Találatok a következő kifejezésre: Mennyi esélyem a (2455 db)

Németországban élünk.26 hetes vagyok, a lányom 22 hónapos. Karácsonyra megyünk a szüleinmhez haza (Mo) Mostmár félek töle. Mennyi esély a vírus elkapására? Mi lehet az tgazság az elhunyt kismamáról?

Növérem családja be van oltva,apum is.Anyut nem lehet.....

Legjobb válasz: Nem hinném hogy Németország vírusmentes ország. Ugyanannyi esélyed ott megkapni mint itt. emiatt nem kéne félni. csak a miheztartás végett: 10 millió 700.000 emberbõl eddig H1N1 miatt bizonyítottan 8 haltak meg Õk is le voltak gyengülve vagy egyéb krónikus betegségük volt. Szezonálisban legalább 10x ennyien meghalnak. A világon meg maláriában NAPONTA 3000 ezren. Nem kéne félni a H1N1 tõl ha be vagy oltva ha nem.

Nem hinném hogy Németország vírusmentes ország. Ugyanannyi esélyed ott megkapni mint itt. emiatt nem kéne félni. csak a miheztartás végett: 10 millió 700.000 emberbõl eddig H1N1 miatt bizonyítottan 8 haltak meg Õk is le voltak gyengülve vagy egyéb krónikus betegségük volt. Szezonálisban legalább 10x ennyien meghalnak. A világon meg maláriában NAPONTA 3000 ezren. Nem kéne félni a H1N1 tõl ha be vagy oltva ha nem.
Itt jó nagy hírverést csinálnak az egésznek.
ja igazad van. bocsi.
nem egyrõl beszélünk. A 18 éves fiú volt fogyatékos. A 24 éves viszont makkegészsélges volt, sportolt, meg minden.
az a 24 éves gyerek fogyatékos volt és tulsulyos de mindegy....
A kérdező hozzászólása: Akkor hasonló a gondolkodásunk.Nálunk aza jó, hogy kistelepülésre megyünk, egy kis faluba......Igaz tervezünk ismerösökhöz látogatni, meg egy kicsit va´sárlni, de lehet, hogy kihagyom.... Majd meglátom ha ott leszünk.
hasonlo a dilemmam. olaszorszagban elek, 13.-an repulok haza, otthon pesten leszek 10 napig, tomegkozlekedni fogok + repulozni. eddig csupa rosszet hallottam. itt is van nalunk h1n1, de itt foleg itthon vagyok (kis telepules), kocsival kozlekedek es nincsenek olyan zsufolt helyek, mint pesten, ami ott elkerulhetetlen lesz. aggodom en is, beoltatni nem merem magam, , meg mar keso is lenne (2 het kell a vedettseghez), vettem kezfertotlenito zselet, szajmaszkban fogok utazni (sokaknak nevetseges lehet, de szerintem inkabb felelosegteljes) es a metron, buszon kesztyut fogok huzni es abban kapaszkodok. lehet, hogy tulzas, de ez a minimum, amit a kisbabam egeszsegeert megtehetek. jo utazast nektek (is)! es boldog babavarast! 25+3 km
A kérdező hozzászólása: Szia utolsó. Èn is írtam. :)
írtam privátban
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
A médiában azt mondják, hogy a kismama tüneteit nem vette komolyan a háziorvosa és hazaküldte pihenni és gargarizálni. Így lett komoly szövõdménye.

Mennyi esely a teherbeesesre?

Ma a ciklus 16.napjan vagyok,mara lett pozitiv az LH teszt!Egyutt voltunk a ferjemmel,utana kb fel orat fekudtem,kiparnazva a fenekemet,de sajnos miutan felalltam,ki is folyt eleg sok! :( Szerintetek igy kevesebb az esely?

Legjobb válasz: Persze, aminek el kell jutnia, az el is jut, természetes, hogy nem marad minden odabent. :) Szurkolok nektek!

Persze, aminek el kell jutnia, az el is jut, természetes, hogy nem marad minden odabent. :) Szurkolok nektek!
Nem akarlak megbántani, de éppen ezért nem fogsz teherbe esni, mert ilyeneken agyalsz.Belõlem mindig kifolyt, sõt fél percet sem feküdtem, nem méghogy kipárnáztam a fenekemet.Ha a baba akar, akkor jönni fog hidd el!De azért nagyon drukkolok! 8+5 hkm
én szex után rögtön felkeltem és letusoltam. ennek elleneré elsõre összejött a baba :) nem ezen fog múlni :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon boldogok lennenk ha sikerulne! Fogamzasgatlot szedtem 2 honapig mert cisztam volt, de mar elmult, remelem most sikerul!!!!

Tapasztalatok? Mennyi esély a babára?

mondjátok el ti is tapasztalataitokat nálatok, hogy volt. utolsó menszeszem dec.6. án volt, 22.én volt peteérésem vagyis aznap éreztem görcsöket, krémes folyásom volt. 21.én voltam együtt a párommal este. mennyi esély a babára? kevés volt az az egy alkalom? vagy nem volt jó az idõzités? szivesen meghallgatnám más véleményét. nagyon szeretnénk egy kisfiút :)

Legjobb válasz: A krémes folyás nem jelent pét. akkor általában inkább tojásfehérjéhez hasonló nyúlós nyák van. Nekem sosem volt ilyenem:) ezért is ajánlom a ovu.tesztet. a mensi elsõ napjától számított (ált.) 14. napon v környékén lehet számítani az ovulációra, ha fiút akartok akkor pontosan az ovu napján legyetek együtt, mert a fiúk gyorsabbak:)) a 21.én elkaphattátok, szurkolok. Nekem a 9. dpon már halvány pozi volt a teszt de a tutit csak a 10-12. en láttuk:) addig türelem, és szeressétek egymást:)

A krémes folyás nem jelent pét. akkor általában inkább tojásfehérjéhez hasonló nyúlós nyák van. Nekem sosem volt ilyenem:) ezért is ajánlom a ovu.tesztet. a mensi elsõ napjától számított (ált.) 14. napon v környékén lehet számítani az ovulációra, ha fiút akartok akkor pontosan az ovu napján legyetek együtt, mert a fiúk gyorsabbak:) ) a 21.én elkaphattátok, szurkolok. Nekem a 9. dpon már halvány pozi volt a teszt de a tutit csak a 10-12. en láttuk:) addig türelem, és szeressétek egymást:)
Ha 22-én volt peteérésed, akkor jókor voltatok együtt és egy alkalom is elég
A kérdező hozzászólása: folyásom nem szokott lenni aznap volt csak és nyúlós is volt de fehéres szine volt. + a görcsök onnan gondoltam az ovut. nagyon remélem, hogy sikerül. köszönöm a válaszokat :)
Nem vezetsz görbét?
A kérdező hozzászólása: nem :/

Menstruáció előtt 1-2 nappal mennyi az esélye a teherbeesésnek?

Legjobb válasz: Hány pont ugyanilyen kérdést dobott fel a keresõ, mielõtt kiírtad a kérdést? Milliószor le lett írva, hogy a terhesség esélye nem egy dologgtól függ. Nem olyan, hogy menstruáció elõtt 5%, utána 10%, máskor meg 25%. Nem. Millió dolog játszik, kezdve a pasi ondójának minõségétõl akár az étrendedig. Ha nagyon nagy átlagot nézünk, akkor persze meg lehetne mérni a kérdésedre a választ, például ha fognánk 10000 nõt, és mind a menstruáció elõtt 1-2 nappal szexelne, és megmérnénk, hogy hányan estek teherbe. Ilyen vizsgálatot nyilván soha senki nem végzett. Ebben a 10000 nõben ugyanakkor lenne 2-3 meddõ, meg olyan, akinek a pasija meddõ, meg olyan is, aki szuperérzékeny, vagy a pasijának szupersok spermája van. Ha kijönne, hogy mondjuk 10000-bõl 50 esik teherbe, akkor se tudjuk KONKRÉTAN, hogy a TE SPECIÁLIS esetedben mennyi az esély. Honnan tudjuk, hogy a te pasidnak nincs-e extrém sok fickós ondósejtje? Vagy épp extrém kevés? Lehet, hogy meddõ vagy? Lehet, hogy szuperérzékeny vagy? Nem tudjuk. Nagyon sok nõ "védekezik" ezzel a módszerrel és nem esnek teherbe. Õk meg vannak gyõzõdve arról, hogy ez a módszer mûködik, holott néhányuknak csak szerencséje van, mások amúgy se esnének teherbe, mert meddõk, egy részük pedig 5 próbálkozás után azt hiszi, hogy biztonságban van, és hatodikra vagy hetedikre mégis teherbe esik. Van, aki még 100 után sem. Szóval hogy neked konkrétan mennyi esélyed van, azt nem tudjuk. De tegyük fel, hogy azt mondjuk, 1 a millióhoz. Ez azt jelentené, hogy millió ilyen szexbõl 1 teherbeesés lesz. Bevállalnád? Azt mondanád, hogy áhh, egymillió az olyan kicsi esély, hogy belefér? A kicsi esélyû dolgok is megtörténnek. A lottón is nyernek néha. Ha mégis tehrebe esel, akkor vígasztalni fog, hogy alig volt rá esélyed? Szóval: védekezz.

Hány pont ugyanilyen kérdést dobott fel a keresõ, mielõtt kiírtad a kérdést? Milliószor le lett írva, hogy a terhesség esélye nem egy dologgtól függ. Nem olyan, hogy menstruáció elõtt 5%, utána 10%, máskor meg 25%. Nem. Millió dolog játszik, kezdve a pasi ondójának minõségétõl akár az étrendedig. Ha nagyon nagy átlagot nézünk, akkor persze meg lehetne mérni a kérdésedre a választ, például ha fognánk 10000 nõt, és mind a menstruáció elõtt 1-2 nappal szexelne, és megmérnénk, hogy hányan estek teherbe. Ilyen vizsgálatot nyilván soha senki nem végzett. Ebben a 10000 nõben ugyanakkor lenne 2-3 meddõ, meg olyan, akinek a pasija meddõ, meg olyan is, aki szuperérzékeny, vagy a pasijának szupersok spermája van. Ha kijönne, hogy mondjuk 10000-bõl 50 esik teherbe, akkor se tudjuk KONKRÉTAN, hogy a TE SPECIÁLIS esetedben mennyi az esély. Honnan tudjuk, hogy a te pasidnak nincs-e extrém sok fickós ondósejtje? Vagy épp extrém kevés? Lehet, hogy meddõ vagy? Lehet, hogy szuperérzékeny vagy? Nem tudjuk. Nagyon sok nõ "védekezik" ezzel a módszerrel és nem esnek teherbe. Õk meg vannak gyõzõdve arról, hogy ez a módszer mûködik, holott néhányuknak csak szerencséje van, mások amúgy se esnének teherbe, mert meddõk, egy részük pedig 5 próbálkozás után azt hiszi, hogy biztonságban van, és hatodikra vagy hetedikre mégis teherbe esik. Van, aki még 100 után sem. Szóval hogy neked konkrétan mennyi esélyed van, azt nem tudjuk. De tegyük fel, hogy azt mondjuk, 1 a millióhoz. Ez azt jelentené, hogy millió ilyen szexbõl 1 teherbeesés lesz. Bevállalnád? Azt mondanád, hogy áhh, egymillió az olyan kicsi esély, hogy belefér? A kicsi esélyû dolgok is megtörténnek. A lottón is nyernek néha. Ha mégis tehrebe esel, akkor vígasztalni fog, hogy alig volt rá esélyed? Szóval: védekezz.
egyik lanybaratom lefekudt a baratjaval. gumival. kiszakadt. felt h terhes lesz. de masnap megjott neki es semmi baja nem lett:) szvl szente te se leszel terhes.! :D
Nem lehetetlen ilyenkor teherbe esni, de lényegesen kisebb az esélye, mint a peteérés idõszakában. (peteéréskor is átlagosan 20% esély van arra, hogy teherbe is fogsz esni, ilyenkor lényegesen kevesebb)

346 ponttal mennyi esély van bekerülni a Győri egyetem, Gazdálkodási és menedzsment BA szakára, és ha esetleg bejutnék mennyi esélyem lenne bentmaradni?

Legjobb válasz: A tavalyi ponthatár alapján az államilag támogatott képzésre elég csekély esélyed van. Költségtérítésesre nagy valószínûséggel fel fognak venni, ha nem lesznek hatalmas változtatások az idén. Az, hogy mennyi esélyed van bennmaradni, igazából csak te tudod megsaccolni, hisz az egyetlen adat, ami kiderült rólad, hogy 346 pontod van, ami nem jelent semmit. Ha szorgalmas vagy és rendesen tanulsz, akkor menni fog. Ha pedig nem, akkor lehet alapból 456 pontod a felvételikor, ki fognak rúgni.

A tavalyi ponthatár alapján az államilag támogatott képzésre elég csekély esélyed van. Költségtérítésesre nagy valószínûséggel fel fognak venni, ha nem lesznek hatalmas változtatások az idén. Az, hogy mennyi esélyed van bennmaradni, igazából csak te tudod megsaccolni, hisz az egyetlen adat, ami kiderült rólad, hogy 346 pontod van, ami nem jelent semmit. Ha szorgalmas vagy és rendesen tanulsz, akkor menni fog. Ha pedig nem, akkor lehet alapból 456 pontod a felvételikor, ki fognak rúgni.
A kérdező hozzászólása: Kösz a választ!

Szerintetek mennyi esély van a babára? Menszesz utáni napon mennyi az esély?

most 23.án megjött és 28.án elmúlt.29.én meg ma együtt voltunk a férjemmel.

Legjobb válasz: Esély mindig van, bár ezekben a napokban elég minimális.

Esély mindig van, bár ezekben a napokban elég minimális.
Szia! Én ilyen idõben lettem várandós a 3. lányommal. Mi is meglepõdtünk.
Esély mindig van rá, de ilyenkor azért elég ritka a teherbeesés. Sok sikert!
Szia, én a kislányommal és most is így jött össze nekünk a baba :-)
Nekünk pont így fogant a babánk! Most meg már itt szuszog mellettem. 3 hetes :)
én nem lettem terhes, de mindenki szervezete más. sok szerencsét.

Mennyi az esélye a teherbeesésnek, ha nem használunk óvszert de nem élvez belém a párom? Már 1.5 - 2 éve így "védekezünk".

Még miel?tt valaki azt hinné hogy félek..nem.. csak egyszer?en kíváncsi vagyok, hogy mekkora az esélye.

Legjobb válasz: Azt, hogy mennyi százalék esély van rá, hogy így teherbe ess nem tudom. De van rá esély. Az elõváladékban is lehet sperma elég egy is hozzá. Jókor jó idõpontban. Ha ettõl parázol inkább védekezz.

hát ez az! Miért hülye ha megtartja a picit ha úgy van, meg el is tudja tartani?! Én is így védekezek 9hónapja, és nem lettem babás. Pedig jó lenne :) Azt mondják h nagy az esélye így a teherbeesésnek, de tuti h azoknál fordul elõ, akik nem is akarják a picit. :/
Azt, hogy mennyi százalék esély van rá, hogy így teherbe ess nem tudom. De van rá esély. Az elõváladékban is lehet sperma elég egy is hozzá. Jókor jó idõpontban. Ha ettõl parázol inkább védekezz.
Én 7 éve vagyok a párommal és ebbõl 5 éve így "védekezünk". Persze ha teherbe esnék nem vetetném el.
énismsokáig csináltam...60%esélye van hogy nem esel teherbe..de a 40%nagy....én ezért kezdtem tabit szedni paráztam
, , Csak egyszerüen kíváncsi vagyok, hogy mekkora az esélye." Nagyon hülye lehetsz. És, ha jönne majd a baba? Megölöd, mert te csak kíváncsi voltál? Remélem nem.
Mi három éve csináljuk így, eddig nem volt gond.
17:47-nél a pont. Olvasni általános alsóban megkellett volna tanulni, és csak azután osztani az észt.
szerintem a tinik nem pont innen veszik h megszakítással kell védekezniük. Ha meg igen, itt annyi ilyen kérdés van kiirva és annyiszor elpofázzák h ez veszélyes, meg nem megbízható módszer h hülye az aki 15 évesen ezt a módszert alkalmazza. Meg ott a net, a bioszkönyv, a felvilágosító óra...stb. Ezek után az a tini aki felelõtlenkedik annak annyi esze van mint egy marék szárított lepkének.
sajnos, a tiniknek ismeretlen a bioszkönyv, meg a felvilagosito ora. az pl. nalunk elõször elsõ középsuliban volt. akkor meg mar sokan nem voltak szüzek. :S
A kérdező hozzászólása: jah és én se szedek gyógyszer szóval simán a megszakításos módszer
bezzeg a net az nem ismeretlen! Minden kis suttyó a neten lóg! a pornó meg a szex az sem ismeretlen? Akkor nézzenek utánna a védekezésnek is! Bocsi, de nem tudom õket sajnálni! Ha írni olvasni meg szexelni tudnak, akkor látják h mi van az óvszerre ráírva, meg minden. Ha nem, akkor az ilyen ne szexeljen.
naa, az utolsót se kell leszolni. sajnos, sok tini itt elolvas pár kommentet, amibõl arra következtet, h igy nem lehet teherbeesni, pedig igen, és aztan õ is ugy " védekezik ", és aztan meg mehet abortuszra. mert nekik nem kell gyerek. :S
utolsó! te nem tudsz olvasni. Itt többségünknek nem baj ha jön a baba. Remélem hogy te végre megtanulod hogy mielõtt írsz, inkább olvass végig mindent vagy inkább maradj csöndben. kösz
Hát, ha ennyi eszetek van, akkor remélem egyszer becsúszik valami, aztán megtanuljátok, hogy megéri kidobni egy kis pénzt gumira...
13 év után lettem terhes
ha megtartanad, az nem gond. akkor nem mind1, h mikor jön össze? ha nem akarsz gyereket, akkor inkabb mashogy védekezzetek.
A kérdező hozzászólása: Szerintem ezt egy szóval sem írtam sehol se , hogy elvetetném. Megtartanám persze. De mielõtt lehülyézel valakit, kérdezz vagy gondolkodj.
utolsó, én se tudom õket sajnálni. éppen ezért irtam. :S sztem elég szomorú, h már 14-15 évesen nagyban kefélnek, ráadásul sokszor nem is védekeznek :S

Mennyire hatékonyak a védőoltások? Mennyi az esély arra, hogyha valakit szakszerűen beoltanak mégis megbetegszik?

Pl. a bárányhiml?, agyhártyagyulladás, hepatitis elleni véd?oltásokra gondolok.

Legjobb válasz: Gondolj bele, hogy akkor se biztos, hogy elkapod ha nem vagy beoltva. Ha be vagy akkor az már nagyon jó, icipici esélye lehet, hogy rendes oltás mellett is elkapod.

Gondolj bele, hogy akkor se biztos, hogy elkapod ha nem vagy beoltva. Ha be vagy akkor az már nagyon jó, icipici esélye lehet, hogy rendes oltás mellett is elkapod.
A védõoltás lényege, hogy legyengített kórokozókat juttatnak a szervezetedbe, így a szervezet elkezdi termelni az antitesteket, amik könnyedén le tudják gyõzni a kórokozókat. A betegség ellen küzdõ sejtek egy része memóriasejtekké alakul, amik fajspecifikusak, tehát csak azt a kórokozót tudják legyõzni. Így ha egy legközelebbi alkalommal "igazi" kórokozó jut be a testedbe, a memóriasejtek által elraktározott információ alapján a szervezeted könnyebben termeli a limfocitákat. Tehát ha kaptál védõoltást, az tényleg megvéd. Ezt hívjuk mesterséges aktív immunizálásnak.

Mennyi eselyem van igy a teherbeesesre?

Ovulacios tesztet csinalok es az egyuttlet utan gyertya allasba maradok feloraig es igy egyaltalan nem folyik ki (sperma) meg kesobbse!!!!!

Legjobb válasz: Ha egészségesek vagytok, akkor ezzel rásegítesz és jó esélyed lesz. Bár egészséges pároknál is csak 20-30 százalék az esély ha jókor is vannak együtt.

Ha egészségesek vagytok, akkor ezzel rásegítesz és jó esélyed lesz. Bár egészséges pároknál is csak 20-30 százalék az esély ha jókor is vannak együtt.
nekem így jött össze, bár nem rögtön (2. hónap) :) ha minden oks veletek, akkor 3-4 hónapon belül valószínûleg lesz baba! Ha szerencsések vagytok, akkor már elsõre, de ehhez tényleg kell szerencse :D

Mennyi esélye van a következõ államoknak, területeknek a függetlenségre?

Katalónia, Feröer, Skócia, Koszovó, Észak- Írország, Baszkföld, Krím- félsziget, Észak- Ciprus.

Legjobb válasz: Koszovó független állam, az már más kérdés, hogy ezt páran nem ismerik el. Észak-Ciprus, Feröer-szk, Krím-fsz. esetén semmi függetlenségi mozgalomról nem hallottam, az észak-ciprusiak örülnek, hogy törökök. Észak-írek, baszkok 0 eséllyel vannak, ott is egy nagyon kicsi csoport hõzöng csak. Katalónia mindig mondogatja, de gyakorlatilag náluk sincs 30%-nál nagyobb esély. A skótok a legesélyesebbek, de ott is max. 50%-nak mondható, nagyon megosztottak, és ha rájönnek, hogy új államként a jól megszokott jogok eltûnését (pl. EU-tagság) mennyi idõbe tellne újrakreálni szerintem õk is átgondolják az egészet.

Koszovó független állam, az már más kérdés, hogy ezt páran nem ismerik el. Észak-Ciprus, Feröer-szk, Krím-fsz. esetén semmi függetlenségi mozgalomról nem hallottam, az észak-ciprusiak örülnek, hogy törökök. Észak-írek, baszkok 0 eséllyel vannak, ott is egy nagyon kicsi csoport hõzöng csak. Katalónia mindig mondogatja, de gyakorlatilag náluk sincs 30%-nál nagyobb esély. A skótok a legesélyesebbek, de ott is max. 50%-nak mondható, nagyon megosztottak, és ha rájönnek, hogy új államként a jól megszokott jogok eltûnését (pl. EU-tagság) mennyi idõbe tellne újrakreálni szerintem õk is átgondolják az egészet.
Minimális. Mellesleg fontosabb kérdés, hogy mennyi értelme van..
Katalóniában csak szöveg, egyhamar nem látok reális esélyt rá. Feröer esetében pedig igény sincs rá reális, szerintem. Koszovó már most független, és ameddig az Egyesült Államok ezt így akarja, így is marad. Észak-Írországban talán akkor lesz majd függetlenség/egyesülés az Ír Köztársasággal, ha többségbe kerülnek az írek, demográfiailag, ami nem egyhamar lesz. Krím-félsziget: sosem lesz független, mert stratégiailag fontos, és lesz pár jelentkezõ (értsd: Oroszország) aki szívesen menedzselné a területet. Baszkföld: úgy látom a jelenlegi státuszukkal Spanyolországon belül, meg vannak elégedve a baszk közösségek, az ETA is letette a fegyvert. Észak-Ciprus: egyhamar nem.Csak Törökországnak állna ez érdekében, és annyira nem erõs állam (még), hogy ezt rá is tudná kényszeríteni a nemzetközi közösségre.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A függetlenség egy relatív fogalom. Ahol normális élet uralkodik, és a dolgok a természetes mederben zajlanak, ott egyszerûen nincs ilyen igény. Minek, csak hátránnyal jár a szétaprózódás. Ilyen pl. Feröer. Ahol egy etnikumot elnyomnak, ott is fontos kérdés, hogy milyen területeken az élet mennyire lényeges részén. Ahol ennek mértéke csekély és a körülmények nem szélsõségesek, a mindennapok természetes erõpróbáinak tartják a dolgot, és mindig egy konkrét cél eléréséért zajlik a küzdelem. Ha úgy tartják hatásosabbnak, etnikai színekbe öltöztetik. A probléma megoldódásával elfelejtik, majd kezdõdik elölrõl. A normális megoldás nem a szétaprózódás, hanem az a formátum, ami Svájcban van. Ott természetes, ha a szomszéd falu más nyelven beszél, mások a szokásai, és onnan kell intézkedni a másik helyre. Megy ez, ha mindenki akarja. És mindenütt vannak megrögzött alakok, akik minden probléma gyökerének az együttélést, és minden probléma megoldásának a különválást tartják. Tekintet nélkül a körülményekre.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!