Találatok a következő kifejezésre: Mennyi esélyem a vetélésra (18 db)

Miután kimutatja a HCG teszt a terhességet mennyi az esély a vetélésre?

Azt olvastam, hogy nem igazán jó ötlet tesztelni a 10-es er?sség? Hcg teszttel, mert már azt a korai terhességet is kimutatja ami nem tud maradni,és elhal, majd a mensivel együtt távozik.

Legjobb válasz: A vetélés esélye mindig fennáll,függetlenül attól,hogy milyen érzékenységû tesztel tesztelsz.Én egy sima tesztet csináltam,még a mensi elõtt és már az pozitív volt.27 hetes kismami

A vetélés esélye mindig fennáll, függetlenül attól, hogy milyen érzékenységû tesztel tesztelsz.Én egy sima tesztet csináltam, még a mensi elõtt és már az pozitív volt.27 hetes kismami
Szia! Így van. A vetélés esélye végig fennáll. Legnagyobb esélye az elsõ 12 hétben van. A 2. trimeszterben már csökken. Én is sima tesztet csináltam. 30 hetes kismami
Miért nem örölsz inkább, mint hogy a vetélésen gondolkodsz? Vetélés bármikor lehet, esélye 50%. Vagy lesz, vagy nem. Inkább élvezd:-) !!!
A vetélés kockázata a 12. hétig nagy. Az, hogy pozitív a teszted, az egy dolog. Az elején a kicsi kilökõdhet, illetve elhalhat az elsõ trimeszterben. De ne így állj hozzá!

Mennyi az esélye a vetelésnek, az első terheségnél? L/17 (terhes)

Mit tegyek ha be következik?

Legjobb válasz: Menj be a kórházba. Ha nem szeretnéd megtartani, akkor inkább abortusz. A vetélést nem lehet elõre kiszámítani, a szervezettõl és a természettõl függ a dolog. Görcsökkel és vérzéssel jár.

Menj be a kórházba. Ha nem szeretnéd megtartani, akkor inkább abortusz. A vetélést nem lehet elõre kiszámítani, a szervezettõl és a természettõl függ a dolog. Görcsökkel és vérzéssel jár.
Nincs szerintem ilyen statisztika, hogy mennyi az esély elsõ terhességnél. Kiszámíthatatlan, hogy kinél, hányadik terhességnél. Ha megkövetkezik, az is váratlan. Ilyenkor kórházba kell menni, mert ha benn marad valami, az fertõzést okozhat. Ilyenkor ultrahanggal megnézik, hogy tényleg elment-e a baba. Ha nem szeretnéd megtartani, akkor ne kísérletezz otthoni módszerekkel, mert annak csak te iszod meg a levét és a baba meg lehet, hogy megmarad.
Ráadásul betegen. Az elsõ vetélést amúgy nem CSAK úgy kell elképzelni, hogy teherbe esel, észreveszed, majd örülsz/nem örülsz és pár hét múlva elmegy. Lehet az elsõ fogantatást és beágyazódást majd vetélést észre sem veszed. (általában ez jellemzõ)

Akinek sikerült clostytol teherbe esnie annak meg maradt a baba? Mennyi esélye van igy a vetélésnek ha closty segitségével fogan a baba?

Legjobb válasz: Szio. Ugyanannyi eselye van a vetelesnek mint spontan ciklusban fogant terhesegkor.Az mar mas kerdes hogy closty utan sokan kapnak progipotlast ami a progielegtelensegbol szarmazo vetelesek nagy szazalekat megelozi.

Szio. Ugyanannyi eselye van a vetelesnek mint spontan ciklusban fogant terhesegkor.Az mar mas kerdes hogy closty utan sokan kapnak progipotlast ami a progielegtelensegbol szarmazo vetelesek nagy szazalekat megelozi.
Clostit szedtem én is 1 hónapig. A következõben mikor nem szedtem teherbe estem. PCOS-es vagyok. Most 23 hetes. A closti hatása több hónapig fennáll (SOTE II-n mondta a doki), így én utrogestant sem kaptam. Pedig 1 éve volt vetélésem. Ne gondolkodj ilyeneken. Ha ott a baba, akkor ott is marad. Erre gondolj. Minden jót!
A kérdező hozzászólása: én is kapok most utrogestont napi 3*1 de én az mert márciusban sajnos 7 hetesen felszivodott a baba.aztán kaptam closty kurát elsöt most 6 hetes kismama vagyok utrogestont kaptam márciusban is mivel volt barnázásom 2 szer napi 2*1 de nem segitett sajnos.most nincs semmi gond se görcs se barnázás .
Ha ott a baba, akkor el is mehet.Erre gondolj. További szépnapot.

Vetélés után a következő terhességből mennyi eséllyel születik egészséges baba?

Elég ijeszt?ek a statisztikák arra nézve, hogy ha az ember egyszer elvetélt, akkor utána milyen valószín?séggel hord ki egy babát. Örülnék, ha olyanok írnának, akiknek ez sikerült. Vetélés után vagyok, elkelne egy kis biztatás :)

Legjobb válasz: Csak általánosságokban tudok biztatót írni. Gondold végig saját hozzátartozóidat vagy ismerõseidet nagyon kevés olyan nõ van akinek pontosan annyi gyereke van mint amennyi terhessége volt. Egy-egy vetélés nagyon sok nõ múltjában ott van, és nagy többségük sem az elõzõ sem az utána következõ terhességeiknél nem volt semmi problémájuk.

Csak általánosságokban tudok biztatót írni. Gondold végig saját hozzátartozóidat vagy ismerõseidet nagyon kevés olyan nõ van akinek pontosan annyi gyereke van mint amennyi terhessége volt. Egy-egy vetélés nagyon sok nõ múltjában ott van, és nagy többségük sem az elõzõ sem az utána következõ terhességeiknél nem volt semmi problémájuk.
Nekem is volt vetélésem és én is ugyan ezt kérdeztem a dokitól. Azt mondta, hogy a vetélés nincs hatással a következõ terhességre. Egy új terhesség az egy teljesen új lap. 11. héten vettük észre, hogy már rég nem él a babám mûszeresen fejezték be. Jelenleg 40+3 hetes vagyok, tehát elvileg már kedden meg is szültem. Minden rendben már nagyon várjuk, egészséges kislány. Volt amniocentézis de nem a vetélés miatt, hanem a korom miatt.
Szia! 2003.-ban volt egy vetélésem hét hetesen. 2005. márc. terhes lettem gyógyszeres segítséggel. Terhességi cukrom lett, 34 hétre szültem. 2006. végén terhes lettem úgyan úgy csak gyógyszerrel, 2007. januárban elvetéltem 9 hetesen. 2008. januárjában 38 hétre szültem 3440gr és 55cm egy kislányt. Szeptemberben egyetlen egyszer nem vigyáztunk és terhes lettem. Most 28 hetes terhes vagyok. Nehéz volt a vetélések után, de van két gyönyörú gyerekem és úton a harmadik. Úgyhogy ne add fel sikerülni fog.
Csak bíztatni tudlak. Én 7 hetesen vetéltem el tavaly júniusban, akkor összeomlott bennem egy világ, mert senki nem tudott rá megfelelõ választ adni és a dokim is elkönyvelte, hogy beleestem a statisztikai átlagba. Mivel mûtéti befejezéssel történt, 3 hónapot kellett várnunk. Utána azonnal teherbe estem, ráadásul az elsõ uh-n kiderült, hogy ikreink lesznek. Most 26 hetes vagyok, a babák egészségesek és szépen fejlõdnek. Tudom, hogy most nehéz, de ne add fel, sikerülni fog! Én nagyon szorítok Neked!
8 és 10 hetesen veszítettem el babát (2004-ben és 2007-ben), most van egy 4, 5 hónapos kislányom. :) Teljesen egészséges. Utrogestan-t szedtem az elsõ 12 hétben, meg Elevitet, folsavat és magnéziumot. Hidd el, sikerülni fog! Szedd a vitaminokat, és csak pozitívan! Sok szerencsét! :)
Szia.Nekem is volt vetélésem meg küret is, rá 3hónapra terhes lettem és született egy egészséges, gyönyörû kisfiam aki már 6hónapos:D.Bizti sikerül nektek is ne keseredj el minden rendben lesz:) .Sok sikert. 6hós baba anyuja
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, jó ezeket olvasni :)

Spontán vetélés után mennyi esély van rá, hogy a következő terhességem is vetéléssel végződik majd?

Legjobb válasz: Nagyon sajnálom, ami történt. :( Szerintem, ha nem hormonális probléma miatt vetéltél el, akkor csak ugyanannyi, mint másnak, semmivel sem több.

Nagyon sajnálom, ami történt. :( Szerintem, ha nem hormonális probléma miatt vetéltél el, akkor csak ugyanannyi, mint másnak, semmivel sem több.
Szia! Annyi, mint bárkinek...:)
Ezt én is kérdeztem a dokimtól, aki csak ennyit mondott:"Vagy 0% vagy 100%."Szóval ezt senki nem tudja.most abban a cipõben vagyok mint te/10 hetes/, januárban elvetéltem.Már alig várom a 12.heti uh-t, remélem minden rendben lesz.Úgyhogy nem vagy egyedül
Lányok én nagyon kívánom Nektek hogy minden rendben legyen!!!! Nekem júniusban volt egy vetélésem, most újra próbálkozunk, és remélem 1 hét múlva + -at tesztelek! Remélem nálatok minden rendben lesz!!!!
köszi, a kérdezõ nevében is.már rám férne egy kis szerencse gyerek ügyben
sajnos én egymás után kétszer vetéltem el spontán 5 és 6 hetesen, a második után méhgyulladást kaptam, és 1 hónapra harmadjára is terhes lettem:) ) megsem jött a vetélés után, gyanus volt hogy 51 napjasemmi, 7 hetesen derült ki kaptam utrogestrant most a 11hét végén vagyok. hétfõn megyek a 12 uh-ra bizom minden rendben lesz. kicsit fájdogál a hasam, ezért aggódom is magamban. de bizom hogy ezt a kisbaba már meglesz. épp immunológiai vizsgálatra akartam menni mikor kiderült az ujjabb béby. izguljatok értünk:) fel afejjel és egészséget mindegyikünknek és babát:) ))
Teljesen együtt érzek mindenkivel. Nekem is volt 2006. novemberében egy vetélésem és most újra babát várok már a 28. hétben vagyunk. Tartsatok ki és ne adjátok fel. Valamennyit érdemes várni, mi 3 hónapig védekeztünk, aztán semmi. Sokáig azt hittük nem is lehet, de aztán amikor a legkevésbé számítottunk rá mégis megfogant a trónörökös :)
Elhiszem, hogy félsz a következõ terhesség miatt. Én is jártam ebben a cipõben, az elsõ 3 hónap végig félelemmel volt tele. De igyekezz ne rosszra gondolni. Ha ismét teherbe esel, pontosan tartsd be az orvos utasításait, pihenj, vigyázz magadra! Gyógyszer orvosi utasítás nélkül, röntgen, bármi ami terhesség alatt nem ajánlott kerüld el messzirõl. Ha mindent megteszel magatokért amit csak tudsz, van esélyed hogy majd kihord a következõ terhességet is! Én nagyon lelkiismeretes voltam. Egyáltalán nem biztos, hogy a következõ terhességed is vetéléssel végzõdik! Tudom ez nem biztos hogy vigasztal, de hugom is és én is így jártunk, "balesetnek" fogtuk fel, mással is megtörtént már, de mindketten egészséges gyereket szültünk következõ terhességünkbõl! Még egyszer: bizakodva várd a következõ terhességedet és csak pozitívan gondolkozz! Csupa-csupa jót kívánok Neked!

Mennyi esélye van a vetélésnek 14 hetes korban?

Legjobb válasz: 12hetes korig monják azt hogy kritikus idöszak a vetélésre.De én sajnos ismerwk olyat akinek 23hetesen vagy29hetesen halt meg sajna a baba.De szerintem ezen ne stresszeld magad az nem jó se neked se a babádnak.Ma már rengeteg vizsgálat létezik.Grat a babához:)28hetes kismama:)

12hetes korig monják azt hogy kritikus idöszak a vetélésre.De én sajnos ismerwk olyat akinek 23hetesen vagy29hetesen halt meg sajna a baba.De szerintem ezen ne stresszeld magad az nem jó se neked se a babádnak.Ma már rengeteg vizsgálat létezik.Grat a babához:) 28hetes kismama:)
12hétig 40% aztan mar csak 11%, de ezek csak számok! Vigyázz magadra, foleg vastag zokni mindig legyen a lábadon, mostmar huvososdik az ido !!!
én 13 hetes voltam amikor elvetéltem! de ne ez legyen elötted ne stresszeld magad az árt mindkettötknek! és gratulálok!

Majusban volt egy vetelesem 8. heten. Most ujra terhes vagyok, 7. hetben jarok, nem voltam meg orvosnal. Statisztikak szerint mennyi az eselye a mostani sikeres terhessegnek?

Keresek valakit aki hasonlo cipoben jar mint en, hogy elviselhetobb legyen a varakozas az elso uh-ig.Nem szeretnek aggodni, de neha ram tor a para es felek hogy mi lesz ha O sem marad meg. Hatha van valaki akivel tudnank biztatni egymast! Meg az lenne a kerdesem, hogy lehetseges hogy a magne B6tol legyen hanyingerem? Boldog babavarast mindenkinek!

Legjobb válasz: Nekem októberben volt missed ab-om, de jan.6-án már pozit teszteltem, a doki gyógyszert se írt, mert nem volt panaszom és ez ma is így van, most 36 hetes vagyok. Ne izgulj, nagy eséllyel most minden rendben. Boldog babavárást :)

Mi újság veletek? Voltál már a 12. heti UH-n? Én jövõhét szerdán megyek. Nagyon izgulok, most újból törnek rám a parák!
Nekem októberben volt missed ab-om, de jan.6-án már pozit teszteltem, a doki gyógyszert se írt, mert nem volt panaszom és ez ma is így van, most 36 hetes vagyok. Ne izgulj, nagy eséllyel most minden rendben. Boldog babavárást :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon orulok, gratulalok! :) irok majd en is, remelem minden rendben lesz!
A kérdező hozzászólása: Jovoheten meg eldontjuk, hogy megyunk e, kikerem az orvosom tanacsat, ha o ajanlani fogja, akkor megyunk, amugy nem szeretnek. Nagyon varom az ujabb ultrahangot, amig nem erzem hogy mozog bennem, olyan hihetetlen az egesz terhesseg.
Örülök, hogy minden rendben és írtál! Ti mentek Integrált vagy Komplex tesztre? Mi most ezen agyalunk, és hogy hova menjünk, ha megyünk? De jó neked, hogy csökkent a rosszullét! Én nagyon émelygek, meg ez a meleg is elviselhetetlen.
A kérdező hozzászólása: Jaj nagyon megnyugtato dolog ez az ultrahang, csak ne aggodna annyit az ember elotte . 24mm a crl, 2 het es mi is megyunk a 12.hetire . annyira boldog vagyok, remelem nem jon vissza az az aggodas ami eddig volt ! Minden jot, ha van kedved majd irj, hogy hogyan fejlodtok! Akinel pedig enyhulnek a terhessegi tunetek ne a legrosszabbra gondoljon egybol, mert mar nekem is csak enyhe hanyingerem van, neh van csak mellfeszules, faradtsasg is elmult, es megis minden rendben van :)
Minden rendben volt az UH-on, Crl: 12, 1mm, szívhangot is hallottunk. Pillanatnyilag nagyon megnyugodtam, nagyon boldog vagyok, de már most aggódom is a 12heti uh-t várva. Te is írd majd meg mi volt! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: aug 24-re van idopontom, ha minden jol alakul, akkor leszek 8hetes es 5napos. Nagyon varom mar hogy ott tartsunk !:) Remelem minden rendben lesz!
Köszi! Ès te mikor mész orvoshoz?
A kérdező hozzászólása: koszi szepen! :) Drukkolok Neked en is, majd irj hogy mi volt az orvosnal! addigis minden jot Neked!
Nekem márc. végén volt missed ab-om, ma vagyok mensi szerint 7hetes. Csütörtökön megyek dokihoz. Eddig nyugodt voltam, tegnap óta nagyon parázok. Amúgy van már egy 2éves kisfiam, és õ elõtte is volt már egy vetélésem. Kisfiammal problémamentes boldog terhességem volt. Szorítok neked is! Boldog babavárást, és próbáljuk mondogatni magunknak, hogy most minden rendben lesz!
Szia! Nekem okt. 20-án volt egy missed ab. :( Decemberben újra sikerült, most a 37. héten vagyunk és eddig minden rendben, minden eredményem jó :)
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a biztatast, maris sokkal nyugodtabb vagyok , ha Nektek sikerult, nekem is biztosan fog :) Remelem legalabbis. Probalok csak pozitivan gondolkozni, de neha nem konnyu, mindenesetre kaptam egy kis erot Toletek, koszonom!
Szia! Nekem 9 hetesen halt el a babám! Utána rá a 2.mensim már nem jött meg! :) Nagyon féltem, de megmaradt! Bár a terhességem elején volt 1 hematómám és véreztem, nagyon féltem. Állítólag, ha átlépsz az akkori héten, ahol történt a baj, utána már kicsi az esély (bár szerintem ezt csak a megnyugtatásomra mondták) Mindenesetre én nagyon féltem végig és addíg el sem hittem, h babám lesz, amíg meg nem szültem! Most a szobájában alszik az én gyönyörû 5hónapos kislányom! Nyugi, minden rendben lesz! Én egyébként használtam az elsõ 12 hétben utrogestan kúpot, tuti ami tuti a dokim felírta! A MagneB6-tól pedig nem hiszem, h hányingered lehet, inkább terhesség miatt van! Én 12. hétig nagyon rosszuk voltam! :S Szóval nyugi és jó babavárást neked!
A kérdező hozzászólása: Igen, a teherbeesessel nem volt gond :) Vitamint szedek, 3mg folsavat minden nap, de elevitet csak minden masnap, mert rettentoen hanyingerem van tole. Az igaz hogy mindaddig amig a testhomersekletem nem esik vissza addig nem lehet baj odabent? Koszonom a biztatas, minden jot Neked is!
hú én nem értek ehhez, de gratulálok remélem minden rendben lesz, milyen hamar teherbe estél :) szerintem minél hamarébb menj orvoshoz, õ majd segít abban vagy valami gyógyszerrel ilyesmi, ami megakadályozná hogy elvetélj megint , pihenj sokat szedj vitamint, ! 27 hetes kismama

3 vetélés után mennyi az esély a babára?

már van két kislányom és utánnuk volt 3 vetélésem, mind a 3 nagoyn hamar összejött és persze a lányaim is.

Legjobb válasz: mindíg van esély a babára fõleg ha van már két gyereked, mert ha valami komolyabb lenne nem is esnél teherbe lehet, hogy csak jobban kéne vigyáznod magadra. dokit kérdezted már???

mindíg van esély a babára fõleg ha van már két gyereked, mert ha valami komolyabb lenne nem is esnél teherbe lehet, hogy csak jobban kéne vigyáznod magadra. dokit kérdezted már???
A kérdező hozzászólása: igen kérdeztemés azt mondta hogy csak próbálkozzunk.
Szia. Nálam is hasonló a helyzet. 2 fiam van, az elmúlt 2 évben 2 missed ab-om volt, az utolsó decemberben. Mindkettõ 14 hetes volt. Azóta nem sikerül teherbe esnem, vagy csak nem jó idõpontban próbálkozunk. Már eléggé ki vagyok ezen borulva, hogy már megint nem sikerült.
A kérdező hozzászólása: szia én is így vagyok mondjuk én vaalhol olvastam hogy minden mûtét után egyre jobban csökken az esély a babára ezért kérdeztem, neked mit mondtak az orvosok miért nem sikerül? én most voltam hormonviszgálaton ott minden rendben volt nincs cisztám se de már majd megõrülök hogy legyen

Mennyi esélyem van a vetélésra ha a méhembe bevérzés van?

De elöre haladott terhességem van! 21éves vagyok! és szeretném meg tartani!

Legjobb válasz: mennyi idõs terhes vagy ? milyen fokú a bevérzésed?

mennyi idõs terhes vagy ? milyen fokú a bevérzésed?
A kérdező hozzászólása: állitolag 4-5 hetes lehetek és nem ne agy a bevérzésem vagyis a doki azt mondta!
Minden eséj meg van. Ne idegeskedj, pihenj. Gratula.
Nekem is vetélés után egybõl összejött a baba. Egyszer megjött utána pontosan 28 napra, de utána már nem, és a héten remélem szülünk, 39 hetes vagyok:) Ne aggódj, ott a baba és ott is fog maradni, csak erre gondolj! Boldog babavárást!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!