bementem vizsgálatra, de akkor már nem voltak életjelek, sajnos. Pedig elõtte dobogott a szíve! Semmi mást nem éreztem, csak barnáztam! Van akinek gyógyszert írnak fel, ha barna folyása van, az segít! Remélem, nálatok minden oké!
Azonnal menj vissza. Lehet bent maradt vmi, az meg komoly gondot okozhat.
Lehet a méh üregen belüli fertõzés, menj vissza.
Nem normális ez az állapot, azonnal menj vissza. Valszeg befertõzõdött, vagy valami bent maradt. Ne várj, indulj azonnal.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat. ma engedtek ki a kórházból.. méhgyulladás :(

Mennyire normális a folyás, ha néha elég sok jön?

Tejszer?, és nem büdös...

Legjobb válasz: Ha nem viszketsz, és nem büdös, akkor nincs baj. Babát vársz?

Ha nem viszketsz, és nem büdös, akkor nincs baj. Babát vársz?
Ez a hormonszinttõl függ, a te korodban én is így voltam, sõt a terhességemig végig pedig már 27 vagyok.
A kérdező hozzászólása: NEM!!!!!! 17 vagyok
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!