Találatok a következő kifejezésre: Mennyi fizetést vissza (5 db)

Januárban baeadott adóbevallás (családi kedvezmény és kiemelt adózó). Mennyi járna vissza nettó 170 ezer ft-os fizetés és 1 gyermek után? Miért nem kaptuk meg?

Legjobb válasz: A nettó fizetés adózás szempontjából értelmezhetetlen fogalom, mivel a nettó az ami az adók és járulékok levonása után marad. Egy gyerek után havi 62500 Ft adóalapkedvezmény jár. Ez elvileg havi 10000 Ft plussz a nettóban. Hogy miért nem kaptátok meg azt meg a NAV tudja megmondani.

A nettó fizetés adózás szempontjából értelmezhetetlen fogalom, mivel a nettó az ami az adók és járulékok levonása után marad. Egy gyerek után havi 62500 Ft adóalapkedvezmény jár. Ez elvileg havi 10000 Ft plussz a nettóban. Hogy miért nem kaptátok meg azt meg a NAV tudja megmondani.

El szeretném adni a kocsimat, ami ki van vonva a forgalombol súlyadó nem fizetése miatt. Annak aki megveszi mennyibe kerül vissza rakatni?

érvényes rá minden papir. tehát van m?szaki is rajta még 2011.-ig

Legjobb válasz: Ami pluszkötlség az okmányirodában, az a 6000 Ft törzskönyv és az 580 Ft matrica. Ezen felül problémás lesz eljuttatnia eretedvizsgára, mivel ugye hivatalosan nem vehet részt az autó forgalomban, viszont április óta megszûnt a mobil eredetvizsálat. Tehát vagy trélerrel viszi el eredetvizsgára, vagy kér a rendõrségtõl útvonalengedélyt erre, hogy ezt az utat megtehesse.

Ami pluszkötlség az okmányirodában, az a 6000 Ft törzskönyv és az 580 Ft matrica. Ezen felül problémás lesz eljuttatnia eretedvizsgára, mivel ugye hivatalosan nem vehet részt az autó forgalomban, viszont április óta megszûnt a mobil eredetvizsálat. Tehát vagy trélerrel viszi el eredetvizsgára, vagy kér a rendõrségtõl útvonalengedélyt erre, hogy ezt az utat megtehesse.
Ez pontosan így van. Szóval nincs vele több baj, mint egy olyannal ami forgalomba van. Átiratja és már forgalomba is van. Nem tudom h létezike még útvonalengedély, h egy olyannal ellhetne vinni esetleg az autót.
Ez nekem túl egyszerûnek tûnik. Legjobb tudomásom szerint akkor lehet újra forgalomba helyezni, ha minden tartozást rendez a tulajdonos. Egyébként így is tûnik logikusnak, mert ha a tulajdonosváltás "nullázná" a fennálló tartozásokat, akkor a hiányzó gépjármûadót senki sem fizetné meg. Egyébként pedig ki kell fizetni az átírás illetékét (ezt sosem tudom, mennyi), kell egy új forgalmi, új biztosítást kell kötnie a vevõnek, aztán már lehet is vele autókázni.
Kedves 15:22-es! Elõs válaszoló vagyok. Én természetesen csak a PLUSZköltséget és problémákat írtam le, amik egy formgalomban lévõ autó átírásához képest jelentkeznek. Az átírási illeték, vagyonszerzésiilleték, új forgalmi ára, biztosítás természetesen alap, hogy vannak ennél is. :) A teljesítményadót szerintem az eladón kéne, hogy behajtsa az önkormányzat, az új tulajnak szerintem ehhez nincs köze.
Rendszámot lekapták róla?
A kérdező hozzászólása: még nem. csak levelet kaptam. természetesen engem nem az érdekel, hogy nullázodik a tartozásom. az utánna is fenn állna szerintem. csak az érdekel, hogy aki megveszi kell e fizetni, hogy vissza tegyék, vagy automatikusan ahogy megveszi átiratásnál vissza helyezik e.

Mennyi fizetést tarthat vissza leltárhiányra, ha már aláíratta a papírt, hogy nincs anyagi tartozásom?

Legjobb válasz: Ha aláírta, hogy nincs tartozásod, akkor nincs joga visszatartani pénzt.

Ha aláírta, hogy nincs tartozásod, akkor nincs joga visszatartani pénzt.


Mennyi lehet majd a fizetésem, ha gyesre megyek valamint vissza dolgozni és a fizetési alapom 125.500 Ft és a 2 év alatt összegyűlt szabimat ki kell vennem (46nap=kb 2 hónap)?

Bocsánat,hogy itt kérdezem,de gondolom vannak itt olyan anyukák,akik tudnak nekem segíteni.

Legjobb válasz: Ha szabin vagy ugyanannyit kapsz mintha dolgoznál majd tehát 125500 Ft+ GYES(28500FT) Gondolom a 125500 ft a bruttó béred tehát - adó és egyéb járulékok.

Ha szabin vagy ugyanannyit kapsz mintha dolgoznál majd tehát 125500 Ft+ GYES(28500FT) Gondolom a 125500 ft a bruttó béred tehát - adó és egyéb járulékok.
A kérdező hozzászólása: igen, a bruttó bérem
Akkor 122500- adó és egyebek + 28500 gyes, ennyit fogsz kapni míg szabadságon vagy.

Mennyit lesz a fizetésem, ha vissza megyek dolgozni a Densoba?

Van egy két éves kislányom,de vissza szeretnék menni dolgozni a Densoba.Mennyit kereshetek ott?

Legjobb válasz: Szalag mellett? Karbantartóként? Irodistaként?

Szalag mellett? Karbantartóként? Irodistaként?
A kérdező hozzászólása: Szallagként
A Densoban szalag mellett dolgozók minimálbért kapnak. Eszerint az oldal szerint 92.940 Ft-ot kell kapnod (elvileg). http://www.hrportal.hu/index.phtml?page=berkalkulator_2012&e..
ez hülyeség ez a minimálbér dolog attól függ milyen alappal vesznek fel , pláne há már elõtte dolgoztál ott de 108 körül lesz az alapod , ha nem több plusz a pótlékok


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!