Találatok a következő kifejezésre: Mennyi esélyem lehet belőle (2 db)

Mennyi esélyem lehet, lehet belőle kapcsolat?

Van egy ismer?söm, aki nekem nagyon bejön, amikor vele voltam, akkor ott hülyültünk, viccelödtünk, meg szórakoztunk. Kérdezösködött fel?lem. Amikor többen voltunk, és én elkezdtem 1 másik fiuval sms-ezni, akkor ? állandoan hátranézegetett, nézte a telefont, és azt kérdezgette, hogy mir?l beszélünk?? Még nem volt barátn?je, nem tudom ez mennyit számithat. 16éves a fiu.

Legjobb válasz: Persze, hogy lehet belõle kapcsolat. De mivel még nem volt barátnõje, lehet hogy nem mer kezdeményezni, de ezek a jelek azt jeletik, hogy tetszel neki. Vedd a bátorságot és kérdezd meg, hogy járna-e veled.

Persze, hogy lehet belõle kapcsolat. De mivel még nem volt barátnõje, lehet hogy nem mer kezdeményezni, de ezek a jelek azt jeletik, hogy tetszel neki. Vedd a bátorságot és kérdezd meg, hogy járna-e veled.
A kérdező hozzászólása: Ááááh, azér én sem merek ennyire közeledni. Meg nagyon jól ismerem, és mivan ha az van, hogyha nem, akkor "elveszítem"?? Nem merem, ezt megtenni.
Szerintem is kicsit féltékeny lehetett. Ha szeretnéd, hogy legyen belõle valami, akkor szerintem ne nagyon kacsintgass másfelé, és ne adj rá okot, hogy féltékeny legyen, mert elronthatja az egészet. Amúgy meg majd jön minden magától, csak keressétek egymás társaságát. :)
Szijja! Hát ha még nemvolt barátnõje világos hogy nem meri megtenni az elsõ léépést. Csatlakozok: Tuti féltékeny és biztos valamilyen szinten bejössz neki:) Csak finoman kezdeményezz neki, beszélj vele többször akárhol, v telefonon esetleg msnen. Csak nagyon jol barátkozzatok meg egymással utána már nemfog csalodnisem ha megmondod neki hogy szereted:) sok sikert!!!
Az angol tudósok kiszámolták: 0, 00000025% az esélye 2100-ig.
Technikailag valami vagy élõ, vagy halott, ez a két fogalom kizárja egymást. Ettõl persze elméletben még elképzelhetõ olyan kórokozó, ami "agyatlanná" változtat de attól ugyanúgy élõ ember maradsz (feltéve, ha nem halsz bele ebbe az állapotba:D).
élõhalott semmiképp, de ma is vannak olyan betegségek ami agresszióhoz vezet és ettöl harapdálhatnak is és sok betegség terjed testnedvekkel
Remélem láttad moziban az új Kaptárt. Jó sz..r volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!