Találatok a következő kifejezésre: Mennyi esélyem ha már két napja (3 db)

Mennyi esélyem van, ha már két napja 37, 1 a reggeli hőm?

Két napja mérem a h?m-et hüvelyben 37,1 volt mindkét nap. Elvileg holnap kellene megjönnie. Szerintetek lehetek terhes? Mikor teszteljek? Ha terhes vagyok szerintetek mennyi id?s? 28 naposak a ciklusaim!

Legjobb válasz: Ja! És már két napja hõhullámaim vannak! Az egyik percben majd megfagyok, a másik percben, meg olyan melegem van, hogy az csak na! :)

A kérdező hozzászólása: Ja! És már két napja hõhullámaim vannak! Az egyik percben majd megfagyok, a másik percben, meg olyan melegem van, hogy az csak na! :)
ha még fent van a hõd az jó, de még holnap lemehet, mivel akkor kellene megjönnie. Ha még akkor is fent marad, akkor nem fog megjönni, de ez nem egybõl a baba jele, hanem lehet csak egy szimpla késés. Nekem 6 napot késett, és a 7. megjött, de ezt a hõm is mutatta, mivel egybõl leugrott 36, 3-ra.
A hõhullám rajtam is rajtam van és némi kis émelygés. Szorítok hogy baba legyen, írd meg lécci hogy az lett-e Holnap már tesztelhetsz egyet. Elvikeben már mutathat valamit! Írd meg jó?
A kérdező hozzászólása: Még holnap nem csinálok tesztet, majd talán 7vége felé, ha kibírom addig, és ha addig nem jön meg! Remélem nem jön meg! Szorítsatok nagyon! Annyira szeretném! ANNYIRA! Dolgozom reggel óta, és most olyan fáradtság fogott el, soha nem szokott! A gyomrom reggel olyan volt, mintha égne, és most sem tökéletes! Olyan érzésem van, mintha éhes lennék, de nem tudok kajára gondolni! Ez van! :)
nyugodtan csinálhatsz már tesztet. hidd el ha babas vagy tuti kimutassa

Ha mar ket honapja nemszedem a fogamzasgatlot, most a Juniusi honap a harmadik! Tegnap is akcioztunk a parommal, de Szombaton lessz az a 14-dik napom menzesz elso napjatol szamolva! Mennyi az eselyem?

Ha sikerul milyen folyasok utalhatnak arra hogy terhesvagyok?

Legjobb válasz: A folyások nem utalnak terhességre. Ezt sokan félre értik. A beágyazódás idején jelentkezhet egy kicsi vérzés, barnázás de ez sem kell, hogy így legyen, nem mindenkinél jelentkezik. Remélem sikerül, majd akkor tesztelj, ha nem jön meg a várt idõre a mensid! Hajrá, szurkolok és írígykedek.

A folyások nem utalnak terhességre. Ezt sokan félre értik. A beágyazódás idején jelentkezhet egy kicsi vérzés, barnázás de ez sem kell, hogy így legyen, nem mindenkinél jelentkezik. Remélem sikerül, majd akkor tesztelj, ha nem jön meg a várt idõre a mensid! Hajrá, szurkolok és írígykedek.

Ha ket honapja mar nemszedem a fogamzasgatlo tabblettat! A Juniusi honap most mar a harmadik! Mennyi az eselyem ehonapba hogy sikerul teherbeesnem? 7-diken lessz a 14-dik napom a menzesz elso napjatol szamolva! Sikerulhet?

Legjobb válasz: Nézd!! Én tavaly augusztusban ugy voltam hogy pé-kor 3-szor lefeküdtem a párommal, és azt hittük hogy össze is jön. Azota semmi. De remélem neked hamar összejön. Inkább már a 9.naptol legyetek együtt kétnaponta.

Nézd!! Én tavaly augusztusban ugy voltam hogy pé-kor 3-szor lefeküdtem a párommal, és azt hittük hogy össze is jön. Azota semmi. De remélem neked hamar összejön. Inkább már a 9.naptol legyetek együtt kétnaponta.
Szia.Én okt.közepén hagytam abba a tabit, vártunk két hónapot és utána mindent bele volt.5 hónapos pocis vagyok:-) Azt mondják, hogy 2 lehetõség van: 1, vagy fogékonybb a nõ, 2, vagy nincs peteérése. Nekem a doki annó azt mondta, sûrü probálkozások közepette, ha nem sikerül akkor fél év után menjek vissza.
Ja, és szerintem innentõl kezdve 2 naponként legytek együtt, kb.10-12.-ig.Pontosan nem tudod kiszámolni a pé-d, ha nem rendszeres a ciklusod.Nekem a leírt módszerrel sikerült.
Szia! Én is pont igy hagytam abba a gyógyszert nekem is most jár le a 3 honap! Még nekünk sem sikerült bár annyira nem is dolgoztunk a témán! Ne stresszelj rajta ennyire majd jönni fog ha akar a baba:D!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!