Találatok a következő kifejezésre: Mennyi fizetést kérni egy (3 db)

Egy pultos állásra mennyit lehet kérni fizetés igénynek?

A fizetési igényt nettóban adjam meg?

Legjobb válasz: 90 ezer körül nettóba!De ez attól is függ hány órát kell melózni egy nap! De utálom mikor fizetés igyényt kérnek... nézik kit tudnak dolgoztatni legolcsóbban!

90 ezer körül nettóba!De ez attól is függ hány órát kell melózni egy nap! De utálom mikor fizetés igyényt kérnek... nézik kit tudnak dolgoztatni legolcsóbban!

Mennyi fizetést szokott kérni egy bejárónő/takarítónő?

Legjobb válasz: Szia! Én/Mi ezzel foglalkozunk. Egy normál napi takarításnál lakáson vagy kis irodában 800-2000.- ft a nettó órabér. Ne keverjétek össze az irodai alkalmazott takarítót vagy a hipermarketekben dolgozó takarítókat mert õk valóban 300-500.- ft között keresnek, ehhez társul a horror óraszámuk és így keresnek ?bejelentve? havi 80000.- körül. Nálam 800.- ft az alap amit én kifizetek egy alkalmazottnak óránként. De nagyon nehéz megbízható becsületes takarítót találni mert azért valljuk be ez egy bizalmi állás. Senki nem enged be szívesen idegeneket a lakásába/irodájába, hogy az ott a saját holmiai között pakolásszon, rakodjon, kimosson utánna, és stb. Ha találtál egy jó, megbízható bejárónõt BECSÜLD MEG! Engem a sajátom (bár én is ezt csinálom) a saját szemem elõtt lopott meg.

Szia! http://www.takaritas.xls.hu Nézd meg, precizek, ügyesek. Kimennek elõzetesen egyeztetni. nekem nagyon szimpi a hölgy!
Szia! Én/Mi ezzel foglalkozunk. Egy normál napi takarításnál lakáson vagy kis irodában 800-2000.- ft a nettó órabér. Ne keverjétek össze az irodai alkalmazott takarítót vagy a hipermarketekben dolgozó takarítókat mert õk valóban 300-500.- ft között keresnek, ehhez társul a horror óraszámuk és így keresnek ?bejelentve? havi 80000.- körül. Nálam 800.- ft az alap amit én kifizetek egy alkalmazottnak óránként. De nagyon nehéz megbízható becsületes takarítót találni mert azért valljuk be ez egy bizalmi állás. Senki nem enged be szívesen idegeneket a lakásába/irodájába, hogy az ott a saját holmiai között pakolásszon, rakodjon, kimosson utánna, és stb. Ha találtál egy jó, megbízható bejárónõt BECSÜLD MEG! Engem a sajátom (bár én is ezt csinálom) a saját szemem elõtt lopott meg.
Az én otthoni takarító nénim tõlem 4000 forintot kér egy alkalommal, hetente kétszer jön, 10-tõl 3-ig dolgozik, és minden csillog-villog. Porszívózik, felmos, ablakot pucol, wc-t, fürdõszobát takarít, de ha kérném, mosna, vasalna is. A takarítószereket én veszem, vagy ha épp nincs otthon valami, õ megveszi, és én külön kifizetem neki. Megbízható, ott merem hagyni egyedül a lakásban. Mástól 5000 forintot kér ugyanezért.
Szerintem attól is függ, hogy hol laksz: városban vagy kistelepülésen, esetleg olyan vidéken, ahol nagy a munkanélküliség. Logikus, hogy az utóbb említett helyen olcsóbban lehet találni takarítónõt. Nekem 400 Ft-os órabérért (évente szoktam emelni valamennyit) van egy nagyon megbízható takarítónõm, de kis faluban lakunk.
Haveromék takarítónõje tavaly még 500Ft/óra bérrel dolgozott... szerintem a legtöbb kb ennyit kér el.
A munkahelyemen dolgozó takarítónõ is 500- at kér óránként.
2000 Ft
500, - Ft/óra abban az esetben, ha kézpénzfizetési számlát ad. Különben ezen a téren is meg kellene szüntetni a "feketemunkát".
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy ennyit írtatok, most lett újra aktuális a dolog. Olyan szinten kidõltem itt a tavaszi nagytakarítástól, hogy megfogadtam, inkább megfizetem az árát, csak ne nekem kelljen ezt csinálni mégegyszer. Egy ilyen nagytakarítás jellegû dolog mennyibe szokott kerülni? Nagyon durva, mert hirdetést sehol nem találok a neten.
Azért "jobb" helyeken nem értékelik le ennyire az ember munkáját, hogy az órabér 500 ft (Mo-on a melósnak csak 400-500 forintos órabér jár). Az átlag órabér 1000 Ft. Ennyit igazán ki lehet fizetni! Aki takaríttat néha próbálkozzon meg a lakás teljes kitakarításával és utána lehet véleményt írni, hogy mennyiért is csinálná meg? Fõiskolával takarítok mert a koromnál fogva le vagyok írva?!

Mennyi a fizetése egy projektmenedzsernek, hány %-ot szoktak kérni egy projekt utógondozásáért?

Nyertünk egy pályázatot.A pályázati pénz lehívásával kapcsolatos feladatok ellátásának pénzbeni összege érdekelne.

Legjobb válasz: Br. 600.000 HUF körül… de attól függ, milyen területen. Ez az összeg pl.: IT

Br. 600.000 HUF körül… de attól függ, milyen területen. Ez az összeg pl.: IT


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!