Találatok a következő kifejezésre: Mennyi esélyem a vetélésra ha (3 db)

Akinek sikerült clostytol teherbe esnie annak meg maradt a baba? Mennyi esélye van igy a vetélésnek ha closty segitségével fogan a baba?

Legjobb válasz: Szio. Ugyanannyi eselye van a vetelesnek mint spontan ciklusban fogant terhesegkor.Az mar mas kerdes hogy closty utan sokan kapnak progipotlast ami a progielegtelensegbol szarmazo vetelesek nagy szazalekat megelozi.

Szio. Ugyanannyi eselye van a vetelesnek mint spontan ciklusban fogant terhesegkor.Az mar mas kerdes hogy closty utan sokan kapnak progipotlast ami a progielegtelensegbol szarmazo vetelesek nagy szazalekat megelozi.
Clostit szedtem én is 1 hónapig. A következõben mikor nem szedtem teherbe estem. PCOS-es vagyok. Most 23 hetes. A closti hatása több hónapig fennáll (SOTE II-n mondta a doki), így én utrogestant sem kaptam. Pedig 1 éve volt vetélésem. Ne gondolkodj ilyeneken. Ha ott a baba, akkor ott is marad. Erre gondolj. Minden jót!
A kérdező hozzászólása: én is kapok most utrogestont napi 3*1 de én az mert márciusban sajnos 7 hetesen felszivodott a baba.aztán kaptam closty kurát elsöt most 6 hetes kismama vagyok utrogestont kaptam márciusban is mivel volt barnázásom 2 szer napi 2*1 de nem segitett sajnos.most nincs semmi gond se görcs se barnázás .
Ha ott a baba, akkor el is mehet.Erre gondolj. További szépnapot.

Mennyi esélyem van a vetélésra ha a méhembe bevérzés van?

De elöre haladott terhességem van! 21éves vagyok! és szeretném meg tartani!

Legjobb válasz: mennyi idõs terhes vagy ? milyen fokú a bevérzésed?

mennyi idõs terhes vagy ? milyen fokú a bevérzésed?
A kérdező hozzászólása: állitolag 4-5 hetes lehetek és nem ne agy a bevérzésem vagyis a doki azt mondta!

Mennyi az esélye a műtéti befejezésnek, ha a keddi uh-on nem volt szívhang? Szerda óta szedek Ergam cseppet vetélés megindítására.

Csütörtökön már látni lehetett,hogy távozott a szikhólyag,és mellé jó nagy vérdarabkák. Azóta folyamatosan vérzek, nem darabos, viszont erős görcseim vannak.10 hétben voltam és csak 3 mm volt már a baba. Remélem elég lesz a csepp és nem kell műtét. Hétfőn kell viszzamenni.

Legjobb válasz: szerintem ha voltak bent nagyobb darabok is akkor kijött minden és nem kell mûtét. nagyon sajnálom, sok erõt nektek!

szerintem ha voltak bent nagyobb darabok is akkor kijött minden és nem kell mûtét. nagyon sajnálom, sok erõt nektek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!