Találatok a következő kifejezésre: Mennyi esélyem lehet (321 db)

A barátomnak mennyi esélye lehet a kispest postára bejutni ha már beadta az önéletrajzát?

Általános iskolai végzettsége és egy eladói szakmája van

Legjobb válasz: Azért mert beadta az önéletrajzát még nem fog az esélye emelkedni. Amúgy attól is függ,hogy milyen munkakörre jelentkezett. Ha hajnali postásra,és újságkihordóra akkor van esélye.Ha postai dolgozó akar lenni,és bent a postán dolgozni,akkor ált. iskola + eladói végzettséggel 0 esélye lesz.

Azért mert beadta az önéletrajzát még nem fog az esélye emelkedni. Amúgy attól is függ, hogy milyen munkakörre jelentkezett. Ha hajnali postásra, és újságkihordóra akkor van esélye.Ha postai dolgozó akar lenni, és bent a postán dolgozni, akkor ált. iskola + eladói végzettséggel 0 esélye lesz.
Kézbesítõnek elég a 8 általános, ablakos felvevõnek legalább érettségi kell. Attól függ, hogy a kispesti postán keresnek-e embert jelenleg, mert a jelen helyzetben nem felveszik az embereket, hanem kirugdossák... De egy jó tanács: messzirõl kerülje a postát (csekkbefizetésen kívül) üdv: egy postás...
Szerintem elég sok esélye van, mostanában mifelénk sok kézbesítõt tanítgatnak repülni. :( Szerintem-ha nincs messze nektek-adja be a Soroksár 1-be is és az Erzsébet 1-be is.De elõre szólok hogy az egyik legrohadtabb melót választotta... Üdv:egy postás.

Mennyi esélye lehet a babának rögtön a fog. Gátló abbahagyása után?

Hátom hete hagytam abba a fogamzás gátló szedését. Egyenlőre még nem szeretnénk babát a párommal (már van egy három éves fiunk), de ha "becsúszna" természetesen örülnénk neki és megtartanánk. Úgy terveztük, hogy amíg a gyógyszer kiürül a szervezetemből, addig megszakítással védekezünk. Ez így volt az első terhességem előtt is, nem volt belőle probléma. Most viszont kicsit közönségesen fogalmazva az első "löket" belém ment (bocsánat, de ezt nem nagyon tudom szépen körülírni) és pont a peteérésem kellős közepén....persze ha volt peteérésem a gyógyszer abbahagyása utáni ciklusban. Viszont félidőben volt pici rózsaszínes folyásom utána meg tojásfehérje szerű lett, az meg a peteérés jele.... Számíthatok a babára, igaz?!

Legjobb válasz: Nem kell varni semmit. Sot nagyobb is az esely foleg ha a gyogyszer elott nem volt annyira rendazeres a ciklusod mert meg egy ideig megmaradhat ez a hatasa hogy rendszerezi a ciklust, talan a hormonok miatt nem tudom nekem a doki igy magyarazta. De mivel ha 2tabit kihagyaz akkor is kell mashogy vedekezni ezert az esely eleg nagy ha bbahagyod egybol. Nekem az elso fiam egy kimaradt bogyo miatt fogant a masodik rogton a tabi abbahagyasa utan. 18-an szedtem be az utolsot 28-an pedig osszehoztuk a tesot tavaly decemberben:)

Nem kell varni semmit. Sot nagyobb is az esely foleg ha a gyogyszer elott nem volt annyira rendazeres a ciklusod mert meg egy ideig megmaradhat ez a hatasa hogy rendszerezi a ciklust, talan a hormonok miatt nem tudom nekem a doki igy magyarazta. De mivel ha 2tabit kihagyaz akkor is kell mashogy vedekezni ezert az esely eleg nagy ha bbahagyod egybol. Nekem az elso fiam egy kimaradt bogyo miatt fogant a masodik rogton a tabi abbahagyasa utan. 18-an szedtem be az utolsot 28-an pedig osszehoztuk a tesot tavaly decemberben:)
Hát az én lányom hasonlóan fogant. :) Most 14 hónapos. Semmi baja nincs attól, hogy nem vártunk "amíg a gyógyszer kiürül". Azt terveztük, hogy adunk kb 3 hónapot ennek, és aztán aktívan próbáljuk õt létrehozni. :D Hát... nem sikerült várni 3 hónapot, az elsõ "meg nem szakításnál" megfogant, ez mondjuk már a tabletta szünet 2. hónapjában volt.
Én hallottam olyat is, hogy a tabletta abbahagyása után elõfordul, hogy mindkét petefészek elkezd egyszerre "dolgozni", így akár ikerterhesség is lehet belõle. Persze lehet, hogy ez nem igaz. Szerintem elõfordulhat, hogy teherbe esel.
A bátyám felesége így lett most terhes és ráadásul nem is tervezték és kapásból ikrei lesznek. Én nagyon sok ilyen esetrõl hallottam, hogy fogamzásgátló abbahagyás után megsokszorozódik az esély arra, hogy terhes leszel! Ezért is vannak úgy sokan, hogy akkor egybõl ikrek lesznek ráadásul! Van még viszont egy rossz tapasztalatom is ezzel kapcsolatosan, mert nemcsak a terhesség esélye nõ meg ekkor, hanem annak is, hogy esetleg nem terhesség jön létre, hanem ciszta. Ugyanaz a helyzet, csak ez a rosszabbik változata az egésznek. :( Úgyhogy erre is lehet számítani most és annak teljesen ugyanazok a tünetei, mint egy terhességnek. Szóval azért erre is készülj fel, mert ez is elõfordulhat sajnos. Én pl. cisztás lettem a fogamzásgátló abbahagyása után és terhességi tüneteim voltak hozzá. Azt hittem már sikerült, de sajnos nem. :( Azóta már nem volt cisztám szerencsére, viszont a baba sem akar jönni már lassan 2 és fél éve. :((
A kérdező hozzászólása: Nagyon jókat írtatok, köszönöm szépen!!! :) ) Azért a hármas ikreket kihagynám.... :) ) Vasárnap kellene megjönnie, de mivel most hagytam abba a gyógyszert, nem tudom mikorra várható pontosan. A gyógyszerszedés elõtt 28 napos ciklusaim voltak! Viszont ma volt egy kis rózsaszínes folyásom, ami lehet a beágyazódás jele... de lehet hogy csak a hormonok szórakoznak a tabletta után... Tök izgi!!!! :) )) Na majd nemsokára úgyis kiderül! :)
Nagyobb az esély fog.gátló abbahagyása után. Sokszor épp ezért használják a fogamzásgátlót meddõség kezelésére is. Terhesség tervezése fogamzásgátló után: Naponta felmerülõ kérdés, nem egyszerû a válasz. A következõk a személyes véleményem, részben szakma A petefészekben lévõ petesejt éretlen alakjai már a lánymagzat méhen belüli életében kifejlõdnek. A nemi érés megkezdõdésekor /8-10! évesen/ kezdenek ismét fejlõdni, hogy az elsõ menstruáció elõtt megérjen és kiszabaduljon az elsõ és így tovább, amíg a klimax el nem jön. Minden hónapban több is kiválasztódik, de általában egy lesz a domináns, ez jut el az ovulációig, a többi elsorvad, vagy a következõ ciklusban használódik fel. És ezek a következõ ciklusban felhasználódókról lesz most szó. Ezek okozzák a fogamzásgátló szedési hibájából származó nem kívánt terhességeket, hiszen ott ülnek szemfülesen, lehetõségre várva és elég egy kis megingás a gátlásban, hogy felszabaduljanak és készre érjenek. Ez a nem szép tulajdonságuk. Most jöjjön, ami szép és hasznos. Amikor több éves gyógyszer szedés után tervezetten jön a baba, a tankönyvek szerint 3 hónapig kell új éleetet élnünk, egészségesen és azátn jöhet a baba. Igen ám, de amikor a gyógyszer szedését abbahagyjuk, ezek az elõbb említett félig megérett, várakozó petesejtek tovább érnek és van peteérés, néha több is. Ezért kb rendszeres a ciklus a gyógyszer abbahagyása után néhány hónapig. Kb mire letelik az elõírt 3 hónap, addigra ezek elfogynak és elkezdõdik a vérzészavar, hiszen a petefészek nem tért magához az új tüszõk érlelésében. Tehát ekkor kezdve a baba programot jön a kudarc élménye.Természetesen van gyógyszer, pl Diane35, ami nem "csak" egyszerû hormont tartalmaz, ez után megfontolandó a szünet. De mivel ha tabletta /bármelyik/ mellett esik teherbe valaki, akkor sem ok a terhesség megszakítására, legalábbis nem orvosi indikáció /tehát védõnõ, csekk, csak 12. hétig/, ezért gondolom, nem hiba utána próbálkozni, a sikeresebb idõszakban, tehát a három hónapon belül. Vagy kivárni, de akkor nagy türelemmel, mert lehet, hogy csak fél-egy év múlva lesz pozitiv a teszt. Nekem mindhárom gyerek a gyógyszer abbahagyása utáni második hónapban jött össze.
Én is pont így lettem terhes. :) Vagyis én az abbahagyást követõ 2. hónapban. Mi is várni akartunk még, ezért megszakítással "védekeztünk", de aztán a 2. ciklus folyamán az egyik esetnél a férjem nem vette ki idõben, mert belefeledkezett a dologba. :) Pont a ciklusom közepén jártam, másnap reggel éreztem is, hogy fáj a petefészkem. Úgyhogy számítottunk rá, hogy így jönni fog a baba, és jött is. Szóval szerintem neked is nagy esélyed van rá.
4 évvel ezelõtt én is így lettem terhes. Decemberben nem szedtem, é januárban össze is jött a baba. És elötte nagyon rendszertelen volt a ciklusom... Szóval van rá esélyed szerintem neked is.
Lehet, hogy 3-as ikreket :D Az vicces lenne.
A kérdező hozzászólása: Ez nekem is eszembe jutott már.... Egy bébi jöhet, de kettõ... Jesszus... :) ) Pont most számolgattam, vasárnap kellene megjönnie. Hát nagyon kiváncsi vagyok! Bevallom õszintén izgulok rendesen... Azért okoz majd némi fejtörést, hogy hogyan oldjuk meg a helyzetet, de most már a sorsra bízzuk magunkat, meglátjuk mit szánt nekünk!?! :) )
Sziaztok azt szeretném kérdezni hogy én a ciklus közepén abbahagytam a fogamzásgátló gyógyszert mert babát szeretnénk és rá 3 napra megjött akkor ez a vérzés után van peteérésem?

Mennyi esélyem lehet? Mi a véleményetek? Teherbe eshetek még? Megköszönném ha esetleg konkrét eseteket leírnátok. Részletek lent!

Elmúltam 35.éves,évekig szedtem a fogamzásgátlót,3,5 évvel ezelőtt kivették a jobb oldali petevezetéket és a petefészket.Ez a harmadik hónap,hogy nem szedek fogamzásgátlót,de a két menszesz előtt ami 27-28 napra jött meg két-három napot mindig barnáztam.

Legjobb válasz: barátnõm jobb petefészkét is ki kellett venni daganat miatt, a másik is sérült. Minimális esélyt adtak nekik a természetes fogantatásra, mégis sikerült nekik!! A 2 fiúcska közt 3 év korkülönbség van, mindkettõ természetes úton fogant! Ja, és nem mellékesen 38 évesen hordta ki az elsõ babáját, minden gond nélkül! :-) szóval bármi lehet! :-) most akkor nincs olyan tüneted ,mint eddig? Vagy már késik is?

barátnõm jobb petefészkét is ki kellett venni daganat miatt, a másik is sérült. Minimális esélyt adtak nekik a természetes fogantatásra, mégis sikerült nekik!! A 2 fiúcska közt 3 év korkülönbség van, mindkettõ természetes úton fogant! Ja, és nem mellékesen 38 évesen hordta ki az elsõ babáját, minden gond nélkül! :-) szóval bármi lehet! :-) most akkor nincs olyan tüneted , mint eddig? Vagy már késik is?
A kérdező hozzászólása: Még védekeztünk eddig óvszerrel, csak a barnázás aggaszt.Még nem kezdtük el a baba projektet. Kicsit aggódom, hogy egyáltalán sikerül-e majd!
Szia. Én is így vagyok mint te.5. hónapja hagytam abba gyógyszert és menzesz elõtt barnáztam. Ez annak a jele, hogy a sárgatest elõbb elhal mint kellene ezért nem tud meg tapadni ha még meg is történt a nagy találkozás. Erre nekem a C vitamint és a premens tablettát mondta a nõgyógyász.
Szia! Szerintem menj el a nõgyógyaszhoz és kérj egy 3. és 21. napi hormonvizsgálatra beutalót. Vérvétel és ebbõl sok minden kiderülhet.
a 2-3 napos barnázás utalhat alacsony sárgatestre. Esetleg beszéld meg a dokiddal, hogy kérjetek egy hormonszintet 3, 21. napra.

Mennyi esélyem lehet, hogy ebből szerelem legyen?

16 éves lány vagyok. Van egy nagyon jó fiú barátom (21), akivel mindent megosztunk, egymásnak elmondjuk a titkainkat, megbízunk egymásban, és nagyon jó barátok vagyunk. Puszit mindig adunk egymásnak, és van amikor csak úgy megölel. Olyan heti 2szer szoktunk találkozni. Azt mondta, én vagyok (most) az egyetlen akinek mindent elmond, és akiben 100%-ig megbízik. A baj csak az, hogy van egy nagyon "jó" haverja, aki néha nem foglalkozik vele, átveri, de mégis ha az a fiú hivja ugrik, bár nekem is ha valami baj van rögtön ott lesz, de akkor is. (Jó lehet én akarok sokat)

Legjobb válasz: nem hiszem hogy ez a szeretlek a szerelemrol lenne szo...hisz nem is jartok ugyhogy nem modhatja hogy "szeretlek" abban az ertelemben legalabbis, de attol fuggetlenul lehet hogy vn nala eselyed, elore is sok sikert :) 15/f

nem hiszem hogy ez a szeretlek a szerelemrol lenne szo...hisz nem is jartok ugyhogy nem modhatja hogy "szeretlek" abban az ertelemben legalabbis, de attol fuggetlenul lehet hogy vn nala eselyed, elore is sok sikert :) 15/f

Mennyi esélye lehet egy kövér tizenkét évesnek modell szakmában?

Elég husis a estem, de az arcom és a csontozatom állítólag megfelel. Ez minden álmom... Ha lefogyok millyen esélyeim lehetnek? Hogy kezdhetnék neki a modellkariernek?

Legjobb válasz: alapból a vékonylányok 2%-nak van esélye a modellkedésre, akkor szerinted?:D

alapból a vékonylányok 2%-nak van esélye a modellkedésre, akkor szerinted?:D
Nagyon kevés lány lesz befutott modell. Különleges arc kell hozzá és megfelelõ magasság.
A modell lányok sajátossága, hogy vékonyak:D hacsak nem plus size modell akarsz lenni.. Azt meg így látatlanban ugye nem lehet megmondani, hogy milyen alakod lesz majd, ha lefogysz. De igaza van az elsõnek, minden lány modell akar lenni és kevésnek sikerül..
sztem , lehet szép az arcod de nem hinném hogy oylan különlegesen szép , inkábbhagyj fel ezzel mert csak magadat szégyenited meg , a lehetõségek adják majd magukat ha olyan különlegesen szép vagy akkor semmit nem kell csinálnod érte , hanem felfedeznek
Ha ez minden álmod, legalább olvass utána. Mivel gyakorlatilag nulla esélyed van. A kövér modellek eleve senkit nem érdekelnek(oké, már évek óta próbálják népszerûsíteni a plus size modelleket, de a nagy divatházak az életbe nem fognak plus size méretekkel dolgozni), meg magasnak is kell lenni hozzá. 16 év alatt kifutóra úgysem mehetnek, addigra meg el kell érni a minimum 173cm magasságot. És még mielõtt ezzel jönne valaki, fotómodellek nincsenek, ezt a fogalmat az álmodozó tinilányok találták ki, de a való életben nincs külön fotómodell. HA lefogysz, HA vagy már 16 éves, és HA magasabb vagy 173 cm-nél, akkor lehet reménykedni. Akkor menj el egy jó ügynökséghez(pl.:Icon).Ha ezek nincsenek meg akkor kár a gõzért, elvileg próbálkozhatnál kis gagyi "ügynökségekkel" akik bárkit felvesznek, de azok csak lehúzzák jó sok pénzzel a reménykedõ kiscsajokat.
Nincs esély. Fogyj le.
Semmi
0 esélye van szerintem...
Ostoba vagy. Pont akkor akarsz fogyókúrázni, amikor kezd kifejlõdni a szervezeted, beáll a hormonszinted, azaz kezdesz nõvé válni. Csak elkúrod az életed egy hülye álomért, amiért minden agy nélküli kisgyerek odavan!

Mennyi esélye lehet annak hogy teherbe estem pco-val? :/

Nem merek tesztet csinálni félek az eredménytõl...örülnék nagyon ha pozitív lenne :D .2 hete folyamatosan rosszul vagyok és hányok de volt menstruációm cypromixet szedek.Szóval hasonló emberek válaszát várnám mi lenne a teendõ várjak még vele? Kétségbeestem ...:S

Legjobb válasz: Most komolyan, mit vársz, mit válaszoljunk erre? Csinálj tesztet. A PCO-sok is szoktak néha teherbe esni, a PCO rontja az esélyt, de nem nullázza.

Most komolyan, mit vársz, mit válaszoljunk erre? Csinálj tesztet. A PCO-sok is szoktak néha teherbe esni, a PCO rontja az esélyt, de nem nullázza.
Nem értem... Ha gyereket akarsz, miért szedsz fogamzásgátlót?...
Én is azt szedem... Am csinálj tesztet :) elõzõ te pedig keress rá a PCOS-re és rájössz minek a gyógyszer
#2 válasza akkor is jogos, sõt! A fogamzásgátló csak elfedi a tüneteket, nem segít. Tesztet javaslok én is és dokivàltást, olyanra, aki rendes terápiát ír ki. Írj ha teszteltél, drukkolok, én annak idején minden ciklusban teszteltem, pedig semmi tünetem nem volt és csak kínoztam magam vele, pedig tudtam, hogy ígyse-úgyse jön meg idõben. Aztán kényszerrel leszoktattam magam róla és a legközelebbi teszt, amit valamilyen megérzés alapján csináltam -szintén semmi tünet - pozitív lett! :)
Nem kell rákeresnem, tisztában vagyok vele, mi az a PCOS. De ha vki gyereket akar, akkor még PCOS esetén is baromság a fogamzásgátló.

Mennyi esélyem lehet a babára? Mikor, hányadik hónapra sikerülhet? Részletek lent!

Én 36,a párom 35 éves. A jobb oldali petevezetékem és petefészkem nincs meg,sokszor barnázok menses előtt két-három napig. Néha fáj a hasam,olyan mintha kést forgatnának bennem.

Legjobb válasz: Nyugodj meg van esélyed babára! Nekem meg van mind a kettõ petefészkem és így is mindig a jobb oldalon van peteérésem. Én csak azt tudom mondani, hogy keress fel egy rendes nõgyógyászt vizsgáltasd ki magad (3. 21. napi vérvétel, cukorterhelés, petevezeték átfúvás, uh-s ciklus követés) Ha ezek megvannak keress fel egy jó endokrinológust mutasd meg neki is a leleteidet. A mensi elõtti barnázás általában progeszteron elégtelenségre utal, a szurkálás pedig sok mindenre utalhat. Nagyon drukkolok neked!

Nyugodj meg van esélyed babára! Nekem meg van mind a kettõ petefészkem és így is mindig a jobb oldalon van peteérésem. Én csak azt tudom mondani, hogy keress fel egy rendes nõgyógyászt vizsgáltasd ki magad (3. 21. napi vérvétel, cukorterhelés, petevezeték átfúvás, uh-s ciklus követés) Ha ezek megvannak keress fel egy jó endokrinológust mutasd meg neki is a leleteidet. A mensi elõtti barnázás általában progeszteron elégtelenségre utal, a szurkálás pedig sok mindenre utalhat. Nagyon drukkolok neked!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mi ez az érzés ami kerülget a babával kapcsolatban. Valami hetedik érzék, azt súgja nem fog egykönnyen sikerülni, a másik érzés ami kavarog bennem, az hogy mi van ha elsõre sikerül. Sajnos még albérletben lakunk, a párom gondosan ügyel, hogy az óvszer felkerüljön idõben, azt mondja albérletbe nem szülök, sajnos a hátvétel húzódik és lassan kifutunk az idõbõl.

32 éves férfinek mennyi esélye lehet a 20 éves lánynál? Működnek a hasonló kapcsolatok? Volt már valakinek benne tapasztalata?

Legjobb válasz: Pontosan annyi esélye van, amennyire hisz benne. Miért ne müködhetne? (Tapasztalatból)

Pontosan annyi esélye van, amennyire hisz benne. Miért ne müködhetne? (Tapasztalatból)
én most lettem 20, barátom 30, 2 éve vagyunk együtt...
Valtozo, valakinel müködik valakinel nem, de szerintem ez nem kortol függ, hanem összhangtol. A korban inkabb az a gaz, hogy az igenyek sokszor elternek. Pl egy 30as lehet mar gyereket akar, a 20as meg meg karriert stb. Ez azert fontos dolog, es nem hiszem, hogy jo feladni egy ilyen fontos elkepzelest egy masik fel miatt, ha nem vagy biztos benne. De ezt tisztazni kell mar a kapcsolat elejen, mielött eveket egymasba fektettek es rajösztök, hogy közeptavon teljesen mas elkepzeleseitek vannak. (ez lehet egy 22L-23F között is problema, de ebben nagyobb a valoszinüseg, de lehet kisebb problema is, amit mar hallottam, hogy egyik meg bulizni akart minden nap, masik mar komotosan otthon ülni. De ez tenyleg olyan, hogy 2 ilyen embernek sosem lesz problemamentes a kapcsolata)
Attól függ mennyi pénzed van !Ha sok lehet belõle valami
hááát, végül is aha, mûködhet!
nálunk 10 év a korkülönbség, ha érdekel valami írj... másfél éve vagyunk együtt...

Szerintetek mennyi esélyem lehet nála?

Van egy ismer?söm.. most múlt 17 (lány). Én 14 vagyok de ismer?seim szerint 16nak nézek ki. A lánynak borzasztó nagy szíve van és így miután megismertem 1 hétre rá belé szerettem. Tegnap nagyon leittam magam, hánytam meg alig voltam magamnál, megfogta a kezemet és sétáltunk egyet.. (segített kicsit kijózanodni, azért fogta a kezem) Viszont id?sebb nálam.. Szerintetek mennyi esélyem lehet nála? Nagyon belé estem :(

Legjobb válasz: esélyed sztem van de nem kéne annyit piálni 14 évesen

esélyed sztem van de nem kéne annyit piálni 14 évesen
A kérdező hozzászólása: nem terveztem annyit..csak nehezen tudja visszautasítani az ember..
14 évesen ennyire berugni... nem te vagy az búriusz? am lehet ennyibõl nem lehet megállapítani
A kérdező hozzászólása: Komoly a lány, érett.. Rettentõ szép de mit írjak róla?:D
pl hogy máskor hogy viselkedik veled
Bocsi, de elég esélytelennek tûnik..
A kérdező hozzászólása: MSN en bõbeszédû élõbe már nem annyira.. egyébként én sem látok esélyt sajnos a kapcsolatra..
akk meg nem is próbáld kár veszett ügybe az energia
A kérdező hozzászólása: Csak nagyon beléestem.. és amíg nem utálom meg/nem csalódok benne nehéz lesz elfelejteni az iránta érzett szerelmet.. :/

Õszintén! Mennyi esélyem lehet? Nem akarok feleslegesen reménykedni

A fiú 17 éves én 16. Egy suliba járunk. Õ elég népszer? én nem annyira. Elég helyes és nagyon sok lánynak tetszik. Én elég duci vagyok, de mások szerint szép. Nincs sok önbizalmam és nem merném leszólítani. Már kétszer beszéltünk, mind kétszer ? jött oda, de csak egy-egy mondatot. Van amikor bámul és méreget, de lehet csak azért, mert észrevette, hogy nézem..

Legjobb válasz: Ha bámul és méreget, akkor nagyonis jó esélyeid vannak.

Ha bámul és méreget, akkor nagyonis jó esélyeid vannak.
Hogy divatba jött mostanában a szerelem... Menj oda hozzá, részegen, és mondd meg neki, hogy szerinted õ egy nagyon szexi pasi, de nem akarsz tõle semmit. Nekem bejött anno.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!