Találatok a következő kifejezésre: Mennyi fizetést egy (432 db)

Mennyi fizetést kap egy honvéd őrmester, aki a Bercsényi László Különleges Műveleti Zászlóaljnál teljesít szolgálatot? Amikor külföldi misszióba mennek, akkor elég jó fizetést kapnak, de amikor itthon vannak, akkor mennyi a fizetésük?

Legjobb válasz: Erre a leg egyszerübb a Válasz Ithhon azért kevesebb a fizetésük mert itthon nincsenek veszélyben kint külföldön pedig veszélyeségi pótléktól mindent megkapnak. Amúgy meg lényegében mindegy hogy mien zászlóajnál teljesít szolgálatot Õrmesteri rangjához méltóan kap fizetést de a fizetéssel kapcsolatos dolgokat megtalállod a magyar honvédség hivatalos honlapján Http://www.honvédelem.hu Itt böngész rá

Erre a leg egyszerübb a Válasz Ithhon azért kevesebb a fizetésük mert itthon nincsenek veszélyben kint külföldön pedig veszélyeségi pótléktól mindent megkapnak. Amúgy meg lényegében mindegy hogy mien zászlóajnál teljesít szolgálatot Õrmesteri rangjához méltóan kap fizetést de a fizetéssel kapcsolatos dolgokat megtalállod a magyar honvédség hivatalos honlapján Http://www.honvédelem.hu Itt böngész rá

Egy személyi edzõ OKJ-s képzéssel mennyire lehet jól elhelyezkedni? Illetve mennyi lehet egy személyi edzõ fizetése? Mondjuk Budapesten?

Legjobb válasz: Ki akar elhelyezkedni attól függ. Ha egy versenyzõ, menni fog, másnak nehezebb. Fizetés? Olyan nincs! A személyi edzõ vállalkozó, a keresete attól függ, hány kuncsaftja van, egy edzés 3-5 ezer között mozog, ebbõl egy bizonyos százalékot kap a terem.

Ki akar elhelyezkedni attól függ. Ha egy versenyzõ, menni fog, másnak nehezebb. Fizetés? Olyan nincs! A személyi edzõ vállalkozó, a keresete attól függ, hány kuncsaftja van, egy edzés 3-5 ezer között mozog, ebbõl egy bizonyos százalékot kap a terem.
Szerintem nem fogsz belõle megélni, ha nem vagy versenyzõ.De ha pl. pultos vagy egy fittnes teremben és mellette foglalkozol személyi edzõsködéssel, akkor lehet belõle egy kis + pénz.
3-5 ezer? :O Ki az a hülye aki fizet ennyit egy edzésért? Már elnézést :D Persze én soha nem vettem ilyet igénybe azért furcsa azt hittem kevesebb. Jó persze gondolom vannak ilyenek csak pénzesnek kell lenni hozzá.
Ausztriában 30 euro egy edzés, nézd ehhez. Pl egy Vörös Zoli 10 ezerért tart edzést, és van vendége. Ahol edzettem tavaly 3 edzõ volt, mindig fullon voltak, igaz az luxus terem volt kb, azért jöttem el.
Jó, de Vörös Zoli fel tud mutatni ezt azt a múltjából. Egy kis "senki" (már elnézést) 0 versenyzõi múlttal, átlagos kondival elég sokat fog szívni mire kialakul egy vendégköre... ha kialakul.


Mennyi a nettó fizetése egy polgármesternek, egy 3000 fős településen?

Hol lehet ezt megnézni?

Legjobb válasz: A polgármester fizetését a képviselõ-testület szavazza meg. Van egy alap, ami tudomásom szerint 36 000 körüli összeg, ehhez szavaznak egy szorzót, így jön ki a fizetés. Maximalizálva 15nél van talán egy faluban, de ezekben nem vagyok biztos, törvényben benne van.

A polgármester fizetését a képviselõ-testület szavazza meg. Van egy alap, ami tudomásom szerint 36 000 körüli összeg, ehhez szavaznak egy szorzót, így jön ki a fizetés. Maximalizálva 15nél van talán egy faluban, de ezekben nem vagyok biztos, törvényben benne van.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Mennyi a fizetése egy állat mentőnek? És mennyire keresettek?

Legjobb válasz: Egy állat mentõnek ugyanannyi, mint egy épelméjûnek.(egybe kell írni az állatmentõt) Amúgy nem túl sok, a mentõsöknek elég rossz a fizetése.

Egy állat mentõnek ugyanannyi, mint egy épelméjûnek.(egybe kell írni az állatmentõt) Amúgy nem túl sok, a mentõsöknek elég rossz a fizetése.
Hát szerintem (Mondom szerintem)minél jobban teljesít, annál több a fizuja!Szerintem ez az idõzítéstõl függ, hogy mit hogy kap!De nem biztos hogy így van!:)

Mennyi fizetést kap egy pszichológus?

Legjobb válasz: Ez sok mindentõl függ...Mi a pontos végzettsége,tehát milyen szakképzésre járt (ha járt),milyen módszereket végzett.Hány éve van a szakmában,milyen területen és hol dolgozik,illetve mennyit.Mennyire 'híres': a nagyközönség által is ismert szakemberek jóval többet keresnek.Remélem semmit se hagytam ki :) Olyan 100.000 Ft szokott a kezdõ fizetés lenni,és onnantól határ a csillagos ég. pszichológus hallgató

Ez sok mindentõl függ...Mi a pontos végzettsége, tehát milyen szakképzésre járt (ha járt), milyen módszereket végzett.Hány éve van a szakmában, milyen területen és hol dolgozik, illetve mennyit.Mennyire 'híres': a nagyközönség által is ismert szakemberek jóval többet keresnek.Remélem semmit se hagytam ki :) Olyan 100.000 Ft szokott a kezdõ fizetés lenni, és onnantól határ a csillagos ég. pszichológus hallgató

Mennyit keres egy AMWAY-ügynök, illetve milyen fizetési rendszer van? Jutalékos vagy termékeket vásárolhat kedvezményesen, bizonyos forgalom után?

Legjobb válasz: Mennyit keres egy Amway-s ? Amennyit dolgozik! Nem úgy,mint a hétköznapi életben,aki itt okosan dolgozik,bármennyit kereshet.Csak rajtad áll, hogy mire tartod képesnek magadat.A fizetés korrekt,a bónuszrendszer a leglojálisabb. Menj el egy nyílt marketingre,ahol attól tudod megkérdezni,akinek tapasztalata van,nemcsak véleménye.

Mennyit keres egy Amway-s ? Amennyit dolgozik! Nem úgy, mint a hétköznapi életben, aki itt okosan dolgozik, bármennyit kereshet.Csak rajtad áll, hogy mire tartod képesnek magadat.A fizetés korrekt, a bónuszrendszer a leglojálisabb. Menj el egy nyílt marketingre, ahol attól tudod megkérdezni, akinek tapasztalata van, nemcsak véleménye.
Bocs, de pont azért kérdeztem rá, mert jelenleg nincs alkalmam elmenni ilyesmire.És az ilyen kirohanásos válaszoktól szerettem volna megkímélni magam. Mellesleg a "leglojálisabb" az azt jelenti, hogy "leghûségesebb bónuszrendszer"? :)
Röviden tömören válaszolok MLM rendszer ennek nézz utána.
Annak érdemes belekezdenie, aki olyan helyen dolgozik, ahol sok ember megfordul, tehát van arra lehetõség, hogy újra és újra más embereknek forgalmazhasson.Jó példa a környezetembõl:a barátnõm édesanyja tanár, számos helyre jár korrepetálni, talán ennek is köszönhetõ, hogy jobban tudja "teríteni" az árut, és még házalnia sem kell.(Az elsõ idõben kellett neki is, hiszen a "szamárlétrát" meg kell mászni/ a tanulópénzt meg kell fizetni)Igen, van ez a fajta "szerezz újabb ügyfélt"-dolog, de már az is félsiker, ha van állandó vásárlóköröd, akikre mellesleg nem gagyit sózol rá.(Amwaynél is mûködik a visszafizetéses rendszer, ezzel is sokan visszaélnek, ilyenkor pedig nem benned van a hiba, hanem az emberek alapmentalitásában)A termékek jó minõségûek, viszont elég drágák, de hidd el, vannak emberek, akik csak fitymálják õket a magas árfekvés miatt, amikor meg kiábrándulnak az olcsó, de sz*r (használhatatlan)termékekbõl, rájönnek, hogy a minõséget meg kell fizetni.Valaki azt tartja, hogy erõszakosak az ügynökök és tukmálnak.Kérdem én:A nagykereskedések nem bombáznak az akciós árajánlataikkal lépten-nyomon, meg még a reklámot is megfizettetik veled, mert az nekik bizony pénzbe kerül?!Persze, vannak, akik már az elején kiábrándulnak az egészbõl, mert engednek a környezetük lehúzó véleményére, illetve akkora elánnal indulnak, hogy õk majd ebbõl fognak megélni (ha nem, akkor meg le van sz_rva, nem csinálom tovább!), nem a piramis rendszer közepén kell ám elkezdeni karriert csinálni, amíg az "alap" sincs meg.Ha gondolod, átmehetünk privátra, biztosan sokan nem értenek itt velem egyet, ezért meg kár a gõzért.
Az Amway "ezer éve" futó projekt. Így ha kimész az utcára és elkiáltod magad, hogy Amwayt vásárolnál, tuti, hogy ötvenen állnak sorban, hogy õk is üzletkötõk... Kicsit túltelített a dolog, ez pedig pont az MLM miatt szükséges. MLM szinten azok járnak jól, akik elindítják, és az elsõ pár kör üzletkötõ, hiszen õk lesznek az "atyjai" az egész rendszernek. Aki már a sokadik szint utáni szintek alsó fertályában vannak, azok csak termelnek úgy, hogy nekik nem fogja megérni. Az Amwayba pedig már nem tudsz belépni "elsõ körösként", hiszen már mindenki azt csinálja.
belekóstoltam már jó pár éve.tényleg ezt akarod? belegondoltál a visszautasítások terhébe? szerintem nem!a sikertelenséget feldolgozni a legnehezebb! vannak erre persze ilyen teljesen kifordult, szinte már agymosás szintû kurzusok, amibe téged is belevisznek, hogy hogyan dolgozd fel= "ne csüggedj, ezzel is közelebb kerültél egy üzlethez..stb"-de ebbõl a vezetõk élnek csak jól-de kellenek az olyanok, mint te akiket bepaliznak, hogy dolgozz rájuk /a te munkád után jutalékot kapnak/.nekik megéri, te meg vagy e olyan értelmes, hogy átláss ezen az kábításon? sosem hallottál a piramis rendszerrõl?...tudod , van egy csúcsa-na! ezek járnak jól, akik elkezdték.
Mondjuk, ez valóban jellemzõ rájuk, hogy mellébeszélnek direkt, semmi konkrétumot nem tud meg tõlük az ember.
Az Avon/Oriflame stb. azért közkedveltebb, mert megfizethetõbb és nem akarnak belevonni senkit sem drasztikus eszközökkel se a vásárlásba, se a késõbbi forgalmazásba.
a saját forgalmad után akkor kapod meg a %-ot ha százalékot ugrasz, tehát ehhez ajánlott teljesíteni a személyes 200 PÉ-t
Jutalék 21%-ig, aztán jogdíj - ha nincs vállalkozóid, akkor csak termékekben veheted ki a pénzt Százalákugrás: 200 (3%) - 600 (6%) - ... - 10000 (21%) - Saját személyes 200 pont, azaz 3% A 200 pontnyi értékû forgalomból származó pénz 3%-át megkapom - Saját személyes 100 pont, plusz alattam levõ 100 pont, össz. 200 pont, azaz 3% Saját 100 pontnyi forgalom után 3%, plusz alattam levõ (csoport) 100 pont utáni 3% - Saját személyes 200 pont, plusz alattam levõ 400 pont, azaz 6% Saját 200 pontnyi 6%-os jutalék, plusz alattam lévõ megkapja a maga 3%-át, én pedig megkapom a különbséget, azaz 6-3=3% - Saját személyes 200 pont, plusz alattam levõ 9800 pont, azaz 21% Saját 200 pont utáni 21%, alattam levõ megkapja a maga 18%-át, én megkapom a maradék 3%-ot - Saját személyes 200 pont, plusz alattam levõ 10000 pont, azaz 21% Saját 200 pont utáni 21%, alattam levõ megkapja a maga 21%-át, én pedig 4%-os vezetõi bónusz kapok forrás: http://bigdreams.freeblog.hu/archives/2009/01/14/Matematika/
Nos, ez pontosan úgy van, hogy havonta pontokat kell gyûjtened.Kb 200 pontot.Minden terméknek megvan a saját pntértéke.Ezek lehetnek 1 ponttól akár 400 pontig is.Havonta min. 200 pontot kell forgalmaznod.1 pont kb 400 Ft, tehát 400*200.Ha megvan a 200 pontod, akkor megkapod a befolyt összeg 3%-kát.Ez önmagában nem sok, de erre még rájön az árrés, ami termékenként 20-30%.Utána jön az üzlet építés(ami nem kis feladat).Minél több embert be kell szervezned az üzletedbe, nekik is meg kell csinálni a havi 200 pontot és akkor te is kapsz utánuk jutalékot.(pl ha van rajtad kívül 2 embered, akkor ugye mind a hárman megcsináljátok a pontokat, ez összeadódik-600 pont-és akkor te megkapod a forgalom 9%-kát.)Azért lehet itt többet is keresni, de az borzasztó nagy munka, hosszú idõ, és sok idegesség.Ha további segítség kell, nyugodtan felkereshetsz([email protected])
én nem tapasztaltam semmi rosszat.Soha nem áltattak, kemény és lelkileg is megterhelõ, de olyan embereket tudhatok magam körül, akik maximálisan segítenek, a termékeket nem kell tukmálnod, nem kell mellébeszélned és nem ügynökösködünk.Az más dolog, ha valaki ilyet tapasztalt, ott valami hibádzott.Ettõl függetlenül 2 dolgot gondolj át.1:nem mindenki egyforma, nem hiszem, hogy bekellene skatulyázni e szerint az embereket.2:saját vállalkozással vajon mennyit kell dolgozni[hagyományosra gondolok], ha alkalmazott vagy, megélsz-e. Két kisfiam van, miattuk kezdtem bele, és azért, mert már bele fáradtunk abba, hogy ki sem látszunk a munkából, a párommal nem látjuk egymást, ráadásul nincs egyensúlyban a fizetésünk a munkánkkal.Jó döntést.
A kérdező hozzászólása: Szeretném, ha csak olyanok írnának, akik üzletkötõként dolgoznak ennél a rendszernél.Az AMWAY honlapját néztem, e-mailt is írtam (amire még nem reagéltak vissza).Ha esetleg valaki megosztaná a tapasztalatait, megköszönöm.
A kérdező hozzászólása: köszi, hogy megosztottad a kellemetlen tapasztalatokat, de szeretek belekóstólni mindenbe, amivel lehet, hogy nincs különösebb nyernivalóm, de legalább kipróbálom, és a saját bõrömön tapasztalom, aztán vonom le a következtetést.Továbbra is várom a válaszokat, ahol konkrétumokat is írnak, pl:jutalékos rendszer van-e stb, a kérdésem is errõl szólt.Egyenlõre információkat gyûjtök, hideget-meleget egyaránt.
Hogyha még aktuális a kérdésed, mert nem kaptál rá komplett választ, írj privibe és szívesen leírom Neked mailben, vagy skype-on/msnen, mert itt csak részleteket fogsz kapni a dologról. Én másfél éve foglalkozom vele és nagyon pozitív véleménnyel vagyok róla, nekünk mûködik:)

Mennyi fizetést kap egy árufeltöltő a Lidl-ben?

Legjobb válasz: Szia!Lidl-s vagyok. Nincs olyan munkakör,hogy árufeltöltõ:) Mindenki csinál mindent. Pakolás,kassza,takarítás. Lidl.hu-n megnézheted,hogy kinek mennyi a fizetése. Egy 6 órás dolgozó bruttó 105 ezret keres.

Szia!Lidl-s vagyok. Nincs olyan munkakör, hogy árufeltöltõ:) Mindenki csinál mindent. Pakolás, kassza, takarítás. Lidl.hu-n megnézheted, hogy kinek mennyi a fizetése. Egy 6 órás dolgozó bruttó 105 ezret keres.
A miénke van egy csajszi õ árut tölt és takarit neki olyan 95 körül van
Én azt szeretném tudni a Lidl szokott-e kiírni álláshirdetést, vagy be kell menni oda, és jelentkezni, hogy szeretnél ott dolgozni. Kell-e valamilyen végzettség, kihez kell menni, ha csak úgy bemész?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
Engem 6órásba bruttó 90.000-nel vettek fel
szia, nekem bruttó 450-es órabérem van :S nem valami nagy pénz.

Mennyi lesz a fizetésem? Egy gyermekes Bsc diplomás, pályakezdõ angol tanár vagyok. Most kezdenék az iskolában. Mennyi fizetésre számíthatok?

Legjobb válasz: nemtom, de valszeg komolyan befolyásolja az összeget, hogy ált suliban vagy szakközépben gimiben stb tanítasz e. Amúgy a szerzõdésedben minden ott van, és az interjún is elmondtak mindent, amit nem, arra rákérdeztél biztos. nemde? Ilyen talpraesettséggel már lehet, hogy eladtak prostinak. Amúgy ha állami suliban oktatsz (ez is fontos tényezõ), akkor a bértábla megmond mindent.

nemtom, de valszeg komolyan befolyásolja az összeget, hogy ált suliban vagy szakközépben gimiben stb tanítasz e. Amúgy a szerzõdésedben minden ott van, és az interjún is elmondtak mindent, amit nem, arra rákérdeztél biztos. nemde? Ilyen talpraesettséggel már lehet, hogy eladtak prostinak. Amúgy ha állami suliban oktatsz (ez is fontos tényezõ), akkor a bértábla megmond mindent.
A kérdező hozzászólása: Igazából, még nem írtuk meg a szerzõdést mert a tankerületi vezetõnek kell rábólintania (legalábbis az iskola igazgató elmondása szerint) Amúgy ez egy állami általános iskola és teljes munkaidõben dolgoznék.
nettó 120 körül most ha érint a béremelés.
Ha óránként ki kell írnod ezt gyíkhura, akkor inkább ne akarj nyomozó lenni.
1.Nem 2.120 ezer Ft 3.Nem 4.120 ezer Ft


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!